A barátnőm férje rám hajtott

2018. augusztus 06. 07:51 - csajokespasik

„Következő találkozásunk alkalmával felvetette, mi lenne, ha kipróbálnánk hármasban a férjével... Kiderült a további beszélgetésből, nyitott házasságban élnek” – és így már mindjárt érthető, miért volt olyan nyomulós és levakarhatatlan a barátnő férje. A pénteki téma folytatódik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Sokat szoktam olvasni a blogot, az én történetem kísértetiesen hasonlít a pénteki "Egy túlságosan szabadgondolkodású férj és én" című poszthoz.

29 éves nő vagyok, nekem is volt egy ilyen barátnőm, akivel főiskola alatt ismerkedtünk meg, később hozzánk csapódott a pasi, majd férj (az én párjaim is, de itt volt pár váltás a részemről azért). Nyolc év ismeretség, abból négy, már a férjjel hármasban.

A pasi rendszeresen bókolt nekem, kaptam tőle szál virágot, de én ezt letudtam azzal, hogy hülyéskedik, mert ezt szinte mindig a barátnőm előtt tette. Később jöttek az SMS-ek, a telefonok, a FB cset üzik. Egyre zavaróbb lett, egyértelművé vált számomra, hogy ez már nem hülyéskedés, a barátnőm férje rám hajtott.

Megemlítettem az üziket a barátnőmnek, nem izgatta a dolog. Ne foglalkozz vele, nem komoly, csak baromkodik stb. Ha hármasban voltunk, láttam a pasin, ahogy a szemével vetkőztet. Ha kettesben maradtunk, a pasi előadta magát ugyanúgy, mint az SMS-ekben, meg a cseten.

Akkor lett egyre kínosabb a dolog, amikor eljött elém és a munkahelyemnél várt délután 4-kor. Kimentem a másik bejáraton.... kétszer is előfordult.

A munkahelyi várakozás utáni hétvégén kerti parti/házibuli alkalmával a barátnőm beküldte a férjét kajáért, üccsiért, nem jött egy ideig, és engem küldött be, nézzem már meg, hol van... bementem, de nem szívesen. Kerestem mindenütt, a konyhában találtam meg, ahol megragadott a csípőmnél fogva és felültetett a konyhaszekrényre, próbált lekapni..... kapott egy pofont, de nem érdekelte. Csak vigyorgott és elengedett.

Én beszámoltam a barátnőmnek minderről. A válasz: ne foglalkozz vele, csak hülyéskedett, sokat ivott.

Később arra szorítkoztam, hogy csak a barátnőmmel találkozzak. Megértette, nem hozta többet a férjét. Pár beszélgetés alkalmával intim témára tértünk át, ami nem volt megszokott a barátnőmtől. Szinte soha nem beszéltünk a szexről, a pasikról az ágyban. Szóba került a férje, az ágyban, mekkora a mérete, milyen bitang jó vele. Aztán szóba jött a hármas szex, mi a véleményem. Nem zárkóztam el soha a témától, érdekesnek hangzott mindig is. Ezt elmondtam a barátnőmnek is, következő találkozásunk alkalmával felvetette, mi lenne, ha kipróbálnánk hármasban a férjével... Kiderült a további beszélgetésből, nyitott házasságban élnek. Mindkettejüknek megvannak a maguk titkai...

Király Erika

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr814164193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása