Amikor nyafog, nem tudom férfinak nézni

2019. június 05. 07:51 - csajokespasik

„Egyszer az asztalon hagytam a mobilomat, és mire visszajöttem, ő lazán nézegette. És amikor elvettem tőle, megint az lett, hogy kifakadt, hogy titkolok valamit” - Miután a pasihisztinek teret engednek, kevés nő tudja már Férfinak tekinteni a barátját, és ha mindez masszív féltékenységgel is párosul, elindult a visszaszámlálás...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Működhet-e egy kapcsolat így? Mindennap beszélünk, nem lakunk együtt, hétvégente taliztunk pár órára. Ez azonban az utóbbi időben néha rövidül, hol miattam, hol miatta. Azt mondja, mindig velem akar lenni, mindenhová jönni akar velem, még akkor is, ha tudja, csajos programon leszek. Ha ő mondja le, utána akkor is ő veszekszik velem, és faggat, hogy kivel, hol és mit csináltam. Múltkor egy buli után, engem is meglepve, azt hallgattam, mennyire kétségbe volt esve, hogy nem vettem fel a telefont. Mivel lehalkítottam. És ebből le is vonta a maga következtetéseit. Elmondta, hogy én jelentek neki mindent, hogy nem tehet róla, ha nem tudunk találkozni. Ja, ha nekem nem jó éppen, az meg neki elfogadhatatlan.

Azt mondja, szeretné még idén a kapcsolatunkat más, komolyabb szinten folytatni. Egyre nehezebben viseli el, ha nem tudja, épp mit csinálok. Megsértődik, mint egy nő – igen, bizonyos tekintetben benne elég sok nőies vonás van - ha valahová nem jöhet velem, ha nélküle csinálok valamit, azt egyre kevésbé tolerálja. Azt mondta, retteg attól, hogy elveszít. Ami teljesen alaptalan, mert mondtam neki is, hogy nem áll szándékomban váltani. Nincs okom rá. Bár ő egyre inkább ad rá.

Beszélek vele az érzéseimről, ő is nekem a saját érzéseiről, és ő azt vonta le, hogy nem mutatom ki felé az érdeklődésem... csak a vádak és vádak. Ha elmondom, hogy nyugodjon le, őt szeretem, és sok minden nem rajtam múlik: nem hiszi el. Alapvetően fél, hogy egyszer majd elveszít. És már minden találkozónk jobbára erről szól! És amikor ezt elkezdi, hogy ő áldozat ebben, tényleg nem tudom őt férfinak látni. Egyszer az asztalon hagytam a mobilomat, és mire visszajöttem, ő lazán nézegette. És amikor elvettem tőle, megint az lett, hogy kifakadt, hogy titkolok valamit, azért vettem el tőle. Nem azért, hanem mert az enyém, az intim szférám része, amúgy nincs benne semmi titok. Ezek a dolgai egyre súlyosbodnak, és nem tudom, mit tehetnék, ha a beszélgetések önmagukban már kevesek.

 
120 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3214879254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.06.05. 08:11:32

Fuss Forrest fuss!...

God Harald 2019.06.05. 08:16:46

Emelkedett az otthonápolás díja! Vedd magadhoz.
Csajos Programra veled akar menni? És te hagyod is?! Hát akkor lehet hogy meg is érdemlitek egymást.

2019.06.05. 08:20:03

balfaszcsabi te vagy az? Ja nem, te buzi vagy:)

2019.06.05. 08:39:10

"Azt mondta, retteg attól, hogy elveszít. Ami teljesen alaptalan, mert mondtam neki is, hogy nem áll szándékomban váltani. Nincs okom rá. Bár ő egyre inkább ad rá."

Jajja, ez olyan tipikus csajszis, olyan igazi korrekt női hablaty.
Vajon, ha lenne rá okod, azt mondanád neki? Ha már eldöntötted volna magadban, hogy keresel egy jobbat (amit amúgy a leírtak fényében teljesen megértenék), akkor azt közölnéd vele? Vagy előbb megpróbálnál biztosra menni, és amikor már van kire átnyergelni, csak akkor közölnéd?

Hagyjuk már ezt. Te is tudod, hogy ez egy balfasz, és azt is, hogy ez nem kapcsolat, hanem csak egy fosbuk kapcsolati státusz.

2019.06.05. 08:46:28

@God Harald: némi haragot vélek felfedezni a kommentedben a nő irányában. Csak tippelem, hogy a kis csajos kandúrját irigyled tőle. Bár erre a tippre egész komoly összeget nyugodt szívvel fel mernék tenni. :D

Na de nem is ez az érdekes. Hanem a kontraszt, ami a pár nappal ezelőtti kommentedben vázolt férfi ideálod és a mai posztban körülírt puhapöcs között áll fenn. Legalább a ratyi ideálodban legyél már következetes te szerencsétlen! Mert így normálisan még trollkodni sem lehet a vélemény nélküli hulladék kommentjeiddel.

Szóval, hogy helyrehozzuk ezt az önellentmondásod, jó lenne, ha leírnád, hogy lényegében a szexért bárkit bevállal(nál), legyen az a hozzád hasonló, focipályák mellett szotyit köpködő, sörhasú bunkó proliapu, vagy akár a posztban említett balfasz nyunyóka. Jobb ha te írod le, mint ha én írom le rólad, mert te jóval píszíbben tudod ezeket megfogalmazni. Ti melegek ebben jobbak vagytok, az tény.

2019.06.05. 08:50:30

@Csodor aki meghagja a vilagot: a faszé kell basztatni? Egy buzi már nem is lehet egy nő eltartója?

Amúgy tényleg nagyon könnyen lehet a bétacsabi az, hiszen mint tudjuk ő kényszerből lett biszex, és gyanítom a kezdeti időszakban amíg még nem találja meg azt a másik degeneráltat, akivel ellovagolhatnának egymáson a naplementébe, addig jól jön neki egy alibi barátnő.

Jól ráéreztél, tényleg van ennek realitása. Nekem eszembe sem jutott volna a poszterrel kapcsolatba hozni béta csabit, ugyanúgy mint egyetlen más nővel sem. :D

2019.06.05. 09:00:14

@Captain Admin: minden nap úgy jövök fel a blogra, hogy végre a balfaszcsabi megírja az első meleg párkapcsolati problémával foglalkozó posztot. Jó, tudom, naív vagyok, esélye sincs párkapcsolatra, még a buzik között sem, de én azért sajnálom szegény nyomorultat.

exilis 2019.06.05. 09:05:40

Ismertem egy hasonló csávót, a beteges féltékenység ne tréfa. Akiről én tudok, az szakítás után is zaklatta a csajt, sokszor ott állt a háza előtt, és csak nézett fel az ablakára órákig, meg követte az új pasiját, amíg el nem lett vele "beszélgetve" kicsit keményebben. Aztán öngyilkos lett és ezzel minden megoldódott.

2019.06.05. 09:07:06

@Csodor aki meghagja a vilagot: én sem vágom, miért nem vállalja fel? Abban biztos vagyok, hogy a közöttük is kialakuló élethelyzetek okaira tökéletesen ráilleszthetők a szintelméleti alapvetések. Ennek megfelelően lehetne neki érdemi tanácsokat adni.

Közben meg amúgy lehet, hogy tökre megvezet minket, és ő már rég kielemezte a saját helyzetet az itt tőlünk tanultakból, és megbékélt az alfa özvegy mivoltával. :D

2019.06.05. 09:15:46

@Captain Admin: :D

Nem tudsz semmit a PPK ról, hol a picsában tekereg?:)

God Harald 2019.06.05. 09:18:47

@exilis: hát ja, elég sok pszichopata szaladgál szabadon.

2019.06.05. 09:21:01

@Csodor aki meghagja a vilagot: gondolom megint hűvösön csücsül. :) De itt a zasszonya, nem lennék meglepve, ha ő húzta volna bele valamibe. Kérdezted már?

B verzióként azt sem zárom ki, hogy béta csabi meleg sztárügyvédjei bántak el vele csúnyán.

2019.06.05. 09:22:10

@God Harald: "hát ja, elég sok pszichopata szaladgál szabadon"

Na és az neked ugyan miért gond? Azt már le sem pippantod ha úgy van?

Beátrisz 2019.06.05. 09:22:26

"bocs de szakitok veled, ne keress többet" üzi elküldése sms-ben, aztán tiltás törlés mindenhonnan. kár hogy nem irtad le tudja-e hogy hol laksz meg merre mozogsz.

God Harald 2019.06.05. 09:33:33

@Beátrisz: nyilván tudja. Szerintem teljesen biztos, hogy zaklatni fogja. Valami sérült szerencsétlen. Még az a szerencse, hogy vélhetően a békésebb sérültek közé tartozik.

2019.06.05. 09:34:08

@Beátrisz: na ja. És az így kiesett összeget ki vagy mivel fogja pótolni? Nőről beszélünk, ne feledd!

Beátrisz 2019.06.05. 09:34:45

@God Harald: ezért jó ha van egy gyúrós nagydarab barát akit ilyenkor el lehet hívni egy fagyira úgy hogy a gyerek is ottlegyen XD

exilis 2019.06.05. 09:37:13

@Captain Admin: Bea nem tette hozzá - hiszen ez természetes -hogy miután átkapaszkodtál egy másik liánra. A

A nők olyanok mint a lajhár, ha nem lógnak egy liánon, életképtelen.

2019.06.05. 09:45:01

@Beátrisz: szerinted miért ad pinát heti 1x egy ilyen balfasznak ha nem bármilyen előnyért?

Rita Vrataski 2019.06.05. 09:46:25

'Működhet-e egy kapcsolat így?" Milyen kapcsolat? Ja, az amiben hétvégente tudtok "talizni pár órára"? Ennek tudatában fontosabb a csajos program, meg a buli? De fontos a másik, és szeretitek egymást...És ezt komolyabbra akarjátok venni. Ezek után majd egy kóbor hétfő, esetleg szerda is befigyel? Neked ez igy tök jó, bulika, barátnők, ha időt tudsz szakitani akkor a barátodal is tudsz foglalkozni. És hisztiztek mind a ketten, de főleg te. Csak azt nem értem hogy min. Nincs alapja. Egy csak szexen alapuló kapcsolat is érdemben jobb mint ez. Ott mindkét fél találkozni akar a másikkal, nincs hiszti, egy a cél, sallangmentesen.

God Harald 2019.06.05. 09:48:04

@Beátrisz: hát olyan összeget, hogy amikor hetente egyszer találkoztak pár órára, faszikám leadta a csajnak a teljes havi fizetését! Minden hétvégén!

Beátrisz 2019.06.05. 09:51:06

@Captain Admin: sztem ezek még nem duktak. csak udvarol meg bele van zúgva a csávó. gondolom annyi pénze van hogy heti egyszer odavonatozzon kb. de ha dugtak az is tuti elég ratyi volt egy ilyen ürgével. de sztem nem duktak.

exilis 2019.06.05. 09:51:58

@Rita Vrataski: ezt ne is mond, épp egy harmincas egyedülálló nő szájából hallottam vasárnap, amikor megkérdeztem miért ilyen fáradt azt mondta, hogy azért mert péntek és szombat éjszaka is hajnalig bulikázott. Na most egy ilyen életstílusú harmincas nőben mégis mi a vonzó?

Beátrisz 2019.06.05. 09:52:24

@Captain Admin: ha a nők csal előnyért adnának pinát már kihalt volna az emberiség

2019.06.05. 09:52:31

@Rita Vrataski: a kommentedre adja magát a kérdés, Dugunk? :D

Beátrisz 2019.06.05. 09:53:36

@exilis: borzalmas. egy 30as nő nem otthon ült a kandalló mellett hétvégén. mégilyet XD

Beátrisz 2019.06.05. 09:56:12

@Captain Admin: veled az nem lehet jó, mert nem vagy odaadó önzetlen szerető...

exilis 2019.06.05. 09:57:57

@Beátrisz: Amikor saját magára mondja hogy "bulikázott" az milyen már? Ez olyan mint a baszcsizni meg szopcsizni, meg olyan mint nálad a "duktak". Bizonyítvány kb.

exilis 2019.06.05. 10:03:30

@Beátrisz: Ragaszkodj inkább a nomenklaturához, akkor egyértelmű mit akarsz kifejezni: bubo bubo /gondolom uhu-t akartál írni, annak van értelme, az ühü-t nem ismerem/

Beátrisz 2019.06.05. 10:04:40

@exilis: ne fáraszcsál komojgyerek

Felsőmocsoládi 2019.06.05. 10:06:27

Ez nem kapcsolat. A hétvégi dugópajtid meg nem férfi.
Sajnos ez az elmebeteg világ kitermelte a tesze-tosza, pityogó, hímnemű óriáscsecsemőket, meg a nőiesség szikráját nem hordozó hülyepicsákat.

2019.06.05. 10:07:04

@Beátrisz: jaja, állandóan csövesek után szaladgáló aranyásókurvákba botlok minden kereszteződésben.

Beátrisz 2019.06.05. 10:09:23

@Captain Admin: egy nőnek az is elég ha körbeudvarolják meg szeretik, az elején gondolom itt is ezt érezte a csaj, jót tett a lelki világának. ezért már elég sokan széttárják a lábukat a nők közül. ha nem így lenne nem lenne ennyi lúzertől gyereke a nőknek.

2019.06.05. 10:09:26

@Beátrisz: te vagy a szarnyalo disznonk?

exilis 2019.06.05. 10:17:11

@Beátrisz: Azt még az utolsó béta is tudja, hogy ez nem működik. Én még nem láttam csak attól lecsúszni bugyit, hogy valaki körbeudvarolt egy nőt. Soha nem működik, a fordítottja viszont igen, amikor a nő már kinézett magának, és jelzi, hogy most most már csak egy kis udvarlás kell a rend kedvéért és szabad a pálya. Én amikor "udvaroltam" akkor a "dukás" ahogy te mondanád, már biztos volt, az udvarlás meg már csak formalitás volt, inkább arra szolgált, hogy felspanoljuk egymást.

Beátrisz 2019.06.05. 10:20:34

@exilis: pedig működik. nyilván kell hozzá hogy tetszen is a pasi a nőnek, de ha nem tetszik annyira de szépen udvarol, akkor is megnyílhatnak a pasinak a mennyek kapui. csak ahhoz tudni kell udvarolni ügyesen.

2019.06.05. 10:24:17

@Beátrisz: hány éves vagy?
Mennyek kapui.. A férfinek aki nem is tetszik.. De olyan szépeket mond..

2019.06.05. 10:24:52

@TSEPKE: ehh bocs..pasinak!

2019.06.05. 10:26:00

@Beátrisz: hagyjámár. Akiket most dugok két nő mind a kettő igényli a pénzbeni törődést. Fizetnek is rendesen a faszijaik.

Én még nem láttam olyan kapcsolatban élő nőt aki nem járt volna jobban ezzel anyagilag mint ha szingli lenne.

Beátrisz 2019.06.05. 10:31:14

@Captain Admin: persze hogy nem láttál, mert te nem is normális egészséges kölcsönös kapcsolatokat alakítasz ki, ahogy úgy látom az itt lévő pajtásaid sem. fogalmad nincs hogy működnek a nők, csak piacgazdasági alapon közelíted meg őket. ezért max ilyen nőket kapsz meg. pedig sokszor előfordult már a történelem folyamán, hogy pusztán a két szép szeméért szeretett valakit egy nő, sőt, még költött is rá, stb. az egyik ismerősöm pl. ügyvédnő, a pasija meg segédmunkás. 4 év járás után összeházasodtak és nemrég született a gyerekük. képzeld ilyen is van. csak te ilyen normális emberi viszonyokat nem tapasztalsz meg.

Beátrisz 2019.06.05. 10:40:11

@Captain Admin: egyébként van alapja annak hogy evolúcióbiológiai alapon közelíted meg az emberi kapcsolatokat, de az ember nem állat, van egy csomó más tényező is ami befolyásolja az emberi viselkedést, például érzelmek, világnézet, lelki alkat, stbstb, ami az állatoknál nem nagyon van jelen. sőt, ilyen tulajdonságai is vannak az embernek hogy önzetlenség, elköteleződés, bizalom, szeretet, önzetlen szeretet, tisztelet, lelkiismeret, őszinteség. gondolom ezek nálad erősen hiányoznak a kapcsolataidból XD csak eljátszod őket a cél érdekében maximum. mindezt gondolom azért mert múltbéli sérelmeiden (vagyis azon a nimfó csajon aki kidobott mert nagyon bele voltál zúgva) nem tudtál azóta sem túllépni és így óvod törékeny lelki világodat a csúnya gonosz nőktől XD

2019.06.05. 10:52:59

@Beátrisz: "az egyik ismerősöm pl. ügyvédnő, a pasija meg segédmunkás."

Dobsz egy képet róla? Bár a faszt, inkább ne! Mindjárt ebéd.

Rita Vrataski 2019.06.05. 10:54:44

@exilis: ebbe a problémába nem mennék bele mélyrehatóan :) nincs papírom róla. DE.bulikázzon hajnalig. tegye. Komolyan venni? Miért egy 30-as pasi nem ugyanaz? Ja.nem. Az más. Ohh. Megállt a tudományom.

2019.06.05. 10:56:44

@Beátrisz: " fogalmad nincs hogy működnek a nők, csak piacgazdasági alapon közelíted meg őket"
Kész szerencse, hogy itt vagy, és a kár a saját példádon keresztül vázolod nekem, hogyan működtök. Igaz?

"gyébként van alapja annak hogy evolúcióbiológiai alapon közelíted meg az emberi kapcsolatokat"
Köszi. Eddig teljesen bizonytalan voltam ebben.

"sőt, ilyen tulajdonságai is vannak az embernek hogy önzetlenség, elköteleződés, bizalom, szeretet, önzetlen szeretet, tisztelet, lelkiismeret, őszinteség."
Szóval innen ered, hogy pl a cigányok a nőt nem is tartják embernek? Eleve csak a férfit értik az "ember" alatt. ez jó gondolat menet volt, tetszett, tényleg. :)

Rita Vrataski 2019.06.05. 10:56:49

@Csodor aki meghagja a vilagot: szárnyaló disznó? mi a fene az? vers van? :) :)

xAnnax 2019.06.05. 10:57:59

@Captain Admin: Viszont mekkora mák már neked, hogy még finanszíroznod se kell, hogy a dugópartnereid igényesen nézzenek ki, megteszi a faszijuk. Tisztára magasélet.

Beátrisz 2019.06.05. 10:58:12

@Captain Admin: pasija elég csunyácska arcú, viszont testileg jó felépítésű, a csaj átlagos, nem csúnya, jó alakú. simán lehetne sokkal jobb pasija is. viszont a srác nem buta és jó fej, jó a humora, megbízható, stb.

Beátrisz 2019.06.05. 11:03:51

@Captain Admin: az a baj te az a "sose veszíthetek" típus vagy, aki annyira be van frusztrálva ha nem neki van valamiben igaza, hogy értelmes beszélgetést sem lehet veled folytatni emiatt.

Rita Vrataski 2019.06.05. 11:04:12

@Csodor aki meghagja a vilagot: Hagyd már rá. Balfasz csabi? ne tetszelegj senkinek. és ne buzizz, 1: mert ócska 2. mert gyanús leszel 3. nem kell megfelelni senkinek.

2019.06.05. 11:10:30

@Beátrisz: Muhahahaha. Tehát egy ronda, csóró szakmunkás palival összeáll egy amúgy klasszisokkal jobb nő. Igaz? :D
Mesélj még.

Ha lett volna dolgod nővel, akkor tudhatnád, hogy annak ellenére, hogy külsőre tök rendben van egy nő, ezer meg egy egyéb fogyatékossága lehet. Pl az egyik melle 2x akkora mint a másik. Idegbeteg. Büdös. Totál béna a szexben. Rendellenességei vannak a pinájával stb stb.

Na de ha minden így igaz stb ahogy leírtad, akkor ha veszek egy átlagos fb ismerősi létszámot (mondjuk nők esetében 600), ennek a fele nő (300). Vagyis 1:300 eséllyel igaz ez a mentalitás a nőkre. Tökre igazad van bazdmeg, erre lesz érdemes majd felkészítenem a fiamat ha nagyobb lesz, ez lesz a hasznos ismeret a száméra. :D A három ezreléknyi esély. :D Amúgy megint megdícsérlek, ez a reális előfordulási aránya az ilyen nőknek.

Utóiratnak annyit, hogy kiemelted, hogy előnyös teste van a faszinak, szóval az érzelmi hablaty sem a valós ok, hanem a nő szempontrendszerében ez az ami felülírja a többit. Ami egy 25+ nőnél már kifejezetten nemnormálisnak.nevezhető. Egy kivétel van, amikor tudja magáról,h piacképtelen.

2019.06.05. 11:12:17

@Beátrisz: ne távdiagnosztizálj, hanem inkább kérdezd meg a barinődet, hogy a pinája a büdös vag ymi más fogyatékossága van?! Már kíváncsi lettem.

2019.06.05. 11:16:18

@xAnnax: nem is olvashattál még tőlem panaszkodást. Egy rossz szavam sincs egyikre sem. Ügyesek, szépek, okosak. :)

Beátrisz 2019.06.05. 11:18:47

@Captain Admin: a nőnek az kell hogy szeressék, bízhasson a párjában, tisztelje, biztonságban érezze magát és jó legyen vele lenni akár az ágyban akár a hétköznapokban. a külső különösebben nem is fontos. semmi extra egyéb dologra nincs szükség. az EQ-IQ sokkal fontosabb mint a pénz vagy a külső. persze azér ronda ne legyen, de kockahas sem muszáj.

EGY a Queen 2019.06.05. 11:19:12

@Captain Admin: eccer lepjél már meg minket,mert ez mán annyira uncsi..
minden nap ugyanaz..
-agyhalott nôk
-párkapcsolat,mint olyan,nem létezik,csak cserekereskedelem
-napi buzizàs
-napi szutykozás
-két nõt dugok ingyér`
értem én,hogy uncsizol,lassan jön a mûszakváltás,de lehetne egyszer,csak egyszer valami mást tolni????

xAnnax 2019.06.05. 11:19:27

@Captain Admin: Ezért mondtam, van, akinek bejön az élet. Már persze ha kevésre vágyik.

Beátrisz 2019.06.05. 11:19:49

@Captain Admin: miért olyan hihetetlen számodra hogy két ember szereti egymást mindenféle hülye érdekek nélkül csak úgy önmagukért? <3

EGY a Queen 2019.06.05. 11:23:23

@Beátrisz: mert szerinte nincs olyan.Engedd el.Pont.Az életbe nem fogod meggyôzni,hogy van olyan,hogy szeretet,elkötelezõdés,lojalitás,meg ilyen faszságok egy kapcsolatban.

2019.06.05. 11:29:29

@Beátrisz: "az EQ-IQ sokkal fontosabb mint a pénz vagy a külső. persze azér ronda ne legyen, de kockahas sem muszáj."

Van egy melós haverom, már említettem itt. Kockásfüzetben jegyzeteli a strigulákat. Van pénze, egész szépen keres. Külsőre semmi extra. Az a kedvtelése, hogy kifejezetten megreccsent agyhalott elvált nőkben vagy még nem szült de gyereket akaró nőkkel hiteti el, hogy ő épp most komolyodik meg, szeretné ha lenne már egy fix pont az életében, valaki várná otthon este amikor hazaér, és persze jó lenne 1-2 aranyos kisgyerek is hamarosan. Hibátlanul működik a stratégiája.

Egészen eszméletlenül. A múltkor mentünk valahova és mutatta, hogy az egyik friss agyhalott (30+ elvált nő) miket írt neki épp miközben vezettem. Konkrétan nem tudja jobban hogyan alázni a szexben, és itt nem az a legdurvább, hogy veri, lehugyozza stb stb, hanem az, hogy már a sokadik alkalom után amikor úgy megy haza a csajtól, hogy na most már tuti nem fogja keresni többet, újból keresi 1 hét múlva és sír neki a folytatásért. És ez nem egyedi eset, hanem 2 hetente beújít egy ilyen nyomoroncot. Konkrétan emberi hangnemben egy percig nem beszél ezekkel miután lekúrta őket.

Ehhez képest tőlem mosolyogva távoznak, és nedvesen érkeznek. Bassza meg, most jöttem rá, hogy én egy jó ember vagyok....

Beátrisz 2019.06.05. 11:32:49

@Captain Admin: "Ehhez képest tőlem mosolyogva távoznak, és nedvesen érkeznek. Bassza meg, most jöttem rá, hogy én egy jó ember vagyok.... "

gondolom nem nyomatod nekik a hatalmas megfejtéseidet amiket itt előadsz XD

2019.06.05. 11:38:55

@Rita Vrataski: szárnyaló dísznő. Vers nincs. Amúgyis szarok, meg nem is érti a plebs a művészetet

2019.06.05. 11:41:53

@EGY a Queen: hogyne. Csupa ilyenek írják ide is a leveleket. :D

Na meg a női kommentelők is kivétel nélkül ilyenek. Csupa csupa a férjükért hihetetlen áldozatokat bevállaló nők. Pl kevesebbet keres mint a zura. Ráadásul ÉVEKEN KERESZTÜL!!!!! Aztán még házasságba is kényszeríti. Nem is értem ilyen áldozatokat hogyan képes meghozni egy nő. Mindezt azon felül, hogy néha még le is fekszik a zurával!!! Felfoghatatlan!

Hagyjuk már ezt a faszságot! Egy random átlag nő 5x érdekelvűbb és 10x könnyebben használja ki bármelyik vele egy szinten lévő palit, mint egy gyakorlott szociopata aki ezt versenyszerűen űzi.

Beátrisz 2019.06.05. 11:47:21

@Captain Admin: "Egy random átlag nő 5x érdekelvűbb és 10x könnyebben használja ki bármelyik vele egy szinten lévő palit, mint egy gyakorlott szociopata aki ezt versenyszerűen űzi. "

ez csak a te agyadban van így, nem a valóságban. amúgy miért van benned ilyen nagy ellenszenv a nők iránt? vagy alapban nem vagy képes az érzelmekre? elég nárcisztikus személyiségzavarral küszködőnek tűnsz.

2019.06.05. 11:47:40

@Beátrisz: dehogy, felesleges lenne. Tőlük tanulok.

Most komolyan úgy csinálsz, mint ha nem szoktátok egymás között teljesen érzelemmentesen, hidegvérűen megbeszélni a különböző stratégiai lépéseket ismerkedéskor/kapcsolat alatt/kapcsolat végén/kapcsolat után?

Kb 20 éve mondta egy haverom, hogy addig semmit nem tudsz a nőkről, amíg egyszer nem hallod őket egymás közt a faszikról beszélgetni. És ebben kurvára igaza volt.

2019.06.05. 11:53:38

@Beátrisz: "amúgy miért van benned ilyen nagy ellenszenv a nők iránt? "
vs.
"Captain Admin · szomszedhaboru.blog.hu 2019.06.05. 11:16:18
@xAnnax: nem is olvashattál még tőlem panaszkodást. Egy rossz szavam sincs egyikre sem. Ügyesek, szépek, okosak. :)"

"ez csak a te agyadban van így, nem a valóságban"
Ha belegondolsz, ez minden olyan társadalmban így van, ahol:
1. a nők a szexet érzelemhez kötik (elmondásuk szerint)
2. a nők többségének >1 szexpartnere van az élete során.

Mi ilyen társadalomban élünk itt a földön 2019-ben. Te melyik bolygóról írsz?

Beátrisz 2019.06.05. 11:58:26

@Captain Admin: te csupán annyit mondasz hogy mindenki válogat. a pasik is, a nők is, minden ember. ez teljesen természetes. ezért kell haragudni a nőkre? akkor lennél boldog ha a nők válogatás nélkül bárkivel lefeküdnének aki csettint nekik igaz? egyszer leírhatná már valamelyik ilyen férfihang-agyú hogy tulképp mi is a ti bajotok? azon kívül hogy elutasított valamelyik csaj valamikor akiért odavoltatok és ezt nem tudjátok megemészteni mert a lelketek mélyén még mindig gyerekek vagytok macsó páncéllal.

2019.06.05. 12:05:31

@Beátrisz: "egyszer leírhatná már valamelyik ilyen férfihang-agyú hogy tulképp mi is a ti bajotok?"
Nekem semmi bajom. Ismétlem magam:
"Captain Admin · szomszedhaboru.blog.hu 2019.06.05. 11:16:18
@xAnnax: nem is olvashattál még tőlem panaszkodást. Egy rossz szavam sincs egyikre sem. Ügyesek, szépek, okosak. :)"

Ezt tudod értelmezni? Érted amit olvasol?

Beátrisz 2019.06.05. 12:07:29

@Captain Admin: ugye nem kell beidéznem hány hozzászólásban alázod meg tekinted alacsonyabbrendű lényeknek a nőket? miért van ez?

2019.06.05. 12:13:08

@Beátrisz: várom az idézet(ei)d, ahol:
1. alázom a nőket.

Azt,h alacsonyabb rendű lényeknek tekintem a nőket, ezt vállalom. De ezzel mi a gond? A hangya is az, de ez nem jelenti azt, hogy alázom.

Amúgy meg ha a férfihang-agyúak véleménye érdekel, kérdezd meg ott! Biztos vagyok abban hogy fogsz válaszokat kapni. Itt is kaptál tőlem is.

Beátrisz 2019.06.05. 12:17:35

@Captain Admin: erről beszélek. a nők nem alacsonyabb rendű lények, te pedig aztán végképp nem vagy egy magasabb rendű lény. hisz még férfivá se értél meg. erre irányult a kérdésem. miért gondolod hogy a nők alacsonyabb rendűek lennének? mert nem omlanak feltétel nélkül a karjaidba? vagy mégis mi lenne az amikor egy nőt nem tekintenél alacsonyabb rendűnek? ha úgy gondolkodna ahogy Te? dehát pont ez a bajod velük, hogy azt hiszed ők is úgy gondolkodnak. nagyon nagy káosz van a fejedben, nem szokott feltűnni? csomószor egyik kijelentéseddel teljesen agyoncsapod a másikat. a lényeg csak egy: mindig neked legyen igazad.

xAnnax 2019.06.05. 12:24:22

@Beátrisz: Szerintem azért fölösleges a vita, mert 1. boldogok a lelki szegények és/vagy 2. tényleg ő itt az admin és az a dolga, hogy követ dobjon a pocsolyába és MINDIG az ördög ügyvédje legyen. Lehetetlen, hogy spontán, meggyőződéssel ennyire jól adja ezt.

Rita Vrataski 2019.06.05. 12:28:46

@Captain Admin: Ki akartam lépni, (elmegyek aludni a kemény szolgálat után) és erre látom meg a kérdést, valahogy elmentem mellette. A legfontosabb mellett...Persze dugunk. Tudod, a kicsit nem szeretem, (tudod, írtam) de ok. egye fene, feláldozom magam- Én lennék a CSP blog élő, igaz tanúja aki meg tudná válaszolni a régen foglalkoztatott kérdéseket egy virtuális ködbe burkolózott, "messzirőljöttemberaztmondamitakar", ki tudja ki ez szomszédadminnal kapcsolatban. Aki mindenáldottnaposztjaazészt, ezzel fekszik és ezzel kel. Tán már a blog saját, fizetett arca is, ki tudja. De rá van kattanva, ez tény. Egy baj van csak. Én nem vagyok alkalmas ellátni eme nemes, és mondhatni világmegváltó feladatot... másnak kell rá vállalkoznia, hogy megtudjuk a leleplező igazságot. Tudom, fizetni kéne érte... sokat. nos, most szponzorokat keresek :)

2019.06.05. 12:31:33

@Beátrisz: "erről beszélek."

Mint az várható volt egy nőtől, az idézet elmaradt, amivel alátámasztottad volna a rágalmad.

"a nők nem alacsonyabb rendű lények"
Ezt nem az alacsonyabb rendű lény dönti el. A sast sem érdekli, hogy mit csipognak a verebek. A macskát sem, hogy mit cincognak az egerek stb. A nőt sem, hogy mit picsog a balfasz férje, de az igen, hogyan tegyen kedvére a szeretőjének. :)

"dehát pont ez a bajod velük, hogy azt hiszed ők is úgy gondolkodnak. "
Nem fogom harmadszorra is bemásolni a legutóbbi véleményem a nőkről, ami szerint semmi bajom a nőkkel, szépnek, okosnak, ügyesnek tartom őket. Ha 2 olvasás után sem érted, akkor 3. elolvasás után sem fogod. Látod, te magad vagy a bizonyítéka az alacsonyabb rendű mivoltotoknak.

"csomószor egyik kijelentéseddel teljesen agyoncsapod a másikat"
Írnám, hogy másold be, de felesleges, hiszen ezt a mondatot sem érted.

2019.06.05. 12:36:49

@Rita Vrataski: ha te vagy az avatárodon, akkor bevállallak. Nem fog felmerülni részedről semmilyen költség.

Ám abban az egészen elképzelhetetlen helyzetben, ha mégsem te lennél az avatárodon (ez ugye teljességgel kizárt, hiszen ti nők MINDIG őszinték vagytok), nagyon sok női kommentet és közhelyek százait cáfolnád meg azonnal.

Az külön érdekes, hogy ugye ti csak érzelmi alapon dugtok. Na és akkor most ezt hogy? Teljesen össze zavarodtam. Most ez vagy hazugság, vagy pedig szerecc. Ne szórakozz! Zavarban vagyok.

2019.06.05. 12:48:03

@xAnnax: "Lehetetlen, hogy spontán, meggyőződéssel ennyire jól adja ezt."

Jajj, ezt imádom, mert így hiteles. Amikor olyan nőktől kapok elismerést, akinek ehhez semmilyen érdeke nem fűződik. :) Rátapintottál a gyenge pontomra.

Rita Vrataski 2019.06.05. 12:53:02

"ha te vagy az avatárodon, akkor bevállallak. Nem fog felmerülni részedről semmilyen költség." fizetnem is kéne? google a barátod :) hagyjál már ezzel a képpel. a tied is egy közhely. senki,és én sem mondtam soha hogy én vagyok rajta :) A holnap határa. Film. tudod... ez nem befolyásol az őszinteségemben, mint ugyanugy mint téged az oltonyos képedben. :)

2019.06.05. 13:00:54

@Rita Vrataski: franvcba. Pedig már beleéltem magam, hogy végre puncit láthatok.

Szóval még az avatárod sem a valóságot mutatja, pedig ti nők mindig őszintén ismerkedtek, magatok adjátok. Ugye? :D Így hogyan hihetném el, hogy őszinték a hátsó szándékaid? Hogyan hihetném el, hogy nem egy rusnya kövér hulladék nő vagy, hanem egy jóval piacképesebb?

Máris vissza kanyarodtunk a tegnapi témához, ami szerint az esetünk megint az én állításom igazolja, vagyis jelen esetben (is) nekem van több veszíteni valóm. Pedig még csak kapcsolatban sem vagyunk. Mi lenne ha házasok lennénk? Belegondolni is elborzasztó.

Beátrisz 2019.06.05. 13:06:10

@Captain Admin: "Ezt nem az alacsonyabb rendű lény dönti el."

majd pont te fogod eldönteni mi? aztán mitől lennél te magasabb rendű bárkinél? még a férfiak között is csak gyíknak számítasz maximum. eljönnél velem edzeni a negyedénél befosnál. elbaszott házasságodon kívül max a nedves álmaidat tudod felmutatni. nárcisztikus gyökér.

Beátrisz 2019.06.05. 13:07:06

@Captain Admin: azt te mikor mernéd nekünk megmutatni a valódi arcod te kis csíra?

Rita Vrataski 2019.06.05. 13:07:23

@Captain Admin: hiába élnéd bele magad. mondtam már, kicsivel nem foglalkozom :) te is őszintén egy hulla átlag avatar mögött kakaskodsz? hogy van ez? Milyen ismerkedés? miről hadoválsz? Őszinték a hátsó szándékaim: seggbe akarlak k...i jol látod :) Na... rusnya kövér hulladék... én sem használtam ezeket rád. pedig ki tudja, lehet a te jelzőid igazából. senki sem tudja ki vagy:)

2019.06.05. 13:14:42

@Rita Vrataski: semmilyen jelzőt nem használtam rád, pláne nem kakaskodom. De szólj majd, ha tilos lesz kommentelni! ;)

Na mindegy, él az ajánlatom, ha akarsz elérsz, de kép nélkül esélytelen,h találkozzunk. Nyugi, nem te lennél az első, még azt sem adtam ki, aki már másnak megvolt innen. :)

Rita Vrataski 2019.06.05. 13:25:08

@Captain Admin: rusnya kövér hulladék nő? ezt kinek írtad? és, nem vagyok piacképes :) hadoválsz össze vissza. Ettől még se...be foglak k..i )

2019.06.05. 13:32:28

@Captain Admin: ne plagizálj bazdmeg.
A " Dugunk?" az kopirájt báj mí. Értve vagyok?:))

Rita Vrataski 2019.06.05. 13:39:21

@Csodor aki meghagja a vilagot: igen, ez a tied :) írni is akartam hogy by Zsolti. ill. hova fizetheti be a jogdíjat. de szart rám. Nincs egy önálló gondolata

xAnnax 2019.06.05. 13:40:05

@Captain Admin: Szerintem nem ez a gyenge pontod. Mindazonáltal örülök, hogy megerősítettél, mert annyira tudtam, hogy önmagad fantasztikusra sikerült paródiája vagy!!!

2019.06.05. 13:44:24

@Rita Vrataski: don't feed the troll:)
Egyszerűen ennyi lenne csak a lényeg, de jókat lehet szórakozni. Jó ez az internet dolog:)

Rita Vrataski 2019.06.05. 13:48:45

@Csodor aki meghagja a vilagot: igen . régen így volt ... a troll volt, van és lesz is. régebben jobbakat lehetett... a Csabival tényleg ne szórakozz, nem szeretem. senkinek nem ártott anno.csak az alják szórakoznak ilyenekkel. te nem ilyen vagy. tegnap kurva jo kritikat adtam rolad.

2019.06.05. 13:48:46

@Csodor aki meghagja a vilagot: engedélyt kérek elnézést kérni!

2019.06.05. 13:57:53

@Rita Vrataski: csabi egy rossz buzi, egy igazi rosszindulatú megkeseredett gyökér g.ci.

Lapozzunk, mert annál érdekesebb ami most kicsit feljebb felmerült, hogy vajon a nőkre, vagy a férfiakra jellemzőbb inkább a képmutatás? Tippem: nőkre.

Egyik oldalra elhelyezem A Mestert, a mostanában leginkább felkapott férfi influencert :D a másik oldalra pedig az első hazai női youtube csatornát, amit kidob a "beauty".ra rákeresve.
Vajon melyik lesz a természetesebb? Az őszintébb? A hihetőbb?
A Mester: www.youtube.com/watch?v=hixu6SsMMuE&feature=youtu.be
A beauty picsa: www.youtube.com/watch?v=j31Yj-UsvNA

2019.06.05. 14:01:29

@Rita Vrataski: ugye tudod, az, hogy anno réka, most meg te veszel védelmedbe egy férfit, az inkább megalázó, mint hogy mi magunk között szólogatunk be egymásnak, de ez csak komolytalan szurkálódás pasik közt.
De mivel nekem fontos a te érzékeny lelked, ezért abbahagyom. De ezért dugunk:)

2019.06.05. 14:05:09

@Csodor aki meghagja a vilagot: persze, hogy tudják. Élvezetből csinálják. Aztán meg vitatják, hogy lenézik le a balfaszokat. :D

Tipikus női módszer, tettekben aláz, szavakban véd.

De miért! 2019.06.05. 14:15:15

@Captain Admin: betalált még egy agyhalott femi! Remélem nem kezded el ecsetelni neki amit úgy sem fog fel!

2019.06.05. 14:16:59

@Captain Admin: de milliószor át lett beszélve már a minden IS itten, a nők így látják, a férfiak úgy látják, fasztseérdekel már szerintem senkit se, úgy is éli mindenki éli az életét, ahogyan akarja.
Ma két hír keltette fel érdeklődésem: a píszíknél kiütközött a képmutatás, elvégre a genderegyenlőségben nem fér bele, hogy egy transznemű atléta tönkreverte a női mezőnyt, most meg egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, nem tudják hibáztatni a férfiakat:)
Másik hír, angol színésznőcske kiakadt mert a Csernobyl sorozatban nem szerepelnek fekete színészek:)

2019.06.05. 14:21:37

@Csodor aki meghagja a vilagot: szarom le mi van a világban, lassan úgyis megdöglünk. Te megdugnád Emci Beauty-t?
Azon agyaltam most, hogy mekkora eséllyel csökkenti egy ilyen "celebvagyok" betegségben szenvedő fiatal kiscsaj, hogy valaha is normális párkapcsolatot tudjon kialakítani? Mert ezt bazdmeg ki a fasz tudja elviselni azon az időtartamon kívül, amikor konkrétan dugod? Konkrétan még palija sem volt, és már esélytelen. Durva. Újabb cikk ihlet: A tinédzser alfa özvegy.

2019.06.05. 14:53:20

@Captain Admin: nefárassz , más kategóriában játszom.

2019.06.05. 14:56:11

@Daenerys Targaryen: mi az, hogy századik? Holdam és csillagom, tegyed szét lábaidat,úgy megduglak, tapsolni fognak a füleid:)

2019.06.05. 15:26:47

@Csodor aki meghagja a vilagot: századik komment. Már másodszor nyerem meg ezt a vándorserleget. Tegnap és ma is. Holnap rádbizom ezt a feladatot, mert megyek dubajozni. Páááá

2019.06.05. 15:49:33

@Daenerys Targaryen: hejjes, a pénzt leadod, én majd visszaosztom a megélhetésedre

VOGAben 2019.06.05. 19:48:42

@Captain Admin: "nem áll szándékomban váltani..." Na és meddig? Ez a körhintázós szemlélet biztos jele. Egy ilyennel meddig is érdemes tervezni? 1-2 nap, esetleg hét erejéig? Egymás között teljesen elfogadottá vált ez a mentalitás. Na, erre alapíts családot, teremts otthont stb. Egy fillér, egy másodperc áldozatot sem érdemelnek...

2019.06.05. 20:31:52

@VOGAben: szerintem hülyeség full negatívan hozzáállni. Meg kell adni az esélyt mindenkinek, nulláról indul, innen javulhat is és ronthat is, de nem szabad szemet hunyni a f.szságok felett. Aztán kiderül. Eleve úgy kell alakítani a dolgokat, hogy a legrosszabb eshetőséggel is számolni kell, hogy ne érhessen meglepetés.

kvadrillio 2019.06.05. 22:08:42

ahhhaaaa.....EZ EGY HIRDETÉS !!! MIVAAAAN ? KEVÉS A KUNCSAFT MER CSALTOK EZERREL ??? :o)))))))))))

2019.06.05. 22:10:02

@God Harald: lásd egyből itt vagy egynek te baszkikám ;)

buzi is vagy meg liberális szotyiköpködő, egy jobb világban ezért még seggbe is basztak volna ólmos bottal mielőtt felrugdalják az alulfejlett golyóidat madulának :D

kvadrillio 2019.06.05. 22:10:43

NORMÁLIS KAPCSOLATOKBAN IJJJEN FASZSÁGOK AMIKET EZEKBEN A BLOGOKBAN ÖSSZEHORDANAK...NEM FORDUL ELŐ ! BETEGEK.

God Harald 2019.06.05. 23:00:40

@Kritikus Intrikus: maradt még szar a beteg arcodban, náci kretén?

Elementáris 2019.06.06. 07:40:41

@Beátrisz: Jó reggelt, nekem is van ilyen ismim, addig működött a dolog, amíg a környezeti hatások, az emberi természetes kapcsolati fejlődés közbe nem szólt.a jó kapcsolat alapja szerintem a minimálisan hasonló intelligencia szint. Valljuk be, egy ügyvéd és egy sm nincsenek egy szinten.
Magasröptű beszélgetéseik lehetnek. Elmúlik a pár évig tartó eszméletlen szex és aztán kereshetik a saját közegükből való társat.

2019.06.06. 08:05:52

@Beátrisz: nem, ez amit leírsz korántsem normális és nem is egészséges. Te az 1%-ról beszélsz a kapitány meg a párkapcsolatok 99%-ról. Ha jól érzékelem a köztetek levő ellentmondást.

2019.06.06. 09:31:36

Nahát, ez a Madonna milyen okosakat tud mondani:

Madonna said Trump had a weak character -- but that she wasn't surprised given his alpha male status. "They're overcompensating for how insecure they feel -- a man who is secure with himself, a human who is secure with themselves, doesn’t have to go around bullying people all the time," she expresses.

www.msn.com/en-gb/entertainment/celebrity/madonna-accuses-harvey-weinstein-of-crossing-lines-and-boundaries-with-her/ar-AACs3JS?li=BBoPWjQ

Na, ennyit a mi kis csökött kapitányunkról...

Beátrisz 2019.06.06. 11:11:01

@Daenerys Targaryen: nem, ő kifejtette fentebb hogy a nők alsóbbrendűek. tehát nem pont egyforma a kiindulópontunk. viszont az igaz, hogy a kapcsolatok nagy része elég rossz, mert kevés a lelkileg fejlett szinten lévő ember. sok csökött szar van mint pl captain admin is.

DrSzöszike 2019.06.06. 11:52:50

@Elementáris: Mindenki kezdi valahol...állítólag a különbözőségek vonzzák egymást. Pedig dehogy. A SZAR AZ, HOGY MINDENKI A MÁSIK ÉLETÉVEL FOGLALKOZIK. Ahelyett, hogy a saját szarát lapátolná

DrSzöszike 2019.06.06. 11:55:50

@Beátrisz: nem mondhatjuk, hogy a hülyék a túloldalon vannak, mert pörgünk itt hülységeken.

DrSzöszike 2019.06.06. 12:12:24

@Beátrisz: ezen az oldalon elég sok ilyen van...visszanéztem posztokat, hát mosolyogtatóak. Most komolyan, van aki komolyan vesz egy CSP-s posztot? Van.

2019.06.06. 12:34:39

@DrSzöszike: minek a doktorja vagy? Dugunk?

VOGAben 2019.06.06. 17:24:19

@Captain Admin: Nem vagyok full negatív. Egyszerűen akiknél ezt a szemléletet látom, mint bevett gyakorlat, azokat nem veszem komolyan.
süti beállítások módosítása