A siker titka: pénz és humorérzék

2017. június 30. 07:47 - csajokespasik

Amikor a pasi külsőleg közepes adottságokkal rendelkezik, ám dekoratív barátnőre vágyik, a jó duma és némi közvetlenség sokat segíthet. Levélírónk elmélete szerint a szintemelés legfontosabb részei a beszélőke és a félrerakott tőke. Amikor egy nő azt mondja, hogy jól megvan egyedül, nem minden esetben igaz.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hallottam egy érdekességet, több forrásból is, a svéd nőkről: állítólag náluk ismeretlen dolog, hogy a férfi meghívja őket bármire is. Vacsora után, vagy a taxiban, már veszi elő a tárcáját és nem hagyja, hogy a pasi fizessen helyette. Ez talán az önállóságukat fejezi ki, mert úgy érzik, hogy ha mindig meghívják, azzal áruba bocsátották magukat és/vagy lekötelezetté váltak. De sok mindenre visszavezethető a dolog. Itthon ennek a totál ellenkezőjét tapasztaljuk, sőt, még sulykolják is, hogy igenis, az udvarias pasi mindent fizet, meghív és gáláns, mert ezekkel jó pontot szerez.

Aki a pénzével nem tud kitűnni, annak ma Magyarországon a humorával, vagy egyéni kisugárzásával, kinézetével kell. Az intelligenciát hagyjuk, az keveseket érdekel.

Egy külsőleg közepes adottságokkal megáldott barátom összeszedett egy igen jó nőt, csak azért, mert ért a dumához és közvetlen tud lenni. És ezt a nők mindig is értékelték és értékelni fogják. A szintemelés legfontosabb részei a beszélőke és a félrerakott tőke. Elég szerintem ezt a kettőt fejleszteni. Én azt látom az ismerősökön, hogy néha hiányzik nekik egy társ, néha nem – vagy csak azt hazudják maguknak, hogy jól megvannak egyedül is: egy hete voltam egy házibuliban (30as, 40es korosztály, tehát nem a kirúgjuk-a-ház-oldalát fajta) és úgy hajnali kettő felé pár nő úgy elkezdte szidni a férfiakat, hogy hallgatni is borzasztó volt. Már azt hittem, mindjárt fáklyát és vasvillát ragadnak, hogy meglincseljenek. Bárki eljátszhatja, hogy nem ezen jár az esze, mert ő egy mindennapos, átlagos, szerethető nő, de ha így előbukik valakiből a valódi vélemény, akkor annak a kapcsolatnak, ami után éppen vágyakozik, nem sok reális esélyt jósolok. Az egyik csávót kiosztották, amikor még csak nem is így mondta, hogy a nők nem tudják, mit akarnak, hanem úgy, hogy sok nő saját magát ítéli magányra az intoleranciával, meg a válogatással. Persze az ital is bejátszott, de azokból a nőkből olyan összefüggéstelen, sérelmektől hajtott gondolatok buktak felszínre, amikbe már minden bele lett keverve. Az egyik csaj rám szólt korábban, amikor egy b**eg kicsúszott a számon, hogy ennyi idősen már választékosabb szókinccsel is meg lehetnék, de amikor az éjszakai vita beindult, aranyomnak szinte minden harmadik szava ez volt. Eltűnt az úrinő. Szerinte egy férfi nem lesz ember, ha nincs senkije – ugyanez vissza is igaz, és nem látta be.

Mit mutatunk, mit mondunk és mit akarunk? Erről van szó. És azok a nők olyasmit védtek, ami pont a megalapozatlan védelmen vérzett el, és igazolta számomra azt, ami a vitát kirobbantotta. Érezhető, hogy van egy mértéktartó kép, amit csak magukra erőltetnek. Nők, lányok: Ti hogy vagytok az őszinteséggel önmagatok előtt?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6712630391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása