Karácsonykor is biztos leitta magát

2018. december 29. 07:04 - csajokespasik

„Olvastam a kommenteket is, miszerint arra gyanakodnak, hogy viselkedésem amiatt változott meg, mert félrekeféltem. Nem kérem, ilyen nem történt” - Amikor valaki levelet küld be, megvan annak a veszélye, hogy a másik fél esetleg ráakad és elolvassa. Sőt, az is előfordulhat, hogy nem hagyja szó nélkül a vádakat.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok, 

A Karácsonykor én is egyedül leszek bejegyzésben magamra ismertem. Régóta olvasom a blogot, tudom, a másik fél 99%-ban nem szólal meg.

Tessék, most itt van.

Jelen esetben a kedves férjem csak azt felejtette el megemlíteni levelében a blognak, miszerint iszik, mint a kefekötő! Mindig is megitta a magáét, de a bulik és a masszív italozás tavasszal kezdődtek. Nyár óta már hétköznapokon is italosan tért haza a munkahelyéről, eleinte csak éreztem rajta a szagot, később már nyilvánvalóan megmutatkoztak rajta a részegség jelei.

Aztán ősszel belevetette magát teljesen. Hétfőtől-vasárnapig, a hét minden napján ivott. Szerintem ivott bent a munkahelyén is, mert volt amikor 16:30 után hót részegen tért haza és kb. fél órára van a munkahelye… és 16-ig munkaidő.

Sokszor dolgozom este 7-ig, mire hazaértem ő már kiütve feküdt itt vagy ott a lakásban. 

Olvastam a kommenteket is, miszerint arra gyanakodnak, hogy viselkedésem amiatt változott meg, mert félrekeféltem. Nem kérem, ilyen nem történt meg. Viszont a másik fél részéről ebben nem vagyok annyira biztos: az egyik kedves közvetlen vezető kollégája, akivel a munkahelyen sülve-főve együtt vannak, a nőcike még szabadidejében is rendszeresen keresi, cseveg(ne) vele mobilon, FB-on…. szerintem az egész írást, valamint a későbbi kommentben megjelenését ez a nő segíthette, mert kedves Uram akkora technikai antitalentum, hogy az okostelefonját sem tudja kezelni alapszinten. Számítógépnek közelébe sem megy… vagy eleve ez a nő írta be, a férjem max. velem olvasgatott innen. Ki-ki vonja le a maga következtetését, miért kerültem kórházba idegösszeroppanással Karácsony előtt. 

Kérem szíveskedjenek leadni! Köszönettel.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4414520090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása