A párom nem szerelmes belém

2017. március 28. 07:54 - csajokespasik

Egy férfi nehezebben mutatja ki az érzelmeit, de amikor egyenesen megmondja a barátnőnek, hogy nem szerelmes belé, az a legrosszabb. A másik felet azért téveszti meg mindez, merthogy a pasi tettei egész másról tanúskodnak.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van egy középkorú férfi az életemben. Ő már volt nős, 12 évig voltak együtt. Elköltözött, de néha még össze is járnak. Ez a része nem zavar. Nekünk is sok kötődésünk van, pl. egy napon születtünk és mások előtt a „páromnak” hív, tehát megvan az összhang.
Amit nem értek: elmondása szerint nem szerelmes belém. Mégis sok minden arra mutat, hogy nem így van. Naponta kommunikálunk, mindent megbeszélünk, mindig nagyon figyelmes, apróságokkal lep meg. Azt hangoztatja, hogy mindent úgy akar csinálni, hogy nekem jó legyen, és ez az ágyban is megmutatkozik.

Nagyon jól érezzük magunkat együtt. Korábban ki akartam lépni ebből a kapcsolatból, pont a nem-szerelmes megjegyzése miatt, és olyan dolgot tett meg értem, hogy visszaszerezzen, amit még soha senki. Nem szerelmes, de ahogy megérint, ahogy rám néz, mind-mind mást üzen. Egyértelmű, hogy nem vagyok közömbös számára. Abból, amiket eddig tett, nekem elég egyértelmű, hogy nem futó kaland vagyok számára. Az egyetlen dolog, hogyha az érzelmekről beszélek, azonnal bezárkózik.

Tudom, hogy a szerelem nem észérvek alapján működik, pláne egy férfinál, aki többnyire nehezebben fejezi ezt ki, de ha nekem pont az ellenkezője jön le, mint amit állít, akkor legalább ne tagadja. Mert azzal nagyon összezavar. Én felvállalom őt. Voltam már korábban olyan kapcsolatban, ahol állítólag szeretve voltam, de akkor mégsem éreztem azt, amit vele most. Azzal biztatom magam, ha így is van, hogy még kialakulhat nála.

Vannak olyan férfiak, akik tényleg csak eljátsszák, hogy szerelmesek - de mi értelme? És mire akarna kifutni? Miért mondta meg egyáltalán, amikor hazudhatott volna valamit, amit hallani akarok. Mitől fél? A valaki mellett való lecövekeléstől? Az elköteleződéstől? – mert hosszú távúnak már elég hosszú távú ez így is. Nem kértem tőle semmi ilyet. Nekem csak egy kis biztos válasz kéne ezzel kapcsolatban, hogy számíthatok rá. Szerintem ha egy férfi minél többet invesztál valakire, azt meg szeretné tartani, hiszen fontos neki. Lehet, hogy neki a szerelemről más felfogása van?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9812376329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása