Egy igazi nő nem irigykedik

2023. május 18. 07:47 - csajokespasik

       

               „Ha valakin márkás ruhát lát, megkérdezi, mennyi volt, majd azt mondja, hogy ennyit ő nem adna érte, de azért irigyeli, hogy van, aki képes rá” – A barátnő hamar kiszed bárkiből minden személyes infót, ami az anyagi helyzetére vonatkozik, párja ennek okát abban látja, hogy rossz gyerekkora volt, sokat nélkülözött, ezért forog minden gondolata a pénz és az irigység körül. Pedig valahogy túl kéne ezen lépni már, így közel a 30-hoz.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
a mi kapcsolatunk nem túl szépen indult, mert egy ismerősöm barátnőjéről van szó. Volt is belőle gond, mert később azt mondta nekem, hogy ha én ilyen könnyen szedtem el őt, más is ilyen könnyen fogja majd tőlem. Csakhogy nem szedtem el, hanem akkor már végeztek egymással, igaz, nem túl régen. Szóval, egy baráttal kevesebb lett, és egy barátnővel több. A barátnőmet ez egyáltalán nem zavarja, még azt se fogta fel, ami köztünk történt, mert gyakran mondott olyat, hogy hívjuk az exét is, ha megyünk valahova...mintha tökre nem lenne képben. De hát már nem kislány, ennyit át kéne látnia. Amúgy nem buta, operátorként dolgozik, tehát tud odafigyelni, de ezt a helyzetet, ami miatta alakult így, nem látja tisztán át.        

       

               A másik, hogy mindenkire irigykedik, még olyanokra is, akiket nem ismer. Egyik haverja kiment külföldre munkát nézni, ő meg azt mondta, hogy a barátnője helyében ő nem várna rá, de menjen ki, ha ennyire kell a pénz.
Mindenkiből hamar kiszedi, mennyit keres, aztán nekem puffog rajta, hogy ennyi pénzt senki se érdemel. Ha valakin márkás ruhát lát, megkérdezi, mennyi volt, majd azt mondja, hogy ennyit ő nem adna érte, de azért irigyeli, hogy van, aki képes rá. Kiszedi bárkiből, milyen ingatlanban lakik, és miből tartja fenn...amúgy ha összefutunk valakivel, 5 perc után erre tereli a szót. Azt tudom, hogy nagyon rossz gyerekkora volt, sokat nélkülözött, de ennyire képtelenség valakinek ezen túllépni, közel a 30hoz? Vannak persze pozitív tulajdonságai is, szeret, ragaszkodik hozzám, de hát mindenkire irigy. Elfogadjam így, vagy készüljek rá, hogy én se leszek elég jó neki?          

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8618126494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vén motoros 2023.05.18. 15:34:59

"Az enyim, a tied mennyi lármát szűle, Miolta a miénk nevezet elűle." És milyen igaza van Vitéz Mihálynak...
Ez az anyagiasság és irigység: jellemhiba. Nem változtatható meg. Téged is mérlegen fog megítélni, és Isten mentsen meg tőle, hogy könnyűnek találtassál. Másrészt egy magabiztos, önbizalommal teli nő a.) nem irigykedik b.) sosem féltékeny.

antisocialnetworkagain 2023.05.18. 16:22:21

Qrvra nem értem ki-kicsoda ebben a mesében? :/ Someone please tell me.

God Harald 2023.05.18. 20:56:04

Mijafaszom az az operátor?! Azon kívül, hogy nem buta?

VOGAben 2023.05.19. 10:59:27

Az elégedett nő nem irigykedik. Vagy csak ezt hazudgálja, hogy ő bizony nem... Majd figyeli a többit, hogy mennyire eszi a fene őket ezért.
Érdemes az elégedettségükért küzdeni? Nem! Nem mindenáron... Jobbá egyik sem változik időközben. Eleve normálisabbal kell kezdeni kizárólag. Hamar elfogynak a radarernyőről.

2023.05.19. 11:30:17

Talán ott kezdődik, hogy a választás alapja az ilyen hölgyek esetében azon alapszik, hogy majd a másik ad néki önbizalmat.
És innentől már a probléma is megvan, hiszen bizalmatlanság lesz az önbizalom hiányában az önbizalom helyett.
Az meg automatikusan kivetülésre kerül a másik irányába.

connector 2023.05.22. 12:09:54

@God Harald: Munkás a gyártósoron vagy call centerben dolgozik.

God Harald 2023.05.23. 09:21:32

@connector: köszi, nem tudtam! Nálunk ilyen nincs. Ezekhez, a jelek szerint IQ teszt kell…
süti beállítások módosítása