A félrekavarás szabályai

2024. február 12. 07:46 - csajokespasik

       

               „Még sosem csináltam ilyet, nem tudom, mi a menete, csak volt egy elképzelésem. Ő már tapasztaltabb ebben” – Milyen fajtái vannak a nyitott kapcsolatoknak, illetve milyen megkötésekkel működhet úgy, hogy senki ne sérüljön? Posztolónk aggódik amiatt, hogy az a csaj, akivel párja épp kavar, nem is tud őróla.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Barátommal megbeszéltük, hogy nyitott kapcsolatban leszünk. Ő nem magyar. Ő úgy értelmezte, hogy titokban azt csinál, amit akar, én meg úgy, hogy azért beszámolunk egymásnak valahogy. A félrekavarást én valahogy szabályozottan képzeltem el, de az is igaz, hogy nem beszéltük meg, nekem ez valahogy magától értetődött. Rutinom nincs benne. Nem néztem ki még senkit, és el is ment a kedvem tőle, de ha lenne valaki, biztos, hogy elmondanám neki a helyzetet, első lenne.
Az ő oldaláról hamarabb történt meg a dolog. Eredmény: teljesen eltűnt jó darabig. Ennyi erővel szakíthattunk is volna. Én is úgy értettem, hogy félremehet, de ne úgy, hogy én levegőnek vagyok nézve közben. Inkább valahogy úgy, mintha egy másik embert engednénk a közös életünkbe.        

       

               Még sosem csináltam ilyet, nem tudom, mi a menete, csak volt egy elképzelésem. Ő már tapasztaltabb ebben. Én úgy gondoltam, hogy a másik, akivel ő félrelép, tud rólam. Ezért akartam, hogy beszéljünk róla. Nagyon nem akar. Tehát a másik nem tud rólam. Ezzel ő is át van verve.
Most észre kell vennem, hogy vége, és én is csak egy olyasvalaki voltam, aki egy dologra kellett? És semmiben nem különbözöm a szemében érzelmileg attól, akivel épp most elvan? Valójában ez annak a jele, hogy vége? Hogyan kellett volna ezt jól csinálnunk? Beszéltem vele erről, és azt mondta, nem akar szakítani velem. Én meg úgy érzem már, hogy rég szakítottunk... ha belegondolok nem veszítek sokat, mert ha ilyen, akkor barátként, és máshogy sincs szükségünk egymásra.          

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6618324265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.02.12. 08:13:45

Nincs átverve senki, szabad emberek vagytok, mindenki azt csinál amit akar.
Ha nem beszéltél meg valamit csak gondoltál rá - ez a nők legnagyobb betegsége: gondolatolvasót várnak. Nevetséges az egész poszt, szánalmas emberek vinnyogása összeomlott életük romjai alatt. Teljes erkölcsi pusztulat, szodoma és gonorrea.

vanderkaay 2024.02.12. 18:33:40

Fordítsuk le a posztot magyar nyelvre. A pali lényegesen jobb kiadás férfiban, mint a poszterina nőben. A nyitott kapcsolatot is ő vetette fel, a csaj meg belement mert az még mindig jobb volt mintha mindenestől dobták volna, és így legalább megmaradt az illúzió hogy a pali valójában őt szereti csak szüksége van egy kis szabadságra is. De mint kiderült erről szó sincsen. A jó hír: miután a poszterina kilépett ebből az úgynevezett "kapcsolatból", választhat a saját szintjén lévő férfiak illetve a bármilyen szintű kismacskák között. Örülök hogy segíthettem.
süti beállítások módosítása