Lehet egyszerre két barátnőm ?

2017. május 11. 07:13 - csajokespasik

A barátnő külföldre akar menni, a barátja ellenzi, és a vita hevében már a reptérre sem kíséri ki. A pasinak egyértelmű, hogy szakítottak, és a csaj sem jelentkezik 1 hónapig. Hát beújít egy másik lányt. Igen ám, de a kiküldetésben lévő barátnő hirtelen elkezd szerelmes üzeneteket küldözgetni neki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A történet meglehetősen bonyolult... Vagyis inkább az élet és a félreértés tette azzá. Van egy barátnőm, 4 éve. Ő kiment külföldre, félévre, rokonokhoz. Én elleneztem, és veszekedve váltunk el. A reptérre már ki sem kísértem. Ő 1 hónapja már kint van, de az e-mailezés csak most kezdődött el köztünk. Viszont én azt hittem, hogy szakítottunk, és beújítottam egy lányt már, nem sokkal utána, régóta kinéztem magamnak. Vele már megvolt minden. A barátnőm viszont pár napja elkezdett nekem „hiányzol” és „szeretlek”- üziket küldözgetni. Amikre nem tudok mit válaszolni, váratlanul ért, hiszen abban a tudatban vagyok, hogy vége.

Most el kéne döntenem, hogy vagy két barátnőt tartok, vagy választok a kettő közül. Mindkettőt szeretem. És nem érzem magam szemétnek, hogy így alakult. Nem csaltam meg, mert nekem egyértelmű volt, hogy végzett velem. Minden jel arra mutatott. Vagy lezárom a jelenlegit és titokban is tartom.

A barátnőmmel még nem kezdett el laposodni a dolog, tehát még visszaállítható lenne minden a régibe. Az új lánnyal meg elég mozgalmas életet élünk, ami vele nem volt. Most annyira ezen pörgök, hogy napközben alig tudok koncentrálni a feladataimra.

Jelenleg annyira bizonytalannak érzem ezt az egészet, és nem tudom, hogy benne milyen érzések zajlanak, illetve miért várt a békülésre, vagy tisztázásra, egy hónapot?

Előfordulhat, hogyha egyszerűen és őszintén megírom neki, ami történt, beleértve, hogy én azt hittem, szakítottunk, az végleg betesz az egész kapcsolatnak. Persze ezt sem távban kéne megoldani, hanem személyesen, mikor hazajön. De az is még odébb van. (Viszont ha el akarom mondani neki, akkor azt most kéne?)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5612497389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása