Ilyen az átlag magyar férfi

2015. november 09. 07:34 - csajokespasik

Ha egy férfi időnként sportol, nem túlsúlyos, havi 160-nál többet keres, 176 cm vagy magasabb, van saját lakása, gépkocsija, megvan keze-lába, nincsen lapátfüle, eltört orra, nem kopasz, az már messze nem átlagos, sem anyagilag, sem külsőleg.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.  

 

Milyen is az átlagos férfi? Sok nő, véleményem szerint, el van szállva, és keményen átlag feletti férfit keres magának, akit saját maga átlagosként értékel. Ez főleg annak fényében is érdekes, hogy az illető hölgy viszont rendesen az átlagban van :)

Kicsit körülnéztem az interneten, elolvastam pár statisztikát, és íme egy profil a nagy magyar átlagos férfiről:

Átlagos magasság 176cm, szóval aki ennél magasabb, az már átlag feletti.

Átlagos pénisz méret 13cm erektálva, szóval akinek nagyobb van, az átlag feletti.

Átlagos nettó jövedelem 159.000Ft/hó, aki ennél jobban keres, az átlag feletti. A diplomás férfiak aránya 19% - azaz az átlagos férfi nem diplomás, hiszen bőven kisebbségben vannak.

Átlagos havi megtakarítás: 0Ft "A magyar háztartások háromnegyedének nincs pénze váratlan kiadás esetére, a lakosságnak pedig alig 15 százaléka rendelkezik banki megtakarítással."

10.000.000 magyar lakosra 3.000.000 személygépkocsi jut, azaz minden harmadik ember rendelkezik személygépkocsival, aminek az átlagéletkora 12 év, azaz kb. 2003-as Suzuki vagy egyéb kis- középkategóriás szgk. az átlagos.

Tehát egy 2003+-os közép vagy felsőkategóriás szgk. már nem átlagos. Átlagos lakásméret 64nm, Magyarországon összesen 788.000 panellakás van, ott több mint 2.000.000 ember él, a lakosság negyede ebben lakik, illetve a családi házak, lakások átlagos kora területtől függően 40-50 év, azaz az átlagos ingatlan egy panel, vagy egy kétablakos szoci családi ház. Aki új építésű lakásban/házban lakhat, az már nem átlagos.

Sajnos arról nem találtam információt, hogy mennyi ingatlan és gépkocsi terhelt hitellel, de kicsit körülnézve úgy érzem, hogy akinek hitelmentes gépkocsija és/vagy ingatlana van, már az sem átlagos. Szinte mindenhol ketyeg valamilyen hitel. Egy statisztikát találtam: "90 napon túli tartozással terhelt 114.781 lakóingatlan" ez elvileg az összes hitel kb. 15%-a, szóval legalább 1.000.000 ingatlanon van hitel. Kommentben várom, ha valaki talál információt hitellel terhelt ingatlanok, gépkocsik számáról.

Sportolás - "Hazánkban mindössze 1,5 millió ember sportol rendszeresen, a lakosság 44%-a pedig soha nem végez testedzést." - tehát aki sportol, az már nem átlagos. Testsúly - "Hazánkban a felnőtt lakosság mintegy 65%-a túlsúlyos vagy elhízott - nők esetében ez 62, férfiaknál 67%-ot jelentett. Összességében több mint ötmillió magyarnak van súlytöbblete." - tehát aki nem túlsúlyos, elhízott, kövér, az már nem átlagos.

Tehát ha egy férfi időnként sportol, nem túlsúlyos, havi 160-nál többet keres, 176 cm vagy magasabb, és van saját lakása, gépkocsija, megvan keze-lába, nincsen lapátfüle, eltört orra, nem kopasz, az már messze nem átlagos, sem anyagilag, sem külsőleg. Ilyenkor jön az a hölgyek részéről, hogy nincs meg a kellő kisugárzása, nem "fogja meg" őt az illető. Erre azt üzenném a fenti definíciókkal rendelkező férfitársaimnak, hogy kell keresni egy stylist-et, egy jó fodrászt, egy jó öltözködési tanácsadót, aki az arc karakterisztikájához legjobban megfelelő öltözékek, frizura megalkotásában segít. Ez egyszeri nem túl nagy befektetés. Akkor már arra sem lehet fogni semmit :)

Már csak a szellemesség, humor, sokrétűség kell, de azt meg lehet tanulni rövid idő alatt, csak sokat kell társaságba járni...

Ezekkel szemben a nők legnagyobb része a (lassan elmúló) szépségét tudja felmutatni, akinek meg némi egzisztenciája van, az vagy pár pereputtyal érkezne, vagy elviselhetetlen személyiség, és ezért nem horgonyzott le még senki mellette. Szóval hölgyeim, ilyen az átlag magyar férfi, ennek fényében tessék ítélkezni :)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr438063284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása