A „nem tudom” nála gyakori válasz

2019. január 03. 07:46 - csajokespasik

A nő írásban felszabadult és merész, élőben viszont hallgatag. Posztolónk arra gyanakszik, hogy olyan férfira van szüksége, aki irányítja és megmondja neki, mit hogyan csináljon. Ő viszont nem ilyen. De amikor a nő olyanokat ír neki, hogy alig várja a következő találkozót, mindig elbizonytalanodik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

44 éves férfi vagyok, túl pár dolgon és egy régebben véget ért házasságon. Megismertem egy 31 éves nőt. Ő vette fel velem a kapcsolatot. Az első találkozó gyanúsan jól sikerült, bár ő eleinte elég visszahúzódó volt, de el kell fogadnom, hogy vannak ilyen típusú emberek is. Megbeszéltük, hogy találkozunk még és találkoztunk többször is. Nem beszél túl sokat, inkább nekem jár a szám, mert idétlennek látom a helyzetet, ha mindketten hallgatunk és egyikünk sem kezdeményez. Kérdezgetem, ő válaszol, feldobok bármilyen témát. Viszont ha csetelünk, vagy e-mailezünk, olyan, mintha teljesen más nővel beszélnék. Sokkal merészebb és felszabadultabb.

Viszont ha ezt nem viszi át a 3D-s világra, akkor virtuális marad. A „nem tudom” nála gyakori válasz élőben. Én meg mindenképpen többet szeretnék tőle ennél : ) Nekem világos, hogy nem semleges felém, mégis, akkor mitől van ez nála? Mondjuk nem nevezném személyiséghibának, csak fura. Csók még nem volt, ebben a szakaszban még annyira nem is törvényszerű, de egyszer megfogtam a kezét az utcán és riadtan elkapta. Élőben úgy tűnik, nem igazán érdekli semmi, de írásban egy színes személyiség mutatkozik meg. Nem értem ezt. Állítólag sok helyre eljár, pl. koncert, nyáron Balaton, piknik, de együtt csak néhány helyen jártunk, kávézók, ilyesmik, többnyire ugyanoda.

Az elutasításnak már meg kellett volna történnie, ha nem akar látni. (Tudom, hogy ilyenkor több dolog megfordul valaki fejében: ...Van párja. ...Van más kiszemelt. ...Van, akivel már alakul valami és arra vár. ...Nem akar senkit, mert (...). ...Nem vagyok az esete és ennek belátásához neki is idő kell)

Nem akarom irányítani, noha szerény véleményem szerint, és az eddig tapasztalt jellemzők alapján ítélve, egy olyan férfi kell neki, aki irányítaná. Én nem vagyok ilyen. És olyanokat ír, hogy hiányzom neki és várja a következő talit. Szerintetek, mit csinálhatnék, hogy megnyíljon, illetve elmondja, mit is szeretne?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7814530840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása