„Csihadj!” - nincs ennél idegesítőbb

2023. július 21. 07:56 - csajokespasik

       

               „Szereti, ha nők csüngnek a szavain, és ha tőlem nem kapja meg az elvárt figyelmet, más nőktől csikarja ki, van erre példa a baráti körünkben” – Posztolónk párja az évek múltával kissé eltahósodott, és gyakran mond olyan dolgokat, amik elég hamar kiváltják a barátnőből a sírást. Elhagyni nem egyszerű, mert a lakás közös, a pasi pedig erős a spontán meglepetésekben.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Ki mit tenne a helyemben? Barátommal 3, 5 éve vagyunk együtt. Nem akartam az összeköltözést, de rábeszélt, és akkor logikus ötletnek is tűnt. Az ingatlan közös tulajdon – most nekem ez is a bajom. Munka után van pár szűk óra szabadidőm, amit rá kell áldoznom, mert a lakásban semmit nem csinál, a háztartást kvázi én viszem. Elvárja, hogy én a maximumot hozzam ki magamból, kettőnkért, míg ő random időpontokban szabadon mozoghat. És arra jutottam, hogy egy ilyen emberért, aki gyakorlatilag a legkisebb erőfeszítést se teszi már, én miért áldozzam be magam a továbbiakban?        

       

                De őszintén, néha spontán elkezdek sírni ezek miatt, és már azt is szégyellem, ha ezt észreveszi. Van egy szava, amit valahonnan eltanult és az utóbbi időkben mindegyre hozzám vágja. Ha felemelem a hangom, vagy akár csak szelíden megjegyzek valamit, rávágja, hogy csihadjak... Nem vagyok a kutyája, hogy ezt így nekem dobja. Ha normális hangvételben kommunikálok vele, akkor sincs szükség erre, mert sértő. Neki lehet, hogy humoros, mert olyan „férfi” erejét véli megnyilvánulni ebben, aki ilyen paraszti gesztusokat megengedhet magának egy nővel szemben. A haverjainak nem meri mondani. Ja, és a csihadj mellé még egy olyan kézmozdulat is jár, mint amivel valami lényegtelen hülyét leintenek. Ha én mondogatnám neki, hogy csihadj, nem tudom, hogyan venné. Egyszer akkor is bedobta, amikor kijelentettem, hogy készüljön rá, hogy szakítunk és eladjuk a lakást, nézegessen más lehetőségeket.

Nem ez az egyetlen problémánk, plusz mindig megtalálja a módját, hogy kiengeszteljen, ha érzi, hogy túllőtt a célon... sajnos a meglepetésekben mindig erős volt, és olyankor a régi énjét látom, amikor figyelmes velem és spontán elvisz helyekre.
Azt tudom, hogy szereti, ha nők csüngnek a szavain, és ha tőlem nem kapja meg az elvárt figyelmet, más nőktől csikarja ki, van erre példa a baráti körünkben, összejárunk családosokkal is, ahol mindenkivel megtalálta már a közös hangot, ...de néha a 14 éves kislánynak ugyanazt a sekélyes dumát képes nyomni, mint a negyvenes anyjának. A vele egyidős nőknek a humorával villant, de hogy valójában mennyire bírják ezt, nem tudom, de udvariasan nevetgélnek rajta...Olyan, mintha fűzné őket, de nem csalna meg velük, mert az meló, nincsenek ilyen tervei, de nekem akkor is rossz ezt nézni. Szóval a csihadj csak a jéghegy csúcsa, nekem lassan olyan, mint az utolsó csepp. Kinek lenne elviselhető ez?         

 

 

24 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9518174901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real_Time_2 2023.07.21. 09:04:44

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ó hát nem úgy van ám az, kevés ám az egyedülálló férfi itt a nyugati matriarchátusban. Mármint persze amelyik a kilóméterhosszú elváráslistának is megfelel, meg hát legalább magas is. Ilyenkor irány a közös lakás, aztán majd évek múlva gondolkodunk rajta hogy amúgy egy paraszt, vagy éppen pszihopata mint a legutóbb elfogott "jól szituált" delikvens is.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.07.21. 09:12:58

@Real_Time_2:

Olvasom, azt állítja, ő akart szakítani a nővel. Ezt minden bizonnyal az ügyvédje tanácsára hazudja, mert így nem hozható fel ellene a féltékenység mint súlyosbító motívum.

Mert nagyon jellemző és szokásos, hogy ha szakítok valakivel, akkor jól meg is gyilkolom, biztos ami biztos alapon.

Sztravinszka 2023.07.21. 16:42:47

@Lorrh:
Majd arról is linkelj, amikor 27 éves irodakukac nő megkéseli a 35 éves tinderpasiját.

Lorrh 2023.07.21. 17:02:06

@Sztravinszka: demagógiában én is felveszem a versenyt veled:

"Kórházi ágyán kihallgatták, majd gyilkosság vádjával őrizetbe vették a belga nyomozók azt a nőt, aki öt gyermekét megölte, majd öngyilkosságot kísérelt meg szerdán egy Brüsszel közeli kisvárosban, Nivelles-ben.
...Az időközben kiszivárgott hírek szerint a tettes, a negyvenes éveiben járó nő, Genevieve Lhernitte késsel végzett a gyerekeivel, majd saját magát is meg akarta ölni. Ez nem sikerült neki, s ezután ő hívta ki a mentőket, akik viszont már nem tudtak segíteni a 3 és 14 év közötti kis áldozatokon.
...A szomszédok egyébként normális, kedves emberként írták le a nőt, aki korábban tanárként dolgozott, ám feladta hivatását, hogy otthon maradjon, és gyerekeit nevelhesse."

szeme közé, laposan! 2023.07.21. 22:38:44

Ki képes ezt elviselni...? Nézzük csak: hát, te! "spontán elvisz helyekre" ezért élsz vele, mert minden nap ezt várod, ez kell neked, még akkor is, ha ez az úr 0,000001%-át teszi ki. Meg hogy szakítani nem egyszerű... hát, biztosan van valami udvarlód a munkahelyeden, aki szívesen berakná neked. Szóval, őt vidd fel a közös kecóra, kúrasd magad addig, míg a hivatalos lovagod haza nem érkezik, és meglásd, onnan kb. még fél perc lesz a szakítás. Fog az menni.

Andy73 2023.07.22. 11:03:28

A közös lakást sokkal jobban meg kell gondolni, normális esetben csak házasságban szokás, de ebből a kapcsolatból nyilván nem lesz az. Ha ez azt jelenti, hogy felerészben tulajdonos vagy, akkor abból egy kisebbe, kevésbé jó állapotúba tudnál költözni, ami nyilván megérné a nyugalomert cserébe, és utána egy normális pasit is találhatsz. Ha valójában nem közös tulajdon, hanem a pasi a tulajdonos, ezért is viselkedik ilyen bunkón, akkor is menekülj, amíg nem késő, hacsak nem vagy mazochista. Ennél még egy albérleti szoba is csak jobb lehet.

Sztravinszka 2023.07.22. 16:09:38

Nem vetted fel a versenyt, nem is tudod, és mi ebben a demagógia?

Posztnál maradva, a Csihadj azt jelenti, hogy nem emberként, hanem állatként bánik a partnerével. Következésképpen bármit megtehet vele, értéktelen tulajdon csupán.

Amit linkeltél, az egy érzelmi zsarolás maximum, egyszerű manipuláció, nulla lényegi következménnyel, mivel a helyzet felismerése és megbeszélése, tisztázása már a másik a faszi feladata. Szerintem nagy a különbség. Azon nincs mit megbeszélni, hogy állattartásban vagy, onnan azonnal tipli.

Lorrh 2023.07.22. 18:25:52

@Sztravinszka: az a demagógia, hogy amint linkelek egy cikket ami a nők szemétségeit tárgyalja, rögtön jössz egy ilyen demagóg szar ellenpéldával, hogy egy idióta gyilkos megölte a csaját. Nem azonos liga, érted babám!
De képzeld, az atombomba meg egyformán elpusztítja a nőket és a férfiakat is - ha már nagyotmondásban kell versenyezni.
Igazából kár volt az egész megszólalásod, mert nem tettél hozzá semmi pozitiv véleményt, csak trollkodás.

God Harald 2023.07.22. 20:52:27

@Lorrh: ember, most jöttem ki a tengerből! Ahol játékos bohóchalakkal kergetőztem, csibész rákokkal bújócskáztunk. Itt meg megy az öldöklés?! Visszamegyek és a halakkal alszom…:)

Sztravinszka 2023.07.23. 07:55:53

@Lorrh:
Nőőők szemétségei? :))) csihajj!
És ez hogy jön a poszt geci főszereplőjéhez???
Jaaa! Csak trollkodtál egy kicsit... Értem ám!
Jól ban babám. Gyere máskor is.
Szürke lenne a világ nélküled.

Real_Time_2 2023.07.23. 08:28:40

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem is tippeltem rosszul, ugyanis kiderült hogy társkereső oldalon találtak egymásra. Na hát innentől kezdve már 100%-os a diagnózisom, tekintettel arra ahogyan a modern nő az online társkereséshez hozzááll, a valóságtól elrugaszkodva mint egy SpaceX rakéta kb. Abból max csak valamilyen katasztrófa lehet, nem is regisztráltam már régóta ilyen fosokra hála istennek :)

Sadist 2023.07.23. 10:04:21

Oszt' anyádék választották neked ezt a díszpintyet? Ha nem, akkor csihadj!

Lorrh 2023.07.23. 10:22:10

@God Harald: engem pirannyák neveltek :-)

Diorella Queen 2023.07.23. 17:31:22

Amikor ezt mondja, adni kéne a légycsapóval egyet neki, tarkótájékon.

God Harald 2023.07.24. 00:26:28

@Lorrh: ezek szerint te voltál az! 1923-ban Batáviában megittam pár rumot egy galápagosi illetőségű teknőccel. Említette, hogy hallott régen egy gyerekről, akit Kolumbiában az indiánok csak úgy emlegettek, hogy “ niño del diablo”. A folyóból jött és tűfogai voltak. Nem emlékezett már a nevére, mert 562 éves volt.

Real_Time_2 2023.07.24. 05:41:21

@God Harald: Nem tudom milyen anyagot nyomatsz papesz, de adhatnál belőle nekem is.

Lorrh 2023.07.24. 07:42:25

@Real_Time_2: jó a cucc igen :-)))))))))))

God Harald 2023.07.24. 17:21:31

@Real_Time_2: 30 fokos tenger, tenger gyümölcsei, jeges koktélok, kubai rum és szivar. Ennyi!

fkv.119 2023.07.29. 15:34:21

"rávágja, hogy csihadjak... Nem vagyok a kutyája, hogy ezt így nekem dobja"

Ezt miért nem neki mondod meg?
süti beállítások módosítása