Nem hiszek a férfi-nő barátságban

2018. április 18. 07:45 - csajokespasik

„Nekem sosem volt olyan férfi barátom, akivel csak barátkoztam volna, ha többet akartam tőlük, azt rögtön megmondtam és ez fordítva is működött” - Levélírónk pasija körül egy másik csaj legyeskedik, akin látszik, hogy többet is szeretne. A pasi azzal nyugtatja a feldúlt barátnőt, hogy ha akart volna tőle valamit, már megtörtént volna.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

szeretném leszögezni, hogy nem vagyok féltékeny típus. Felnőtt, érett nő vagyok. Ám van egy, frissnek már nem, de még elmélyültnek sem mondható kapcsolatom. Vannak jó jelek, több, mint rossz. Neki van egy barát-barátnője, akit már régóta ismer. Én mindig azt érzem, régóta többet akarna tőle barátságnál. Nem idegesítem magam rajta, de azt is érzem, hogy vele könnyedebben és többet beszélget, mint velem. Ha ő is ott van, vele figyelmesebb és előzékenyebb. Az is nyugtalanít, hogy a csajnak nincs senkije, mindig egyedül jön.

Persze, beszéltünk erről, és persze azt mondta, hogy rémeket látok, ők csak barátok, mindig is azok voltak, már nagyon régóta, és ha akart volna tőle valamit, már történt volna valami. Szinte ezt a választ jósoltam meg magamnak előre. Még azelőttről ismerik egymást, hogy ő elvesztette volna a szüzességét, állítja. Nem hiszek a férfi és nő közti barátságokban, kivéve, ha egyik vagy másik más csapatban játszik. Szinte minden nap beszélnek, és kíváncsi vagyok, más mit tenne a helyemben, ismét felhozná-e a témát, vagy hagyná az egészet. Virágnyelven felraktam már pár kétségemet korábban a közösségire, de nem lett jó vége, többek között ezért is jöttem le a face-ről. Nekem sosem volt olyan férfi barátom, akivel csak barátkoztam volna, ha többet akartam tőlük, azt rögtön megmondtam és ez fordítva is működött.

Én megbízom benne, legalábbis abban, amit mond, de egyetlen esélye lesz. Nem akarom ezzel nyaggatni, sem választás elé állítani, mert akkor én leszek a rossz, inkább várom, hogy mit tesz magától. Nem szeretek olyasmi miatt bizalmatlankodni, ami nem az én hibám és nem rajtam múlik. Mi mást tehetnék, ha nem ezeket?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9513845802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása