Félek, hogy nem csak kerítésfestés lesz...

2017. május 12. 08:02 - csajokespasik

„Nálam ezerszer jobbat és fiatalabbat is talál, ami meg az anyagi helyzetemet illeti, hát nem a Mészáros Lőrinc fia vagyok” - az ösztönök meg a józan ész két ellentétes irányba húzzák az embert. Minden tétovázás jogos, hiszen a rossz döntéssel két barátság is elúszhat. A kiszemelt nő látni sem akarja már az ex-pasiját, és mióta szakítottak, Posztolónkra hárul a vigasztalás.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

egy esetet szeretnék megosztani Veletek, és számítok a hozzászólásokra!

41 éves férfi vagyok, és van egy jó barátom, aki 1-1,5 éve szerzett egy nagyon helyes, aranyos barátnőt. Történt, hogy nem rég ők összevesztek, és olyan szinten, hogy a nő látni sem akarja azóta az exét. Mi zavarhatott bele az Édenbe? Amikor kérdeztem őket, megfelelő alkalommal, mindketten homlokegyenest mást mondtak: a férfioldalról azt, hogy ő sem érti, őt is meglepte a dolog, a barátnőoldalról meg azt, hogy összeférhetetlenség volt kettejük közt, tulajdonképpen, már a legeleje óta, csak most jött ki... és vele nem lehet együtt élni, mert idegesítő dolgai vannak

(amúgy vannak, de nem tudtam hogy ennyire súlyosak. Azt tudom, hogy ha megfeledkezik magáról, gyakran használja azt a rövid G-betűs szót mondatvégi pontként. És szerinte a sör az üdítőital, így bárhol bármikor lehet inni) a lényeg, hogy szakítottak.

Csakhogy azelőtt mindenhova hármasban jártunk (néha többen, attól függ, de a mi hármasunk mindig együtt volt) nagyon jó barátság volt/van köztem és a nő között. És nem beszélve arról a közel tizenvalahány év barátságról, ami a dobott pasija és köztem van.

Mindkettejükkel külön kell találkoznom azóta. A nő, ha hívom, rögtön megkérdi, hogy a „Peti ugye nem lesz ott?” mert akkor inkább nem megy. Mondom, lehet hogy ott lesz, nem tudom, de emiatt most borítod az egész programot? Nem vagy már gyerek. Nem fog megenni.

És akkor volt, hogy nagy nehezen meggyőztem, hogy viselje el, ha véletlenül mégis összefut vele, ő pedig jött. Az exe szerencsére nem volt jelen, és jobb is, mindenki jobban járt, mert akkor egész este civódtak volna. Szerintem az első 3 sörig türtőztette volna magát a haverom, de utána előgördültek volna belőle a kérdések meg a vádak... stb.

A lényeg, hogy a nő és köztem a kezdetektől fogva megvolt az összhang. Vagy a szikra. És gyakran viccelődtünk vele, hogy mi milyen jól összeillünk, „rosszul választott, korán adta be a derekát...” stb. és most egyre többet, szinte napi rendszerességgel kommunikálunk, nagyon sokszor ő a kezdeményező... mióta nincsenek együtt, ez így megy. Miért? Nálam ezerszer jobbat és fiatalabbat is talál, ami meg az anyagi helyzetemet illeti, hát nem a Mészáros Lőrinc fia vagyok.

Azt mondta nem rég, hogy majd ha megfelelő lesz az idő, nekiáll lefesteni otthon a kerítését, és mindenképp el kéne a férfi munkaerő... - és előre félek, mi fog akkor történni. Bár a „félek” szó kicsit erős : D Mit tehetnék??

Milyen lenne már az, hogy a legjobb haverom volt nőjére mozdulok rá? Amúgy szeretném őt, csak hát, az előbb említett okból nem lenne okos választás, mert mindkettejük barátsága is elúszhat idővel.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8312499837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása