A jól szituált lánynak nehézfiú az ideálja

2018. augusztus 29. 07:41 - csajokespasik

„Feltettem a kérdést magamnak: akarom-e én így őt? Vagy ez csak egy felvett póz, ami majd elmúlik?” - mitől változik meg teljesen egy fiatal nő három év leforgása alatt? Posztolónk szeretne rárepülni, de nem tetszik neki az, hogy nem árulja el, hol volt három évig és mit csinált, amitől idióta lett.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ez nem panaszposzt lesz, inkább egyetlen kérdésre épül.

Van egy lány, akivel 3 évvel ezelőtt majdnem összejöttem, mindkettőnkön múlt, hogy nem lett semmi. Most újra megjelent az életemben. Nem mesél róla, hol volt 3 évig, de most mintha kicserélték volna, teljesen megváltozott valamitől, és azon gondolkodom, vajon milyen hatás érhette? Milyen emberekkel került kapcsolatba, akik ilyenre formálták? Egy jól nevelt, jól szituált családból származó lányt képzeljetek el, 25 éves. Az öltözködése is megváltozott, nagyon kihívó lett. A modora is jelentős csorbát szenvedett. Ha kérdeztem tőle, merre járt, kitérő válaszokat adott.

A változásairól:

- Kértem, soroljon fel pár, számára ideális hapsit a környezetünkből, csak úgy, hogy tudjam már az ízlését, az mennyire változott..., erre felsorol néhány ostoba, balhés, erőszakos, masszív kábszeres munkakerülőt... (valami azt súgja, nem lesz jó élete, ha ezek az ideáljai, csak erősíti majd a válási statisztikát)

- Hosszan megnézett egy alacsony növésű nőt az utcán, én szóltam rá, hogy ne bámulja már ilyen feltűnően, nem hiszem hogy jól esik neki. (régebben nagy jogvédő szövegeket hangoztatott, merőben más nézeten volt, és kiállt az elnyomottak, meg a hátrányos helyzetűek mellett).

Feltettem a kérdést magamnak: akarom-e én így őt? Vagy ez csak egy felvett póz, ami majd elmúlik? Manipulálással, beszólogatással, passzív-agresszív fellépéssel, hisztivel vagy akár hízelgéssel nálam soha senki semmit nem ér el. Ezzel semmire sem vagyok rávehető - azon kívül, hogy szakítsak az illetővel, bárkivel, bármilyen értelemben. Aki ilyenekhez folyamodik, az jellemzi is őt. Felismerem, és nem tudok részt venni benne, vagy bármiféle játszmázásban. Közönségesebb lett, érzésem szerint sok mindenre hajlandó, ha nagyon akarnám, simán megkaphatnám (ez a baj...Hogy valószínűleg nem csak én...)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7614209229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása