Egy nő otthon se legyen slampos

2024. január 08. 07:52 - csajokespasik

       

               Levélírónk pasija azt kifogásolja, hogy barátnője nem a legjobb ruháiban van otthon, merthogy a mackónadrág lehangoló és csöves... A pasi amúgy bátran hordhat kinyúlt melegítőket, mert ő férfi. Milyen viselet ajánlott a hétköznapokra, mit vegyünk fel takarításhoz, illetve milyen dress code-ot érdemes bevezetni otthonra?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Történt egy érdekes dolog nem rég. Három éve együtt élünk. Egy szombati nap a barátom egyszer csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy nem kéne mackónadrágban lennem. Aztán szórakozott hangon mondta, hogy szerinte a haverjai női otthon is biztos adnak magukra, és otthon se eresztik el magukat. Igen, otthon nem a legjobb ruhámban vagyok, de azért nem is a legszakadtabba. És megkérdeztem, hogy miben kéne itthon lennem mégis, azt mondta, nem tudja, de nem mackónadrágban, mert az lehangoló és csöves... Ő amúgy egy kinyúlt melegítőben van itthon, de hát neki szabad. Igen, egy melegítő slampos, de otthonra jó, mert kényelmes, a feszülős farmer nem annyira.        

       

                Gondolkodtam, hogy miben kéne itthon lennem, de ha olyan biztos benne, hogy mások még otthon is adnak magukra, kérjen tanácsot az említett haveroktól, miben járatják otthon a nőket : ) Volt már korábban hasonló hülyeség miatt vitánk, pl. ő sokáig alszik, én szeretek korábban kelni, zuhanyozni, esetleg reggelizni, és emiatt nekem mindezt lopakodva kell, hogy ne zavarjam, mert akkor mérges, és utólag kimért hangon közli, hogy zavartam.
Egyébként az ágyban sosem mulasztja el közölni, ha netán területet sértek, hogy az az ő térfele. Olyankor nem tudom, sírjak vagy nevessek. Ja, és ha netán panaszkodom, hogy horkol, arra is találjak ki én valamit. Mi soha nem aludtunk összebújva, ő jobbra, én balra.
Visszagondolva, hogy amikor még nem volt saját lakás, hanem albiztunk, akkor sok hasonló dolog így nem jött elő.

Mivel fejlődőképes vagyok, érdekelne, melyik nő mit visel otthon, hétköznap, esetleg takarításhoz miféle márkás alkalmi ruhát? Nem tartom kizártnak, hogy én vagyok lemaradva és változtak idén a trendek : D         

 

 

18 komment
Címkék: panasz

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7218297733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real_Time_2 2024.01.08. 08:10:53

Szerintem a ChatGPT- t lenne érdemes megkérdezni ezügyben.

Burgermeister 2024.01.08. 09:33:19

Rugd ki a faszba ezt a pöcspalkot. Abban vagy ami kényelmes.

Lorrh 2024.01.08. 09:52:33

@Burgermeister: egyetértünk, béna seggarc hogy cseszteti a csajt. Mondjuk akkor a csajok se hisztizzenek a "pörköltszaftos trikóban kanalazza a gulyást a fotelben a meccsnézés közben" - műfajban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.08. 12:43:35

Bárki tudja azzal hülyíteni a haverjait, hogy a nője takarítás közben is dögösen ruházkodik. Mondjuk azt sem értem, hogy miért fontos, hogy más nője hogyan néz ki otthon. Nem mindegy? Persze az is lehet, hogy a palinak valami pajzán ötlete támadt, csak bénán fejezte ki. Ki kéne próbálni, hogy mit szól a pomponos bodyhoz selyem törlőkendővel, meg könyökig érő csipkekesztyűvel. Attól ugyan nem lesz semmi tiszta, de minden nem megy egyszerre.

Lorrh 2024.01.08. 15:30:44

@Nevem senki.: haha, ennyi humor nincs ebben a blogban, pedig ez egy vicces megoldás lenne. Ezeket a posztokat egy gyomorbajos késő 70-es aggastyán írja az elfekvőről.

Sztravinszka 2024.01.08. 18:30:13

Bunkó a pasid, viszont nem lóg ki a magyar átlagból. Dobd ki a francba. Viszont egy mackó is lehet igényes, stílusos szetteket lehet összeállítani, 2-3 elég télre. Kus meló és befektetés összeválogatni, de ha igényes vagy, ez alap. Nyáron laza, kényelmes, szexi vagy sportos bármi.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.01.08. 21:15:45

Nem a csomagolás számít, hanem ami benne van. A péniszfejfedőt meg küldd el a 3.1415csába.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.01.08. 21:47:49

"Egyébként az ágyban sosem mulasztja el közölni, ha netán területet sértek, hogy az az ő térfele."

Baszni hogyan szoktatok? Már ha egyáltalán...

Nevem senki. 2024.01.08. 23:48:37

@Lorrh: Pedig van benne. Te gondoskodsz róla hogy legyen.

Reactor 2024.01.09. 01:47:27

Nem igazán értem, otthon miért kéne díszmagyarba meg kisestélyibe kiöltözni. Bőven van alkalom az évben rá...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.01.09. 09:40:57

@Reactor:

Fiatalabb korban, egyéntől függően úgy kb. 30-ig egy nő lehet bármilyen slampos: akkor is vonzó, ha egy zsákot vesz fel ruha helyett - sőt. Férfira kb. 35-ig áll. Aztán ahogy a test öregszik, úgy célszerű visszavenni a slamposságból, de nem szabad átesni a ló túlsó oldalára. Egy nem kinyúlt, nem szakadt közönséges mackó otthonra bármikor tökéletes, ráadásul szépen kiadja az idomokat. :) Nincs annál szánalmasabb, mint amikor egy nő egyre erősebb sminkkel és divatosabb ruhákkal próbálja elfedni a korát: lásd vastagon kifestett 50-60-as nők cicaruhában.

_Amatőr_ 2024.01.09. 09:45:49

Nem tudom, hány éves a poszter és hogyan néz ki, de én nagyon bírom, amikor a csajom meztelenül főz vagy úgy mászkál a kecóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.09. 10:28:39

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Nincs annál szánalmasabb, mint amikor egy nő egyre erősebb sminkkel és divatosabb ruhákkal próbálja elfedni a korát"
- A korát? Szerintem egyikünk sem mai gyerek. Volt idő, amikor még ez az állítás túlnyomó részt megállta a helyét, ne de mostanság... Nem hogy a korát, a hamburgeren hízott alakját is el akarja fedni divatos cuccokkal, csak esze nincs annyi, hogy azok nem azért vannak, hogy takarjanak, hanem hogy kiemeljenek, és sikerül is nekik. Mindent, úgy ahogy van. Okoz is némi gyomorforgást a közönségben...

fkv.119 2024.01.11. 18:13:03

"legszakadtabba"

legszakadtabbaNNNNNNNNNNN

fkv.119 2024.01.11. 18:13:44

Amúgy szopóálarc + gimp ruha az elvárt viselet, hétvégi nagybevásárlásokhoz is.
süti beállítások módosítása