A párom néha pornót néz. Meg mást is...

2017. március 13. 07:48 - csajokespasik

„Órákig chat-elt nőkkel, azt mondta, csak beszélgetnek. Aztán egy randi titokban és már a szakítás következett” - ez a kapcsolat boldognak mondható, eltekintve attól, hogy a pasi rendszeres pornófogyasztó. A barátnőnek nem is ezzel van baja, inkább az nem tetszik neki, hogy a pornónézést összekötötte szexpartnerkereső nők hirdetéseinek böngészésével.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves CsP!

Jelenleg boldog kapcsolatban élek a barátommal, lassan 3,5 éve. De az utóbbi időkben már nem titkolja előlem, hogy néha pornót néz. Arra gondoltam, hogy talán eddig is nézett, csak nem tudtam róla, most meg már úgy érzi, mindegy mit gondolok erről. Ezzel nincs is olyan nagy gondom, nem ez zavar, néha én is néztem régebben, nem tagadom. A gond az, hogy valamiért összekapcsolta a pornónézést egyes partnerkereső oldalak böngészésével, és így már nehezen tudom figyelmen kívül hagyni. Azt mondta, csak nézegeti a nőket, kíváncsi, milyen a felhozatal, vagy röhög rajtuk, nem ír nekik – legalábbis ezt mondja.

De ha nem érdekli, akkor miért nézegeti őket? Főleg a szexpartner kereső oldalakon nézelődik. De mivel nem titkolja, nem csinálhatok ügyet belőle. Amikor megnéz egy-két lányt, vagy fórumozik, nem zavar, de egyszer azt mondta nekem, hogy „volna még mit tanulnod”. Emiatt kicsit az önbizalmam is megrendült.Még ha viccelt, akkor is.

Engem ne hasonlítson hozzájuk. Én azokat a nőket igénytelennek gondolom, akik meztelenül, vagy közel mindent megmutató ruhában készült fotókat raknak ki, vagy ócska díványon fetrengve mutogatják magukat, vagy képesek legyártatni stúdióval egy szériát bájaikról. Ez így teljesen húspiac jellegű, szerintem ezzel egyetlen dologra kínálják magukat, és arra is valók. Nem értem néha, mit akarnak ezektől a normálisabb férfiak?

Minden megfelelő kettőnk közt, ettől eltekintve, de egy szóval sem említette, hogy gondja lenne a szexuális életünkkel, hogy unatkozna mellettem. Szeret, és én is őt, és biztos, hogy sosem csalna meg, de akkor is.

Mindketten már bőven 30 felett vagyunk. A férfiak sosem nőnek ki ebből? Még ha „csak” leveleznek is velük, nem hiszem, hogy ne kerülne sor később – ha eleinte el is tökéli, hogy úgysem lesz semmi – 1 találkozóra. Egyszer csak arrafelé terelődhet a beszélgetés és felmerül a kérdés: „mi lenne, ha...?” - ez azért nem csak képzelődés nálam, és azért aggódom, mert egyszer pont ez vetett véget egy kapcsolatomnak: amikor csak azt láttam, hogy órákig chat-elt nőkkel, azt mondta, csak beszélgetnek. Aztán egy randi titokban és már a szakítás következett. Vége lett. Így már talán érthetőbb, miért nincs ínyemre mindez..

Tehát nem alaptalanul van bennem most ez az egész. Mert az, hogy pornót néz, meg más nők képeit, azért mégis jelent valamit. Inkább a férfiakat céloznám meg a kérdésemmel: miért néztek a párotok mellett ilyeneket, hacsak nem unjátok már őt?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6812333751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása