Szállj le a pasimról!

2016. április 15. 07:34 - csajokespasik

Levélírónknak nem tetszik, hogy a pasija érdektelen telefonbeszélgetésekbe bonyolódik egy nővel, akivel amúgy is túlságosan előzékeny. Lehet, hogy valami volt köztük a múltban... Vagy lesz a jövőben. Posztolónknak lassan elege van, és egyre biztosabb benne, hogy hamarosan egy kellemetlen, de határozott hangvételű beszélgetésre kerít sort. Eddig tartott a jófejség.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek is csak én fújom fel ezt az egészet? A barátommal 2 éve vagyunk együtt és van egy barát-barátnője, akivel közös albérletben lakott anno. Idén költöztünk össze, és elfogadtam, hogy ők néha találkoznak. Hiszen barátok. Én is jól elbeszélgetek a csajjal, nem érzem, hogy lenne köztük valami, de valahogy mindig belém furakszik a gyanú. Én nem hiszem, hogy akkor nem volt köztük legalább egy „barátság extrákkal” - viszony.

A múlton nem változtathatok, akár történt valami, akár nem. De amikor a lány váratlanul felhívja a páromat, gyakran éjszaka és sokáig dumálnak, akkor persze, hogy szóvá teszem és sok verzió átfut az agyamon. Olyan apróságok miatt is felhívja, hogy tud e jó kiülős helyet? Erre ott a Google ba...eg!! Amikor a csaj vidékre utazott, a párom felajánlotta neki, csakúgy magától, hogy kiviszi az állomásra.

Nem tudom, hogy miként álljak ezekhez a dolgokhoz. Nem túlzás ez egy kicsit a részéről? Vagy a lány akar tőle valamit, mert ha nem így lenne, biztos találna más udvarias és segítőkész férfit, akit hívogathat és akire számíthat.

A párom pedig elég meggyőzően hárítja a gyanút, és nekem utána lelkiismeret furdalásom van, hogy megint én kezdtem és én látom rosszul ezt az ártatlan dolgot.

Ha féltékenykedőbb lennék (még ennél is), akkor már az első ilyen dolognál kiakadtam volna, és számon kértem volna, de nem tettem.

Szeretnék tisztán látni. Éretten kezelni, ha lehet. A kérdésem inkább a férfiakhoz szól, hogy mit reagálnának egy ilyen fordított felállásban, ha nekem lenne egy férfi ismerősöm, akivel ugyanilyen közeli kapcsolatot ápolnék? Akkor semmi jogos féltékenység?

Egyszerűen írnom kéne a csajnak, hogy szálljon le róla? Kockáztatva az eddigi békés viszonyunkat? Akkor az jönne le neki, hogy az eddigi béketűrésem és minden jófejségem felé csak színjáték volt. Azzal inkább magamat aláznám, de nem érdekel.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr988629500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása