Még nem zaklat annyira, hogy el is költözzek

2017. november 24. 07:54 - csajokespasik

„Amikor azt mondtam neki, hogy kiszórom a cuccait az ablakon, azt mondta, akkor eltöri a kezemet” - hogyan lehet lerázni egy agresszív pasit? Közülük sokan gondolják úgy, hogy szakításkor a fenyegetés a legjobb megoldás, mert attól a másik biztosan jobb belátásra tér.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kíváncsi lennék, ki mit tenne ebben a helyzetben.

Egy év után kiraktam egy semmittevő, élősködő férfit a lakásomból. A végén, amikor tudomásul vettem, hogy nem fogadja el, majdnem tettlegességig fokozódott a dolog. Szabályosan féltem tőle, hogy mit tesz. (Nem tudom, hogy a hasonló reakciójú férfiak mit várnak az agressziótól, hogy attól majd rögtön meggondolja magát a másik? Az csak még olaj a tűzre). És ez is egy indok volt a döntésem mellett, hogy nem tudott uralkodni magán. Csak rajtam próbált.

Lecseréltettem a zárat is. Könyörögtem neki, hogy vigye el a cuccait, amik nálam vannak. De nem. Csak ígérgeti. Mert hiszen ez is egy indok a zaklatásomra. Hogy ne zárhassam le. Amikor azt mondtam neki, hogy kiszórom a cuccait az ablakon, azt mondta, akkor eltöri a kezemet. Éjszakánként hívogat, már ki kellett kapcsolnom a mobilom. Volt, hogy hazajöttem egyszer, és a nyomait láttam az ajtón, gondolom rugdosta, mert nem tudott bemenni, direkt akkor jött, amikor nem voltam otthon. És megtaláltam a régi kulcsát eldobva a sarokba. Nem szólt, hogy jön. És így is tervezte.

Mondta, hogy elölről kéne kezdeni. Mondtam, hogy igen: lehetőleg mindketten mással. Foggal- körömmel ragaszkodna hozzám, de belőlem minden érzés eltűnt már, a félelmen kívül. Hol azon sír, hogy nem akar egyedül lenni, pár perccel később meg őrjöng a telefonban. Mit tudok tenni? Elköltözni nem akarok. A zaklatás határát pedig lassan átlépi.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1613363177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása