Az egyetlen luxus az életemben: ő

2019. május 17. 07:56 - csajokespasik

A csaj az ágyban tüneményes, csak akkor van baj, amikor kinyitja a száját, hogy sematikus világnézetének hangot adjon. A pasi az idősebb, így kapásból arra gondol, azért ilyen, mert a mai világban a fiatalok úgy nőnek fel, hogy már eleve sok mindenük megvan, nem kell küzdeni semmiért, így nehezen tudják elfogadni mások hiányosságait, hiszen eddig sem kellett.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Viszonylag friss kapcsolatról van szó, pár hónapja jöttünk össze. Az előzményeket tekintve már évek óta ismerjük egymást, de korábban neki is volt valakije és nekem is. Ő nálam fiatalabb. Egyszer már megpróbálkoztunk azzal, hogy több is legyen köztünk, de ő időben nem tudta összeegyeztetni, sokáig azt hittem, szándékosan kerül engem, de most tisztázta, hogy egyéb helyzet volt. Nem mondta, hogy inkább mégse, nem szeretné, én meg úgy találkozgattam vele, hogy lehet, időközben megint meggondolja magát. Az érzés viszont nem múlt el. Most mondhatni együtt vagyunk, de még mindig bennem van az, hogy bármikor vége lehet, hogy nincsenek jó kilátásaim, így nem is élem bele magam annyira. És ezt észrevette.

Amikor vele vagyok, érzem, hogy alaptalan a félelmem, fontos vagyok neki és feltétel nélkül szeret. Hogy miért érzek máshogy is, mindjárt megértitek:

Sokszor lejátszódott köztünk olyan, hogy másokkal hasonlított össze. Mások kvalitásaival, vagy testi adottságaival, mindezt ártatlanul, csak megjegyzés szinten, hogy nem tudtam rá emiatt haragudni, és akkor nem is rágódtam ezen, csak otthon. Az is rosszul esett, amikor egy beszélgetés alkalmával elmondta, mennyien akarnának vele lenni...

Van egy lakásunk, ami évek óta üresen áll, néha oda szoktam elvinni, van minden, alvási és tisztálkodási lehetőségek. Ő minden alkalommal körülnéz, hogy mennyi régiség van itt, kérdés nélkül beletúr a fiókokba. Idős emberek laktak ott, persze, hogy vannak érdekességek neki. És mintha ide akarna költözni, megjegyzi, hogy ha majd ő fog itt lakni, akkor mit dob ki, hogyan rendezi át, bizonyos dolgokat megtart – nem érdekli, hogy mi az, ami esetleg nekem fontos.

Ízlésben nem lehet vele vitatkozni, ami neki tetszik, elvárja, hogy nekem is tetsszen. Nekem nincs semmi luxus, vagy drága holmi az életemben, megvagyok nélkülük.

Sok mindent betudtam annak, hogy a mai világban a fiatalok úgy nőnek fel, hogy már eleve sok mindenük megvan, nem kell küzdeni semmiért, így képtelenek lesznek később mások hibáit, hiányosságait elfogadni, mert azelőtt sem kellett. Mindenki a tökéletességet keresi, mintha az előbb említett dolgok szélsőségek lennének.

Szóval, egy frissnek mondható kapcsolatnál mindez rendben van? Adjunk még időt egymásnak? Sok mindent nem is gondol komolyan, csak én bukok ki ezeken? Minden választ köszönök!

 
156 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9214831600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Christian Smith 2019.05.17. 08:00:37

Ajajjjj, sikerült egy pénz és energiavámpirt beújitanod....

2019.05.17. 08:16:44

Ennyire jó csaj? Vak vagy?
Tehát még csak ismerkedtek, mert nem igazi kapcsolat. Nincs elolvadás, még csak el se játssza, hogy te vagy élete szerelme, de már cuccolna . Selejtezne. Téged is kiselejtez majd, de a lakás maradhat, hiszen ő segített berendezni!

2019.05.17. 08:21:46

Felesleges ezen agyalnod. Amint beakaszt neki egy olyan, aki tőled alapból vonzóbb neki (ilyenek eddig is és jelenleg is vannak neki) ÉS legalább akkora ingatlan vagyonnal rendelkezik, minden vele kapcsolatos gondod megszűnik. :)

Ha nem zavar, hogy egy lehúzható balekot lát benned csak, akkor dugd amíg tudod és ennyi. Nincsenek egyéb opcióid.

Peter Smeaton 2019.05.17. 08:49:24

@Captain Admin: Kár, hogy itt nem lehet lájkolni. Teljesen egyetértek! :)

VOGAben 2019.05.17. 09:25:54

Csak a szokásos (egyedül)életképtelen ribanc.

PálGyöngyi 2019.05.17. 09:45:49

@TSEPKE: biztos hogy férfi írta ezt? "Ő nálam fiatalabb." Ezt csak akkor emelném ki, ha a nő az idősebb.
"Amikor vele vagyok, érzem, hogy alaptalan a félelmem, fontos vagyok neki és feltétel nélkül szeret." Ez is tipikusan női mondat, és megfogalmazás.
ami ennek ellentmondhat mégis, és férfire utal (stílus alapján) "oda szoktam elvinni". Helyette ott szoktunk találkozni, oda megyünk...

VOGAben 2019.05.17. 09:53:45

Az ilyenek lesznek később kb azok, akik az ismerkedésbe szerelmesek. Elvenni, felcsinálni tilos és életveszélyes! Általánosítottam, akinek nem tetszik sajnálom, hogy betalált.

Dikusz 2019.05.17. 09:58:57

Honnan lehet azt tudni, hogy ezt a posztot férfi, nő, vagy Andersen írta?

2019.05.17. 09:59:30

@csetlekbotlok.blog.hu: Te, Cseti! Komolyan kérdezem, hogy ennek mi értelme, hogy promózod ezt a butácska, elesett nőtípust? Ez még ma is működik? Lehet ezzel pancsert fogni/használni? 40 pont utal arra, hogy egy balfasz írta a levelet, nem pedig egy nő.

Tényleg érdekel, mert ma az a divat nők között, hogy a valóstól jóval határozottabbnak, tökösebbnek mutatjátok magatokat. Ebbe az esetben valóban buta vagy és a fenti kérdésed is teljesen őszinte, és ezért sem követed a női trendeket, vagy pedig tudsz valamit, és szándékosan mész szembe a trendekkel. Na de akkor ebben az esetben mi értelme a fenti kommentednek?

EGY a Queen 2019.05.17. 10:19:27

@csetlekbotlok.blog.hu: csávók nem szoktak fiókokat kurkászni,meg fejben pecót berendezni,hacsak nem belsõépítészek.. :)

2019.05.17. 10:32:57

A szerelem a fontos! Az érzelmek!!!❤❤❤
Mióta párkapcsolatban vagyok, azóta így gondolom. Minden percben kell éreztetni törődést, szerelmet az imádott nővel!!!

2019.05.17. 10:34:31

@Csodor aki meghagja a vilagot: az imádott nővel lehet és érdemes is. De akivel már kapcsolatban vagy, azzal minek? Hogyan? :D

2019.05.17. 10:35:04

@csetlekbotlok.blog.hu: nem tudom miből saccoltam. Ha figyelmen kívül hagyjuk a tényt, hogy egy férfi nem tervez cuccolást, beköltözést néhány nyilvánosan fel sem vállalt egészségügyi hancúr miatt...
Mindkét kapcsolatomban kiskanáltól a szekrénysorig, villanykapcsolótól a fűtésrendszerig mindenre az volt a válasz : ahogy érzed szívem..
Lehet, de csak elméleti síkon, hogy egy férfi többnyire nem érdeklődik a lakberendezés iránt. Mármint az átlag, akivel senki sem akar kapcsolatot, nem a metroszexuláis punivadászok, akik tudják, hogy leeshet a bugyi egy dizájnkanapétól is :))

exilis 2019.05.17. 10:35:32

Rosszul ítéled meg magad. A nő nem azt nézi milyen vagy, hanem hogy mit nyújthatsz neki. Abból ahogy és amiket írsz, szerintem te az átlagnál jobban állsz anyagilag, ez meg kb. ugyanaz, mintha az átlagnál jobb képű lennél. Így állj magadhoz, tedd magadévá ezt az érzést, és ezt sugározd. Ha összehasonlít bárki mással, akkor vedd elő azt amiben te vagy jobb, és ne felejtsd el azonnal emlékeztetni rá.

2019.05.17. 10:37:33

@Captain Admin: szárazanállal. Kell ennél nagyobb boldogság számukra?

2019.05.17. 10:51:17

@TSEPKE: "Mármint az átlag, akivel senki sem akar kapcsolatot, nem a metroszexuláis punivadászok, akik tudják, hogy leeshet a bugyi egy dizájnkanapétól is :))"

Ritkán értek egyet nővel ilyesmiben, de most igazad van. A bútor kibaszott sokat számít.
drive.google.com/file/d/1kvCDtoK9dzoanNeO3eXo6WquY8bIXaXR/view?usp=sharing

2019.05.17. 11:12:52

@Captain Admin: a példa pont nem passzol. Ezen a szinten már kanapé se kell, elég bármi ami legalább negyven centi magas..

God Harald 2019.05.17. 11:22:20

Nem egymást keresitek! Hosszabb távon csak szarabb lesz. Teljesen rád fog telepedni. Kicsit enyhe vagy neki.

whoamiohmy 2019.05.17. 11:57:40

A betasitasnak 4 fokozata van:
1. A nő elvárja és foganatosítja a kizárólagosságot (ne legyen más nő a férfi életében)
2. A nő kvázi "fészket rak" a férfi életében vagyis átrendez mindent (például azt is, mire költsön a férfi és mire ne) a maga elképzelései szerint
3. Szexmegvonas
4. Totális megalázás rendszeresen (az a barom férjem/pasim stb stb)

Te most a másodiknál tartasz, az elsőt, ha jól értem, tálcán kínáltad neki. Hiba volt.

2019.05.17. 12:02:00

"Szóval, egy frissnek mondható kapcsolatnál mindez rendben van? Adjunk még időt egymásnak? Sok mindent nem is gondol komolyan, csak én bukok ki ezeken? "

Persze, amíg belebújik a bugyijába és amint felöltözik, kezébe nyomod a fogkeféjét, felsegíted a kabátját, szélesre tárod az ajtót és elköszönsz.
Persze, ha a gyerekszoba látható hiányát más téren kimagasló teljesítményével kompenzálja..és ez egyébként is mindkét fél számára pozitív hozadékú, úgy szemet lehet hunyni autodidakta lakberendezői törekvései felett. Ennél nagyobb áldozatokat azért nem kéne hozni..és távlati tervek közé inkább egy másik lány becserkészését és nem az ásó-kapa-nagyharang projektet kellene felvenni.

Mert nem istentelen dolog egy kölcsönösségen alapuló és szigorúan a szexre fókuszáló viszony.. amíg nincs jobb..az egészség mindenekelőtt.

Father Justice ☢ 2019.05.17. 12:02:52

Az "ő nálam fiatalabb" mondat alapesetben női posztíróra utalna, bármekkora is a korkülönbség. A továbbiakból viszont egyértelműen kiderül, hogy a szerző férfi - legalábbis a személyi száma 1-gyel kezdődik. Így viszont az is evidens, hogy a korkülönbség nagy (7+ év), különben nem kellene rögtön az elején kiemelni.

A probléma gyökere is itt keresendő: Jucinak magától értetődő, hogy ebben a felállásban a korkülönbséggel nem lineárisan, hanem exponenciálisan nőnek az annak áthidalásához szükséges anyagi természetű juttatások.. Józsinak viszont (még) nem.

A sorok közötti értő olvasás képességét bevetve az körvonalazódik, hogy egy 25 körüli, max. 6-os szintű csajról, és egy szintén max. átlagos külsejű - tehát női szemszögből átlagon aluli -, 40-hez közeledő fasziról van szó.

Így rögtön a helyére is kerül minden: Juci nem elég jó csaj ahhoz, hogy egy medúzásító, saját kecóval és jó egzisztenciával rendelkező, korban passzoló fickó lekösse magát vele, de ahhoz igen, hogy egy kiéhezett béta időnkénti ingyenpecózás és a majdani lakhatás lehetőségét kínálja fel neki szájrapusziért, közös filmnézésért és kimondatlan jövőbeli ígéretekért cserébe. (Hogy miért nem szexért, az a következő mondatból derül ki: "Most mondhatni együtt vagyunk.." Vagyis Józsi továbbra is csak bízik abban, hogy idővel sunára mozdulhat, hogy az a fránya "mondhatni" eltűnjön a rendszerből végre.)

Való igaz, hogy a mai fiataloknak egyre több mindene megvan, de a felnőtt élet legfontosabb sarokpontjának tekintett saját tulajdonú ingatlan megszerzésének lehetősége a többségüknek egyre távolabbi álom. Éppen ezért teszi magáévá a fiatal nők javarésze Jucihoz hasonlóan az 'bízz Istenben, de tartsd szárazon a puskaport' (biztosítsd be a sajátkecós balekot) koncepciót már a körhinta kezdeti szakaszában:

"És mintha ide akarna költözni, megjegyzi, hogy ha majd ő fog itt lakni.."

Ha valakire tüzet nyitnak egy automata fegyverből, az meg olyan, MINTHA meg akarnák ölni? Az ilyen, teljesen egyértelmű megjegyzései kapcsán tapasztalt töketlenkedésekből vonja le a következtetést, hogy egy minimális befektetéssel, hosszú távon felhőztethető balfékhez van szerencséje. Hülye lenne ezt a ziccert kihagyni, főleg, ha a közeljövőben jó eséllyel kulcsot is kaphat a lakáshoz.

Akkor aztán tényleg zökkenőmentesen kimaxolhatja az AF/BB-t jópár évre..

..Józsitól pedig várhatjuk a következő, még tanácstalanabb hangvételű posztot a nagyméretű gyertyák szakszerű tartásával kapcsolatban.

2019.05.17. 12:11:01

@whoamiohmy: A bétásításnak? A szent szintelmélet/red pill szerint nem eleve béta a férfiak 90%-a? Mit lehet még azokon bétásítani?

whoamiohmy 2019.05.17. 12:16:34

@Sally and Billy: jogos, egyébként szerintem pont azon ismerszik meg a béta, hogy mennyit ad kapásból át a nőnek mar a kapcsolat elején. En például az első kettőt nagyon sokáig tálcán kínáltam az első éjszaka után szívem aktuális szottyainak.
Az alfa ebben a konstellációban pont az, aki több vasat tud a tűzben tartani a nő minden igyekezete ellénére - vagyis még az első kanyart se hajlandó bevenni. Ha a nőnek ez nem tetszik, léphet, hiszen lesz a helyére más. Általában egyébként nem szoktak lelépni, sőt, az ilyen felállásban a nőt szokták lecserélni mikor van előnyösebb/jobb képességű jelentkező a helyére.

2019.05.17. 12:33:01

@whoamiohmy: "egyébként szerintem pont azon ismerszik meg a béta, hogy mennyit ad kapásból át a nőnek mar a kapcsolat elején."

A béta eleve nem ad át, vagy ad fel semmit az elején. A bétáknak rendszerint még alkalmi puncizási ehetőségük sincs, nem hogy rendszeres. Pont ezért dobnak félre mindent és kezdenek el ész nélkül rohanni , amikor puncit villant/lebegtet nekik valaki. És azt a nők nagyon jól tudják. Nem véletlen irányulnak ismerkedéskor a legelső kérdéseik arra, hogy kiderítsék, milyen gyakorisággal van puncizási lehetőséged.

lütyőke 2019.05.17. 12:54:06

A bige a nagyi pecójára hajt. Jobb híján. KB ennyit akar tőled, a többit máshol keresi.

2019.05.17. 12:55:32

@whoamiohmy: Akkor már csak azt kéne eldönteni, hogy eldobható használati tárgyat keresel vagy társat.

Ha utóbbit, akkor felesleges ez a bétázás. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy vannak jó és rossz emberismerő képességgel rendelkezők. Utóbbiba tartozni ijesztő lehet, de ezen nem fog segíteni semmilyen túlegyszerűsített (pl. a nők egyszerű ösztönlények) szabályrendszer követése. Inkább arra kéne rájönni, hogy mi lehet az oka (általában gyerek/kamaszkorban keresendő), hogy a lehúzós nők vonzanak. (Már ha emiatt kezdtél redpillezni.)

2019.05.17. 12:59:44

@whoamiohmy: "Az alfa ebben a konstellációban pont az, aki több vasat tud a tűzben tartani a nő minden igyekezete ellénére -"

Az alfa persze nem attól alfa, hogy bármikor félre tud k...ni. Egy szint felett egészen biztosan nem ezt jelenti.

2019.05.17. 13:13:14

@Womb Raider: Mivel ma olyan rohamos ütemben inflálódik a pinátok értéke, hogy 30 fölött már szinte a 20%-át sem éri az smv-tek csúcsához képest, a gyakorlatban még egy felső béta is félre tud dugni úgy, hogy annak bármiféle negatív következménye lenne a kapcsolatában.

Biztos vagyok benne, hogy még azok között a gamma nyomorultak között is volt nős, akiket te szoptál le a híresen hírhedt szvingeres múltadban. :) Persze ők titokban művelik ezt, elvégre veled ki dicsekedne? :D

2019.05.17. 13:32:06

@Captain Admin: Mivel a valóságban nem a hozzád hasonló látens melegek (mert bocs, de az, hogy állandóan veled dugni akaró balFASZokról, szopásról, meg gecinyelésről fantáziálsz, elég árulkodó) döntik el, hogy "mennyit ér a pina", a véleményed teljesen irreleváns.

2019.05.17. 13:45:24

@Sally and Billy: ha irreleváns lenne, nem olvasnád el, de még inkább nem reagálnál arra, hiszen nem zavarna ennyire. :)

Amúgy érdekelne, hogy kik határozzák meg a pina értékét, ha nem azok, akik hozzá férnek?

whoamiohmy 2019.05.17. 13:58:24

@Captain Admin: nekem az a meglátásom, hogy a fenti 4-est a nők az alfákkal is bepróbálják, csak villámgyorsan leesik nekik hogy van nagyon gyorsan visszatáncolnak vele vagy búcsút inthetnek Mr. Alfának. A béta gyakorlatilag az első 2 fokozatot azonnal es tálcán kínálja az első alkalommal, ahogy megcsapta az orrát a punciszag. A nők viselkedése általában ugyanaz, a férfi reakciói döntik el mi lesz a végkimenetel.

whoamiohmy 2019.05.17. 13:59:13

@Sally and Billy: jaaaa, most mar értem. A Sally and Billy alapján nem volt világos a felállás. Csókpuszi.

whoamiohmy 2019.05.17. 14:02:19

@Womb Raider: ha nem tud vagy nem akar akkor jön a fent leírt betasitasi folyamat. Voltaképpen az váltja ki hogy a ferfi nem dug egyszerre több nőt. Amig megteszi, es a no tud rola, az első fokozat nem következett be vagyis itt meg is állt a dolog. Aztán persze sokszor a nő all tovább (bar ez a ritkabb, a nők extrem ritkan tudnak ilyen felallasbol kitörni, inkább az alfák cserelik le oket), de mivel az alfanak mindig van valasztasa, ezert van következő jelentkező az ures helyre.

2019.05.17. 14:04:34

@Sally and Billy: ugyanolyan irreleváns a te véleményed is, csak mellé még primitív homofób is vagy. Hol tenyésztenek benneteket?

2019.05.17. 14:04:35

@Captain Admin: :))) Agymin szerint a világ...

"Mivel ma olyan rohamos ütemben inflálódik a pinátok értéke, hogy 30 fölött már szinte a 20%-át sem éri az smv-tek csúcsához képest,"

Ez saját elmélet, vagy olvastad valahol? Az amúgy tetszik, ahogyan a nőt sikerült egy pinává redukálni... ez van, ha nem figyelsz és bedőlsz a marketingesek trükkjeinek.. A dobozon egy nő képe volt..de a csomagoláson belül már csak egy gumipina...legalább síkosítót adtak hozzá?

2019.05.17. 14:16:52

@Csodor aki meghagja a vilagot: Nem volt abban semmi homofóbia.. csak észrevételezte, hogy Agymin Közlegény beteges nyőgyűlöletének hátterében valójában az áll, hogy képtelen önmagát felvállalva megélni valós vágyait. Erős orális fixációja erre utal. Meghasonlott önmagával, küzd, kapálózik, de már ő sem hisz magában. Én aggódom érte. Segítségre lenne szüksége...

2019.05.17. 14:17:46

@whoamiohmy: "A béta gyakorlatilag az első 2 fokozatot azonnal es tálcán kínálja az első alkalommal, ahogy megcsapta az orrát a punciszag."

Nézzük részletesen! Az első pont ugye az, hogy a nő szexuális kizárólagosságot vár el a pasitól. A bétánál ez eleve, alapból adott, hiszen nincs kivel dugnia. Ha lenne, lehetősége sem lenne pl ismerkedni, bepróbálkozni nőknél, pláne nem addig eljutni, amikor már egy új kapcsolatról beszélgetnének, mert már a jelenlegi nő csicskájaként évezi az életet. :D

A második pont pedig az, hogy befészkeli magát a faszi életébe, berendezkedik, meghatároz minél több mindent, magyarán felállítja a kereteket. Ez szintén nem áldozat a bétának, hiszen szerintük ez az élet rendje, de elev nem is gondolkozik, hanem úgy van vele, hogy már csak ezt és ezt kell megcsinálni és este/holnap/hétvégén puncizás. :D

Nekik ez nem áldozat egyszerűen, hanem ezt a kapcsolat velejárójaként fogják fel. Ami érthető, hiszen nekik még csak ilyen tapasztalatuk van., ha van egyáltalán bármilyen tapasztalatuk.

Egy bétának ezt a határt ugyanolyan nehéz (de annál hasznosabb) lenne meglépnie, mint a sorozatrandizós blogos csávónak azt, hogy egyszer megpróbálja saját magát eladni egy nőnek, nem pedig csak a külsőségekkel megtámogatva megpróbálni lekúrni tinder ribancokat. De itt válik el a férfi a balektól. A férfi mer kockáztatni, mert tudja,h hosszú távon ez visz eredményre, a balek pedig nem mer, mert már a töke tele van a kudarcokkal.

whoamiohmy 2019.05.17. 14:33:51

@Captain Admin:
Jaja, pont erre gondoltam én is, mikor írtam hogy a béták az első két pontot tálcán kínálják fel. Még részletesebben belemenve: ha már említetted az ismerkedést, nekem az a meglátásom hogy valójában a nők kezdeményeznek azzal, hogy non-verbalis jelekkel meghívják a pasikat (kacsintás, mosoly, hosszabb szemkontaktus, szemöldök felrántása, hirtelen nevetés stb stb). Na most. Az alfa mindennapos szinten kap ilyen jelzéseket az igényeinek megfelelő szexuális szintű nőktől, vagyis van miből választania (mivel a férfiak többsége ugyanazokat a dolgokat tartja szexuálisan vonzónak a nőkben, ezért objektivizalva ez mondjuk a 7/10 vagy 8/10-es csajokat jelenti).
A beta viszont még egy 4/10 vagy 5/10 csajtól is olyan ritkan kap meghívást hogy gyakorlatilag lehetetlen ismerkednie ha már benne van egy kapcsolatban.

Most ebből szerintem kétféleképpen lehet kitörni: vagy alfasodsz vagy elkezdesz tenylegesen fizetni a szexért (magyaran kurvázni). Most az a helyzet hogy nekem peldaul nem egy haverom van aki béta, de irigylésre méltó elete van a második módszerrel. De persze a balfaszok jó része idaig se jut el (ezeket altalaban egyedülálló anya nevelte fel).

2019.05.17. 14:39:24

@whoamiohmy: "A beta viszont még egy 4/10 vagy 5/10 csajtól is olyan ritkan kap meghívást hogy gyakorlatilag lehetetlen ismerkednie ha már benne van egy kapcsolatban. "

Ez igaz, de ezek az agyhalottak (amennyire én látom) 6-7-es csajoknál akarnak próbálkozni, és próbálkoznak is. Hihetetlen, érzik a szintkülönbséget saját maguk is, de azzal indokolják a szerintük reális esélyeiket, hogy ők RENDESEK lennének az adott nővel, nem olyanok mint azok akik csak dugják őket. :D

whoamiohmy 2019.05.17. 14:45:19

@Captain Admin: jó, de ehhez tegyük hozzá, hogy a csajok megállás nélkül adják alájuk a lovat azzal, hogy folyamatosan a "rendes pasikat" keresik. A sok balfasz meg elhiszi. Aztan persze ugyanezek a "rendes pasit" kereső csajszeek az első adandó alkalommal rommá kuratjak magukat egy esztétikus pszichopatával.

Igazából ugye alfa phucks, beta bucks, vagyis mialatt rojtosra dug az alfa, a béta viszont fizessen és tegyen meg mindent amit csak mondok neki. Ja, es persze szexelni ne akarjon, elegedjen meg a bugyikambol vasar- es unnepnapokon kicsapó, két molekulanyi punciszaggal. Na, ez a miszteriumjatek az oka hogy sok ferfi "nem érti a nőket", pedig a dolog pofonegyszerű, nem nem ertik oket, csak nem tudjak a szamukra kivanatos viselkedésre rábírni őket.

2019.05.17. 14:53:27

@Womb Raider: ha nincsenek ésszerű érvek, akkor az alacsonyrendű véglények nőgyűlöletet kiáltanak, meg biztos buzi, meg nehéz gyerekkora lehetett... Az a szomorú, hogy titeket nem lehet (nem szabad) irtani, csak a természetes darwini szelekcióra várunk, csak elfogytok egyszer

2019.05.17. 15:09:53

@Csodor aki meghagja a vilagot: Mellébeszélsz.. másfelől..most döntsd el, szégyen, ha egy buzi alfahímnek hiszi magát.. vagy sem? Előbb még a homofóbián jajongtál, most meg mintha sértőnek éreznéd a nevén nevezett identitást :)

"csak a természetes darwini szelekcióra várunk, csak elfogytok egyszer"
Valójában az evolúciót sem érted.. Mi lenne, ha valami olyasmire fókuszálnál, amiben otthonosabban mozogsz?

2019.05.17. 15:17:18

@Womb Raider: csak azt meséld el, hogy mi az anyád közöd van hozzá, hogy minek képzeli magát, egy ismeretlen a cybertérben?

2019.05.17. 15:18:49

@Father Justice ☢:
aki akkora büdös barom hogy akár rendszeres szexért cserébe a lakásába költöztet egy 20-as éveiben járó faszkörhintázó ribancot az meg is érdemli, én az elején leszögeztem mindegyiknek hogy ide nem jössz, a szabadidőmben jöhetsz ha te is ráérsz, akkor minden perc közös és örömmel találok tartalmas időtöltést de azon kívül tipli a picsába, ha nem tetszik lehet keresni egy lehúzható balfaszt aki nem én vagyok.

De sose próbáltam figyelmeztetni az olyat akinek ez a pálya hogy ingyen főbérlőt játszik pináért cserébe, egy rakat lecsúszó félbe lévő öregedő nyomorék csinálja ezt pláne judapesten, nincs is olyan picsa akitől ne lehetne egy kis gátlás oldó folyadék után ilyet hallani ha véletlen 40 körüli faszi a főbérlő hogy ne próbálkozna be ezeknél. Az élelmesebb ribanc bele is megy, neki dupla haszon ha már faszra húzzák legyen valami hozadéka is.

Nekem viszont a magam önálló élete és egzisztenciája jogi és erkölcsi értelemben ennél többet ér.
Annyira már nem tud érdekelni egy pina gyenge teljesítménye se hogy hülyét csináljak magamból miatta mikor rengeteget meg lehet kapni egy kis hülyítés és pár túlárazott cifra koktél után. vagy 15 ezer forintért seggből szájba.

2019.05.17. 15:22:35

@Csodor aki meghagja a vilagot:
javaslom less szét a hülye gyökér munkásságában a profilján,
akkor hamar rájössz hogy egy súlyosan sérült elméjű végtelenül kiégett életunt befordult szerencsétlen picsa, akinek még ezeken a más vesztesek elcseszett életét taglaló blogokon trollkodás jelenti a kapaszkodót a végső lelki szakadékba zuhanás előtt.
Amúgy már visszatérő figura lenne az összes detoxon alkoholtól könnyű drogig (keményebbre simán nem volna pénze)
De ezt is csak addig míg egy durvább estén fel nem vágja az ereit :D

2019.05.17. 15:27:33

@Kritikus Intrikus: "kapaszkodót a végső lelki szakadékba zuhanás előtt"

Ezoteriával is foglalkozol?

whoamiohmy 2019.05.17. 15:27:43

@Kritikus Intrikus: kicsit szókimondó a stílusod de a tartalom szempontjából +1.
Nekem is eléggé leegyszerűsödött a kérdés miota eleget keresek ahhoz hogy a rendszeres költségek meg a befektetések felett még fizetős puncira is futja ha épp nincs csajszeeka aki ingyen is dug.
Igy vagy ugy de nem marad az ember szárazon ;)

2019.05.17. 15:50:50

@Csodor aki meghagja a vilagot:
nem sajnos, ez a beteg materialista gusztustalanul felszínes és lélektelen redszer folyton újra fogja ai ilyeneket termelni, ha elkaparják ezt sajnos bele zuhan a darálóba 5 másik labilis idegzetű és gyenge önbecsülésű öregedő korba lépett lotyó.
Rengeteg magyar nő hivatásos szinten műveli az élete módszeres elbaszását pl az épp aktuális fasz mellett akitől az élete megváltását reméli, a melóhelyén ahol a főnök és a hasonló munkatársak csicskája, céltáblája lesz, jön a lecsúszás, a folytonos nyelés ami rombolja az egészséges énképét a megcsalások, apus otthon iszik és veri közben nyíltan csalja. Ajj 3 tucat ilyet ismerek a környezetemben, csak a sok előző kapcsolat valamelyikéből született zabigyerek tartja a legtöbb ilyenben a lelket hogy abból a kis geciből még megpróbál épkézláb embert faragni, e inkább kevesebb sikerrel, amit otthonról hoz a többség azt viszi tovább ezt már sok exemnél tapasztaltam.

na már csak ezért se akarok egy jó ideje kísérletezni kifogni valami épkézláb pinát, mert sokakkal ellentétben én beláttam hogy 30 felett már esélytelen, ha addig nem puhítasz meg egy intelligens céltudatos nőt aki saját magára való igényességből normális életkörülményeket teremt, akkor később már csak a selejt különböző fokozatai maradnak. De ahhoz is az kellene hogy 30 előtt közös erővel építs a nővel egzisztenciát magadnak, anyagi szövetségbe lépj vele, az meg nekem nem kell semmi áron hogy kitegyem magam ilyen kockázatnak hogy egy picsa hangulatán és ösztönein múljon hogy szart robbant e 10 év után a fejem felett, lófaszt.

2019.05.17. 16:14:45

@whoamiohmy: csak tudod a fizetősökkel az a baj hogy ki kell fogni nagyon azt aki érzésből csinálja és képes őszintén élvezni, van ilyen nő is, mert mért ne lenne úgy ahogy a pasik is élvezik az alkalmit anélkül hogy tudnák épp hogy a francba hívják azt akit épp megdugnak úgy a nők közt is akad akit nem érdekel csak induljanak be tőle és bassza meg őket keményen.
Csak az arányok nem mindegy, a pasiknál 10-ből 8 ilyen a nőknél 10-ből 2.
És sajnos nem feltétlen lesz abból a kettőből pénzért vehető kurva pedig alapjában minden nő az csak a legtöbb maga előtt is tagadja.

Tudod melyik az egyetlen nőtípus akit lehet még valamire becsülni? az amelyik lehet hogy megállna a saját lábán, tisztességes keresete van, józan élete, és önálló de mégis enged az ösztöneinek megházasodik és kölköket szül és ezután is kitart az aktuális mellett, mert szereti.
De még azt is többre tartom az átlagnál amelyik az eszéből menő nagyvilági picsa lett, nem szorul senkire de passióból sorozatban baszatja magát mindenféle juppieval mert addig akarja élvezni míg kapható a húspiacon ilyenre. De semmi hátsó szándék nincs ebben csak a játszma.

A többi az mind egy eltartott pióca, aki a több-kevesebb tehetségét és párkapcsolati értékét latba vető érdek kurva, leakasztanak egy tehetségesebb bétásítható balekot aki megoldja az anyagi vonzatát az életnek helyettük ha már nekik nem volt elég eszük/szorgalmuk megszerezni azt a tudást amivel önállóan is menne.
A magyar nők döntő többsége ezen a szinten áll, vagy még ezen se miután a béta balek rájött hogy átbaszták, meg vannak izgalmasabb többet kúrni akaró nők is és 30 valahány évesen otthagyják az ilyeneket gyerekkel mindennel együtt. innentől kezdődik az itteni nők jelentős hányadának a litániája, rengeteg a sokadik balfasz mellett az előző kapcsolataiból becsúszott gyerekkel szerencsétlenkedő öregedő félben lévő csaj. nem is értem az ilyenekben mi olyan izgalmasat képesek egyes pasik találni amiért érdemesnek találják az ilyet hogy össze cuccoljanak ezekkel, költsenek rájuk és elviseljék az ilyenekkel járulékos plusz szopást. Arról nem beszélve hogy egyik sem ép eszű és lelkű nő ezek közül már csak az előéleti sérelmeik miatt se.

Volt olyan szeretőm 43 évesen 10 éve nem volt értékelhető kapcsolata, mióta a kókler exe akitől megoldást remélt az életére ott hagyta pár héttel a kitűzött esküvő előtt és lelépett ey 2 gyerekes háztartásbeli csajjal. De addigra volt közös hitelre vett lakás meg minden ami súlyosan megkavarta a szart.

Azóta se állt talpra a csaj anyagilag pláne lelkileg. Amúgy is infantilis volt, a kecója ki volt dekorálva lepkékkel meg pónikkal, igazi horror volt végig nézni a helyen.
De dugni jó volt vele, hatalmasakat élvezett, már a mell szopogatástól is elment és tényleg hamvas tini picsákat szégyenítően szűk és izmos pinája volt. De sokan képtelenek megtanulni hogy akármilyen jó pina van egy nő alatt azzal nem szűrjük össze a levet ha kicsit is buggyant vagy önállótlan! Sokan mint aki magának keresi a bajt!

2019.05.17. 16:16:06

@Kritikus Intrikus: "öregedő nyomorék csinálja ezt pláne judapesten,"

Hoppp.. meg is érkeztünk! :))) Kis görcs nyomoronc vagy,akinek kisebbrendűségi komplexusa az élete minden aspektusán nyomot hagy.. A harsány handabandázás közben pici botlás is elég, hogy megmutasd ki is vagy valójában! Most mi lesz? Lövetni is fogsz? Kiírtad magad a kultúremberek köréből, most mehetsz új nicket regisztrálni :)

@Csodor aki meghagja a vilagot: "csak azt meséld el, hogy mi az anyád közöd van hozzá, hogy minek képzeli magát, egy ismeretlen a cybertérben?"

Továbbmegyek.. arra is magasról teszek, hogy engem minek képzel!!! De azért nevetni nevethetek rajta(tok)? Pám, pám, paripám..te kehes gebe :)

2019.05.17. 16:18:21

@Kritikus Intrikus: Na..a virtuális alfahímek, egymás közt.. megvitatják annak az árfolyamát, amit amúgy egy férfi ingyen kap.. ROTFL.. kurva kínos ez így. gyerekek...

whoamiohmy 2019.05.17. 16:25:49

@Kritikus Intrikus: tapasztalataim szerint az a nőtípus aki értelmes es kitart a ferje mellett ugy 40-50 között van most. Az ennél fiatalabbak menthetetlenek, gyakorlatilag nincs köztük olyan akinél ha az egyenletből kivonod a puncit, akkor bármilyen értékelhető maradékot kapsz. És hát ugye ha pénzed van, punci is van. Innentől szerintem a modern ferfi számára marad az az életfilozófia hogy ha nők után futsz, egy filléred se lesz de ha a pénz után futsz, lesz punci is.

A masik hogy nekem megfizethetetlen az a nyugalom amit az egyedül élés jelent. Persze ez is relatív mert rengeteget mozgok Európában es kb 3-6 havonta költözöm, sokszor élek egy háztartásban másokkal (nőkkel is), amit szintén nem bánok. De ha egy ferfi 30 fölött, mikor már a hormonok kicsit lecsillapodtak és nem a puncit hajtod egész nap, megtapasztalta, milyen egyedül élni, soha nem megy vissza az összebútorozásos verzióba egy nővel szerintem. Egyszerűen annyival jobb az életminősége egyedül mint egy modern nővel, hogy nem éri meg.

2019.05.17. 16:29:40

Azta, látom, beindult az MGTOW bulika. Engem meg már csak az érdekelne, hogy melyik szinten hagytok fel a nőkről való teljesen értelmetlen okoskodással is. Illetve hogy mi kell ahhoz, hogy azt a szintet minél gyorsabban meg tudjátok lépni.

2019.05.17. 16:30:17

@Womb Raider: "Továbbmegyek.. arra is magasról teszek, hogy engem minek képzel!!!"

Te magad írtad, hogy 15 éves szvinger múltad van. Letagadod?

2019.05.17. 16:31:08

@whoamiohmy: "e ha egy ferfi 30 fölött, mikor már a hormonok kicsit lecsillapodtak és nem a puncit hajtod egész nap, megtapasztalta, milyen egyedül élni, soha nem megy vissza az összebútorozásos verzióba egy nővel szerintem."

Felemelő érzés lehet arra gondolni, hogy egy genetikai zsákutca vagy:))) ..és még ezt is képes vagy pozitívumként kommunikálni.. persze ez csak nézőpont kérdése..a társadalom felől nézve igaz is lehet ;)

2019.05.17. 16:38:27

@Captain Admin: Miért tagadnám? Kellene? Arról nem tehetek, hogy tévesen alkotsz véleményt valamiről, amiről nincsenek tapasztalataid :)

2019.05.17. 16:39:49

@Womb Raider:
örömmel látom hogy kellően mély nyomot hagytam a beteg lelkedben ismét, de sajnos változatlanul képtelen vagy felnőni a többiek szintjére, megnyugtatlak nem is fogsz, de az eleinte szórakoztató tartalmatlan infantilis fröcsögésed is szánalmassá válik egy idő után.
A lényeg hogy a kevés értelmesebbje érti rajtad keresztül a példát kiről is van szó mikor az ilyen beteg nőket említjük.
De azért hívd át a virtuális stricidet a wolfit ide is hátha a hátad mögé áll mint az oviban :P ha már itt nem lesz akit gyorsan beizzíts bannolni. :D

2019.05.17. 16:44:20

@Captain Admin:
"Továbbmegyek.. arra is magasról teszek, hogy engem minek képzel!!!"

Most ezt lefordítom a primitív női agy nyelvére:
szinte idegi remegés fogta el és viszket a segge lukja is a stressztől hogy újabb ember előtt csinált hülyét magából és nem túl pozitív a megítélése a másik szemében. :D

2019.05.17. 16:51:18

@whoamiohmy:
ha 30 felett valaki lecsillapodik annyira hogy már nem érdekli a punci akkor ott már más bajok is vanak, pusztán racionálisan kell kezelni őket :D
Na most az ilyen vándor cigány életmód minden csak nem nyugis plánen me stabil, de ha ez van ezt kell szeretni.
Úgy értem hogy te koedukált közösségű albérletekben hesszelsz fél évente váltogatva életvitel szerűen.
Nos én ezt a kollégista tempót nem vállalnám semmi pénzért, már csak azért sem mert túl szoros közelséget jelentene a potenciális seggfejekkel, márpedig minden társaságban szükség szerűen van pár az ilyenből. Akkor se éri meg ha amúgy értékes kapcsolati tőkét is lehet ezzel kiépíteni a kevés értelmesebb alakkal.

Ezzel az erővel akár kereshetnél egy hasonló életmódra berendezkedett nőt is még ha ilyenből jóval kevesebb is van mint pasiból. ott legalább a szokott arcot látod mindig.

2019.05.17. 16:52:17

@Kritikus Intrikus:"lefordítom a primitív női agy nyelvére:", "judapest"

Mi lesz még, Hájas testvér? Masírozás-karlendítés? Gyakoroltál rendesen, Hájas testvér?

whoamiohmy 2019.05.17. 16:54:08

@Kritikus Intrikus: en a helyedben nem pazarolnam az időmet erre a nőre, csak provokálni akar. De te tudod.

2019.05.17. 16:55:12

@whoamiohmy:
a 40-50 közti nők egyszerű oknál fogva maradnak a ráncos picsájukon veszteg, addigra az összesben megfordult annyi fasz hogy kívánni se akarna többet, de amúgy meg mert belátja az értelmesebbje hogy abban a korban gyakorlatilag minden vonzereje és piaci értéke elszállt a fele olyan idős hamvas pinájú konkurensek mellett. A magukkal egyidős hapik javában hülyíthetnek meg jó pénzért egy 20-as pinát de fordítva egy átlag 40-es öreglány a kevés aberrálton kívül sose újíthatna be 20-as pasit. Illetve nem is menne sokra az ilyenekkel.

whoamiohmy 2019.05.17. 16:57:08

@Kritikus Intrikus: nekem bejön ez, de hat kinek a pap, kinek a paplan ;)
Egyébként meg nem azt mondom, hogy nem érdekel a punci, csak már nem ez az egyetlen prioritás ahogy a 20as években volt. Van már egy fasza szakmam, most tanulom a masodikat, van kiemelkedően jó keresetem, befektetéseim, lehet hogy a maganvallalkozasom mellett beindul egy másik vonal is idén. Rengeteg mindenben haladok, a punci csak a hab a tortán, a jutalom a nap végén.

2019.05.17. 16:59:44

@whoamiohmy:
az ostoba TV műsorok helyett mindenkinek kell egy kis szórakozás, ez nem idő pazarlás, ezt meg a sok hasonló szánni való beteg vénpicsát mindenki csak virtuális pofozó zsáknak használja, egy rossz viccnek még elmegy olvasni az erőtlen fröcsögését de semmi több.
Amúgy se szabad sokkal többet elvárni az ilyen blogoktól, aki ilyen helyre jön megvilágosodásért az már eleve bukott ember. Viszont tele van többé kevésbé szórakoztató vesztes balekokkal akiket néha érdemes elolvasni, más kárából tanul az ember ugye...

whoamiohmy 2019.05.17. 17:02:04

@Kritikus Intrikus: fene tudja, én ezt nem ogy latom. Teny hogy a nők libidója gyorsan elszáll a korral, sokkal gyorsabban mint a pasiké. De szerintem manapsag egy 40-es vagy 50-es nő sokkal könnyebben kapja meg az élettől amit akar mint egy hasonló korú hapsi. Mas kérdés hogy a szex ebbe nem szokott beletartozni a nőknél vagy kevésbé mint a pasiknál.
A masik: ahol most vagyok gyönyörűek a nők, de arra figyeltem fel, hogy a 20-as nők otthon jobbak (természetesen szebbek), viszont 35-40 felé már itt jobbak a nők. Van pénzük figyelni magukra, nincsenek annyira lehajtva mint otthon. Nyugisabb az élet és több a lóvé, és ez erre az életkorra már nagyon meglátszik.

2019.05.17. 17:02:59

@Womb Raider: Ugye nem azt szeretnéd bemesélni nekem, hogy te csak nézelődni jársz 15 éve a swinger bulikba?

Egy kiöregedett, ocsmány, geciputtony vagy. És mindezt már akkor leírtam neked, mielőtt magadtól elárultad volna, hogy 15 éve mi az egyetlen szórakozásod. :) Ezt hívják jó emberismeretnek.

Természetesen ezzel amúgy semmi probléma nincs. A béta férfitársadalomnak szüksége van rátok. A probléma azzal van, hogy okoskodó kurva szerepben szeretnél tündökölni. De ez nem megy. Azért nem, mert előbb arra a szintre el kellene jutnod valahogyan, és ha ez sikerülne, akkor lehetne veled érdemben diskurálni. De így...?

Két dolog miatt nem lehetsz már okoskodó kurva az életben. Az egyik az, hogy ostoba vagy. Ez ellen biztosan nincs érved, hiszen ezért vagy ostoba. A másik ok pedig az, hogy nem vagy kurva, mivel alkalmatlan vagy annak. Egyrészt az életkorod miatt, másrészt az előnytelen külsődből következően. Nem lenne aki fizet a szolgáltatásodért. Ha lenne, valószínűleg nem a monitort bámulnád munkaidőben.

Szóval ha megfogadsz egy tanácsot, elengeded ezt a projectet. Megfelelő fórumokon biztosan találsz segítőket, akik szolgálhatnak neked valami olyan ötlettel, ami értelmesebb elfoglaltságra hívja fel a figyelmed. Neked szerintem kifejezetten testhezálló lenne pl a dogging. Nem mellékes, hogy ezzel hasznos tagja lehetnél végre a társadalomnak. A swinger uncsi már neked, a fórumokon utálnak. Ne légy hülye, egyszer élsz, teljen szépen még ez a pár év, amíg bárkinek is feláll rád!

Azon igazság szerint nem is tudom így hirtelen, hogy sírjak-e vagy nevessek, hogy az a hulladék nő vitatja a pina piaci értékét, aki a sajátját betömetni már 15 éve csak a swinger klubbok minőségi hímjeivel tudja. :D Ettől bmeg még a leghülyébb komment béta is összeszedettebb. Állj már a sarkadra valahogy! Vagy már annyira repedt,h ez sem megy? :D

2019.05.17. 17:03:45

@whoamiohmy:
hát gratula, de a jó vállakozás ismérve a magam szemében nem az hogy vándor cigány üzemmódba kapcsolok és vegyes nagy közösségekben lakok fél évente rotálódva. Hanem akár otthonról is tudom irányítani, azt meg már meg se kérdezem hogy milyen terület kíván ilyen életmódot.

whoamiohmy 2019.05.17. 17:13:36

@Kritikus Intrikus: ettől én még évekre vagyok, de erdekes lesz ha ez valamikor bekövetkezik.

EGY a Queen 2019.05.17. 17:13:40

Fiúk,lesz ez még így se.Ne a klaviatúrát püföljétek,szép az idő,menjetek a szabadba,hátha rátok fanyalodik valaki két vodka-narancsért,vagy mit isznak ott az alvégen.

2019.05.17. 17:14:23

@Captain Admin: baszdmeg, soha nem fogom megérteni, hogy mi a faszért pazarolsz te kilométeres kommenteket minden repedtsarkú kivénhedt ostoba tehénre

EGY a Queen 2019.05.17. 17:17:05

@Csodor aki meghagja a vilagot: de azt honnan tudjuk,hogy Womb Raider kivénhedt tehén? :)

2019.05.17. 17:20:41

@EGY a Queen: Honnan, honnan.. Há' mer' a Kapitány látomásaiban így jelentem meg!
Ezt teszi a rovarölővel felütött herbál..

2019.05.17. 17:20:45

@Csodor aki meghagja a vilagot: élvezetből bmeg. De nem mindegyikre.

2019.05.17. 17:21:21

@EGY a Queen: nem tudjuk, de épp ez a lényeg

2019.05.17. 17:21:23

@Captain Admin:
te túl komolyan veszed ezt a végletekig lecsúszott állatot azzal hogy ilyen szentbeszédekkel hatni akarsz rá, elvennéd az egyetlen szórakozását az életben?! ;)
Na peeersze swinger klub áháháh, az életben nem jártam még az ilyen fertő fészek lebujokban de kizártnak tartom hogy egy ilyen hurkapult formává hájasodott ruppótlan melónélküli ráncos kannás bortól szétrohadt fogú 40-es disznót akár ingyen beengedjenek az ilyen helyekre, ezzel csak azt a kevés gyökeret is elriasztanák aki ilyen közegben keres potya pinát.

Dehogy jár ez ilyen helyre, a netről rendelt elemes szeretőjét rodeóztatja abban a hónalj szagú kozák kucsmában ami a hájfodros sonkái közt nől, és ha véletlen ráesik a piától megszédülve és felcsúszik neki tövig akkor napokig ott bent érleli míg az elem ki nem fogy benne :D Ezt így elképzeled és feljön a reggeli gyomorsav is a torkodba.

Na ez az ilyenek nemi élete. De a tragédia hogy már 35 környéki nők is vannak sokan akiknek eddig silányul az élete olyan mértékben eltopisodnak.

2019.05.17. 17:24:44

@EGY a Queen: Edit bmeg, neked sem erősséged a matek ha életkorról van szó...

Higgyük el neki, hogy 15 éve nyeli a nedűt a swinger bulikban! Ha oda 18 év alatt nem engedik be, akkor minimum 33. Annak meg a piaci értéke tudjuk mennyi. Nos, ha erre rádobunk egy szubjektív szorzót, ami miatt egy ilyen megkeseredett troll genya lett, meg is kapjuk az eredményt. Kielégítő a válasz?

EGY a Queen 2019.05.17. 17:29:07

@Captain Admin: nekem ez a 15 év swinger kimaradt.Erről hol volt szó?

2019.05.17. 17:30:34

@Kritikus Intrikus: látom téged is megihlet ez a szerencsétlen. :D

Amúgy nagyjából az én lelki szemeim előtt is így néz ki, mint ami képet felfestettél. Azon gondolkoztam, hogy vajon milyen olyan megalázó, gusztustalan és aberrált dolgot lehetne vele csinálni vagy csináltatni, amit ne élvezne? Láttam már ezt azt és fantáziám is van, de nem mernék arra fogadni, hogy ki tudnék ilyet találni.

2019.05.17. 17:42:06

@Captain Admin: Akkor most megkérnélek arra, hogy a velem kapcsolatos többi állításod mögé is prezentálj valami hasonló igazolást :)

É még egyszer: ha valamiről nincs hiteles információd, úgy ne csodálkozz, ha a képzelgéseid esetleg közröhely tárgyát képezik :)

2019.05.17. 18:00:16

@Captain Admin:
jesszus te már olyan közvetlen kapcsolatba folytál ezzel a másik fórum tehénnel hogy már kereszt néven szólítjátok egymást? Attyám uram, netán meg is voltatok egymásnak egy befelezett vigyorgós cigi után?

Te tényleg túl komolyan veszed unalmadban ezt a virtuál csőcseléket, a többség még hagyján, csak siránkozni jár ide fel a hülye fejével a kisebbség meg ezeken szórakozni, én is izomlázasra röhögöm a hasam sokszor azokon amilyen vergődéseket olvasok itt sokszor meg a többi hasonló blogon, de hogy egyiket se venném komolyan az alap.

Keress egy új hobbit te is, és közben hidd el nekem van olyan beteg fantáziám hogy el tudom képzelni azt amit már ez a tehén se élvezne ha megtennék vele, de én megtalálnám a módját hogy élvezzem ;)

2019.05.17. 18:26:22

@Womb Raider: veled kapcsolatban minden infóm hiteles. Te írtad őket, nekem.

Vagy esetleg azt állítod, hogy te csak nézelődni jársz 15 éve a swinger bulikba?

EGY a Queen 2019.05.17. 18:28:40

@Kritikus Intrikus: nem vagyok tehén,a nő 80 kiló felett kezdődik, jó? Örülök ,hogy végre elértem ezt a súlyt.

whoamiohmy 2019.05.17. 18:32:44

@EGY a Queen: hogy egy 160 kilós haveromat idézzem: éveket melóztam ezért a testért, nem most fogom feladni!

2019.05.17. 19:10:30

@Kritikus Intrikus: Edit rendben van, neki legalább van humora, valamint 1-2 kilengést eltekintve következetes. Azt meg betudom a klimaxnak. :D

EGY a Queen 2019.05.17. 19:25:01

@Captain Admin: a klímaxon mán rég túl vagyok,Padre!

2019.05.17. 22:17:15

@EGY a Queen:
mindig tudtam hoy 50 felé jön csak meg az esze a legtöbb nőnek, csak akkor ugye már minek, csak szenved a lélek abban a nemileg inaktív testben :D
Ismerek én is 85 kilósan is vonzó nőt, igaz őt Eduarda Amorimnak hívják :D

Na de ismerjük el ő messze nem az átlag magyar nő, és sokkal többet tett le az asztalra az itteni átlagnál, na meg példás módon emellett rendben a magán élete is, olyan szinten ahogy a magyar hipergám mentalitással elképzelhetetlen lenne,
magasabb mint a férje akivel sok éve együtt van és hihetetlen mód boldog vele és szereti! Sikeresebb mint a pasi és szereti, a pasi egy hétköznapi alak és mégis önmagáért van vele, csupa mesébe illő dolog nem?

Sőt biztos vagyok benne hogy anyaként is kiváló nő lesz ha végre arra használja majd a testét sport helyett.

2019.05.18. 09:45:47

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): régi szép idők, amikor elég volt egy bélyeggyűjtemény is, ugye?))

2019.05.18. 09:51:35

@Captain Admin: " veled kapcsolatban minden infóm hiteles. Te írtad őket, nekem."

Valójában egyetlen infóból sikerül deriválnod minden egyebet :) Az már ismeretségünk bimbózó szakaszában nyilvánvalóvá vált, hogy mennyire fontos lenne, hogy Mo.-n fokozott erőfeszítések történjenek az SNI/szellemi fogyatékkal élő gyerekek társadalomba való integrációjának érdekében, hogy mindkét oldal számára csökkenjenek az amúgy elkerülhetetlen stresszből fakadó károk.
Másrészt kozmológiai értelemben is különleges vagy: egy két lábon járó térgörbület.
Hogy kettőnk ügyére visszatérjek: ennyit osztottam meg veled (és mindenki mással itt) hogy hosszú éveken át swingereztünk a férjemmel. Az összes többit a beteges képzeleted adta hozzá. Testsúlyt, külsőt, társadalmi státust..de még a fogaim állapotát is legeneráltad ebből. Csak, hogy redukáld a folyamatosan gyötrő kognitív disszonanciád. Ami valahol nem meglepő, hiszen egyébként a nőket illetően az ismereteid és a tapasztalataid is láthatóan szegényesek ..és pl. olyan triviákkal sem vagy tisztában, hogy a női klimax (melynek analógja andropauza néven a férfiaknál is ismert) nem jelenti a szexuális aktivitás megszűnését, de még a fogamzó képesség on/off szerű megszűnését sem. A nő a menopauza után is lehet szexuálisan aktív, ezen a téren a teljesítményének is messze kisebb hanyatlása figyelhető meg, mint a férfiak zömének..akiknél ez már jóval előbb, még a hormonális változásokat megelőzően is jelentős számban tapasztalt. Lehet, hogy vágy és akarat buzog..csak a képességek (és esetedben a lehetőségek) nem adottak.Mindez természetes folyamat de egyénenként lehetnek eltérések.
Az ismereteid foghíjasságára halmazati teherként nehezedik a beteges eszmerendszered, a tarthatatlan nézeteid sokasága.. ami bárhonnan nézzük, nem arról tudósít, hogy a másik nemhez való viszonyod kiegyensúlyozott, örömteli, sikeres lenne. Gyűlölködsz, acsarkodsz.. nincs hozzászólásod, amelyben bármi emberi/pozitív üzenet lenne jelen. A benned kongó üresség kompenzálására nincs más eszközöd, csak a végtelen agresszív nyomulás. Magad alá gyűrni mindent, mindenkit.. néha ehhez pajtásod is akad, de a három példányban leírt hazug, beteg állítások még nem válnak igazsággá..
Számodra(számotokra) a nő alacsonyabb rendű, folyamatos dominanciát, irányítást igénylő lény, a párkapcsolat fókusza-oka-funkciója az ingyen szex. Kettős mércéd minden gondolatod mögött felsejlik, amit időnként meg is fogalmazol. Számodra felfoghatatlan, tűrhetetlen, hogy egy nő is élvezheti szabadon és korlátok nélkül a testi örömöket, nem pedig csak egy férfi vágyai kielégítésének eszköze. Igen, sok-sok éven át élveztük a többes szexben rejlő örömöket a férjemmel, és ez nincs ma sem másként..maximum a nagy, public klubok látogatása maradt el.. és remélem, sokáig marad is így. Együtt vagyunk, szeretjük egymást, felneveltünk két fiút és járjuk a magunk útját. Veled ellentétben ez választás..és nem kényszer eredménye. Mi élvezzük..te láthatóan bukdácsolsz és szenvedsz. Hidd el, téged nem fog onnan felemelni az sem, ha megpróbálsz mindenkit a magad szintjére húzni.
Lehet, hiba volt megemlítenem, de nem azért mert bármi szégyent is éreznék.. hanem mert felesleges volt. Láthatóan ezzel sem tudtál mit kezdeni, maradt a düh, a támadás. Magadban kellene (amíg nem lesz végleg késő) rendet tenni, és felhagynod a néphülyítő butaságaid szajkózásával, mert ezzel nem, hogy javítanál bármit is egy amúgy lassan kritikussá váló helyzeten, de csak eszkalálod, szítod a gyűlölet lángjait. Ideje lenne végre férfivé válnod, annak minden felelősségével egyetemben.

2019.05.18. 09:58:16

@Womb Raider: a párkapcsolat oka /fókusza /funkciója az ingyen szex..
Miért neked mi? Hogy legyen kinek vasalni az ingjeit?

2019.05.18. 10:16:25

@Womb Raider: Mi tartott ennyi ideig? Tegnap óta mostanra tudtad össze szedni a gondolataid, miután kibőgted magad te szerencsétlen, mert az okoskodásaid ellenére látatlanban is nyitott könyv vagy másoknak? Te geciputtony. :)

Ahelyett, hogy röviden válaszoltál volna a kérdésemre, ("Csak nézelődni jársz 15 éve a swinger bulikba?"), idevetetted ezt a hosszú, de annál értelmetlenebb hülyeséget. Már ha egyáltalán nekem szántad, mert tartalmát tekintve Kritikus Intrikus kommenttársnak reagáltál.

Hidd el, így ismeretlenül tényleg jó szándékból írtam neked, amit. Tudom, hogy tudnál hasznos tagja lenni a társadalomnak, annak ellenére, hogy látszólag ez szinte elképzelhetetlen lenne sokaknak. Céloztam arra, hogy szerintem a férfiaknak tudnál leginkább segíteni. És ma, a kommented olvasva ebben újabb megerősítést kaptam. Nekem máris segítettél.

Amikor nemrég ráültem a wc-re érzetem, hogy ez a mai reggel, ez ilyen szempontból nem olyan mint a többi. Ez a nap nehezebben fog indulni. Mielőtt kezdtem volna megijedni, jött az értesítő email. Láttam, hogy te válaszoltál. És ekkor megnyugodtam. Mert tényleg lelkiismeret furdalásom volt, hogy amit tegnap neked írtam és amire csak most tudtál reagálni, az lehet,h nagyon betalált, és ezt még te sem érdemelted ki. De látom, hogy bár kicsit lassan, de túltetted magad ezen, és ez olyan megkönnyebbüléssel hatottá át a testem lelkem, hogy máris megoldódott a problémám a wc-n ülve.

Köszönöm Womb Raider!

God Harald 2019.05.18. 10:42:17

@Womb Raider: kiváló összefoglaló volt!:)))

2019.05.18. 10:45:46

@TSEPKE: Ha ezt megkérdezed (és nem 8 éves vagy..) akkor nem hiszem, hogy értenéd a választ.Ne haragudj.. de akkor gondolom magadra is egyféle melléktermékként gondolsz. Ebben a hitedben nem feladatom megingatni téged.
@Captain Admin: "Ahelyett, hogy röviden válaszoltál volna a kérdésemre"

Válaszoltam.. nem voltál képes értelmezni..(nem illeszkedik a beteg világképedbe) ezért gyorsan megpróbálod a saját terepedre, a megszokott mederbe terelni a beszélgetést.
(olyanba bele sem megyek, hogy honnan a hit, miszerint én állandóan az agymenéseidet böngészem és honnan a tévképzet, hogy azonnal válaszolnom is kell??)
Nőj fel, nézz szembe magaddal, ismerd meg a valóságot. Kösd fel magad :)

2019.05.18. 10:47:43

@Womb Raider: "a nő alacsonyabb rendű, folyamatos dominanciát, irányítást igénylő lény" . Ennyi a lényege az agymenésednek. Amúgy a delfinek már befutottak a második helyre, ti , sunák már csak harmadikak vagytok

2019.05.18. 10:53:42

@Womb Raider: "honnan a hit, miszerint én állandóan az agymenéseidet böngészem és honnan a tévképzet, hogy azonnal válaszolnom is kell??"

Ez nem hit te geciputtony, hanem ez a tapasztalat. Azonnal reagálsz, mint azt tetted most, ezzel a legutóbbi kommenteddel is. :) Még trollnak is hülye vagy, tényleg ne erőltesd!

A tegnapi erősen betalált, szét is estél a faszba, kellett egy éjszaka, hogy össze szedd magad. Gyanítom, hogy mi segített talpra állni, de természetesen jogod van a fehérjéhez. Pláne ha azt mások örömmel adják neked.

2019.05.18. 11:17:56

@Womb Raider: feltettem egy egyszerű kérdést, sértegetés nélkül, max három sorban válaszolni lehet rá..
Melléktermék érdekes megfogalmazás pont tőled))

2019.05.18. 11:23:34

@Captain Admin: Az eszedbe sem jutott, hogy nem mindenki olyan magányos, hogy még a budira is magával vigye egyetlen társát, a blog.hu-t?

Amúgy rájöttem, mi bajod. Hiába csatolsz az idomított pontagyú penészvirágaidra dildót, abból nem jön semmi! Ezért vagy ilyen irigy WR-re. Neki jut igazi!

Sajnos én nem tudok neked segíteni, mert nincs gecim, de azért remélem, végre megsajnál egy férfi, és küld neked egy cumisüveget tele gecivel, hátha azzal el leszel egy darabig :)

2019.05.18. 11:32:11

@Sally and Billy: én sem szoktam magammal vinni a wc-re a blog.hu-t, de a telefonomat igen. Gondolom ezzel egyedül vagyok a világon is, az országban pedig biztosan.

Kétlem, hogy te önállóan valaha, bármire is rájöttél volna. Ne erőltesd ezt a vonalat, a blog.hu cipeléses mondatod után teljesen hiteltelen vagy bármiféle szellemi tevékenységgel kapcsolatban.

God Harald 2019.05.18. 12:35:04

@Sally and Billy: önnek egy jogerős ítélete érkezett!:)))

2019.05.18. 12:52:22

@TSEPKE:
legyen kinek a bank kártyáját elkérni a vásárolgatás előtt, nem egyértelmű? ;) bár ez a körülmény nagyon sok magyar nő preferencia rendszerében szerepet játszik ha házasságosdira terelődik a szó. Valahogy még igaz szerelmet a csóri közalkalmazott könyvtáros srác meg a főnök faszán át felszopódott HR-es vagy könyvelő ribanc közt nem hallottam a mesében se.

Fordítva annál több recepciós picsa/titkárnő-befutott középkorú ügyvéd, vállakozó stb esetről, hiába az igaz szerelem minden akadályt áthidal csak tele legyen a kassza ;)

2019.05.18. 13:10:05

@Captain Admin: most jön a női hiszti következő fokozata az önmaga és a tények módszeres tagadása, lehet a végére kiderül nem is ő válaszolgat a saját neve alatt hanem valamelyik szakmunkásból kibukott gyereke vagy a nájlon otthonkás szomszéd asszony :D
De azért te is durván nyomod, a kltyóra vonulni ezt a utolsó véglényt olvasgatni, ááá. Jobban várod az értesítőt ettől a gyökértől mint a fizetésről az SMS értesítőt :D

na ezen azért fennakadtam:
"A nő a menopauza után is lehet szexuálisan aktív, ezen a téren a teljesítményének is messze kisebb hanyatlása figyelhető meg,"
ezt szinte atom biztos vagyok benne hogy személyes tapasztalatból vette.

2019.05.18. 13:14:19

@Kritikus Intrikus: így tisztább, oké.
Mondjuk olyanról hallottál ahol egyenrangúak anyagilag?
Patthelyzet.. nincs függőségi alap, kemény menet :))

2019.05.18. 13:20:02

@Kritikus Intrikus: szerintem ebben nem hazudik. Ha a nagy átlagot nézzük, egy random nő mit tesz hozzá a szexhez érdemben, ami nem a teste által nyújtott audiovizuális élmény? A szopást, és azt,h tartja a seggét. Ezt még 60 évesen is tudja csinálni gond nélkül. Az más kérdés, hogy a kutya sem kíváncsi erre már mondjuk a 40-en túl.

2019.05.18. 16:08:41

@TSEPKE:
na az a kevés nők egyike akit említettem itt párral feljebb hogy őszintén érdekek nélkül szeret és magadért van veled, hiába tudna magától is prímán meglenni, és nem kellene mosni a gatyáidat meg a pálpusztai szagú zoknikat utánad. Mégis megteszi amellett hogy van önálló karrierje.

2019.05.18. 16:13:01

@Kritikus Intrikus: aztán seperc alatt ráébresztik, hogy teljesen felesleges volt az egész.. És a kör bezárult MNK - MPG :-D

2019.05.18. 16:13:21

@Captain Admin:
a többség valóban max erre elég ahogy wolfi ecsénk anekdótáiból is kiderül, magam se tapasztaltam sokkal többet, önállóság, egyedi ötletek szinte nulla, kezdeményező készség semmi, csak utólag megy a vinnyogás mikor már épp kifelé hátrálnak egy kapcsolatból hogy de te sose voltál elég jó, meg mindig csak vártam a csodát de sose nőtt két farkad egyszerre, és nem tudtál egyszerre megbaszni és kinyalni is stb.
De amit számtalan ismerőstől hallottam hogy lovagolni rendesen se tud vagy simán kurva lusta a legtöbb.

2019.05.18. 16:18:50

@TSEPKE:
én egy szóval se mondtam a sokadik buksza pióca semmire kellő ribanc után se hogy minden nő kurva mert pontosan tudom hogy ez nem így van, én is ismerek okos lojális és vonzó nőket egy személyben akik nem a pinájukból akarnak feljebb jutni, mégis van nemi életük.

Azt hogy minden pasi geci meg az ostobább nők kezdték terjeszteni, akiknek nem volt elég az se amit kaptak, túltolták az elviselhetetlenségi faktort a kevésbé türelmes faszi mellett, aztán csodálkoztak mikor ki lettek baszva.
Jöhet a lotyó barátnőkkel a többnapos saját nyomorunkon esetleg a lecsúszott lehetőségek miatti zokogás (véletlen se a másik elvesztése miatt) mindenféle túlárazott fos piák vedelése eszetlenül mellé ostoba sorozatokon röhögés és csoki zabálás. Aztán ezzel meg is van az ilyenek lelki rehabilitációja 3 nap alatt.

2019.05.18. 16:23:04

@Kritikus Intrikus: én igazságos vagyok mindig. Szerencsére már korán lett olyan jó tapasztalatom, hogy nagyjából tudom, hogy mit tud kihozni egy nő a dologból maximum. Ezt nyilván nem várom el akárkitől. De azt igen, hogy legalább annyit bele tegyen mint én.

Azonban vannak nők, akik erősen passzívak a szexben. Nem kezdeményeznek, nem mozognak, nem újítanak stb. Ez még nem zárja ki, h jó szex kerekedjen, de az az alap, hogy bármit megcsinálhatok vele. Vagy legalább ne legyen gond belőke később, hogy bármit megcsinálok vele, ha akarta, ha nem. :)

Amúgy ez tökre hangulat függő és ezért nem éri meg egy nővel kavarni egyidőben, mert van amikor pl egy vehemensebb nőhöz van kedved, van amikor pedig egy kis visszafogottabbra, szolidabbra.

2019.05.18. 16:30:20

@Kritikus Intrikus: minden nőt meg lehet szopatni legalább egyszer...
Aztán ha asszony otthon megtudja és cuccol, a legritkább esetben hangzik el a balfasz voltam, ezt ki kellett volna hagyni. Onnan jön a világ legtarkább tudósítása az addig nem is létező problémákról.
Ha az asszony még a tetejébe nem is csinál csöcskidobós "végreee csajokkal buliii" posztokat a facere és nem üzenget sátáni Coelho idézetekkel akkor pláne - nyilván neki már rég volt valakije és /vagy frigid picsa lett.
Maradjunk annyiban, hogy a nagy redpillázás közben a többség amikor ott találja maga mellett a nőt, aki elvileg nem létezik, rohadtul nem tud mit kezdeni vele..

2019.05.18. 16:52:00

@TSEPKE: "Aztán ha asszony otthon megtudja és cuccol," akkor az a kapcsolat bizony már eleve életképtelen volt.

Nem viccből írtam már a héten is talán, hogy egy kapcsolat stabilitásának a megnérésének a legjobb módja ha a faszi félredug egy jobb nővel, és elmondja. Ha a nő lép, kevés volt a faszi neki, és ilyenkor tökmindegy, hogy van-e neki valóban más hasonló alternatívája. Ha marad, az azt jelenti, hogy megvan az optimális 2 szint különbség, vagyis ő biztos abban, hogy nem tudná pótolni a faszit egy legalább ilyen szintűre.

2019.05.18. 17:00:57

@Captain Admin: és ezért írtam, hogy kemény menet: ))
Mert ha nem a szintkülönbség miatt alapított családot vele, akkor mégis mi a francért maradna, amikor a másik fél átbassza? Onnantól mi értelme?

God Harald 2019.05.18. 17:47:03

Lolka és Bolka első szemesztere a PUA Akadémián:))))

2019.05.18. 17:56:54

@TSEPKE: ilyen nincs, h egy nő nem a szintkülönbség miatt alapít családot valakivel. Olyan lehet, hogy nincs meg az optimális szintkülönbség, mert a nő nem tudott megfogni olyan palit. Ettől függetlenül még időnként kaphat ajánlatot vagy dughatják olyanok, ami alapján hiheti azt, hogy kelleni is fog egy olyannak is. Sok nő emiatt válni is képes még a férje félrelépése nélkül is.

Ha nincs meg a szintkülönbség és félredug a faszi, akkor a nő lép. Ha megvan, akkor marad. De egy szót sem írtam átbaszásról, nyílt félredugást írtam.

2019.05.18. 18:12:39

@Captain Admin: nyilván ebben igazad van.
És ja,van az a csaj, aki miatt egy alapos hiszti után minden visszaáll a régi kerékvágásba, esetleg sőt..
És van az az átbaszás kategória, ami után teljesen értelmetlen bármiféle esélyek latolgatásával foglalkozni, minden ami addig történt futóhomok lesz.
Egyébként had kérdezzem meg csak a kíváncsiság kedvéért. Hazamész, lerúgod a cipőd, iszol egy pohár vizet és közlöd, ma olyat keféltem a Jolival, tudod a csaj a pénzügyről, hogy még mindig zsibbadok! Vagy milyen a nyílt félrekúrás? )) Mi a különbség?

2019.05.18. 18:20:29

@TSEPKE: közlöd, hogy van egy csaj akivel találkozgatsz. Ennyi. Innentől kapcsolat és egyén függő, h mit beszéltek meg.

Írtad,h van az a csaj...
Nos,ez nem nő függvénye, ez nem egyén függő. Minden nő aki kicsit is tisztában van a húspiaci helyzetével, az így viselkedik. A cirkusz szinte mindig alap, de azzal nem kell foglalkozni.

Írtam már itt pár hónapja, h nemrég történt az alábbi párbeszéd egy olyan ismerős idősebb párnál, ahol a faszi kb 4 szinttel van a nő fölött.
Nő: igaz, hogy tényleg kúrogatod az xy-t (huszonéves kiscsaj) ?
Faszi: Igen. Miért, baj?

És ezután minden ment tovább mint addig, mint ha mi sem történt volna. Wl lett intézve ennyivel. :D

2019.05.18. 18:46:50

@Captain Admin:
ahol 4 szint különbség van egy erősen középkorú párnál ott vagy a nő egy rettenet randa, kiégett besavanyodott frigid bányarém, vagy a faszi tette eleve alacsonyra az igényeit és ráadásul nem lépett le mellőle időben.
De legalább talált valami pótlékot helyette a vén picsa meg már olyan szinten bele szarik az egészbe hogy a nemi része teljesen érdektelen téma az ő olvasatában, tehát ha apus másnál éli ki az igényeit neki mindegy csak fizesse a rezsi felét és jöjjön haza utána. Ez se egy élet.

2019.05.18. 18:53:13

@Kritikus Intrikus: annyira nem néz ki szarul a nő így 50 körül. De a faszi nagyon tele van, és nem sajnálja a nő előző faszitól pottyantott gyerekeire sem a pénzt. Ki van nyalva a segge, mellette kúrogat is jobbra balra, jól csinálja. Már 10-15 éve együtt vannak amúgy.

2019.05.18. 18:53:17

@Kritikus Intrikus: szép, családias és értelmes nő van negyven felé /felett is.
Más kérdés, hogy a szóban forgó férj valószínűleg nem a helyi kisboltban dolgozik árufeltöltőként. Másként a huszonéves sem lenne képben..

2019.05.18. 19:58:27

@Captain Admin:
ha egy megtollasodott geci újgazdag vállalkozó vén túlárazott házvezetőnőt meg a dugába dőlt próbálkozásainak az élő következményeit tartja el passióból mert már nincs hova tennie és ezzel tartja fenn a boldog család látszatát lelke rajta, egy ilyen nyomorult parvenüt se tudok sajnálni, a magyar kkv szektorban felkapaszkodott újgazdag seggfejeknek a szagától is hányingerem van.
Szerencsére a magyar lotyók közt a büfészak anyagi megterheléseit aranyásásból fedező ribancokat is fog mindig találni. És mint látjuk bőr is lesz a pofáján mindegyiknek dugogatni egy lánya korú ribancot. Bőr egyiknek vastagabb a pofáján mint a másiknak.

2019.05.18. 20:09:02

@TSEPKE: hogyne lenne, sőt majdnem a legtöbb ilyen többet ér mint 2 huszas éveiben járó a saját pinaszagától megszédült és realitását vesztett ribanc, csak ez pont nem az a kategória, hanem a többször elhasznált és kidobott fattyaival élő kitartott seggű vén primadonna.

Az a 40-es kategória akiről te beszélsz azok a jól szituált magukra igényes könyvelők, vállalati jogászok, egyetemi oktatók, esetleg művészek, volt sportolók akik testileg is figyelnek magukra, jaja.
Na most az ilyenek már büszkeségből meg a maguk hírnevének megőrzése miatt se állnak le támogatott feleség szerep körbe egy vastag bukszájú és bőrű vállalkozó mellé.

ismerek én 40-es gépészmérnök csajt aki építésvezető egy nagy multinál, tökösebb talpra esettebb és intelligensebb mint a legtöbb kollegája és alkatilag is az a dögös csaj mind a 160 centijével és 55 kilójával. De nem is kitartott, lenézett sokadik körös feleség akinek ennyit ér z önbecsülése hogy apus félrekúr és reklámozza is és akkor kussban tűri. na ez az életminőség beli különbség nő és nő közt, csak ebből az utóbbiból erősen kevesebb van mint az ilyen kitartott retkekből, talán mert kell kurázsi, életcél meg ész is az ilyen eredményhez.

2019.05.18. 21:01:26

@Kritikus Intrikus: nem értek egyet veled a két nőtípus összehasonlításában.

Aki az én példámban szerepel az egy vérbeli aranyásó. A két gyerekét egy tőle szintén jóval tehetősebb palitól szülte. Majd a válás után a nő és a gyerekei lesüllyedtek a nyomorba, mivel a nőnek soha nem kellett eltartania magát. Majd innen szopta rá magát erre a faszira akit említettem. A faszi külföldön dolgozott, nem mondok konkrétabbat de brutál pénzért. Egy évben alig volt itthon lényegében talán csak egy hónapot összesen. Kint ugye nem kérdés,h félrekúrt e, itthon meg tejben vajban fürdette a nője. Cserében el voltak tartva még távolról is, nagyon jó színvonalon. A gyerekeknek és a nőnek is 1-1 saját ingatlan, még jó helyen lévő nyaraló is.Gyanítom,h a nőt is kúrták itthon a magányos hónapjaiban, de ez ezzel jár.

Összességében ha objektíven nézzük, társkeresésben ez a nő kibaszott sikeres. Válás után is össze tudott szedni s megtartani egy olyan palit, akit kíván is, plusz olyan életszínvonalat biztosít nekik (a nőnek és a gyerekeinek) amelyet csak kevesen. Mindezt azzal, amit egy nő a szexben csinál egy faszival.

Ezzel szemben a te példádban emlegetett tökös és sikeres nőknek könnyen lehet, hogy még az életben nem volt olyan palijuk, akire fel tudnának nézni és még kívánnák is őket. Nekem van ilyen nő a rokonságomban, a kínok kínját éli át, mert nem talál (szerinte) hozzá illő faszit. Akkor meg tényleg az arcát csikarja, amikor ennek az okairól beszélgetünk. :D

God Harald 2019.05.18. 22:26:05

Ezekről Kóka miniszter úr mondása jutott eszembe: a mocsár lecsapolásáról nem a békákat szokták megkérdezni:)))

God Harald 2019.05.18. 22:27:47

@Captain Admin: akkor nem csak a férfi egyedekkel vannak bajok a családban:)))

2019.05.18. 22:34:25

A kínálathoz alkalmazkodik a kereslet, és megy a csodálkozás, hogy: ez meg mi?

Lehet, hogy ez a néhány kommentelő férfitárs nem éppen egy magas színvonal, de miért ilyenek? És tegyük félre, hogy a valóságban milyenek, tényleg akkora májerek-e, mint mondják. Tegyük félre. Foglalkozzunk azzal, hogy miért létezik ez a jelenség? Mert azt nem gondolhatjuk, hogy a semmire adott válasz ez.

Ha a valóságban a normális, egyszerű, becsületes férfiaknak állna a zászló, nem létezne ez a típusú karakter. Lehet, hogy ez csupán az, ahogy a lúzer gyerek a menő arcokat képzeli. Lehet az is, hogy ezek tényleg menő arcok. De ez teljesen mindegy. Akár a valóságban, akár a képzeletben léteznek, a létük oka a nyugati nő. A nyugati nő világnézete, amiből a konszolidált, normális férfiak kiszorultak.

Ez a stílus a válási statisztikákra adott válasz.

A hipergámiára adott válasz.

A kiábrándulásra adott válasz.

A walang foreverre adott válasz.

Mondhatod, hogy ez rád nem igaz, mert te nem úgy választottál, hanem a ti kapcsolatotok igazán éteri, lelki alapja van. Aha. Az meg csak véletlen, hogy a pasid nem egy jószívű közmunkás, értem.

Én nem vagyok oda ezért a harsogó férfiasságért, nem tisztem védeni. Persze azért sem, mert ezen a terepen elbuknék. Így, hogy más terepen a tízszeresét kaszáltam be a nőknél, a legtöbb szájhős, aki az itteni csajokban utazik, nekem nem zavaró, csak jelenség. Meg kéne őket érteni. Ahogy anno engem is meg kellett volna.

Például ha vesszük Admin Kapitányt, akivel nagyon nem vagyunk egy karakterek; provokatív, amit ír, néha félre is csúszik, de alapjában véve a valósággal áll kapcsolatban. A dolgok működése nagy vonalakban úgy megy, ahogy leírja. Vannak kivételek, persze, egyedi esetek, váratlan változások, de ha felmegy valaki a KSH-ra, látja, hogy ez tény. Az elkötelezett párkapcsolat általában a férfiak kifosztását jelenti. Az emberek többsége megcsaló és gerinctelen; bizalommal, szeretettel csak a lúzerek és a lököttek élnek. Akiknek a partnereivel valaki amúgy tök jókat szexel. Ez IGAZ. De tökmindegy, hogy ez kinek mennyire nem tetszik... a kérdés az, hogy MIÉRT IGAZ, amit ír? És itt kezdődnek a gondok, mert soha senki nem reflektál erre, soha senki nem teszi fel a kérdést, hogy miért létezik ez a görbe tükör, amibe belenézve valami rondát látnak sokan?

(Csak halkan jegyzem meg, hogy nagyon sok férfi segít magán már most is, és még többen fognak a jövőben. Nem sokáig tart már a nyugati nők kivételezett helyzete, és itt lenne az ideje gondolkodni azon, hogy egy szakácsköténynek több hasznát látná sok nő, mint egy diplomának. NEM azt mondom ezzel, hogy sipirc a konyhába, hanem azt, hogy nem normális az, hogy egy fiatal nyugati nő karriert és szexpartnereket akar. Ez nevetséges, és kihaláshoz vezet.)

God Harald 2019.05.18. 22:49:35

@Torokhang: egyébként téged miért zavarnak a fiatal nyugati nők itt a Balkánon?

2019.05.19. 06:05:14

@God Harald: Engem nem zavar senki. Emberek beszélgetnek a problémáikról, a többség elválik vagy szenved, a népesség csökken. Ez felvet kérdéseket, én meg elmondom a véleményemet.

2019.05.19. 08:41:15

@Torokhang: "Így, hogy más terepen a tízszeresét kaszáltam be a nőknél"

Remélem nem veszed sértésnek, ha azt kérem, hogy ezt fejtsd ki kicsit bővebben! :) Valamint ezt is:
" néha félre is csúszik"!

Amúgy nincs itt semmi féle görbe tükör. Én a valóságról írok általában, akiknek pedig ez nem illeszkedik az illúzió világukba, azok kötözködnek. Erre vagy megy valamilyen reakció, vagy nem.

Abban igazad van, hogy a nőkkel kapcsolatban egyre többeknek nyílik fel a szeme,még spontán is, bármiféle utána járás nélkül, pusztán a megfigyeléseikre támaszkodva. De az arányunk minimális. Nagyon optimista vagyok ha azt mondom, hogy 5-10% közé esik.

2019.05.19. 09:43:37

@Captain Admin: Ha nekem Magyarországon kellett volna csajozni, egy megkeseredett lúzer senki lennék.

Évekig éltem viszont Ázsiában (az volt a másik terep), ahol magasnak, jófejnek és vonzónak számítok, ebből kifolyólag több száz szexpartnerem volt életem során, és egyiket sem szégyellem. Ebből legalább 50 nő olyan vonzó volt, hogy az csak a nyugati top pasiknak teszi szét a lábát nyugati kiadásban.

Így értettem, hogy a nyugati nőket hajtó fehér pasikhoz képest én tízszeresét kaszáltam már be.

2019.05.19. 09:50:43

@Torokhang: világos, ez így tökre rendben van.

Nekem az a fura amúgy, hogy a sok béta erre miért nem jön rá és csinálja ezt ahelyett, hogy itthoni agyhalottak csicskájaként él. Egy haverom átszámolva 1,6M-ért importált egy ázsiai csajt magának feleségnek, meg havi valami nevetséges összeget utalnak a csaj családjának otthonra. Azt mondja, h kibaszott jó, mert annyira nem ostoba, h ne lehetne vele kommunikálni, és teljesen természetes neki a szexrabszolga szerep, de pl napi szinten fürdeti őt, mossa a hátát, seggét stb. Mindent meg lehet vele csinálni.

2019.05.19. 10:57:09

@Captain Admin: azért nem jönnek rá, mert nagyon nehéz azt mondani, hogy a helyzetem reménytelen, le fogok csúszni. Életemben két fehér nővel volt dolgom, az egyik kb szánalomból feküdt le velem, a másik meg főleg a pia miatt.

A legtöbb "béta" (szerintem amúgy sok jóravaló, átlagos faszi tartozik ide, csak balfékek csajozásban) egyszerűen fél kimondani, hogy örökre lúzer marad, ha ezeken a nőkön múlik.

1,6M az felesleges volt, nekem "semmibe sem került" a feleségem. Alapból, ha havi 10ezernél (ma lehet, hogy 15) többet költesz nőkre Ázsiában, abból semmi jó sem lesz. Egy ideális partnernek ott is van munkája, ami lehet, hogy szarul fizet, de van. Ami ezen felül van, arra meg azt tudom mondani, hogy minden nő pénzbe kerül.

Amit a haverod mond, az igaz :)
Milyen vicces, hogy pár napja egy másik fórumon azzal cinkeltek, hogy "lábmosogató" a feleségem, mert a hideg napokon készít nekem egy meleg vizes lábfürdőt :D
És mikor hazaérek, megmossa a lábam, igen. Ha tudnád, hogy hány nő magyarázta már el a nejemnek, hogy ne alázkodjon meg, legyen már tartása, én mikor mosom meg az ő lábát, stb. Néhányan át szoktak jönni panaszkodni megcsaláskor meg váláskor :D

A megfogalmazásod viszont nem helyes, ugyanis nem "meg lehet velük csinálni", hanem ez szívből jön a jobbféléktől.

Szexrabszolga: biztos olyan is van, én arra nem gerjedek. Valóban tanítani, irányítani kell sokukat, mert baromi sokan nem szexelnek házasság előtt, vagy max. 1-2x.

Pénzt meg segítséget adni kell a családnak, függetlenül attól, hogy hogyan állnak. Nem alázhatsz meg egy nőt addig, hogy elveszítse a hitét a családban, és walang utang na loob (kb.: "ebadta kölyke") legyen belőle. Mi 10%ot (30 ezer) küldünk egyébként.

God Harald 2019.05.19. 11:02:52

@Captain Admin: tényleg, azt a pornót én is láttam! Az volt a címe, hogy: Desperate asian sluts, part125:)))
Persze sokkal autentikusabb, ha úgy konferálod fel a filmet, hogy van egy haverom...:)))

2019.05.19. 11:25:22

@Torokhang:
te most ezt megtehetné bárki hogy ilyen gusztustalan helyre menekül az itteni élete elől, de érthető mód nem teszi. Pl mert sose tudhatod hogy abban a seggluk szagú párás indokínai fertőben melyik a nő élt fasszal egy évvel korábban azok közül akiket te megdugtál. Másrészt az a sok szar amit ott megzabálnak és a pár tucat kellemetlen betegség amit bármilyen repülő vagy mászkáló rovartól elkapsz az se hiányzik.

A kínaiak más rassz, azok már bőven az elnyugatiasodás útján vannak, a picsák emancipálódnak és megjött a bagólesőjük is ott te az átlagjózsi csomagolásoddal elmehetnél a faszba egy magyar szemmel már nagyobb városban. Tele a tőkés nyugati befektetőkkel akik faszát végig lovagolja az a sok retek. Persze haza nem viszik egyiket se ahogy azt reméli de ehhez túl ostobák hogy rájöjjenek, beérik az ideig óráig leeső morzsákkal.

neked is csak egyetlen mázlid azzal a bundás muffú sárga házicseléddel hogy nem hoztad haza és nem itt potyogtattál vele kölköket pláne nem honosíttattad ide otthonra be, különben ahogy kicsit integrálódik és megtanulja a nyelvet otthagyott volna a picsába, kíváncsi vagyok a másfél millióért netről rendelt szexrabszolgája az admin haverjának is meddig marad a faszikám mellett :D
lehet utólag még fel is jelenti hogy mindenféle erőszakos nemi aktusra vette rá és pár év hűvös lesz a vége.

Egyszerűen ahogy sokszor sokan köztük én is megállapítottam az itteni nőket a rendszer rontotta el és kész, a nők ugyanolyanok mindenütt, ostoba ösztöneiket követő lények, akiknek a hagyományos célja a gyerekszaporulat szülése és felnevelése, közben lojálisak és engedelmesek azzal aki megcsinálta a gyerekeket nekik, a különbség ami meghatározza a viselkedésüket az hogy mire nevelték és szoktatták őket, meg pláne hogy mit enged meg nekik a rendszer
ez a liberális szarrakás ami most van semmilyen tekintetben nem életképes, itt az eredménye a nőknek egyre ritkábban életcél hogy menjenek szülni, hát mi a fasznak mikor ott van a primitív, kényelmes és különösebben gondolkozást se igénylő melójuk ami még jól is fizet csak szépen kell vigyorogni, meg ott a sok balfasz aki egy kis potya pináért meg mosásért cserébe vastagon eltartja őket, hülyék lesznek főállású gyerek dajkát csinálni magukból amivel ugrana a hatalmas karrier a többi picsa közt meg eltorzulna az amúgy is öregedő testük ezzel piacilag értéktelenednének.
Ha kicsit felkapaszkodik majd az ázsiai gazdaság is az Európaihoz majd ott is megváltozik a nők viselkedése, ösztönből a könnyebb egyszerűbb utat választja majd ott is amelyik teheti.

De csak egy költői kérdés, szerinted miért vágatja le a faszát ott a sok kölyök képű eunuch? Mert az ilyenek mint te meg az öregedő ottani mércével pénzes amcsik jó pénzt fizetnek érte hogy a lelépett exfeleségüket pótolják egy ilyennel, egy mocskos nádból és sárból épített gödör helyett emberi környezetben lakhat meg a família maradék 20 tagjának is leesik valami, a pina az egyetlen eladható export cikke annak a gusztustalan helynek. Te meg is vetted ahogy sok más, mert értéktelen voltál a ribancok szemében itthon, egészségedre.
Én sokkal inkább mennék a karibi térségbe szép mesztic izmos lábú nagy seggű nőkért, vagy latin amerikába gyönyörű fekete hajú kreol pináért mint ezekbe a sárga gnómokba mártsam a pöcsöm.

De a fasszal élő metroszex nyomingerek is basznak felelősséget vállalni, a sarkukra állni és felcsinálni a nőket hogy aztán a családjukért éljenek. Én ezt elismerem, magam se csinálnék gyereket ilyen elbaszott folyamatosan gazdaságilag labilis helyre, most épp egy 2 éve kezd stabillá válni és rájött a sok tőkés fasz hogy kell kinyitni a bukszát mikor a béreket kell osztani, aztán ez lehet 3-4 év után bedől a picsába és sok év recesszió megint, dehogy kell még egy generációt ebbe a nyomor kuplerájba megszülni.

Amúgy az évi 30-40 picsa azért itthon se képtelenség, ha nem számít mekkora kurva a csaj és milyen felszínes ostoba darab szar, simán ha tehetősnek látszol, adod az egyszerű mentalitású jófej csávót akinek menő haverjai vannak, leesik minden hétvégén egy butikban vagy gyárban gályázó proli picsa aki azt hiszi most megfogta a szerencséjét, örül ha első estén megbasszák.

Na persze ehhez nem olyan helyeken kell próbálkozni mint a tinder-badoo és a hasonló atom gyökereknek gyártott telefonos appok, ahogy ez a balfasz randi blogos nyomorék akarja elhitetni, oda minden hülye szánalmas gyökér 5 perc alatt felnyomja a seggét, ezek csak a tragédiához és kiégéshez vezető biztos út.

2019.05.19. 11:37:08

@Torokhang:
"A megfogalmazásod viszont nem helyes, ugyanis nem "meg lehet velük csinálni", hanem ez szívből jön a jobbféléktől."

peeersze meg a lófaszt mama, ahogy mondtam, ez egyszerűen azért van mert egész gyerek korában ezt látta a nyúlszájú filippínó ágyasod, és ez neki a természetes követendő példa, szerinted ha itt nőtt volna fel mutyiországban ez eszébe jutna? Vagy eszébe jutna hogy önzetlenül szombat reggel szopással ébresszen, vagy amikor haza esel a melóból miközben melegszik az ebéd?

Lófaszt, zsíros pofával bagóval a szája sarkában a pörkölt szaftos otthonka alatt lobogó csöcsökkel fröcsögne belőle az elégedetlenkedés, hogy már megint minek túlórázol ennyit, bezzeg a szomszéd jolika férje most vett új függönyt, az icukáé meg félrekefél mert olyan puhapöcs a férjemint te, aztán ha este ráfeküdnél meg lelökne magáról.

Rászoktatás kérdése, amit nem lehet csak úgy leszoktatni belőlük, de azért idővel ha haza hozod leszokik majd róla.
Viszont nem lehet egy rakat más dolgot csinálni vele, pl egész hétvégés maratoni orgiát, vagy meghívni mellé egy másik csajt hogy előtted nyalják ki egymást utána meg együtt téged szopjanak, stb.

2019.05.19. 11:40:23

@Kritikus Intrikus: jajj jó hogy szóba hoztad. Nagyon megnézném amúgy, mert nekem minden arra utal, hogy a wolf valójában egy erősen önbizalomhiányos pali, aki még külsőre is max átlagos, de kis szerencsével össze tudott hordani egy pesten az ilyen tinder ribancoknak eladható csomagot (belvárosi pecó+hangzatos meló).

A haverom egy eldugott angol kisvárosban él, buszsofőr. Egy havi bére volt a csaj, kintről hozta egy nyaralás után. Nem mellékes, h eléggé nőgyűlölő lett a válása után, fehér ribanccal alapból nem kezd már azt mondta. :) Ezzel a bútorral meg tök jól elvannak azt mondja. És bár kihagytam, de tényleg szívből csinálja.

Egy másik haverom viszont (aki tényleg full béta nyomi), Katarban él 10 éve kb, és ő egy ilyen fentebb említett "már" nagyvilági ázsiai ribancot vett feleségül. A KÖZÖS fb oldaluk igazi esettanulmány. Másról sem szól a több ezer kép és videó, mint hogy próbálja kielégíteni a legmegalázóbb módokon a ribanc igényeit, mindezt romantikának/szerelemnek álcázva. Abból a puccparádéból viccen kívül egy zimány linda is futná. Ő tudja, jókat nevetek mindig, de amúgy kicsit sajnálom is, m rendes gyerek volt.

2019.05.19. 14:05:46

@Captain Admin:
én első perctől egy majom losernak láttam azt a büdös bunkót, jellemzően a szösszenetei is egy nagy nulla üresség, a nesze bazdmeg fogd a fingot két kézzel kategória.
A kecó is valszeg megörökölt a nagynénjétől vagy öreganyjától valami szocreál tömbben, és a macska hugyot meg a 20 éves retket elfedte az sk felrakott tapétával meg az IKEA-ban leértékeléseknél össze tarhált fancy dizájnos kacatokkal, a bugris magyar picsáknak ez simán beadható menő címszóval.

De legalább pillanatok alatt meginog az amúgy is gyenge idegrendszere egy teljesen higgadt racionális kritikával, utána az a óvodás kaliberű fröcsögés meg cenzúra hadjárat a legkisebb nyomát is eltörli a szava hihetőségnek és hitelességnek :D

Jó nem mintha egy pillanatig is komolyan venném bármelyik ilyen randi-pua-"tettetjük a menőcsávót" témájú blogot, csak röhögni érdemes feljárni ezekre a helyekre az írón de még inkább az ilyeneket messiásként tisztelő örök vesztes szerencsétleneken. talán 2 bejegyzését olvastam végig ennek is de azon se tudtam hogy sírjak vagy nevessek.

A buszos haverodnak amúgy igaza van, éltem a fasz angoloknál is, egy határ primitív ostoba igénytelen népség, meg azok is akik ott képesek huzamosan leragadni, tehát eleve kilőve mindegyik mint esélye hosszú távú parti. A geci polákok akarnád se állnak szóba más nációkkal, kivéve a tehetős angolokat, azokat leplezetlenül befektetési céllal behálózzák, ocsmány egy népség, az angol pcsák simán egy hót gusztustalan igénytelen kurvák, indiaihoz nyúljon az ördög öreganyja,
a pakisztáni meg pont a vallásából adódóan semmiféle ilyen kicsapongásokat nem enged meg magának, ezért mondom hogy a mérsékelt iszlám rendet vágna az eszetlen nők fejében, legalább ugyanúgy rájuk lenne kényszerítve az erkölcs mint az ázsiai lotyókba.

Hollandiában jobbak voltak a tapasztalataim, egyrészt minőségibb a munkaerőpiaci lehetőség, a holland csajok nihilistábbak és kultúráltak, amúgy csinosak is aki szereti a platina szőke-kék szem típust. Nekem attól a huzamosabban ott élő feka csajokkal ezeknél is jobb benyomásaim voltak, nem egy agytröszt de többségük szerény és vidám természet, amúgy is szebb a csoki punci közepéből kivillanó rózsaszín húsuk :P

De sok évig nem telepedtem volna ott se le. Most jól gurul a szekér itthon is ezután meg legfeljebb csak 4 órányi autózásra a labancokhoz vagy kelet németekhez vagyok hajlandó elbumlizni bérrabszolgának, és kifejezetten örülök hogy a sok ruppótlan semmirekellő bérszínvonalat lehúzó seggfej eltakarodott angliába, vissza se engedném ezeket már onnan.

Sose bánd ha van aki hülyét csinál magából valami picsa mellett, a legjobb szórakozás az ilyet külső szemlélőként nézni, én figyelmeztetni se akarnám egyiket se, addig i boldogok az ilyen nyomorultak, aztán egy drága hobbi mindenkinek kell. Nekem a hangár bérlet az ilyen a vitorlázó repülőre :D

2019.05.19. 14:17:21

@Kritikus Intrikus: ő ugyanezeket mondta. A szlávok kifejezetten angol faszra hajtanak. A színesek igénytelenek. A helyiek szintén, plusz ocsmányak. A magyar szintén balekot keres. Teljesen racionálisan végig gondolva ha állandó nőt akar kint valaki, ugyanerre a megoldásra jut. Az biztos, hogy mindent összevetve ár érték arányban így jár a legjobban. :)

Egyelőre még nem érzem a vágyat, hogy elkezdjem kipróbálgatni az egzotikus puncikat. Gyanítom, hogy jön majd ilyen időszak is, de az tuti, h kezdeni egy fiatal, szép cigánylánnyal fogok. :D Utána arab, spanyol, majd a néger. A laposseggű ázsiaiak nem nagyon izgatnak, bár egy szép arcú japán kiscsaj biztosan nem maradna ki.

Amúgy durva, hogyan változik az ember ízlése. Régen csak a szőke jöhetett szamításba. Újabban meg szinte csak a fekete haj, világos fehér bőr kombináció.

God Harald 2019.05.19. 14:52:06

@Kritikus Intrikus: loser???!!! Remélem nem szivárogtál vissza!:)))

2019.05.19. 16:12:45

@Captain Admin:
nem lep meg hogy ezt mondta, de én általában az oda menekült magyarokat is mind egy reménytelen életű elbaszott balfasznak láttam, vagy a másik véglet a büdös simlis szarháziak, nagyon örülök hogy ezek mind eltakarodtak innen, mert itt már nem tart el senkit a szociális rendszer, átbaszni, meglopni meg már túl csóró az ostobább nyuggerek tömege.
Azért lehet simán magyart is találni nekem mindkét alkalommal magyar nőm volt mikor kint voltam egy hajdusági a másik meg vajdasági, de egyik elbaszottabb volt mint a másik, a hajdusági konkrétan mint egy félrenevelt 12 éves hülye bakfis olyan húzásai voltak, infantilis volt a csórikám szó szerint, a még nagyobb tragédia hogy a mai világ nem helyezi az ilyet felügyelet alá, amúgy a magyar felsőoktatás értéktelenségének a biztos jele hogy megvolt neki a tanítói diplomája is! Persze sose engedték dolgozni benne, egy hónap után eltanácsolták, gondolom észre vették hogy egy marék molylepkét se szabad erre bízni. A legnagyobb tragédia hogy ez az érzelmi szellemi csődtömeg betalált valami erősen lepukkant 50 közeli magyar faszt kint az is sofőrködik és felcsináltatta magát vele, a faszbukon láttam a kölykét mutogatva, ez az igazi tragédia, de leginkább a kölyöknek. Mindegy ostobább nem lesz mint az átlag angol.

A vajdasági lehet eszes volt, meg 2 nyelvből folyékony másik 2-ből tárgyalóképes volt de egy iszonyat háborodott eszű manipulátor hárpia volt, ráadásul 16 éves korától egy kupleráj volt az élete kisebb nagyobb balhékkal, seggcsórón vergődött kint is, a 4 nyelvből pl az angol nem volt közte mégis véletlen ott kötött ki. De arra se volt elég lóvéja hogy átmenjen pl bécsbe ahol a folyékony németjét tudta volna használni.
Ott hagytam a faszba mindkettőt fél éven belül, tanulságnak kitűnő volt, senkit nem költöztetek magamhoz azóta.

Cigányhoz én nem nyúlnék, rossz ómen a mocskos rokonságával együtt az összes büdös patkány, rasszista vagyok de csak tapasztalatilag, azok közt nem ismerek egyet se aki rendezett életű lenne és érdeklik a fehér faszik, még elemi 8.-ban volt rám kattanva az egyik az osztályból, az akkor még 14 évesen príma pina volt, az ő mellét láttam akkor először élőben, ma is úgy emlékszem mint amikor történt ahogy elővette és masszírozta magának előttem aztán a kezembe adta, de nem lett ennél komolyabb hiába akarta megdugatni magát mert épp az egyik trampli magyar picsával erőlködtem az osztályból.
na ja csupasz tökű kis geci korban még az ember csinál baromságokat, mai fejjel tuti megdugom többször is, de nem sokáig gyötört a bánat hogy kimaradt, pláne nem lenne szép emlék ha egy cigány lett volna az első.

A te korodban viszont fizethetsz rengeteg cigány kurvának, tele velük a net, sokak azt mondják még jól is mozognak :D Hogy szépek e az relatív de nem a szebbek vannak rodáztatva, azt a kiccsálád jó pénzért kiházasítja, mondom nem emberek ezek egy se. Ilyet pl a feka csajok nem csinálnak.

Nekem pl a szőkék sose jöttek be, meg a sápadtak se, vannak kifejezetten szép arcú szőkék ott még megmozdul a fantáziám, de az tényleg átlagon felüli akik ennyire megfognak. De ez a kategória úgyis a testéből él már.

2019.05.19. 18:47:14

@Kritikus Intrikus: Egyrészt volt év, hogy az a 30-40 inkább 200 volt. Másrészt az a faszi, aki Magyarországon jóféle nőkből levarr ennyit, az sosem lennék én. Nem érdekel, hogy szerinted mindenkinek húsz centis farka van, meg 190 magas, meg félmisit keres. Én egyik szintet sem ütöm meg, tehát a realitásokból kell kihozni számomra a legtöbbet, felesleges azon gondolkodnom, hogy "mi lenne ha", meg "majd csak jön egy olyan nő, aki a személyiségemért szeret" meg hasonló faszságok.

Másrészt meg persze, igazad van abban, hogy sok a lecsúszott kurva meg ladyboy meg hasonló rémségek, és nyilván ott is azért van ilyen, mert van rá kereslet.

Akkor most gondold végig, hány lepattant putris cigánykurva van az országban, meg hány húszéves korára szétkefélt, ribancrendszámos, hígagyú, zöldséges picsa. Mert amikor előhozod DK-Ázsia roncstársadalmát, akkor vedd szemre a magyart is bazdmeg.

A félreértés az, hogy te azt hiszed, hogy én az alja nőket dugtam Ázsiában, ami kurvára nem igaz, csak annak a mentalitásnak a következménye, hogy egy átlagos pali itt kb. ilyen nőkhöz juthat. Ebben élsz, egy percet nem éltél ott, persze, hogy azt hiszed, hogy ez van. Csakhogy nekem az ex-szexpartnereim a közepestől indulnak felfelé a csúcskategória felé, és a feleségem, aki mellett végül kikötöttem (megjegyzem vele csak én szexeltem), talán a legjobb mind között, és állandóra tudtam megtartani.

***

A másik kommentedre annyit mondanék, hogy ja, aki másfél milliót fizet egy nőért, hogy beleszarhasson a szájába, az joggal készülhet arra, hogy egy nap a hátába basznak egy kést. Ezért írtam azt, hogy a "jobbféléktől" ez szívből jön. Alapból hülyeség olyan csajjal kezdeni, akinek nincs munkája (alapból hülyeség egy kapcsolat Ázsiában csak úgy), és alapból hülyeség idehozni egy golddiggert. Aki el akarja hagyni 3 éven belül PH-t, úgy ki kell baszni, mint macskát szarni. Ha téged ez a kép boldoggá tesz, hogy egy nipából szalajtott sárosarcú negritót dugok, akkor rajta tesó, verd ki rá :)

A valóság az, hogy egy diplomás, kókuszbarna, tigristestű inday a feleségem, aki három gyerek után úgy néz ki, amilyen nő a legtöbb palinak soha nem jut az életben, és ahogyan Admin Captain is írta, mindenre kapható szexben. Csak tudom már bazd meg, hogy mit szeretek :D

2019.05.19. 20:41:38

@Torokhang:
tökéletesen tudja mindenki milyen putri lefingott nők vannak itthon ráadásul a semmire nagy a pofájuk mert ostoba a legtöbb mint a segg.
ha meg minden másnap levarrtál egy sárga muffot váljék egészségedre, senki nem sajnálja ha dhl-en rendelted is őket sorban, ha belevesszük hogy a sokat baszott magyar nőknek is ritkán van érzéke a jó szexhez akkor ezek az állítólag lojális és erkölcsös mandula szemű bukszák levonhatja a következtetést mindenki milyen gyakran lehetett ez maradandó élmény, aztán messziről jött ember azt mond amit akar.
Eleve ha ez átlag 35 órás különbséggel váltogatott nőket jelent honnan a rabok faszáról tudtál te meg bármi relevánsat is akármelyik nőről Ilyen ütemben még rejszolni is épp elég egész évben. Vagy párhuzamosan tízesével lélek búvárkodtad ki életük titkait?

Aztán épp itt daráltad el a lényeget, ha eleve baromság az ázsiaiakkal még egy natúr kapcsolatba is bele folyni akkor mi a faszt akart tőled az a sok ribi? Egzotikum a fehér ember farka arrafelé? mert a legtöbb helyen baszottul nem az :D

elhiheted hogy rohadtul nem lesz rossz szám íze attól miből mennyi volt, már az a katasztrófa hogy valaki ilyen helyekre menekül az elbaszott élete elől aztán eljátssza a boldog beintegrálódott telepest egy ilyen helyen ami nem fehér embernek való, ha szerinted a 3 gyerekkel is modell alkatú kreol házinénid ennyire jó hát váljék egészségedre, én biztos nem irigylem a helyzetet tőled.
A diplomájával fingom sincs mennyire ment, amúgy nem jelent az kb semmit se, ahogy itthon már régóta tudja mindenki hogy a legsötétebb hülye picsa típus is kaphat valami alibi szakos diplomát rég, a szervilis hajlamú nőket alapból nem tudnám tisztelni, de kinek a pap kinek a paplan.

2019.05.19. 21:42:17

@Kritikus Intrikus: Szerintem egy nyelvet beszélünk, csak muszáj feltalálnod a melegvizet a csapon. Le se szartam én a csíkszeműek lelkét azokban az években, mikor annyit kúrtam, amennyit csak lehetett. Aki jól nézett ki, felindultam rá és benne volt a buliban, azt vittem szobára, tengerpartra, ahol hagyta a dolgot. Két munkahelyről basztak ki, mert szúrtam, akit lehetett a minőségi sunák közül.

Mikor nagyon betelt a pohár Davaoban, elhúztam Japánba, vissza PH-ba, majd mikor Cebuban is kitelt a becsület, elhúztam megint. Ott ha átbasz egy nő, lazán van, hogy fejbelőnek az utcán fényes nappal, és újraértelmezed a jogállamot, mikor egy expatot lelőnek a faszba, és senki nem látott semmit egy tömött utcán, azt lezárják az ügyedet ennyivel. (Ajánlom Rodi Duterte országát azoknak is, akik szerint Magyarországon orbánfasizmus van. De ez zárójeles, nem neked szól.)

Ami a csajokat illeti, valóban nem csinál semmit egy részük az ágyban, de te is beláttad, hogy ez itt is így van. A különbség az, hogy ha itt maradok, NEKEM semmi esélyem nem lett volna maszatolni ilyen fabatkákat sem, nemhogy félfrigid picsákat csúcsrakúrni, amibe azért elég jól belejöttem néhány tucat után. Értem, hogy neked itt is megy és király vagy, grat hozzá tesó. Mit tagadjam, ha nyilvánvaló? Én ezekhez a nőkhöz szar vagyok.

Mit akartak tőlem? Számukra én ideálpasi voltam, prosztata-horpadásig szopták volna a farkamat, csak hogy egy hétig velük legyek. A többségüknek persze nem jött össze, és elég volt egy vacsi vagy egy kávé (aztán később rájöttem, hogy az sem kell). Az egy olyan hely, ahol odamész 10 nőhöz egy átlagos külsővel és közepes ruházattal, és ha elhívod randizni, 10-ből 8 igent mond, és 5-öt megbaszhatsz még aznap este, különösebb ígéretek nélkül, tehát hazudni sem kell (amúgy is szar hazudozó vagyok). Aki ennél kisebb számot mond, az akkora kibaszott pancser, hogy ja... azt úgyis lehúzzák az ottani rafkós ribancok.

"Vitte valamire" amúgy, de hagyjad már te is ezt a szart, amit a magyar nők baszatnak folyton. Hogy vigye valamire, bazdmeg. Egy feleség-alapanyag nőnek nem az a dolga, hogy vigye valamire, baszod. Hanem az, hogy elsősorban teremtsen családi légkört, és minimum 20 évig nőként viselkedjen, ne egy kibaszott pasiként. A családja egy manilai állami hivatalnok család, ő maga is az államigazgatásban dolgozott, így ismertük meg egymást. Mivel egyik feltételem volt a házasodáshoz, hogy fulltime anya és feleség legyen, azonnal otthagyta az állását, és sikerült elérnie, hogy mióta vele vagyok, nem láttam más pinát. Teszem hozzá, hogy ha látnál minket együtt, azt gondolnád, hogy milyen kurva gazdag vagyok, hogy ilyen nőm van. Pedig nem. HAHAHAH :D

Szervilizmus - nem, ez nem az. Neki nem én, hanem a családunk az első, ahogy nekem is. Én a második vagyok, az elsőnek a része. Ha nem lenne ilyen kibaszott hülye a legtöbb nyugati nő, nem hihetné el azt, hogy apa nélkül család egy család. Ha nekem én magam lennék az első, félrekúrnék, stb. De nem ez van. Miért nem? Mert ez nekem tán jobb lenne, de a családnak nem; azt tönkretenné. Ez egy olyan kapcsolat, ahol egy 10-es skálán egy kb. 6-os csávó egy 9-es nővel szétélvezik az agyukat az ágyban, és gyönyörködnek a gyerekeik nevelésében. Nemsokára jön a negyedik lurkó :D

Ez az alázat a Család és a Férfi felé, ami teljesen hiányzik az itteni nőkből. Nem kell megszégyeníteni meg meghurcolni, ahogy Captain haverja teszi. Mano po-t kér, amikor hazaérsz, és tudod, hogy onnantól OTTHON vagy. Én áldom meg a napját, bazdmeg.
Kúrhatod, mert nincs olyan, hogy jajj Béla, a gyerekek... nincs ilyen. Jön rád, felfal a szemeivel, illegeti a formás kis popsiját, megetet, kézen fog, bevisz a szobába... a gyerekek elvannak kint fél órát. Kamugép, aki szerint nem... de ki nézi már akkor az órát, mert a lapos hasa hanyattfekve megfeszül, a fejét hátraveti, sikít egyet az arcára szorított párnába harapva... és ez még csak az volt, hogy az ujjaimat és a nyelvemet használtam. Ránézek és tudja, hogy rendes kúrás csak este lesz :DDD Miközben az esti mesét olvassuk, már úgy folyat a lábai közt matató kezemre, mint egy tüzelő kecske :D

Nekem ez a házasság, de biztos szar nekem..., és kár, hogy nem futott be egy kurvajó, tesztoszterontól ropogós karriert valami geci multinál egy elbaszott kiskosztümben. Milyen boldogok lennénk akkor, mehetnénk nyaralni egzotikus helyekre. Például DK-Ázsiába :D :D :D

2019.05.20. 08:46:25

Olvasva az egymásra licitálva harsogó három HMCS-t, újra és újra igazolást nyer az időtlen igazság: Boldogok a lelki szegények.

Persze kérdések is tolulnak az ember ajkára: Vajon szegényeket az árokparton találták? ismerték az anyjukat? Voltak-e lányok a családban? ..és nők? Vajon most családban élnek-e? Vannak gyerekeik? (Adja az ég, hogy ne legyenek) Lányuk van-e? Milyen mintát adnak tovább, mire nevelik a lányaikat?

Az egyik hetyke rasszista, a másik azon pityereg, hogy kihal a nyugat az anyagias ribancok miatt.. és megoldásként vesz egy asszonyállatot , tenyésztési célzattal. :) És büszke, dagad a keble!!! A harmadik ... hát..őt meg már nem kell különösebben bemutatni.
Haláluk után mindhármat kitömik és világjáró vándorkiállításon mutogatják őket, mint a micromachismos illusztrációit.

A velük való gördülékenyebb kommunikáció elősegítésére érdemes lenne egy szótárat összeállítani..legalább a fontosabb fogalmakkal kapcsolatban tapasztalható sajátos értelmezésükből fakadó félreértelmezéseket elkerülendő.

@Torokhang: "Ránézek és tudja, hogy rendes kúrás csak este lesz :DDD Miközben az esti mesét olvassuk, már úgy folyat a lábai közt matató kezemre, mint egy tüzelő kecske :D

Nekem ez a házasság, de biztos szar nekem...,"

Dehogy.. kihoztad magadból a maximumot.. ennél többet senki nem várt tőled. Tudsz késsel-villával enni, nem szürcsölsz, amikor a kakaódat iszod, és kúrsz, mint a gép!

2019.05.20. 09:05:48

@Torokhang:
Kérlek, ha csak ezen múlik kipróbáljuk, leszervezek idén nyáron két hetet délkelet ázsiában aztán párosával viszem föl a kapható picsákat a hotelszobába, ezt a próbát megéri, már az egydolláros ebéd miatt a sarki büfében is.
Azt nem értem hogy miből hiszed hogy bárki azt gondolná hogy te kőgazdag vagy mert csinos filipino mert van vannak kurva jó testű szerény csajok Itt magyarisztánban is De ha megnézed akár a cigányok között is akad rohadt jó testű nő igaz hogy 40 évesen használhatatlan úgy néz ki de addig tényleg nagyon ott van.

Ezt a jelenetet így elképzelve pont eszembe jutott az egyik újpesti Volt szeretőm, azzal csináltuk így amikor elvitte a kölkét az apja hétvégére.
Nahát az harmincévesen is 16 éves jellegű testben élt, igaz a mellei azok már nem voltak C kosarasok mert csodák csodájára neki összement szülés után. De egy lúzer fasszal volt világéletében, Aki ráadásul közalkalmazott is tehát seggcsóró. Az csak az utolsó csepp volt a pohárban hogy egy balfasz tutyimutyi puhapöcs is volt, a végére a csajnak kellett rámászni mikor akart valamit tőle.
Szóval semmi összefüggés nincsen hogy milyen gazdag vagy és véletlen milyen jó testű nőt kapsz ki magadnak, ez a nő múlik hogy hány faszt tudott hülyére venni előtted, (mert igenis a magyar átlag egy tökeit vesztett következetlen barom) így mennyi önbizalma fejlődött saját magával szemben és mennyire van tudatában annak hogy a saját piaci értéke mekkora.
Egy sportolónak is a sikerei határozzák meg a motivációját, nincs ez másképp a nőknél sem. Na pl én a második voltam ennél a csajnál, te meg az első, valami apuci szeme fénye pinát elszédítettél hazulról és azóta 4 gyerek után megtanult jól előadva kúrni. Na hát tudtam én hogy minden nőben egy kész színész veszett el :D

2019.05.20. 09:20:02

@Torokhang:
Csak ugye erről beszéltem, hogy ezek a helyek nem fehér embernek valók huzamosabb ideig. Pontosan ezért mert ezek nem jogállamok. Márcsak A közegészségügy az állami hivatali szolgáltatások meg az ottani lakosság külföldiekkel való hozzáállása miatt sem. Például hogy Thaiföldön kivégezhetnek ha találnak nálad egy zacskó hasist, normális helyen ez elképzelhetetlen lenne, a sok hülye gulyáskommunizmusból kivakaródzott proli suttyó belegondolni sem tudna milyen a valódi diktatúra az itteni állítólagos diktatúrához viszonyítva :DD
Arról nem is beszélve hogy a halál fasza akarja megtanulni azt a idétlen makogást amit ezek használnak emberi beszéd helyett. Angolul pedig nem sokan tudnak arrafelé, tapasztalat azért mert ausztrál rokon ugyanúgy egy aranyásó vietnámi picsa hálójába esett bele, pár éve még el is hozta ide nyaralni hozzánk a tőle született kölykével együtt. Persze azóta hét év eltelt, a csaj ausztrál papírokat kapott és egyből lelépett a pasitól aki azóta mélydepressziós. Nem is értem mire számított a naiv seggfej

Frh 2019.05.21. 09:10:11

@csetlekbotlok.blog.hu: Nekem is ugyanez jutott eszembe. Néha olyan mintha férfi írta volna, néha meg olyan, mintha nő. Itt valami zavar van az erőben. Ne tervezz komolyan vele, várj pár hónapot és meglátod milyen. Annyi ideig nem lehet eltitkolni semmi komolyat, ha tényleg odafigyelsz.
süti beállítások módosítása