Jó csajnak lenni sok feszültséggel jár

2016. október 17. 07:41 - csajokespasik

„Egy vadítóan jó nőnek iszonyú sok energiába kerül fenntartania magát a világ előtt, így persze hogy többségük neurotikus” – Levélírónk átlagosnak tartja magát, így nagyon meglepte, amikor egy nála kategóriákkal magasabb nő randira hívta. Mégse tart a dolog sehova, ráadásul a nő azt állítja, van pasija.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv minden olvasónak,

Pár hónapja van egy barátnő-jelölt hölgy az életemben. Az elején azt mondta, hogy igen sok férfi támaszt irreális igényeket és elvárásokat a szebbik nemmel szemben, ahhoz képest, hogy ő maga hogy néz ki. Én, átlagos férfiként, ezt rögtön magamra vettem. Azért fájt, mert kijózanított, megjegyezném itt, hogy a hölgy kezdeményezett, és nem mellékesen jelenleg foglalt. Nem tudom, mi lesz, vagy mit szeretnék, vagy ő mit szeretne, a kapcsolatunk, mondjuk azt: alakuló barátság + remény a részemről, hogy azért több is lehet.

Tudtam, hogyha találkozok vele, akkor most ő úgy van távol, hogy valakit átver. Noha még semmi nem történt köztünk. Illetve, volt egy kis erotikus levelezés. Néha azt érzem, hogy a barátját csak kitalálja, hogy ezzel tartsa a távolságot. Keveset mesélt róla, és amikor rákérdezek, akkor egy-egy mondattal lezárja és lapoz. Alkalmanként eltérő információkat közöl arról, hogy hány éves a pasija és mióta is vannak együtt. Vagy hazudik, vagy csak ennyire butuska.

Szóval én átlagosnak érzem magam, ő meg pár kategóriával jobb nálam. Kiemelném újra: ő kezdeményezte a találkozókat. Ha egy átlagos férfi átlag feletti nőre vágyik, teljesen normális. Az, hogy mi lesz, vagy mi nem lesz majd belőle végül, más tészta... Én arra gondolok, hogy volt egy csúnya szakítása és azonnal akar egy új kapcsolatot (legalább addig, amíg meg nem találja a megfelelő másikat). Létezhet ez? Talán úgy érzi, hogy a társtalanság rá van írva az arcára és ezt mások is megláthatják rajta. Ennyire egyszerű.

Az én gyengém pedig az, hogy jólesik, és szinte igénylem egy nő elismerését. Ennek a lánynak a hatására az utóbbi időben elgondolkodtam, és megfogalmazódott bennem pár dolog: nincs barátnőm, de visszagondolva az elmúlt évekre, úgy érzem, többet jelentett, amikor volt az életemben olyan, akinek számítottam.

Egyáltalán nem biztos, hogy ő a jó választás, mert a jó nők kiszámíthatatlanok: nem rég történt ez, amikor egy irodaház lépcsőházának ajtajába egy Jó nővel - aki inkább tűnt modellnek, mint embernek - egyszerre érkeztünk. Mindketten sietősen. Előre próbálom engedni, így megállok az ajtó előtt, mire ő is megtorpan és kedvesen így förmed rám: - Mi lenne, ha mennél?! - Nem hiszem, hogy egy ilyen nőnek váratlan dolog lenne, ha udvariasak vele. Vagy csak rossz napja volt. Vagy csak szőke volt.

Egy vadítóan jó nőnek iszonyú sok energiába kerül fenntartania magát a világ előtt, így persze hogy többségük neurotikus és idegbetegségre hajlamos, náluk alapból nem próbálkozom, ha csak ők nem nálam. És nem azért, mert félek a visszautasítástól, hanem mert nem akarok szenvedni miattuk, meg amiatt, amit később majd velem fognak tenni, lelkifurdalás nélkül.

Akivel találkozom most, egyelőre kellemes csalódás, úgymond kivétel, mert – legalábbis számomra – igen jó nő, és ő kezdeményezett, BÁR mégse jutunk sehova. Nála is a jó nők beépített határozatlanságát érzem.

És igen, férfinak érzem magam, amikor úgy látom, fontos vagyok egy ilyen nőnek, mert érdeklődik irántam, vagy ad a véleményemre. Nem rajongást várok. Ha most jelenleg valamire várok, az egy gyors és őszinte vallomás, hogy mit akar, mert így csak jobban beleélem magam.

Szép napot mindenkinek:

Zoltán

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr211814751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása