Miért nem maradhatunk TÉNYLEG csak barátok?

2019. április 05. 07:48 - csajokespasik

„Volt olyan, hogy egy régi exem bejelentkezett és óvatosan azt akarta valahogy kideríteni, hogy van-e valakim, ha igen, jó-e az a kapcsolat.” - Ma az értetlen exek kerülnek terítékre. Posztolónk nem tudja elfogadni, amikor a volt pasik ünnepnapokra időzítik a nagy visszatérést, vagy amikor kierőszakolnak egy találkozót, ahol nagyon hamar kiderül, hogy nem csak nosztalgiázni akarnak.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Nő vagyok, 26 éves.

Elmondhatom, hogy az exeim nagy része egy darabig nem fogadta el a szakítás utáni helyzetet, néha még akkor sem, ha közösen döntöttünk így, vagy éppen ő dobott. A legutóbbi is határozottan kijelentette, hogy szeretne velem jóban maradni, egy társaságba járni, (voltak közös barátaink) de kiderült, hogy neki a „maradjunk barátok” azt jelenti, hogy néha összejárunk majd szexelni... Mondja, hogy csak beszélni szeretne, mert fontos vagyok neki (???) Ha ráveszem magam egy talira, rögtön kiderül, mit ért beszélgetés helyett... Ha tartom vele a kapcsolatot, minden fölösleges dolgát megírja nekem naponta. Szerintetek ez normális?

Annyira nem visel meg, próbálok semlegesen, de korrekten állni mindehhez, nem vagyok egy jellemtelen valaki, próbálom kíméletesen megoldani a helyzetet, de nem lehet! Van, hogy nekem szidja a nőket, ennek sincs semmi értelme. Miért nem maradhatunk TÉNYLEG csak barátok? Olyan bókokat meg szövegeket kapok utólag, amik valahogy a kapcsolatunk alatt elmaradtak: különleges, intelligens és odaadó, meg mit tudom én, mi lettem, és még egy ilyen nőt akar maga mellé, de nem talál. Kierőszakol egy találkozót, olyan holmikért, amiket már rég elvitt.
II. Volt olyan helyzet mással, hogy a kapcsolatunk alatt folyamatosan lányokkal flörtölt, de rendszeresen, és amikor megembereltem magam, majd kiadtam az útját, fél év kellett neki ahhoz, hogy megpróbáljon visszakúszni, ... emellett azt hitte, ha két-három oldalas levelekkel bombáz, meg méteresen magyarázkodik, az megfelel majd, attól minden semmissé lesz.*

- Nem értem, miért ilyenkor akar valaki bizonyítani. És főleg, mit? Volt olyan, hogy egy régi exem bejelentkezett és óvatosan azt akarta valahogy kideríteni, hogy van-e valakim, ha igen, jó-e az a kapcsolat. Meg a siránkozás, hogy nem talál normális nőt azóta. Nem akartam letiltani, mert semmi rosszat nem csinált (legfeljebb saját magával, mert ezzel magát járatja le). Most ha kapcsolatban vagy, és ilyenekkel bombáznak, a párodban is támadhat azért némi nyugtalanság. Az is szép, amikor kiemelt ünnepekre időzítik ezeket a „cameo”-kat.

* Legalább annyi tartás lehetne bennük, hogy kevésbé tűnjön átlátszónak a szándék, és egyetlen visszautasításból is értsenek, nem pedig csukott szemmel a reményeikben élni.

 
31 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7014740575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Spitzvogel 2019.04.05. 08:10:21

Nyilvan a 7-es busznyi exeid kozul nem azokat fogod ujra leszopkodni, akik luzerek, hanem a nelkuled jol meglevo, azota mar becsajozott peldanyokkal nosztalgiazol szivesebben

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.05. 08:19:31

Túl sok exed van, nem gondolod, ribanc?

2019.04.05. 08:34:51

Ha a lúzer balfaszok csak a problémát jelentik neked, akkor miért állsz szóba velük egyáltalán? Miért született meg ez a levél?

Talán mert a jelenlegi is csak egy ugyanolyan balfék, mint a többi exed, de mégis szeretnéd érezni, h jó csaj vagy? Két rossz hírem van:
1. Látszólag akár még jó nő is lehetsz, de összességében mivel sokan megbasztak, csak egy ribanc vagy a sok közül.
2. Mivel ribanc vagy, elveszítetted azt a képességed, hogy egy valakihez kötődni tudj.

Mindig nagyon hamar és egyre hamarabb eljön majd a pillanat,amikor felismered, hogy ez a pali sem az akit igazán szeretni tudnál. Utána jön megint egy új, mivel ez egy öngerjesztő folyamat. Aki mégis rendesen megbizserget, annak meg te leszel kevés. Ez az ára az eddigi változatos szexuális életednek.

Persze van megoldás. Világos, h kapcsolatot szeretnél, de nem jött össze, már nem is fog abban a formában amit te elképzeltél. Engedd lejjebb az igényeid ilyen téren és fogj meg egy olyan balekot, akinek te jó nő vagy, és tele van pénzzel, amit hajlandó rád fordítani. Mellette pedig dugj olyanokkal, akikkel élvezed is. Ez reálisan kivitelezhető, minden más felállás csak fikció, álmodozás.

Alinda (törölt) 2019.04.05. 09:00:55

Ez a maradjunk barátok ez egy nagy f@szság. 20 évesen még ln is ezt gondoltam. De amikor a ex barátok mindegyikével előbb vagy utóbb az ágyban kötöttünk ki, letettem róla. Teljes kapcsolat megszakítás, semmi barátság. Kapcsolatartás részemről csak akkor, ha szexben nagy volt az összhang és talomban tartom erre.

God Harald 2019.04.05. 10:56:42

Ez mekkora baromság, hogy legyünk barátok! Egyrészt ha dugni akarok akkor nem barátkozom. Másrészt aki alkalmatlannak bizonyul kapcsolati szereplőnek, az általában barátnak sem valami fényes. Ez általában ilyen női pótcselekvés, hogy kevés vagy neki, de azért oldjuk már a feszültséget! Persze egyes nőstényeknek egész komoly udvartartásuk van ilyen eunukokból.:)

lütyőke 2019.04.05. 10:58:30

@Captain Admin: mindenki akassza fel magát szerintem is, mert nincs értelme az életének.

lütyőke 2019.04.05. 11:54:51

@Yotengri: beteg vagyok. Elnézést.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2019.04.05. 12:02:44

Az exfelhők közül kimosolygó napocska derűs sugarait undok dörgölőzéssel próbálják beárnyékolni. Fújjad csak kitartóan, fújjad tovább...

2019.04.05. 12:12:03

@lütyőke: ennek így van értelme szerinted? Még a poszterre vonatkoztatva sincs.

Punxsutawney Mormota 2019.04.05. 12:39:56

Most panaszkodsz vagy dicsekedsz?

exilis 2019.04.05. 12:45:54

Azért nem maradhattok barátok, mert soha nem is voltatok azok, max egy társasága járók voltatok, de nem barátok. Férfi nő barátság olyan ritka lehet, mint a fehér holló, én még nem találkoztam olyannal, pedig nem mai gyerek vagyok (és most ne gyertek a haverjaitokkal, nekem is van ezer, de barátom csak egy).

2019.04.05. 12:56:44

Maradhattok barátok, de BARÁTOK nem lehettek, nem is lehettetek soha, férfi és nő között nincs BARÁTSÁG.

2019.04.05. 13:06:00

@Andrenalina: De van. Ennek azonban az a feltétele, hogy korábban már volt szex együtt, ami működött is, de idővel elmúlt, a szex megszűnt, de a jó kapcsolat megmaradt. Nem sok ilyen van, de léteznek ezek a hosszabb távon működő ffi-nő barátságok.

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.05. 13:14:11

@Captain Admin: én chickent olvastam ki abbú a kriszkraszból

Amúgy ezt a barátos dolgot jól látod. Egyetlen egy szerelmem volt életemben, egy szenvedélyes kapcsolat után TÉNYLEG barátok maradtunk egy évtizedre.

Daneel Oliwaw 2019.04.05. 13:17:33

Egy kis értelmező szótár:
Maradjunk barátok = Maradj az exeim kivételesebb példányainak fentartott felhőmben, mert bármikor szükségem lehet ingyen taxira, villanyszerelőre, ideiglenes egófényezőre, lelki szemetesládára, alkalmi dugipartnerre, hirtelen egy kis kölcsönre stb.
Közösen döntöttünk így = Elhárító mechanizmus saját lelki terhünk csökkentésére, függetlenül attól, hogy tettes, vagy áldozat szerepet oszt ki a szakítás. A szereposztásról meg mindig az a fél dönt, aki előbb lép...
TaloN = kártyaletét; osztás után fennmaradó lapok, vagy játékból félretett kártyalapok...
EunuCH = kasztrált háremőr

PPK™ 2019.04.05. 13:32:50

Szeretettel várunk 5 év múlva ugyanitt, mikor már ezek a balfácánok is jók lennének egy meggyűrűzéses családalapításos babaprojecthez, mert rádöbbentél, hogy a náluk minőségibb figurák már csak dugnak téged, de esze ágában sincs egyiknek sem lehorgonyozni melletted.

2019.04.05. 13:52:34

@Captain Admin: kicsit sok a feltétel, plusz az is kell, hogy mindkét fél talált más partner(eke)t, akivel elégedett. De akkor meg mi a francot akarsz tőle? Miért is előnyös neked a barátzóna? Mert férfi és nő között azt így hívjuk.

Zsivány Kettő 2019.04.05. 13:55:17

Na, akkor leírom a klasszikus segítségével, hogy legközelebb a barátkozás miként zajlik:
Te: Láttál olyan táblát a házamnál, amire az volt írva, hogy "Ex-fószer tároló”!?
Barát bojtár: Nem. Nem láttam.
Te: És tudod miért nem láttál?
Barát bojtár: Miért?
Te: Mert nincs ilyen tábla, mert én nem tárolok ex-fószereket, baszd meg! Azért nem!

2019.04.05. 14:01:16

@Andrenalina: a barát és a barátzónában tartott/hitegetett idióta között nagyon nagy különbség van. Az egyik alapvető különbség pl az, hogy a barát már nem akarja megdugni, a hitegetett idióta pedig igen.

2019.04.05. 14:25:41

@Captain Admin: Ha nem akarod megdugni, akkor téged mivel hiteget? Gazdag? Vagy mire jó?

2019.04.05. 14:31:04

@Andrenalina: sík hülye vagy. Kérj segítséget a kommentek értelmezéséhez!

2019.04.05. 14:37:54

@Captain Admin: A barátzóna tipikus tünete, hogy aki benne van, nem látja, sajnálom. ;)

Zsivány Kettő 2019.04.05. 14:56:14

@Ellenség: hívunk hozzá néhány keményen bepipázott négert!:))

moonshadow 2019.04.05. 15:59:54

"Miért nem maradhatunk TÉNYLEG csak barátok? "

Ez női evolúciós beállítottság, hogy szükség van minden hímre aki segít bármilyen formában, ezért a nők szorgalmazzák a barátként maradást.
Férfi oldalról viszont ez egy hatalmas hiba, ugyanis a férfi figyelemmel, gondoskodással, erőforrásokkal tud "fizetni" a szexért, ezért olyan nőre pazarolni akit más dug, egyenlő azzal, mintha elvégeznéd a befutó hím helyett a munkáját.
Aki viszi a nőt, vigye a gondját is, ne csak az etyepetyét válogassa ki, férfi-nő között ezért nincsen barátság.

Daneel Oliwaw 2019.04.05. 16:38:01

@Ellenség: Mi magunk vagyunk a választásaink.
Bizonyára te is figyelembe vetted a második (többedik...) elosztásos pasid kockázatait...
A lízingelt gyerek(ek)en keresztül mogyorón markolt hapsikám bizony konfliktusforrás, mert egyazon erőforrást a kelleténél több fogyasztó is beterheli...

Mrwolf 2019.04.08. 19:48:52

@Zsivány Kettő: - Honnan van ez a szuper kabrió angyalka?
- Az ex-fószertől bébi, az ex-fószertől.
- És hol van az ex-fószer?
- A híd alatt, bébi, a híd alatt! VRRRROOOOOOMMM
süti beállítások módosítása