Dobd ki és szerezz újat (?)

2017. március 21. 07:34 - csajokespasik

Az együttélés megszünteti a szerelmet? Pedig a szerelem amúgy is elmúlik, ezzel a résszel nem lehet mihez kezdeni. Akármilyen gondos és figyelmes egymással mindkét fél, ha a szerelem nem megy át más minőségű érzelembe, akkor fújhatják. Ez a kapcsolat azért sem ideális, mivel a pasi már több nőn is túl van, a lánynak viszont ő az első.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem lesz se tanulságos, se kimerítő történet... inkább csak egy egyszerű kérdésre keresem az egyszerű választ. Ha összeköltözöl a pároddal, annak az a veszélye, hogy mindig szemmel tud tartani, kevesebb mozgástered lesz, és gyakran ez is a majdani szétköltözések egyik fő oka. Vegyünk egy férfit, aki már a sokadik lány után köt ki egy állandóra szánt barátnőnél, akinek azonban ő az első. És összecuccolnak. Ugye, ez a helyzet nem mondható könnyű esetnek. Szeretik egymást, ám a kisebb-nagyobb nézeteltéréseket az okozza, hogy a srác mozogna, még ha nem is a csajozás szándékával, de szeretne néha csavarogni.

A barátnőnek ez nem tetszik. Ráadásul egyre – és emiatt is - úgy érzi, hogy tényleg csak megvannak, és a férfi már nem szerelmes. Emberileg szereti és tiszteli őt, de már nem szerelemmel. Sértődés jön - a férfi érzi. Valami van a vonzódással.

Már nem is szól a lánynak, amikor elmegy, majd észreveszi úgyis. Tegyük fel, ezt már megbeszélték korábban. Egyéb dolgok is vannak, amik egy együttélés velejárói, megismeri a lány a srácot jobban, ...milyen együtt lakni vele, ...milyen, amikor nincs frissen borotválkozva ....és ha horkol néha. Satöbbi.

A lány nem tudja, hogy menjen vagy maradjon-e ebben (nem csalta meg a csávó, csak tovább adta önmagát). A lány nem akar ugorni ebből nagyon, mert a kapcsolat, mindentől eltekintve, szeretetteljes és biztos. Nem akarja a fogyasztói társadalom azon elvárását reprezentálni, miszerint ami nem működik, ha ráuntál, dobd ki és vegyél újat.

Lehet, hogy mindketten megrémültek, hogy az együttélés megszüntette a szerelmet? Ha elmúlt a szerelem mindkét fél részéről, és egyik sem meri (magának sem) bevallani, merre tovább?

Pedig a szerelem mindig elmúlik, ezzel nem lehet mit kezdeni. Akármilyen jó és gondos, meg rendes a pasi, a szerelem mindig elmúlik. Hogy átmegy-e szeretetbe és kialakul-e más, az még a jövő zenéje. A pasi talán erre alkalmatlan, a lány pedig még kezdő, hiszen neki ő az első, később nála fognak előjönni dolgok.

Tegyük fel, ha mégis átmenne mélyebb érzelmi síkra ez a kapcsolat, akkor lehet folytatni azokon az alapokon. Ne keverjük a mulandó szerelmet a stabilabb emberi értékekkel, de az altesti gerjedelem egy zabolázhatatlan dolog... és a mai világ is erről szól, hogyha nem engedsz neki, akkor a saját örömödnek szabsz gátat, loser vagy, és a hűség amúgy is elavult dolog.

 
Szólj hozzá!
Címkék: zűrzavar

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5812357521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása