Nem a lábfétise miatt szakítottam vele

2019. július 23. 07:52 - csajokespasik

Nyugis nő pörgős pasival? Nem működik... Levélírónk nem vallja magát otthonülőnek, csak neki jóval kevesebb a mozgásigénye, míg exe napi szinten csapatta. Van, aki ezt elfogadja, és benne akar maradni egy ilyen kapcsolatban, de ha valaki már eljut arra a gondolatra, hogy jobb lenne ebből kikerülni, máris elkezdte a helyzetet tisztán látni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! Mások okulására írom meg történetem. Én nyugodtabb vérmérsékletű nő vagyok, az exem sokkal mozgékonyabb, mindenféle tekintetben. Nem is tudom, miért választott engem. Egy évig jól megvoltunk, hogy mikor lépett félre először, nem tudhatom, mert nagyon rafináltan csinálta. Azt sem tudom, miben bíztam, talán abban, hogy mellettem majd lenyugszik és összehangolódunk valahogyan. De a szerelem néha teljesen lenullázza a józan gondolkodást. Aztán amikor kiderültek ezek, átértékeltem pár dolgot: az én tapasztalatom az, hogy egy introvertált nő nem passzol egy extrovertált férfihoz. Fordítva sem hiszem, hogy működne.

Egy befelé forduló, vagy kevésbé aktív, kevésbé ingerfüggő valaki aligha értheti meg és foghatja fel, milyen egy merőben más típusú embernek lenni, milyen lehet az ő ellentétének lenni. (Az ellentétek vonzzák egymást? Ez nem tudom milyen relációkban igaz)

Egy idő után totál hidegen hagyta, ha megvádoltam azzal, hogy félremegy. Már nem számítottam neki. Nem éltünk együtt, de sok időt töltöttem nála, vagy ő nálam. Tulajdonképpen nem is ő a hibás, hanem én, hogy benéztem. És bíztam valamiben. Elhittem a reményeket.

Voltak jelek, hogy más vérmérsékletű, mint én, pl. a lábfétise, meg az, hogy bármikor mozgósítható, hajnalban vagy este ugyanolyan aktív. 

Nem vagyok otthonülő, de nekem jóval kevesebb kimozdulás is elég, ő meg napi szinten csapatja. Van, aki ezt elfogadja, és benne akar maradni egy biztos kapcsolatban, ami idővel sem fog kiteljesedni, inkább kiüresedik: fél otthagyni a biztosat, (ezáltal elszalaszt egy új és normálisabb lehetőséget). Mikor ki kéne lépni a kapcsolatból, elkezd teperni, hogy azonnal esküvő, gyerek stb., és 10 év múlva borítékolható a szociodráma. De ha már eljut valaki arra a gondolatra, hogy a kapcsolatból jobb lenne kilépni, akkor már megpróbált sok mindent.

Szerintetek létezik olyan, hogy két totálisan ellentétes ember harmonikusan képes együtt élni? Mi az a folyamat, aminek a siker érdekében mindenképp le kell mennie?

 
57 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7314976094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.07.23. 07:58:07

A folyamat az,hogy benyeled a félredugásait (is). B verzió pedig az,ha olyannal állsz össze,akinek te kincs vagy.

Nyomasztó Fingszag 2019.07.23. 08:39:47

Létezik. Nem is véletlen hogy bevonzottátok egymást. Nekem az a meglátásom, hogy a kapcsolatotok pont arról szól hogy ki mit tud tanítani a másiknak, mit tud kihozni a másikból. Felfogható egy terápiának.
Elgondolkoznék a helyedben, hogy a pasid milyen elnyomott énreszed szerette volna felszínre hozni? Gondolok itt pl. a lábfetisre. Miért taszítod magadtól? Miért menekülsz? Mitől félsz?
Te is tanítasz valamit a párodnak. Pont azt hogyan integrálja magába azt az énrészt amit te képviselsz a nyugodtságoddal, a befelé forduló attitűdöddel. Nem kell mindig harsánynak lenni. Egymást egészítitek ki.
Erősen javaslom hogy még MA beszélj vele, az igényeitekről, a félelmekről, és legyetek egymás felé nyitottak. Nem rossz felállás, kár lenne kihagyni :)

God Harald 2019.07.23. 08:53:11

Egyértelmű: magad fölé választottál!:)

God Harald 2019.07.23. 10:24:06

@Sally and Billy: az igazi férfi megteszi azt, amit az alfa-becsületkódex diktál!

God Harald 2019.07.23. 10:48:55

@Sally and Billy: az egy dolog hogy a dugás fárasztó! De az internetes alfa-krónikák megírása mennyi idő és energia?!

Jumpin Jack Flash 2019.07.23. 10:52:25

@Nyomasztó Fingszag: érdekes amit írsz, de ahhoz hogy működni tudjon, nagy fokú tudatosság szükséges mindkét fél részéről és az egó-játékokat is el kell felejteni.
amik ehhez kellenek (önismeret, önreflexió, önkontroll, stb) azt nem a szél hordja össze senkinek. hiába mondod valakinek, hogy legyen tudatos, ha nincsenek meg a szükséges feltételei, és hát a nagy többségnek nincsenek meg.

Nyomasztó Fingszag 2019.07.23. 11:13:16

@Jumpin Jack Flash: Köszönöm hogy ezeket leírtad. Mindenben igazad van.
Valahol el kell kezdeni, és kemény munka, önmagunkkal. Az álarcokat kell levenni, és felvállalni önmagad. Ez a legnehezebb.
Főleg egy kapcsolatban, aminek tétje van. A szeretői kapcsolatban azért könnyebb ez, mert ott nincs tétje. Itt viszont igen. Itt kérdezgetheted magadtól: mi van ha felsülök? Mi van ha megszégyenülök? De ezt vállalni kell. Mert nincs értelme úgy élni hogy nem vállalod fel magad.

Jumpin Jack Flash 2019.07.23. 12:23:52

@Nyomasztó Fingszag: ennyi. ennél többet én sem tudok hozzátenni.

Lúdvérc 2019.07.23. 12:40:52

Nem az ellentétek vonzzák egymást, hanem a programjaink. Amíg ez öntudatlan, addig szenvedést szül, amikor már észrevehető, akkor már hozhat vidám perceket, és egyre többet. A folyamat az, hogy amíg ennek közös megbeszélésére-tudatosítására nincs igény és egyoldalú a kapcsolat, addig szívunk, jó esetben tanulunk, és türelemmel várunk, míg egy erre kapható társat nem találunk :) És a kapcsolat addig sajnos egyoldalú lesz, amíg valahol bennünk is hiányzik valami, amit nem a társ fog megadni.

@Nyomasztó Fingszag: Szerintem minden kapcsolat terápiás :) Csak az változik, hogy küzdünk a terápia ellen, vagy felhasználjuk.

Frh 2019.07.23. 12:58:31

@Nyomasztó Fingszag: Nem értek egyet. Egyrészt már csak az exe, tehát ennek vége, nincs mit megbeszélni. Másrészt teljesen különbözőek, értelmetlen volt már összejönniük is egymással. Ezért sincs mit megbeszélni.
Harmadrészt fűvel-fával megcsalta - ezért sincs mit megbeszélni.
Folytathatnám, de minek?

PPK™ 2019.07.23. 13:44:23

Sablontörténet átlagjulcsiról, akit 1 teljes évig használt ürítőedénynek a jóképű bulikirály. Szokás szerint azt a vágyálmot kergetted, hogy majd érted megváltozik és lenyugszik, de ez természetesen most sem következett be.

A te esetedben sem a szerelem nullázta le a józan gondolkodást, hanem a hejjespassee, akire még mindig medúzásodsz; csak hát kell az önfelmentés ezzel a szerelem-faszsággal. További illúziókba ringatod magad azzal, hogy azt hiszed, te szakítottál vele. Valójában nem volt több a figura számára ez az egész történet kötetlen kúrogatásnál, csak te hitted azt, hogy komoly párkapcsolatban élsz valakivel.

A konklúziód sem helyes. Nem az volt a probléma, hogy az egyik introvertált, a másik meg extrovertált, hanem a fentiek.

Azt viszont remekül írod, hogy ez a sztori maximum másoknak szolgál tanulságokkal, mert neked biztosan nem: az utolsó bekezdésben várod a megerősítést, hogy te mindent jól csináltál és legközelebb majd biztosan rád talál a herceged.

Kár, hogy ez a blog sem a régi már; pár éve a lányok tükörsimán felmentettek volna téged minden vádpont alól és amazonként vívták volna elkeseredett csatáikat a kommentek között a földön két lábon járó

PPK™ 2019.07.23. 13:47:07

folyt: férfiak, vagyis az igazság bajnokai ellen :)

Janed0e 2019.07.23. 15:43:12

Totálisan ellentétes ertekrendu emberek nem tudnak szerintem hosszú távon békességben élni. Más: én valamilyen szintem sajnálom a labfetises férfiakat. Jól kicseszett velük az élet :/ na meg a parjukkal is.

Gyakorlott Sunátor (törölt) 2019.07.23. 16:02:11

@PPK: mijen vót a márianosztrában báttya?:))

PPK™ 2019.07.23. 16:21:51

@Gyakorlott Sunátor: annál kicsit messzebb voltam, de jó volt :)

De ez mi ez az önfelszopó név baszd meg? :D

PPK™ 2019.07.23. 16:29:17

@Janed0e: nem kell őket sajnálni. Néha én is rádobom a nyányót a csajom lábára, mikor hazaérek hajnalban és a takaró alól kilóg a lóláb.

2019.07.23. 16:58:16

@Janed0e: miért volna jó békeségben élni egy kapcsolatban? Pláne hosszú távon? A hosszútávú kapcsolat alapfeltétele, hogy megmaradjon egymás irányában a szexuális vágy. Ennek feltétele, hogy a jobb és rosszabb időszakok váltakozzanak a kapcsolat folyamán. Újabban már kutatásokkal is igazolták ezeket, tavaly olvastam valahol.

Melyiket választanád? Ugyanazzal leélni 20 évet együtt egy kapcsolatban konfliktus nélkül és olyan szexuális élettel, ami ebből ered (egyre ritkuló és gyengébb minőségű), vagy egy olyan kapcsolatban leélni valakivel 20 évet, akivel rendszeresen békésebb majd konfliktusosabb időszakok váltják egymást, menetrendszerű békülős dugásokkal?

EGY a Queen 2019.07.23. 17:03:45

A lábfetisiszta az melyik? Amelyik nyalogatja Maris bütykeit, vagy ráveri,esetleg rá is szarik? Vagy hogy kell ezt elképzelni?

Gyakorlott Sunátor (törölt) 2019.07.23. 17:44:14

@EGY a Queen: mindeGYIK, eGYIK a másik után, vagy eGYIKsem. Gondolkozz margiiiit

Janed0e 2019.07.23. 17:56:19

@Captain Admin: Totálisan ellentétes ertekrendu emberekről írtam. Pl. Ha Józsi félkarú rablón bassza el a saját/közös pénzüket, míg a nő spórolna. Avagy lásd mai poszt, mikor a faszi képtelen megálljt parancsolni a farkanak, a csaja viszont nem tudja elviselni a megcsalast. Nem Persil vs Ariel mosópor vásárlása miatt kialakult civakodasra gondolok. Kisebb káosz nyilván kell, sőt szükséges egy kapcsolatban, de azért a bekenek kellene dominalnia. Legalábbis szerintem.

2019.07.23. 18:02:47

@Janed0e: legalábbis szerintem ott basztad el a felvetésed, hogy teljesen összeegyeztethetetlen életvitelű emberek ki sem tudják alakítani a kapcsolatot. Nem is akarják. De tűz és víz természetűek nagyjából azonos érdeklődési körrel simán.

2019.07.23. 18:05:32

@EGY a Queen: jaja, nyalogatja a lábujjait, ráveri a nő harisnyás lábára, illetve anő a lábával basztatja a pasi farkát ilyesmik.

Amíg demcsák képernyőn volt reggelente, állítólag vagon számra kapta a leveleket és az üzeneteket a lába miatt. Mondjuk elég jó lába volt akkoriban, öröm volt nézni tényleg, ki is baszta a kirakatba rendesen minden nap.

EGY a Queen 2019.07.23. 18:17:20

@Gyakorlott Sunátor: haggyá’ má’! Nő vagyok,az ilyenek nem gondolkodnak :D

EGY a Queen 2019.07.23. 18:20:36

@Captain Admin: nice..főleg,hogy a harisnyát kézzel kell mosni.. egész héten hajolgathat a lavór felett szerencsétlen.. :(

2019.07.23. 18:24:42

@EGY a Queen: Edit bmeg te semmit nem tanulsz itt. Megfelelő szintelőnnyel rendelkező faszi naponta 2 jobb fajta harisnyát is kigazdálkodik. Műanyag mentes júliustól függetlenül.

Janed0e 2019.07.23. 18:34:05

@Captain Admin: de igen, ki tudják sajnos. Tipikus, mikor úgy megy bele kapcsolatba: 'majd miattam megvaltozik' Dunát lehet ezekkel rekeszteni...

Nyomasztó Fingszag 2019.07.23. 18:44:51

@Frh: elfogadom ha te így gondolod.

EGY a Queen 2019.07.23. 18:47:53

@Captain Admin: ja,hogy csóringerek nem is lehetnek lábfetisiszták? :D

Nyomasztó Fingszag 2019.07.23. 18:49:02

@Lúdvérc: igen, persze én is így értem, nem fogalmaztam egyértelműen. Köszi neked is. Annyi hozzáfűznivalóm még, hogy a programok természetesen upgradelhetoek avagy felül lehet írni őket. De szerintem ezzel nem mondok újat, ha már ilyeneket leírsz :)

God Harald 2019.07.23. 18:59:05

@EGY a Queen: de lehet, csak az ideális szintkülönbséget az alábbi képlettel ki kell számolni:
¼*(₀∫²6*x²*dx)*limռ→∞(3*n²)/[(6*n⁴)+1]

Void Bunkoid 2019.07.24. 07:51:53

*Kissé szomorú ez a kommentszekció mindig, vannak ugyan faramuci sztorik, de a legtöbb törzskommentelő egyrészt kibaszottul rosszindulatú, másrészt félelmetesen lenéző, mindentjobbantudok-okostojás.

Pedig majd mind a nap kellős közepén (azaz munkaidőben) kommentel, ami arra enged következtetni hogy vagy nincs munkája, vagy ha van, akkor valami Akakij Akakijevics lehet, akinek annyira jelentéktelen a végzett melója, hogy igazából az sem tűnik fel, ha nincs is ott...de azért az észosztás meg nőkhözértés megy az irodasarokból vagy a hálószobából otthon, amíg anyuci rá nem rikkant, hogy kisfiam, kész az ebéd.

2019.07.24. 08:38:29

@Void Bunkoid: úristen, LEBUKTUNK!!!

A kommentelés végén meg jönnek a túlokoskodó seggfejek, akiknek annyira nincs fantáziájuk a posztolót újabb érvekkel kritizálni, nekik marad a kommentelők cseszegetése. Ez örökké hálás téma.
Ők azok a dologtalan éjjeliőrök, akik szintén munkaidőben kommentelnek, viszont irigykednek a nappalos műszakra. Nekik ilyen álommeló nem jutott.

Arra gondolni sem merek, hogy valaki ilyen sekélyességre, mint ez a blog, a valódi szabadidejét csessze el.

bagkri 2019.07.24. 10:57:33

Szigorúan magánvélemény, de szerintem nem, abból normális kapcsolat, komoly kapcsolat vagy házasság sosem lesz. Persze biztosan vannak olyan párok akik kivételt képeznek. Egy extrovertált nyitott ember, könnyen teremt kapcsolatot és sajnos könnyebben is enged magához közelebb valakit, így a kilengések aránya igencsak megnő. Ha az meg még azzal is párosul, hogy nem tud parancsolni az ösztöneinek akkor meg tényleg halott ügy. Persze ha szereted magad kínozni akkor csak hajrá. De jobban jársz ha egy hozzád hasonló felfogású, hasonló értékrendű embert keresel magad mellé.

Somogyi József 2019.07.24. 11:09:35

@Void Bunkoid: A nőket kihagytad de gondolom véletlenül. ;)

bagkri 2019.07.24. 11:11:23

@Captain Admin: Olyan nincs egy kapcsolatban, hogy állandó nyugalom még a legnyugottabb felek közt is alakul ki konfliktus. A kutatások meg kimutatták....hát azon szétröhögtem magam.
A másik kedvencem tőled a szintkülömbség a kapcsolatban lévő két fél között...ez csak olyan pároknál van meg ahol az egyik fél egoista vagy nárcisztikus (sajnos ez a két "jó" tulajdonság áltálában párban jár). Bár lehet én már túl öreg vagyok.

PPK™ 2019.07.24. 11:17:46

@Void Bunkoid: "de azért az észosztás meg nőkhözértés megy"

Nagyszerű hírrel szolgálhatok.

Elindult pár hete a Pasik és Pasik blog, eredj oda és ott olvashatsz pasikhozértést. Nyöhöhö :)

2019.07.24. 11:43:26

@bagkri: a szintkülönbség, hahaha.
Ezek szerint szegény pasiknak akkor lesz stabil házasságosdi meg gyerekezés ha a csaj az ő szintjük alatt vna kettővel.
És szegény drágajó pasik így egész életükben kénytelenek a két szinttel lejjebbi ronda, buta, ám de rájuk félistenként tekintő feleségükkel lenni.
Ja nem is. Mellette még a fél világot megdughatják. CSak csinálják titokban, örökké hazudozva.
Vagy várj csak!
A szint alatti feleségük ezt egész életükben tolerálja és örül hogy néha őt is megdugja a csodacsődör macsó állatjuk.

Azt hiszem mindent összefoglaltam.

bagkri 2019.07.24. 12:06:21

@Daenerys Targaryen: Azért írtam mert a kedves captain admin írta. Egy kicsit sem értek vele egyet...érezd az iróniát. Meg mi az, hogy alatt a vagy felette, hogy kinek mi tetszik az teljesen szubjektív...aki neked gyönyörű az lehet, hogy másnak egy kicsit sem jön be...szóval nem értem ezt a szintezést a részéről.

bagkri 2019.07.24. 12:08:13

@Daenerys Targaryen: Érezd az iróniát, egy kicsit sem értek egyet a mondandójával. A kommentjei alapján egy igen sekélyes, öntelt embert tudok elképzelni.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2019.07.24. 12:17:31

@Void Bunkoid: igen, s magukat a megtestesült jóindulatként és tökéletességként állítják be. Engem sem kedvelnek, akkor kezdenék megijedni, ha közönségkedvencük lennék. Itt az általad is normálisnak tartottak vannak kisebbségben.

God Harald 2019.07.24. 12:46:11

@Névtelen betelefonáló: a szabáJokat a farkasok hozzák, nem a birkák!:)))

2019.07.24. 12:51:07

@bagkri: értelek én téged. Én is admint "parodizáltam"
Azért szintek igenis vannak. Bred pitt más szinten van mint én a budakalászi fésüsfonóból művezetőként.

Cpt. Flint 2019.07.24. 13:14:56

@EGY a Queen: mér' kéne már kézzel mosni... belekötöd egy zokniba, oszt lyó.

Anita Nagys 2019.07.24. 17:34:55

@Captain Admin: konfliktus nélkül, jó szex-el..

2019.07.24. 19:04:24

őszintén, én is megcsaltam volna egy ilyen határ ízetlen semmilyen unalmas rakás szar, volt ilyen exem, egy büdös magára és környezetére is igénytelen egyszerű mentalitású használhatatlan nyomorék volt. Igazi panelproli.

Erre nem az a megfelelő kifejezés hogy nyugodt hanem hogy ostoba és unalmas. Amúgy nem ritka eset, a legtöbb nő csak sodródik az élettel míg figyelnek rájuk de 40 körül a kutya fasza se foglalkozik már velük.

2019.07.24. 21:31:04

@Kritikus Intrikus: "volt ilyen exem, egy büdös magára és környezetére is igénytelen egyszerű mentalitású használhatatlan nyomorék volt. Igazi panelproli."

Téged jellemez, hogy ilyen nővel voltál, akár egy napig is.
Ez még sosem jutott eszedbe?
Büdös volt, igénytelen, egyszerű mentalitású, nyomorék és panelproli.
Hogy választottad ki éppen őt? Szinten alul vagy fölül választottál? Esetleg pont egy szinten volt?
Eddig csupa nyomorék nődről írtál, nem csodálom, hogy ilyen a véleményed a nőkről, bár magadban is látnád, hogy mi vagy...

Felsőmocsoládi 2019.07.26. 17:15:45

Kizárt, hogy működhet két ellentétes habitus együtt.
Nekem se kellene egy olyan nő, mint te.
süti beállítások módosítása