Az összeköltözést most már én halogatom

2018. szeptember 05. 07:51 - csajokespasik

A pasi nem köszön, nem olvas, a csaj mégis odavan érte. Hiába, egy Bak-Oroszlánban mindig van némi vonzó felségtudat és méltóság, még akkor is, ha inkább a szüleinek köszönhet sok mindent, semmint a kitartásának és önerejének. Mennyire passzol két ember, akik szinte semmiben sem passzolnak?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Elmúltam már jócskán 30. Sokáig elkeserített, hogy zsinórban vonzom ugyanazt a típust: a belassult, nem túl igényes, panaszkodós, ám értelmiségi férfiakat. Ők kezdeményeznek inkább, ha kivétel lenne, már én csodálkoznék, gondoltam akkor. És arra is gondoltam, ha ez a minta, reálisan szemlélve akkor én is egy bizonyos kategória lehetek, akiknél ők úgy érzik, próbálkozhatnak. ...Átlagmagyar, középkorú férfiakhoz ugyanezen nők passzolnak, mese nincs.

Főbb tulajdonságaim: viszonylag hamar megkedveltetem magam és gyorsan kötök barátságokat. Mosolygós vagyok, sok energiával, ellenben irtó féltékeny tudok lenni, ha okot adnak rá.

Szeretek segíteni másoknak, és szeretek sokat beszélgetni. Elégedett vagyok a testemmel, bár ez régebben nem így volt. Tudom, hogy sokan a visszahúzódó nőket kedvelik, de én nem mindig vagyok az.

Megismertem kb. négy hónapja egy nálam kicsivel fiatalabb férfit. Nem állítanám, hogy Ő olyan, mint én, csak férfiban, de elmondható, minden jól működik per pillanat, ha másért nem, legalább annyiért, mert megtörte az átkot. Neki is vannak hibái, pl. belépünk valahova, és nem köszön, soha. Amikor bemutattam a barátaimnak, se akkor, se távozáskor nem köszönt el senkitől. Mint egy király. Mindegy. Ennél nagyobb problémánk ne legyen. Bak-Oroszlán, tehát van benne felségtudat meg méltóság : D Mondjuk, ahogy eddig mesélte, inkább a szüleinek köszönhet sok mindent, mintsem a kitartásának és önerejének, de ez maradjon köztünk : D Olvasni sem szeret, semmit, semmilyen formában. Én igen. Amúgy kedves és jóravaló, mindezektől eltekintve.

Ami viszont ezzel összefügg és amiért is beírtam ide, mint megfejtendő probléma: nem akar bemutatni a szüleinek. Számoltam, eddig négyszer utaltam rá. Azt se mondta, hogy majd, hanem nyújtózkodott egyet és átment a másik szobába. Amúgy a szülei is a kerületben laknak. Nála találkozunk, de összeköltözés előtt állunk, amit én halogatok most.

Ő gyakran kiakad semmiségeken, például nem fogadja el, hogy sokan kettős mércével élnek. Volt egy kisebb vitánk, ahol a nőket szapulta, hogy az ő példáját hozzam: „ha egy kövér pasi száll ki egy ócska kocsiból, akkor egyből csak egy hájas disznó, de ha ugyanez a pasi egy új csillogó Merciből, akkor máris egy kedves mackó... Így ítélnek a nők” - teljesen magától hozta fel, nem tudtam mit hozzáfűzni, mert csak mondta a magáét, nem figyelt. Szívesen olvasnék véleményeket, mennyire működhet ez köztünk ezek alapján – mindkettőnk paramétereit tekintve - a jövőben?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3014222973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása