Elmondjam neki, hogy a pasija félrelép?

2018. május 04. 07:45 - csajokespasik

„Vannak közös ismerőseink, mert előtte is ismertem már látásból őt. És kiderült pár dolog róla” - amiket a csaj most vagy magában tart és végignézi, ahogy a pasi kihasználja a legjobb barátnőjét, vagy kitálal. Csak attól fél, hogy majd a rossz hír hozóján lesz elverve a por.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nekem egyik alapvető tulajdonságom, hogy nem szeretem az igazságtalanságot, akár én, akár más az érintett. Tegyük fel, hogy van egy nagyon jó barátnőd, 10 éve ismered, akinek lett egy pasija - neked meg konkrét bizonyítékod arra, hogy félrelép. Mit tennél? Elmondanád-e neki, miközben látod, hogy boldog - ha igen, hogyan? Neki sokáig nem volt senkije, és ahogy én látom, a csávó ráerőszakolta magát, ő meg elég befolyásolható. Amikor mesél róla, és amiket mesél, nekem főleg csak annyi jön át, hogy hülyének nézi. Neki nem így. Persze, hogy boldog, ha nem tudja, és máshogy látja.

Mindenben hallgat rá, teljesen átformálta érdekei szerint. Amiben régen más véleményen volt, most azt szajkózza, ami a pasi álláspontja. Szörnyű ezt látnom.

Pár hete együtt ültünk egy bárban, majd amikor hozták a számlát, barátnőm előveszi a tárcáját, majd kettejük helyett fizet, a pasi meg csak ül végig. Ez nem tudom, mennyire átlagos. Persze elképzelhető, hogy biztos előzőleg már megbeszélték, mert a pasi sajnos otthon hagyta a tárcáját és legközelebb majd fordítva csinálják... őszintén szerettem volna ezt hinni.

Beszélgettem a sráccal, akkor kicsit ittas volt, és belebonyolódott egy sztoriba, ami nekem hazugságnak tűnt. Ekkor kezdtem el egy kicsit kutakodni utána. Vannak közös ismerőseink, mert előtte is ismertem már látásból őt. És kiderült pár dolog róla. Amiket most vagy magamban tartok és nézem, ahogy kihasználja, meg álomban tartja a barátnőmet, vagy kitálalok. Csak félek, hogy a rossz hír hozóján lesz elverve a por... mindketten lassan 30 évesek leszünk és neki nem kéne az idejét ilyen piócákra vesztegetni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4113888672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása