Nem értem, mit akar még az exétől

2023. augusztus 31. 07:48 - csajokespasik

       

                Levélírónk eddig minden kapcsolatánál tolerálta, ha esetleg az ex még képben volt, de a jelenlegi párja már kezd átlépni egy határt. Gyanakvását csak erősíti, hogy a pasi mostanában, munkára hivatkozva, egyre több találkozót is mond le. Az exe állítólag csúnyán megbántotta, ezért nem érti, miért puncsol még mindig neki.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A barátommal 10 hónapja vagyok együtt, és annak ellenére, hogy ő néha hangulatember, a személyiségébe szerettem bele. Nagyon jól megértjük egymást. Viszont mostanában feltűnt valami, pontosabban kettő dolog.
Korábban sokat találkoztunk, ha nagyon elfoglaltak voltunk, akkor is megoldottuk a heti legalább 1 talit. Én még tanulok, ő pedig a munkája miatt sokat utazik, és emiatt is mondja le most. Viszont eddig is sokat utazott és sok mindent a laptopjáról is el tudott intézni.        

       

               A másik dolog: mindig megértettem eddigi kapcsolataim során, ha az ex esetleg képben van még, mert nehéz lerázni, vagy bármi másért. Ha békésen váltak el, nem zavart. Viszont ők nem így váltak el. Az én közösségis bejegyzéseimet soha egyetlen alkalommal se kommentelte vagy lájkolta, de az exéit rendszeresen. Ezt onnan tudom, hogy elmondta, azt is, mit írt ki és ő mit válaszolt rá. Nem kötekedőn, hanem vagy semlegesen, vagy kifejezetten kedveskedőn. Mert hogy olyan témát vetett fel, ami közös érdeklődés... Viszont elmondta, hogy mennyit bántotta őt... Ezek szerint neki olyan nő kell, aki bántja? Ezzel túl messzire ment, de főleg azzal, hogy már 1-2 mondattal mondja le a találkozókat.
Soha senkit sem ellenőriztem, de meddig kéne bíznom benne?          

 

 

2 komment
Címkék: értetlen expara

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6718204357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real_Time_2 2023.09.01. 05:02:23

Attól függ, ha .exe akkor nyilván futtatni akarja.

fkv.119 2023.09.11. 23:24:21

"Nem értem, mit akar még az exétől"

Pinát. Nyilván jobb mint a tied.
süti beállítások módosítása