A nyitott kapcsolatok buktatói

2023. október 05. 07:46 - csajokespasik

       

               Levélírónk és párja belevágnának a nyitott kapcsolatba, a férfit nem is zavarná nagyon, ha alkalmanként a nője mással élne szexuális életet, amíg az csak az ágyra korlátozódik, viszont hol talál olyan megbízható embert, akinek tényleg elég lenne csak ennyi és nem akarna többet? Vagy mi van akkor, ha a nő akarna idővel többet? Túl sok rizikófaktor...        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Régóta együtt vagyunk a párommal, nem vagyunk összeházasodva, és van egy gyerekünk is. Szeretjük egymást, de a szex már nem az igazi. Mivel ő olyan nő, aki nyitott és sok mindent meg lehet vele beszélni, tudom, hogy neki is vannak még igényei, 45 alattiak vagyunk. Felvetődött a nyitott kapcsolat nem rég. ...Én, mint férfi, tudnám ezt kontrollálni, viszont a nők, mint tudjuk, jobban érzelmi lények és hallottam már azt, hogy egy jó szexért mindent képesek eldobni. Ha ebbe belemegyünk, onnan már nincs vissza.        

       

               Ahogy tudakozódtam, egy ismerősöm megjárta ezzel, hogy pont így megbeszélték, és a nő már nem tért vissza hozzá.
Próbáltuk feldobni a szexuális életünket sok mindennel, de nem segített. Az erőltetés meg inkább rosszabb volt. Jó párost alkotunk, nem veszekszünk, tehát én nem akarom elhagyni. De ő is megérdemel egy teljes életet. Én még nem néztem ki senkit, szerintem ő sem. Engem nem zavarna, ha mással élne szexuális életet alkalmanként, amíg az csak az ágyra korlátozódik. Olyan „megbízható” embert meg hol találni, akinek tényleg csak ennyi elég lenne és nem akarna többet? Ezek a buktatói a dolognak. Nem akarom elhagyni, mással nem tudom elképzelni az életem.          

 

 

8 komment
Címkék: nyitottkapcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5018228071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chendrys19 2023.10.05. 09:42:29

Nem különböző praktikákkal kell feldobni a szexuális életet, hanem olyan férfivá kell válni, akitől lecsúszik az asszony bugyija. Amúgy ki vetette fel a nyitott kapcsolat gondolatát? Mert ha a feleség, akkor tuti van már jelöltje is.

Egyébként férfiként "öngyilkosság" a nyitott kapcsolat, hacsak nem a felső 20%-ba tartozik valaki. Asszony pajtást már rég egy tucat fickó "lekezelte", mire egy átlagos férfi össze tud hozni egy kósza menetet...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.10.06. 12:40:35

"Ha ebbe belemegyünk, onnan már nincs vissza."

Nem hiszem, hogy ehhez szükséges a beleegyezésed. Ha a nő félre akar kefélni, akkor azt előbb-utóbb úgyis megteszi. Te csak arról dönthetsz, hogy tolerálod-e ezt vagy kilépsz a kapcsolatból. Azt azért érdemes előre közölni a nővel, mit lépsz, ha megteszi - és aztán légy is következetes.

@Chendrys19:

"olyan férfivá kell válni, akitől lecsúszik az asszony bugyija."

Erre még a felső 10% sem képes, mert egy kaland, egy új pasi akkor is izgalmasabb a meglévő partnernél, ha az nem jobb nála, hanem csak más. Egy világbajnok szexatlétát is meg lehet unni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.10.06. 12:46:59

Ha két ember a szerelem elmúltával is igaz szeretettel szereti egymást, akkor elviselik a szex ellaposodását is.

Ha mégsem megy, akkor lehet ismerkedni hasonló cipőben jaró párokkal.

2023.10.06. 13:33:59

A nyitott kapcsolat egy érdekes koncepció, csak az a kérdés hosszú távon több előnye van mint hátránya?

Mert ugye a szexuális élet előbb utóbb megszokott dolog lesz azonos partnerrel, de ez azt jelenti hogy a végén már nem is akarnak egymással lenni, ha mindig van új és érdekes...
Viszont egy olyan kapcsolat ahol vannak stabilan 3an vagy négyen az már sokkal jobb lehet minden szempontból....ott már csak a felek beállítottsága a kérdés....kinek miből mennyi kell.

Sadist 2023.10.06. 18:37:28

Ennek a kapcsolatnak kakukkoltak. Amelyik nő felhozza a nyitott kapcsolatot, annak már van kiszemeltje és nagy eséllyel rég félrekúr vele, a nyitott kapcsolattal csak legitimálni akarja. A nyitott kapcsolattal látszólag te is megkapnád a szexuális szabadságot, de pontosan tisztában van vele, hogy neked ebből nem realizálódna semmi, elvégre kinek kellene egy lesajnált béta, aki simán elnézné, hogy más férfi kúrja a nőjét. Kötöttségek nélküli csakszexre férfit viszont bármikor találni.

Valószínű már a kezdetekkor is csak a megbízható balekot látta benned, úgyhogy érdemes volna csináltatni egy apasági tesztet. Persze az is lehet, hogy az évek alatt te csicskultál be teljesen és már nem tud rád férfiként tekinteni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.10.06. 18:46:13

@Sadist:

"Kötöttségek nélküli csakszexre férfit viszont bármikor találni."

Pontosan, a pasi pozíciója épp ezért nagyon gyenge.

Sadist 2023.10.06. 19:01:12

@Chendrys19: "Nem különböző praktikákkal kell feldobni a szexuális életet, hanem olyan férfivá kell válni, akitől lecsúszik az asszony bugyija."

Persze, hisz mi sem egyszerűbb. Bármelyik férfi lehet olyan sármos, mint Henry Cavill.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.10.06. 22:21:20

@Sadist:

"Bármelyik férfi lehet olyan sármos, mint Henry Cavill."

Biztos őt is unja valaki.
süti beállítások módosítása