Nem vagyok az a típus, aki bejön a lányoknak

2015. november 16. 07:30 - csajokespasik

Egy átlag – vagy átlag alatti - pasinak nehéz a dolga, nem csak a társkeresőn, de az életben is, mert amíg nála sokkal jobb pasik tömege veszi körbe, addig nem őket fogják észrevenni. Egy tanulságos teszteredményt kaptunk, melyből kiderül, hogy sok nő felszínes, de ennek ellenére is képesek azt állítani, hogy nekik csak a belső számít. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy még mindig az előnyös külsővel lehet tarolni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog!

Egy társkeresőn végzett teszt eredményéről szeretnék beszámolni. Azért írom csak le a történetet, hogy minél szélesebb körökhöz eljusson a sztori.

Adott egy fórum, ahol egy nő nem hitte el a keserű társkeresési tapasztalataimat. Jött a szokásos: "biztos béna vagy" "elrontasz valamit" "nem tudod mi kell a nőknek" stb. Ő persze tudta, hogy mi kell a nőknek, hiszen ő is az. Tettünk egy próbát, felregisztráltam társkeresőre és ő kezdett el ismerkedni a nevemben. (Tudni kell rólam, hogy nem az a típus vagyok, aki bejön a lányoknak.) Hiszen én nem tudom, hogyan kell azt csinálni...

Első körben meg is érkezett a kifogás: "nincs előfizetésem és ez probléma".

Megjegyzem: eddig elvből sosem fizettem elő társkeresőkre. Pont a tapasztalataim miatt. Na de hogy ne ezen múljon: befizettem az egyik oldalra.

Az eredmény: több mint 140 levélből 2(!) db válasz üzenet. Az egyiktől sikerült egy email címet elkérni, de gyakorlatilag tőmondatokat ír és érdektelenül reagál rám. (Konkrétan 3 levelet váltottunk eddig, az első két levélben gyakorlatilag 8 szót írt, amibe a köszönés és az email címe is beleértendő :) )

Én két lánynak írtam levelet a teszt ideje alatt. Ebből egy válasz érkezett, vele kialakult egyfajta levelezés, azóta telefonszámcsere is megvolt. (tudni kell róla, hogy nem komoly kapcsolatokban gondolkodik -ezt az adatlapján is feltüntette-, és ez még önmagában nem jelent semmit, csak egy telefonszám... + az illető lány tetszikelt be engem, így gondoltam, válaszolni is fog!)

Egy kis részlet a tesztet elvégző nő saját tollából:

"a számokat már tudjátok, az összefoglalót is leadtam tegnap részben. Nekem az az összbenyomásom maradt meg utána, hogy egy átlagos pasinak nagyon nehéz a helyzete, ha ilyen helyen ismerkedni akar, majdhogynem lehetetlen. Mondtam már neked, hogy amíg sokkal jobb pasik tömege vesz körbe, addig nem titeket fognak észrevenni, nyilvánvaló.

...

érdekesnek találtam, miért nem voltak az oldalon rosszabb, 7-8-as lányok. csak csupa nagyon jó, vagy hát olyan izé. érdekes maga a keresés is, olyan lehúzó, keserű érzés maradt meg bennem is, pedig nem is magamnak kerestem. 

nos, nagyjából ennyi."

Íme a női felszínesség, mikor egy nő szembesül vele :)

Az meg csak hab a tortán, mikor megmutattam neki, hogy eddig milyen nők utasítottak vissza azért, mert nem vagyok "jópasi" :)

Vicces volt a történet. Fényképeimet megvágta és szerinte "egész jópasi" lettem. Mikor annak idején végső kétségbeesésemben jópasis képpel regisztráltam 9/10 volt a válaszadási ráta. És teljesen más stílust vettek fel a lányok, mint saját képpel :)

Ennyire számít a belső.

Persze lehet hibáztatni a társkeresős lányokat, de ugyanezek a lányok mozognak a valós életben is... ott se tapasztaltam sok jót! A teszt is bebizonyította, hogy nem a belsőmmel van a probléma, hanem a külsőmmel.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr178081794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása