Az ideális nő nem hajlamos a hízásra

2018. október 12. 07:40 - csajokespasik

...továbbá nem öregszik, mindig frissnek tűnik, ápolt, csinos és igényes, ám neki nincsenek igényei. Nem költ magára sokat és nem vár el párjától egzisztencia teremtést. Zenében, ételben-italban pont azt szereti, mint a pasija. Ismertek ilyen nőt? Mert keresi valaki...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A volt párom most sem érti, miért is hagytam el két hónapja. Leírtam, de ez is magas labda volt neki. Összefoglalom nektek is, hogy egyértelművé váljon, nem hoztam olyan nagyon rossz döntést. Ahogy ő elképzeli az ideális társát, nyílt szóval, vagy tettel ezeket érzékeltette is velem. Számára az ideális nő, így egyben:

- Dolgozzon rendesen, vállaljon 8 órást, de ha kell, otthon legyen és vigye a háztartást is. „Ez mindig is a nő dolga volt, minden része” / Ne járjon el a pasija nélkül, ám őt engedje eljárni a haverokkal bármeddig, bárhova. / Mindig álljon készen a szexuális együttlétre, akkor is, ha fáradt vagy nincs kedve hozzá. /

Egy majdani szülés után se változzon az alakja / Ne legyen hízásra hajlamos, ne öregedjen, nézzen ki mindig frissnek, legyen ápolt, csinos, igényes, de mindezek ne jelentsenek kiadást. / Legyen igényes, de neki ne legyenek igényei, és ne várjon el egzisztenciát. / Az ő testi hiányosságai „genetikai hiba, nem tehet róla” - az én testi hiányosságaim „tunyaságból származó dolog, ami fejleszthető lenne”. / Legyen egyéniség, de zenében, kajában, italban azt szeresse, amit a párja. / Ne szokja meg a helyzetét, mert akkor követelőzni fog / Ha ő nőkkel levelezik: az munka. Ha én férfi ismerősökkel: az 1000%, hogy megcsalás fontolgatása.

Hát, kérdezem tisztelettel a kedves egybegyűlteket: hol van ilyen nő, vagy bármilyen más értelmes nőnemű létforma a galaxisban? Mert bemutatnám az exemnek. Ezért a 360 fokos elváráspanorámáért én cserébe mit kapok? Sörhasat és közönyt. Erősen félreismertük egymást, mondjuk én fel voltam készülve, mert ezeket adagolva kaptam tőle. Azt tudom, hogy nála kimaradt a fiatalkori duhajkodás és van olyan férfi, akinél ez 35-40 évesen jön elő, mert be akarja még hozni minden áron, és akkor alkupozícióban érzi magát. Mindemellett hétköznapi életre vágyott. A baj csak az, hogy jártam már hasonlóval és ha egy férfi be akar hozni valamit – magyarán: ki szeretné élni magát – annak mindig a párja issza meg a levét, így vagy úgy. Félreismertük egymást, de erre időben rájöttünk, én biztosan.

O.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1414296945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2022.11.10. 17:14:18

Ha a nőknek lehetnek kilométeres elvárásaik, a férfiaknak is joguk van hozzá. Egyenjogúság, tudod...az oda-vissza működik ám, nem pedig úgy, hogy ide nekem az oroszlánt is, a férfi meg kussoljon és örüljön annak amit kap.
süti beállítások módosítása