Most egyedül akar lenni. Valaki mással

2019. február 05. 07:51 - csajokespasik

A pasi régebben hajtotta a nőket, és Posztolónk most azon gondolkodik, hogy azért kért-e szünetet, mert másvalaki került az érdeklődése középpontjába, vagy tényleg csak magányra vágyik. Ő úgy véli, hiába ad neki időt, és hiába is változtatna bármin. Közös barátaik sincsenek, akikkel beszélni tudna róla.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy harmincas évei végén járó férfi, aki előttem elég nagy étvágyú „volt”, és futott a nők után, szerintetek mikor csillapodhat le? Azt mondják, a korral jön el a változás automatikusan, de ha nem képes hűséges maradni, a párja fogadja el és legalább tanulja meg befogni a száját és meghúzni magát, ez lenne neki az optimális. Úgy kezdődött, hogy nagy szerelem volt, emiatt vagyok összezavarodva, és ezért kérek segítséget - aztán féltékenykedni kezdett az exemre, akivel már nem is tartom élőben a kapcsolatot. Utána jött egy szakasz, amikor betegesen meg akartam felelni neki, de csak egyre rosszabb lett. Sok mindent beáldoztam érte. Viszonzás? Semmi. Tudomásul vette.

Most ott tartunk, hogy ő elmondta, egyedül akar lenni. Azóta otthon vagyok szüleimnél. Nem keres sűrűn, néha úgy érzem, bujkál előlem. De ha találkozunk, sex, majd megint befordul. Érdeklődéscsökkenés. Most kivételesen nem csak arra gondolok, hogy más valaki van, de a jelek inkább lelki problémára utalnak. Így is kedveskedek neki mindennel, de nem sok eredménnyel. Írja, hogy szeret. De nem mondja. Írtam neki, hogy legalább leülhetnénk beszélni, mi a baj. Mert van. Újra dohányzik.

Ha mondom, hogy szakítsunk, azt mondja: - Ne, azt ne.

Sajnos nem ez az első eset, volt már hasonló, hiába adok neki időt és hiába változok én bármit. Közös barátaink nincsenek, akikkel beszélni tudnék, hogy szedjék ki belőle, mi baja. Meddig kéne várnom? Hol és kivel oldja meg azt, amit nálam/velem nem tud, ha van ilyen és ez áll fenn?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3714608830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása