Karácsonykor én is egyedül leszek

2018. december 20. 08:30 - csajokespasik

„A vitát ő zárta le azzal, hogy hozzám vágott egy bögrét, fogta a kabátját, a táskáját és lelépett. Azóta az anyjánál van” - A tegnapi téma folytatódik. A barátnőnek büdös a házimunka, de amikor a hatnapos melóban megfáradt párja állna rá, hogy megoldja a rumlit, kikel magából és dühösen elviharzik. Lányok, ti aztán tudjátok, mikorra kell a patáliát időzíteni...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tisztelt Szerkesztőség! 

Mostanában kezdtem el olvasni a blogot, szórakoztatónak találtam. Pár napja már regisztráltam is az oldalukra, hétvége óta ismerkedem újra.

Olvastam az Idén külön karácsonyozunk olvasói levelet, szegény naiv hölgyről. Nos, idén Karácsonykor mi is külön leszünk, hovatovább én egyedül. Leírom, nem tudom közre adják vagy sem, de legalább kiírom magamból a történetet:

3 évet éltem együtt egy nővel, múlt hét vasárnapig. Azonos korúak voltunk 29-30 évesek, közös albérletünk volt, közös fenntartással, hasonló szakma, hasonló kereset… stb. . Kb. nyár vége óta megváltozott, bármit mondtam neki mindenre ingerülten válaszolt, felemelte a hangját. Összeültünk beszélgetni, soha nem nevezte meg a problémáit.

Pár hete már a házimunka és a háztartás vezetése is rám szakadt. Korábban ezt közösen oldottuk meg. Tényleg én is mostam, vasaltam, porszívóztam és főztem is. Munkabeosztása miatt ő van amikor 2-3 napokat is otthon tölt. Ezeken a napokon soha semmit nem csinált otthon, csak ült a TV vagy a számítógép előtt, vagy olvasott, az elmúlt kb. 1 hónapban. Arra nem volt képes napközben, hogy leszaladjon a házzal szemközti pékségbe, vagy a közértbe. Nekem írogatott üzenetet, hazafele ugorjak már be.

Múlt szombati munkanap hazamentem, kemény 6 napos hét után, megint disznóól fogadott, a TV előtt feküdt.

Voltam olyan szemét és megkérdeztem, hogy mégis mit csinált ma, meg tegnap, meg tegnapelőtt?  Válasz: ne b*szogassam. Duzzogva kivitte a szemetet és ennyi.

Másnap nem szóltam semmit, csak elkezdtem rendet tenni. Megkérdezi, mit csinálok: takarítok, nem várok rád, itthon voltál egész héten jóformán, én meg 6 napot dolgoztam, de pihenj vissza, megoldom.

Erre elkezdett velem ordítozni és szidta anyámat, takarodjak a háztól és társai. Meredten álltam, és néztem, erre elkezdett lökdösni a bejárat felé. Ilyen patáliát eddig csak az amatőr szereplők által játszott, gagyi TV-sorozatokban láttam.

A vitát ő zárta le azzal, hogy hozzám vágott egy bögrét, fogta a kabátját, a táskáját és lelépett. Azóta az anyjánál van. Mindene a lakásban van, az iratait, a kabátját és 1 váltás ruhát kivéve. Keddig nem válaszolt a hívásaimra, az SMS-ekre. Munkahelyén megtudtam, nem is ment be dolgozni. Kedden hívtam az anyját, van kulcsa, jöjjön a cuccaiért. A lakásból költözzön el, majd én fenntartom magam egy darabig, ha kiköltöztem, a kaució felét visszaadom neki.

Depressziós lett? Beteg? Van valaki más?

Ha nem jön a cumóért,  akkor a 2 ünnep között szabin leszek, bedobozolom a cuccait és elviszem az anyjáékhoz és zárat cserélek.

Először szerettem volna neki segíteni, megoldani a problémánkat, de el sem érem. Így nehéz lesz. Így eldöntöttem, én balra el, ő jobbra el!

Kellemes Ünnepeket és BÚÉK!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9614502508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása