Néhány nő csak az extrára hajt

2017. április 07. 07:52 - csajokespasik

Vannak nők, akik azt hiszik, nyugodtan játszadozhatnak a férfiakkal, hiszen ők jobban bírják a gyűrődést. Posztolónk szerint ma egy férfi akkor érdekes egy nőnek, ha valami extrát is képvisel. Ám hogy mi is ez a titokzatos extra, az meghatározhatatlan és érthetetlen is, főleg amikor csinos nőket látunk lepukkant alakok oldalán.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Miért nem találok évek óta egy rendes nőt?? 28 éves vagyok, dolgozom, kocsim is van (ha nem is BMW) barátaim humorosnak tartanak (én magamat meg normálisnak és tisztességesnek). A külsőmmel sincsenek problémák, semmi túlzás, átlagos vagyok, mint bárki, aki szembejön az emberrel. Néha eljárok edzeni, és jobban szeretek kirándulni, mint beülni egy helyre, mint mobilt bámulni, vagy gépezni. Kiegyensúlyozott életet élek. Amennyire lehet, pozitívan állok dolgokhoz. A nőkkel többnyire jól elbeszélgetek, de valahogy nem alakul úgy, hogy több is legyen belőle. Ha meg igen, az sem hosszú: egyszer volt olyan, hogy 2 hét után már búcsúszexet emlegetett,... de nem tartottam rá igényt.

Ez nem sírás részemről, inkább csak egy érthetetlen tendencia. Csak leírtam a tényeket. Ma már ezek a dolgok fordítva működnek. Talán a magazinok meg a tévé mosta ki az agyukat ennyire. Ha nincs a férfiban semmi extra, akkor unalmas nekik. Bennem nem hiszem, hogy lenne extra. A saját extrájuk azonban mindig kínos kérdés, azt nem illik feszegetni: ) Talán nem akarnak megállapodni. De én sem feleséget keresek, elég lenne egy Társ. Egy sima és normális, extrák nélküli. És egyre kevesebb nő van, akire alapozni lehetne, vagy számítani, bármilyen szinten. Én már mindig felkészülök a legrosszabbra. Egy ismerősöm, aki úgy néz ki, mint egy homeless, akit most engedtek ki az elvonóról, nem is melózik, és valahogy sorra viszi a jobbnál jobb nőket... - ez az az extra, amit keresnek a nők?

Persze panaszkodásnak hathat ez az egész, de bármennyi könnyedséget is gyűjtök magamba, ezt nem tudom vidámabban tálalni. Talán azt hiszik, a férfiak másképp működnek, meg nekünk nincs is szükségünk annyira a szeretetre és a tartós kapcsolatra... és egy nő közelségére kisebb mennyiségben van szükség. Az is tévhit, hogy mi jobban bírjuk a gyűrődést, sőt, fel sem vesszük, ha csalódás ér, könnyedén átsiklunk felette... ezért lehet velünk játszogatni. És ezzel élnek vissza. Hát, ha ez így is van, akkor én vagyok a kivétel.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3212407191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása