Pasiknak fizetne a szexért

2018. október 04. 07:48 - csajokespasik

„Ő már ott tart, hogy nem akar olyan kapcsolatot, ahol lelkileg fel kell tárnia magát” - És Posztolónk most nem tudja eldönteni, hogy találkozzon-e ezzel a lánnyal, mert a váratlan vallomása sok mindent átértékelt benne.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Van egy lány, velem egyidős, akivel két éve levelezek. Közben persze neki is, nekem is voltak kapcsolataim, de találkozni soha nem találkoztunk. Nem úgy jött ki. De hozzászoktam, hogy régebben minden reggel írt. Idővel barátság-féle alakult ki levelezésen át. Amikor lett valakije, írta, hogy foglalt és milyen boldog, erre én is közöltem, hogy én is kapcsolatban vagyok, vagy úgy néz ki, hogy hamarosan leszek, örültünk egymásnak. Amikor szakított, örültem, hogy legalább mással foglalja le magát, nem önmarcangolással, meg siránkozással, mint sokan mások. Hamar túltette magát, látszólag.

Most újra megsűrűsödött a levelezésünk. Mindketten pár nélkül. Viszont közelebb kerültünk a találkozóhoz, és személyesebb is lett az egész. Elmondta, hogy szerinte azzal nincs semmi gond, ha egy huszonéves valaki még nem tervez esküvőt, gyereket, meg lakáshitelt. Aztán írt egy kicsit visszataszító dolgot, és kétszer is: hogy ő már ott tart, hogy nem akar olyan kapcsolatot, ahol lelkileg fel kell tárnia magát, viszont a szexről nem mondana le, és azt kérdezte, tudok-e olyan helyet, ahol ő fizethetne csak szexért, idézem: „tökéletes testű férfiaknak”. Ha ezt egyszer mondja, viccnek veszem, de pontosan kétszer említette. És más talán fellelkesül minderre, hogy na most jött el az ideje találkozni, csak ezt rosszul tolmácsolta nekem. De most ellentétes érzéseim alakultak ki. Én sajnos szó szerint veszek dolgokat, pláne megerősítésre. Ezek alapján értelemszerűen. Kérdés, hogy találkozzak-e vele? Ha komoly terveim vannak (értsd: tartósabb, lelki kapcsolat), akkor nem olyannal ismerkedek, aki mást keres. Sőt, ellenkezőt. Láttam róla képeket, egyáltalán nem szorulna rá arra, amire állítólag most vágyik.

 
Szólj hozzá!
Címkék: pofon

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1214280659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása