A nejem egy 23 éves srácba szeretett bele

2015. november 05. 07:30 - csajokespasik

„Mi a baj ezekkel a nőkkel? Én ajánlom a kompromisszumot és még mindig én vagyok a gonosz ember” - a 37 éves feleség felszedett valahol egy 23 éves srácot, és állítja, hogy ilyet még nem érzett, megtalálta a szerelmet. Csakhogy van egy gyerek is a képben. Alku nem érdekli, de azt kikéri magának, hogy elemes szexjátéknak tartsák.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Röviden: a feleségemmel 6 éve vagyunk házasok. Ő 37 éves és most rájött az a kapuzárási pánik-féle valami, amikor néhány nő nem érzi magát topon és úgy véli, valamit sürgősen tenni kell az ügyben. Valahol megismert egy 23 éves srácot, 2 hete vallotta be, nem tudom, mióta tart a dolog. Gondolom, akkor találkozgattak, amikor azt hazudta, barátnőzik a városban, vagy bent kell maradni éjszakára melóhelyen (csakhogy t.i.: nem olyan bentmaradós helyen dolgozik). És szóba került, hogy miatta akár el is hagyna. Ja, van egy gyerekünk is. Mindegy. Csak ő boldog lehessen.

Én szeretem őt, még mindig, ezek után is, és abban is benne lennék, hogy elengedem, élje ki magát, megértem, (nem volt túl sok kapcsolata előttem) de azért néha járjon haza. Amikor ezt felvázoltam neki, nagyon mérges lett, hogy hát ne már kóbormacskaként kezeljem, vagy úgy, mint valami játékot, amiben előbb-utóbb úgyis lemerül az elem, és újra a megszokott lesz...
Elengedjem? Mi a baj ezekkel a nőkkel? Én ajánlom a kompromisszumot és még mindig én vagyok a gonosz ember. Mindent megadtam neki, amit képes voltam, semmilyen téren nem volt gond.

Tényállás: felszedett valakit, max. félévig együtt vannak, a gyerek dobja, mert hülye lesz lehorgonyozni 23 évesen egy 37 éves, nem független nő mellett (aki nem mellesleg nem csinált magához túl jó reklámot neki). De ő esküszik, hogy ez szerelem és ilyet még nem érzett. Amúgy váláskor nem sokat kapna, ha erre játszik, egyáltalán nincs sok pénzünk.

Mit csináljak? Az nem látszik működni, hogy én is engedek, ő is enged. Azért is meglepő ez az új hozzáállás, mert ő sosem volt ilyen, az elején kifejezetten azt erősítette meg bennem, hogy ő egy otthonülő, házias életre vágyik, biztonság, ház stb. Jó anya és feleség akarna lenni.

Nők és férfiak válaszának egyaránt örülök.

Tisztelettel:

G. F.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr68051682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása