Hogyan robbantsam le róla ezt a pasit?

2018. január 16. 07:44 - csajokespasik

A csaj egyre jobban aggódik a barátnőjéért, akire rátapadt egy olyan férfi, aki egyre több pénzt gombol le róla. A szerelmes nő ezt nem így látja, és ha figyelmeztetik az élősködőjére, azonnal támad. Ő inkább elnéző, de mindez csak elhúzza az elkerülhetetlen tényekkel való találkozást. Ha valaki sokat volt magányos, hajlamos ülni egy olyan kapcsolatban, ahol csak kihasználják.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

ez egy rövid és rendhagyó levél lesz, de remélem, kapok pár tippet, mit kéne tennem. Nő vagyok, és van egy jó barátnőm, aki felszedett egy férfit, aki nála pár évvel idősebb. Az a típus, aki képes megnyerően viselkedni, amíg el nem éri a célját, hazugsággal és megtévesztéssel. A barátnőm azt mondja róla, aranyos, de én semmi aranyosat nem látok benne, inkább a simulékony, és a behízelgő szavakat használnám rá.

Ő eddig elég sok pénzt költött az emberre, és az nekem is reményt keltő, hogy van még benne józan ész, és mégsem vakszerelmes annyira, ha ő is számon tartja a költségeket.

Tehát ő is résen van, de mégsem dobja. A dörgölőző, kényes, már-már lányosan viselkedő pasiban nem tudom, miként látja meg a férfit, ez egy másik kérdés. Lehet, hogy pont ezt szereti benne, mert tudom, hogy volt pár arrogáns barom is az életében, és azt hiszi, ez kell neki, az ellenpólus. A pasinak nagy hatalma van még felette. És vannak pofátlan húzásai. Példa: volt egy összejövetel, kevés iszogatás, amire nem volt betervezve több ember, csak a legszűkebb kör, és persze ez az ember a barátnőmmel. Egyszer csak szól a telefonja, majd odahívott egy csávót, aki annyira részeg volt, hogy beszélni nem tudott, és sajnos akart is beszélgetni... szétbarmolta az egész társaságot.

Később megkérdezem a pasiját, nem érzi e pofátlannak magát, emiatt (is)? És csak néz rám ártatlan szemekkel, hogy ezt mégis hogy értem? Ennyi sincs benne. Nem tud beleállni helyzetekbe, vagy tényleg ennyire hülye.

Nem láttam értelmét magyarázgatni. Az ilyesmit spec én a helyzettől függetlenül sem szeretem. Ezeket én folyamatosan mondom a barátnőmnek, de legutóbb nagy sértődés lett belőle, hogy mit avatkozok bele? És tudja, hogy mit csinál...

Ő nagyon naiv. És ha a barátnőjének nevezem magam, ennyi a minimum, hogy szólok neki, ha nem látja a fától az erdőt. Nagyon csúnyán kihasználja szegényt és nem tudom, hogyan szereljem le róla. Mert látom, hogy egy dologért több rosszat elvisel, inkább szenved és elnéz, és ez így egy nagyon rossz jövő lesz. Sokat volt magányos, így inkább ül egy olyan kapcsolatban, ahol kb. 15%-ban boldog, és végig át van verve. Ez így nincs rendben.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3013579013

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fazekas Sándor bíró végre megbukott, mint Fővárosi Törvényszéki elnök 2018.01.18. 16:41:21

Egy újság írása alatti vitába becsatlakoztam a napokban ahol valaki úgy nyilatkozik Fazekasról, hogy szerinte mindig is becsületes és tisztességes ember volt és most is az. Ezt persze túl sokan vitatják, hogy igaz lehessen. Főként a tények és mára má...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása