Az igényesség párkapcsolatban se múljon el

2019. szeptember 10. 07:53 - csajokespasik

       

               „Olyan ruhákat hord, amiket már a nagyanyám se venne fel, ha élne...Hogy engedhetik el magukat annyira a nők, hogy ez legyen a vége?” - Posztolónk egyik kérdése az, hogy érdemes-e 45 éves férfiként gyereket vállalni, a másik pedig az, hogy mit lehet tenni, ha a párja, aki a gyerek-témát felvetette, egy ideje elhagyta magát ?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A kérdésemet két részre bontanám. Az egyik az Én-rész a másik pedig a Kivel-rész. A társammal hat éve vagyunk együtt, és nála most jelentkeztek komolyabban a reprodukciós igények, bár korábban megbeszéltük, hogy nem akarjuk (ő jobban is erősködött emellett, mint én). 45 lettem idén, nem tudom, hogy mennyire lennék jó és építő apuka 5-10-15 év múlva... A társam viszont megváltozott, már ami a külsejét illeti. Nem menekülni akarok tőle, megtehettem volna többször is, de szeretem őt, őszintén, és ő is engem. Nem értem nála ezt a fajta gondolkodást, hogy egy hosszabb kapcsolatba miért jó neki ennyire belehízni. Biztosan sokan érzik úgy, hogy ha megvan életünk párja, már bármit lehet, de a kényelemnek nem kéne az igénytelenséggel együtt járnia.        

       

               Elhagyta magát, olyan ruhákat hord, amiket már a nagyanyám se venne fel, ha élne...Hogy engedhetik el magukat annyira a nők, hogy ez legyen a vége? És ekkor bedobják a gyerek-témát. Nem ilyen nővel álltam össze az elején, és nem egészségügyi okokból ilyen, igényes volt és vagány, most meg megöli a vonzalmam.

Ha ilyen tervei vannak, mondjuk törekedhetne arra, hogy a körülményekhez képest a lehető legjobbat hozza ki magából a párjának. Az Így fogadj el-elv nem minden esetre húzható rá és arra is káros, aki ezt kimondja, mert azzal le is korlátozza magát. A tespedést és önfeladást nem fogadom el. És ez egy kapcsolatban nem magánügy. Igen, mindenki úgy él, ahogy akar: ha egyedül van. Nyilván minden ember úgy rontja el az életét, ahogy akarja, de ehhez ő semmi belsővel nem kompenzál, inkább még rá is játszik a nagymamás stílusra. Én olyan típus vagyok, aki a párja mellett sokkal motiváltabb, sokkal szívesebben járok el edzeni, vagy adok magamra, mintha egyedül lennék. És egy nő ezt miért nem gondolja komolyan, pláne, ha gyerekben kezd el hirtelen gondolkodni? Nem hiszem, hogy ő akar így kinézni, senki nem akarhat így élni, akkor meg nem látom, miért nem változtat ? Ő is ebben a világban jár-kel, látja, hogy mi lenne az ideális, csak egy kis törekvést látnék rajta, de semmi. Nem bombázót akarok látni magam mellett, hanem egy vállalható, korának megfelelően öltözködő, és megnyilvánuló nőt.          

 

 

85 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6215055958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.09.10. 08:24:34

Addig olvastam,h elhagyta mágát. Ne gondolkozz, nincs min, cseréld le, majd a következőt is szeretni figod, csak jóval minőségibb esztétikai és szexélményt fogsz kapni cserében.

2019.09.10. 08:48:43

1: Úgy bánsz vele, mint a krumpliszsákkal "megöli a vonzalmam."
Voilá a lényeg
2: Vannak akik azt hiszik a munkahelyén, hogy copni ment oda
3: rinyálkodsz, lecurvázod (hát még ha termbe menne), vagy vmiféle frusztráltságból indítva mindenbe belekötsz-jobb a békesség
4: tömöd-nehogy másé legyen címszóval

És akinek ez nem tetszik vagy nem tudja kezelni, az megtanulja hogyan kell felszedni és tartósra "behúzni" Letícia Kasztát, Kate Moszatot ;) stbstb. ahogy CA teszi, kövessétek a példáját!

Mindenki megunta a játékot asszem :D

God Harald 2019.09.10. 09:03:15

@Fókabébi a porondon: az a lényeg hogy tegnap kegyetlenül megbasztuk a szlovákokat!:)

MsIreneAdler 2019.09.10. 09:08:51

Ha jól értem azon lamentálsz, hogy ha a nőd már most átment barlanglakóba, mi lesz, ha még szül is egy gyereket,hogy akkor mennyire lesz hanyag. Nézd, bár nőként azt mondhatnám, hogy nincs okod aggodalomra, de ez nem lenne igaz. A gyerek mellett nagyon kevés idő jut az ember lányának saját magára, főleg, ha nincs segítsége. Ezért bizonyos dolgok háttérbe szorulnak. Na most, aki már alapból nájlon otthonkáról indul, azt megnézheted a játszótéren miként pödri a bajszát. Idővel (viszonylag hamar) viszont vissza lehet térni a normál kerékvágásba, valami ajakfeltöltés és kinyúlt melegítő közötti állapotra. Sőt nem hogy lehet, de kell is.
Írhatnám azt tanácsként, hogy próbálj vele beszélni, de ez nagyon ingoványos terep, egy rossz szó, rossz nézés és véged :) A posztból mintha úgy sejteném, hogy a természete nem sárkányos, szóval azért lehet megérne egy misét. De csak óvatosan :D

2019.09.10. 09:14:27

@God Harald: :DD Ja :D
És mi lesz a lakatlan sziget "lakóival"?

Kero88 2019.09.10. 09:25:58

@Fókabébi a porondon: gecc te ezzel a stílussal egyszerre vagy érthetetlen és igénytelen. Ennyit drogozol, vagy alapbúl így szét vagy zuhanva már kora reggel ?

nOniCk 2019.09.10. 09:28:33

Ha elhagyta magát az szar ügy. De az még szarabb, hogy nekünk ehhez mi közünk és a jogos felvetéseidet miért nem vele beszéled meg?! Ha meg próbáltad és süket fülekre találtál, akkor meg minek vagy vele?
Mellesleg erősen gyanús, hogy kevés vagy neki és olyan szinten megalázkodtál a kapcsolatban, hogy úgy érzi bármit megtehet.

God Harald 2019.09.10. 09:29:36

@Fókabébi a porondon: márhogy a prolicsemegére gondolsz? Fogalmam sincs.

PPK™ 2019.09.10. 09:31:26

Érzi, tudja, hogy kevés hozzád, pont ezért dobta be a gyerek-kártyát, hogy a csimótával láncoljon magához. Az mindenképpen pozitív a csajodra nézve, hogy MÉG nem esett teherbe "véletlenül" (=szándékosan), de ha nem adsz neki ultimátumot és egy helyben tipródsz, akkor akár már karácsonyra megkaphatod a kis cipőket a fa alá - aztán kamillázhatsz, hogy most mi a fasz legyen.

Mielőtt azt gondolnád, hogy ez faszság: a nők nagy része nem képes/akar hosszútávon gondolkodni, ebben (is) mi vagyunk a jobbak, tehát neki egyszer csak szöget üt a fejébe, hogy terhes lesz aztán kész, hogy mi lesz 5-10 év múlva, és hogy ezzel nem old meg semmit, odáig nem jut el gondolatba'.

Tehát ültesd le egy masszívabb székre és közöld vele, hogy vagy MÉG MA elkezdi összeszedni magát, vagy kötsz rá egy útilaput. A beszélgetésetek alkalmával NE említsd meg neki, hogy szereted, mert ezt fogja inkább kihasználni a helyett, hogy összeszedné magát.

Ha nem lesz változás, akkor nyugodt szívvel lapátra teheted, mert te jelezted neki normálisan a problémát, ő pedig szart rá, illetve fontos, hogy légy résen, nehogy bruttósítsd.

2019.09.10. 09:37:35

@Fókabébi a porondon: a nők ugyanigy bánnak a férjeikkel: meghizott, igénytelen, lusta lett, kiszerettem belőle, válok! Mert én megérdemlem a bredpittet!
Egyre ellenszenvesebb kommentjeid lesznek itt.

2019.09.10. 09:39:31

@God Harald: Nem, hanem arra, hogy ha lehetne, a lakatlan sziget pókjainak pókfocijára tenném az X-et.

2019.09.10. 09:42:33

@Kero88: Még jó hogy ott van a válaszod a levesládámban.
Nem ajánlom, hogy kijelentő módba rakd,
már csak azért sem mert nincs, nem volt és nem is lesz igazad.

bz249 2019.09.10. 09:44:57

Amugy valaki magyarazza mar el nekem ennek az egyuttelesi formanak az ertelmet. Mert ok, van a klasszikus csalad, hogy apuka es anyuka egyberakjak a haztartast (osszekoltoznek), rendezik a jogi helyzetet (osszehazasodnak) hogy a gyerek kulturalt modon fel tudjon noni.

Nade ugye itt alapbol kizartatok a gyereket, vagyis semmi ertelme se a kozos haztartasnak, se a holtomiglan-holtodiglannak... hanem mindenki eli az eletet es kozos szabadidoprogramokat toltok, ha kedvetek van hozza. Aztan amikor nem, akkor meg abbahagyjatok. Elhagyta magat, hat elhagyta, majd osszejarsz masokkal. Ennyi.

MsIreneAdler 2019.09.10. 09:49:08

@Daenerys Targaryen: ezek szerint te érted mit mond? Én annyira nem vágom, hogy azt sem tudom eldönteni ellenszenves-e :D

PPK™ 2019.09.10. 09:54:04

@Fókabébi a porondon: privátba' küldd már el a dílered számát baszki, mert minden posztnál behaluzol valami mást, mint amiről szól, szóval kurva jó anyag lehet :D

2019.09.10. 10:04:15

@PPK™: Éber a tudatom, talán jobban, mint az elvárt, úgyhogy arra kérlek hagyj békén, amíg ilyen sértő hülyeségeket vagy képes feltételezni, az az igazság, hogy kezd a lelki békém rovására menni a fantazmagóriátok.

2019.09.10. 10:10:01

@MsIreneAdler: megsértődött a poszton, hogy egy férfi is tudja a nőjét igénytelen elhízott bálnának nevezni, triggerelte a női szolidaritását és elkezdett gúnyolódni, mert értelmes kommentre nem tellett neki. Szerintem.

2019.09.10. 10:14:09

@bz249: az értelme az hogy kettesben jobb lenni mint egyedül. Már csak a szex miatt is. Élmények megosztása, munkák megosztása is könnyebb. 8 milliárd ember él a Földön, egyáltalán nem hiányzik már még több.
Azért nem dobbant egyszerűen, mert kötődés alakult ki a sok szép együtt pillanat miatt.
Nem lehetsz ennyire földhözragadt kádéenpés, hogy szerinted csak a házasság, gyerekáldás istenfélés lehet a világ értelme. Vagy lehetsz, ha akarsz.
Csak nehéz lesz megértened másokat ebből a szemszögből.
Ismerősi körből sok fiatal nő vállaltan NEM akar gyereket. Ettől még pasit és szexet kivánja.

exilis 2019.09.10. 10:22:32

45 vagy bazdmeg, és ilyen idióta problémáid vannak, hogy elhagyta magát a párod. Ilyen nincs, hogy hirtelen elhagyja magát valaki, max. az hogy eddig leszartad, mert gondolom nálad jóval fiatalabb pina, és egy ropogós testen a kinyúlt klótgatya is izgató. Most viszont, hogy a csaj tök jogosan - ember mire érettségizik a gyereked te a koporsó szélén leszel - tovább szeretne lépni, hirtelen megvilágosultál, hogy hát izé, életem végéig csak nem kéne egy ilyen igénytelen nő. Vedd le a lekötött betétedet, fogd kézen, irány a pláza, és költs rá 200k-t, problem solved. Szívesen.

bz249 2019.09.10. 10:25:40

@Daenerys Targaryen: nezd nem akarnak gyereket, tehat semmi szukseg arra a sok sallangra, aminek az az ertelme, hogy a gyereket fel tudd nevelni.

Vagyis adva lenne a lehetoseg, hogy ne kelljen kotelezoen elviselni, hogy a masik horkol, hogy ne kelljen kimosni a budos zoknijat stb stb es ehelyett arra koncentralni, amit szivesen csinalnak egyutt (teszem azt dugas). Lehet, hogy akkor Balna Betti se hizott volna el es rendelte volna be a "Burda: viragmintas otthonkak hazilag" kulonszamat.

2019.09.10. 10:31:33

@bz249: ebben is van igazság, persze. De azért az ember nagyon nehezen változtat meg evolúciós késztetéseket.
A nők miért is a magasabb férfit részesítik előnyben? Ez is totál értelmetlenség, hisz nem kell már a szavannán lesni az oroszlánt.

El Amante 2019.09.10. 10:38:52

@bz249: két szó: birtoklási vágy. Ezen kívül, nem olyan egyszerű egy kötődést megszakítani. A közös élet lehet szuper, ha azonosak az elképzelések, az érdeklődési kör, a szexuális étvágy stb. A gond ott kezdődik, amikor az egyik preferenciái megváltoznak. Lásd a posztolót.

exilis 2019.09.10. 10:49:15

@bz249: "és nála most jelentkeztek komolyabban a reprodukciós igények". Akar gyereket, a nő legalábbis, és a fickó is hajlana, csak ugye a párja koszos.

El Amante 2019.09.10. 10:49:59

Poszter, ülj le a nőddel és beszéljétek át alaposan a dolgot. Ne azt kérdezd, h miért van most ebben a fázisban, azt kérdezd meg, hogy hogyan tudnál segíteni abban, h kikerüljön belőle. Mondd el, te hogyan látod a jövőtöket, mondd el a gyerekkel kapcsolatos aggályaidat, és kérdezd meg, ő hogyan gondolja. Mik a tervei? Ha gyereket akar, sanszos, h céltalannak érzi a közös életet, és a gyerekben látja a kapcsolat további tartalmát. Ez rizikós rád nézve, gondolom, nem kell ecsetelnem, miért. De segítek, nem a korod miatt.

Felsőmocsoládi 2019.09.10. 10:52:47

Pedig minden ilyen azt állítja, hogy így is szeretik, kövéren, ápolatlanul.
Valaha volt férfiak és nők is.
Ja, mégsem.

A legkárosabb dolgok egyike, a fogadd el magad mozgalom eme vadhajtása.

MsIreneAdler 2019.09.10. 11:03:06

@Daenerys Targaryen: ja, valami ilyesmi lehet, tény, hogy a szolidaritás néha felülírja a tényeket.
A gyerekvállalással kapcsolatban meg az észrevételem: ha akarsz gyereket, akkor mit képzelsz magadról, meg akarod lasszózni, rabigába akarod hajtani, magadhoz láncolni a férfit, ha meg nem akarsz, akkor micsoda egy önző karrierista picsa vagy, vegyé' macskát :)
Szóval nem egyszerű :)

Kero88 2019.09.10. 11:19:42

@PPK™: ez a fòkakurva tuti anyagos. Jó hír, hogy a fajtája kurva jó az àgyban, tehàt nem teljesen felesleges olvasgatni az agymenèseit, ha ràrezonàlsz, úgy leszop, hogy sose felejted el. :D

PPK™ 2019.09.10. 11:20:26

@MsIreneAdler: "ha akarsz gyereket, akkor mit képzelsz magadról, meg akarod lasszózni, rabigába akarod hajtani, magadhoz láncolni a férfit"

Ezek csak a sokadlagos célok, a fő mozgatórugó az aranyásás ;-)

PPK™ 2019.09.10. 11:21:26

@Kero88: "fókakurva" :D :D :D

2019.09.10. 11:47:58

Volt itt akit kérdeztem arról, kommentelhetek-e. Szerintem most kaptam is választ.

@Kero88: Na jó annyit nem érsz, hogy szórakozzak veled, szóval inkább azt nem ajánlom, hogy baszakodj velem.

Egyébként sztem ha nem 88-as születésű vagy, akkor nem jó ómen amúgy sem az a számocska.

2019.09.10. 11:52:07

@ÖnfejűPolly: Ha elolvasod a hsz-ét és tisztában vagy vele, hogy az mi, akkor látod mi van.

God Harald 2019.09.10. 11:59:57

@Kero88: ez olyan kapitányosra sikeredett.

Kero88 2019.09.10. 12:05:21

@Fókabébi a porondon: te is kommentelhetsz, èn is kommentelhetek. Te teszed mindazèrt hogy màsok megrökönyödjenek zilàlt gondolatmeneteden, aminek nyilvànvaló célja pszichopàtiàs àllapotod tova-szublimàlàsa a fejedből. Én meg hànyok az ilyenektől, ès mindenkèpp szerettem volna ha tudod ezt. Kàrtékony àllatnak tartalak, szívesen vennèm ha inkàbb egy csatornàba büfögnèd fel azt a szart ami ömlik a fejedből. Szèp napot :)

MsIreneAdler 2019.09.10. 12:08:29

@PPK™: hmm most, hogy mondod...azok a pici kis fáradhatatlan kezek, biztos kurva gyorsan ásnak :D, mert max így tudom elképzelni, hogy valaha gyerekért aranyat lássak.
Igazából, mindenki, aki anyagi érdekből, facebookon való tetszelgésből, pasi megtartás miatt vagy társadalmi nyomásra vállal gyereket, az mind csalódni fog. A csalódott szülők pedig kretén gyerekeket nevelnek. Így minden tiszteletem azé, aki ha úgy érzi, nem neki való ez, nem szül/csinál gyereket.

2019.09.10. 12:20:11

@PPK™: bro, a szaftos, mocskos perverz részletekre vagyok kiváncsi az Yrenkével való lámurotókból

2019.09.10. 12:22:07

@Kero88: Figyelj örülj hogy valaki növeli a kattintásszámot ingyér a blogon, meg nem tolonganak azok a nők sem, akik dicshimnuszt, meg ódákat rebegnének hálával telve a férfiakhoz. Persze felszínesen hálásak biztos, nem is értem mi bajod van, mindig találni olyan nőt aki a nagy lópikuláért kinyalja a hátsód. Tod, amikor fültanúja vagy annak, hogy vki az 1000 Ft-os felsőjét titkolja.
Két kérdés fogalmazódik meg bennem ilyenkor:
-Hogy lehet vkit annyira leszarni, hogy nem veszem észre az új ruciját
-Most akkor közben elvárjátok, hogy jól nézzen ki?
Persze én ilyenben nem élek, de azért ez az igazság, hogy ez a valóság.

Szóval a nő ne csináljon ezt, meg ne csináljon azt, de az ellenkezőjét sem. Ebben b+ nem lehet élni és kész. Tudom, hogy nem érdekel.

PPK™ 2019.09.10. 12:30:37

@MsIreneAdler: az a baj tudod, hogy egy értelmes férfinak ma már komoly trükkökhöz kell folyamodnia annak érdekében, hogy kiderüljön számára az adott nő jelleme - már amennyiben a fejébe veszi, hogy hosszútávú, komoly kapcsolatot akar vele. Mert bár volt szó róla pár napja, hogy mikből lehet látni, van az a réteg, amelyik kurva jól el tudja eljátszani a szerepét és csak haditervvel lehet kiugrasztani a nyulat a bokorból.

Kábé itt tartunk. Vagy kisakkozza az ember fia ésszel, vagy homokba dugja a fejét és nyüszíthet később, ha asszonyka félrekúr/aranyásik/felcsináltatja magát/érdekből van vele/stb.

Ha érdekel, írok példákat, hogy mikre kényszerülnek azok a férfiak, akik nem zsákbamacskát akarnak.

PPK™ 2019.09.10. 12:31:43

*el tudja játszani

Kero88 2019.09.10. 12:37:51

@Fókabébi a porondon: az a bajom hogy kurvàra hiányzik a kohéziò abból amit írsz, pedig làtszòlag rendelkezel azokkal a képességekkel amik annak megteremtèsèhez szükségesek. Ez vagy azért van mert provokàlsz a hanyagsàgoddal, vagy mert valòban így mennek a fejedben a gondolatok, ebben az esetben pedig javasolt lenne felkeresni egy szakembert aki kibogozza őket. Aztàn vàrunk vissza szívesen.

MsIreneAdler 2019.09.10. 13:22:53

@PPK™: persze, hogy érdekelnek a férfi shit tesztek, meg a szaftos sztorik, ennyire azért még emlékezhetnél :D. Azért vagyok itt, hogy olvassak, tanuljak, meg jártassam a szám!
Te figyu, ez a király-bro-srác mindig ilyen kiváncsi ;)?

2019.09.10. 14:05:51

@God Harald: ti románok senkit nem basztok meg, mivel az egész kontinens utálja a szőröstalpú fajtádat.

PPK™ 2019.09.10. 14:08:47

@MsIreneAdler: először életemben csalódást kell okoznom :) Meggondoltam, mégsem írok sztorikat. Csak szólok, hogy ezek nem holmi shit-tesztek, hanem patent próbatételek :)

A király-bro-srác egy szemét, lenyúlta a szerelmemet :'-(

Gondolhatod mekkora király lehet, ha Tőlem nyúlt :)

Rita Vrataski 2019.09.10. 14:24:59

Kedves, menj el vele a legelső plázába, és vegyél neki jó sok ruhát :) Ne sajnáld a pénztárcádat! :) Egyébként a luizputtony, guccsi kollekcióiba is vannak olyan nagyanyás cuccok vagyonokért, hogy azt gondoltam, átnézem a padlást mert tuti találok ilyeneket...

Komolyra fordítva. Totál be vagy szarva a "reprodukciós igényektől" (ki használ ilyen szót??), két edzés között esetleg egy fürdetés, pelenkacsere belefér? Ezt rávetíted a "társadra". Fosol. Felszínes vagy.

"Nem menekülni akarok tőle, megtehettem volna többször is, de szeretem őt, őszintén, és ő is engem."
Persze, persze. Miért nem menekültél? Szereted? A nagy lófaszt. Saját magadat szereted.

Egy egoista, felszínes 45 éves fasz vagy. 6 éve vagytok együtt. Annyit tudtál kinyögni, hogy nem tetszik az öltözködése mostanában. Pedig csak kurvára félsz.

MsIreneAdler 2019.09.10. 14:33:05

@PPK™: nem gondoltam, hogy kifecseged a szupertitkos golddigger-lebuktató teszteket itt a blogon. Azt hittem küldesz valami linket, sztorit, vagy ilyesmi. De ha nem hát nem, titkolózzá' csak.
Aha, hát nem ezt kérdeztem, hanem, hogy mit kiváncsiskodik.. Illetve...izé...ó szegénykém, jobban vagy már, akarsz róla beszélni :D?

TSEPKE (törölt) 2019.09.10. 15:33:05

@Rita Vrataski: igen, ez pont így szokott történni.
Minden oké, love a köbön, aztán egyszercsak... Nyuszómuszó, mit szólnál egy Benőkéhez?
Faszi felnéz a meccsről... Uhh vaze ki ez a kövér lelakott banya, hogy került ide?!

De most komolyan,eddig észre sem vette, hogy felszaladt húsz kiló babaháj a popsira amit legyűr esténként?! :DD

MsIreneAdler 2019.09.10. 16:27:18

@Rita Vrataski: de azt írja a poszter, hogy az elején megbeszélték, hogy nem lesz gyerek. Szerintem az lett volna a szemétség, ha hitegeti. Hány olyan van, hogy egy nő a legszebb éveit adja a, "majd" - ra meg a "most nem" - re. És tényleg mi van, ha ő két edzés között nem akar pelust cserélni? Oké meg lehetne tőle kérdezni, hogy ő vajon mennyit változott a hat év alatt, meg hogy igazándiból miért nem szól a barátnőjének, hogy nem tetszik a maci naci. De ez rejtély marad.

PPK™ 2019.09.10. 16:56:33

@MsIreneAdler: link? Ezek nem általános sablontesztek kérlek szépen... mondom próbatételek, vágod :-)

De amúgy tudom má' rég ki vagy ám, mert tök okos is vagyok :-)

Nem, nem akarok róla beszélni, viszem magammal a sírba :'-(

Most akkor megvigasztalsz, vagy meddig bohóckodunk még itt?

:-)

Rita Vrataski 2019.09.10. 18:46:15

@TSEPKE: mi köze van a külsőnek, ill a ruhának a gyerekvállaláshoz?

Rita Vrataski 2019.09.10. 19:01:33

@MsIreneAdler: mint mindíg, ez egyoldalú, és rejtély marad.

Csak picit vicces ez a "gyereket akarsz? tényleg? de mégis hogy nézel ki? és mi a fene van rajtad? "

Logikus, 6 év szeretet után.

MsIreneAdler 2019.09.10. 19:36:35

@PPK™: ó ne már, most csak még kíváncsibb lettem. Miféle tüzes karikán kell átugrani? Csak nekem mondd el, nincs tétje, én már kiástam az aranyat, itt kotkodálok a kupac tetején :D Rajtam már ezeket nem teszteli senki.

Azt hogy okos vagy, onnan tudhatod, hogy szóba állok veled :) Amúgy olyan egy rohadt titokzatos nő vagyok, hogy nem volt nehéz dolgod. Ahogy nézelődtem, nem nagyon látom a régi törzsgárdát, hova tüntek?

Hogyan szeretnél vigasztalódni :)?

moonshadow 2019.09.10. 19:44:28

-Lehet azért kezdi elhagyni magát, mert te is elhagyod magad, így neki is csökkenteni kell a szintjét, vagy le kellett volna lépnie.
-Ha mégis egyoldalú a dolog, és ő úgy bálnásodik, hogy te továbbra is fitt és top maradtál, akkor bevonhatod közös időtöltésekbe sportba, hogy ledolgozza a felesleget.
-Lehet neki szólni, mert gyanús, hogy csak itt siránkozol, és őt meg abban a hiszemben tartod, hogy így is tetszik.
-Mindenképpen kezdj aktívan sportolni, ha eddig nem tetted, részben azért hátha észreveszi magát és felzárkózik, részben azért, mert ha lelépsz ne akkor kelljen kezdened a fejlődést.
-Ne csinálj neki gyereket, mert akkor lesz csak igazán bálna.

Rita Vrataski 2019.09.10. 19:54:49

@God Harald: Csabi, Csabi fordítva, ők minket... pedig jó kis meccs volt, nem olyan unalmas szar, mint általában, amiket útálok. de bemutathatták a címert a fekete seregnek végül... egyébként megérdemelték a győzelmet.

PPK™ 2019.09.10. 20:18:59

@MsIreneAdler: azt egy szóval sem mondtam, hogy saját sztorik lennének, de akadna olyan is és amik nyilván tanulságosak lennének kicsiknek és nagyoknak egyaránt :)

Nem tudom, hogy hova tűntek, de ha jól megy, pár hét múlva még eggyel kevesebben lesztek :)

De hát a jó öreg Kupak is itt rontja még a levegőt látod, meg a bro is, akire ugye medúzásodol serényen :)

MsIreneAdler 2019.09.10. 20:56:29

@PPK™: jó, oké, amúgy el tudom képzelni, micsoda furmányos lehet az a teszt, ha egy pasi tálálja ki :D
Ó hát Szomszédot az első kommentjéről, nem is már az avatárjáról felismertem. Ő egy legenda! Király-bro-srác nem rémlik,( volt neki másik nickje?) akit viszont emlegetett, Edit, őt ismerem :)

Mi ez a homályos utalás? Nem vagy te nő, tessék érthetően mondani, ha közölni szeretnél valamit :) Szóval mi ez a maszlag, hogy egyel kevesebben?

TSEPKE (törölt) 2019.09.10. 21:07:43

@Rita Vrataski: ha férfi lennék, minden álmom lenne egy nő, aki röpke hat éves kapcsolatban már igénytelen tehén. Biztos csinos anyuka lesz és vigyázni fog az egészségére, így biztosítva, hogy még lássa felnőni a gyereke..
De nem vagyok férfi, így azt mondom, ha valaki ilyen durván leszarná, hogy mi van saját magával - miközben nem közölné világosan, hogy depressziós lett, kínjában évesrohamai lettek, mert kevés a szobanövény a házban vagy ilyesmi - akkor nemhogy gyereket, de közös megöregedést se terveznék vele.

Lúdvérc 2019.09.10. 21:15:02

Ha szereted, egyéb dolgokban jó az összhang, mindenképp beszéljetek. Szerintem szakítani olyasvalakivel érdemes emiatt, akivel még az összhang sincs meg, csak addig jól nézett ki és most már az sincs. (Van ilyen.)
Szerintem nincs az a nő, aki ne sértődne meg kapásból egy durván vagy finomnan bedobott "kapd össze magad, hogynézelmárki" témájú beszóláson, beszélgetési kezdeményezésen, szóval én valahogy trükkösen próbálnám. Pl ajándékozd meg egy olyan ruhával, amihez hogy felvegye, kéne egy kis meló. Ekkor előveszel a zsebedből két kondibérletet. Nem tudom, te hogy nézel ki, de a pasik nagy része 40 felett amúgy bőven apukatestű, közben azt hiszi, jól néz ki.
És persze nehogy azt gondold, hogy egy nő azért hagyja el magát, mert egy reggel felvillant benne a gondolat, hogy jó lenne kipróbálni. Annak bizony oka van. Lehet, hogy ahogyan te nem érzed most őt vonzónak, ő már régebb óta nem téged, így megspórolja a "ma fáj a fejem" kifogásokat, mert nem kívánod. Tehát nem kizárt, hogy ez a vonzalomvesztés kölcsönös. A gyerekhez meg nem kell okvetlenül vonzalom, és utána jó ideig meg is lesz a kifogás.
Szóval mielőtt letámadod a kondibérlettel, egy pillantást azért vess a tükörbe is. Persze lehet, hogy te jól tartod magad, nem ismerlek, más a baj, mert a nőknél a vonzalomvesztéshez az is elég, ha nem viselkedsz számára eléggé férfiként, és tökmindegy mennyi izom van rajtad.

PPK™ 2019.09.10. 21:25:15

@MsIreneAdler: talán az egyik legjobb sztori nagy vonalakban annyi, hogy az egyik cimbi leakasztott kötetlen kúrogatásra egy gádzsit, de az meg kiderült, hogy kurva jó arc, meg értelmes, meg minden földi jó, ez meg csak várta, hogy majd úgyis kiderül valami róla, hogy mondjuk pornós volt, vagy bármi szokásos, azt' csak nem akart defektes lenni a gáré, szóval átkonvertálta a kapcsolatot a csávó komolyra, aztán még az összecuccolás után sem akart kiderülni, hogy ugyanolyan tré a csaj mint a többi, szóval megrendeztük, hogy csődbe megy a tesa, mert hogy majd attól úgyis lelép a csaj a picsába, csak azzal nem számoltunk, hogy a bringa tényleg frankó volt és inkább felvett egy rahedli kölcsönt, meg el akarta adni a pecóját, hogy kihúzza a szarból a bátyót, mi meg pislogtunk, hogy ilyenkor mi a fasz van.

Aztán utána meg tervet kellett kovácsolni arra, hogy megoldjuk a kialakult helyzetet, de további hazudozás, meg kamu NAV-borítékok nyomtatgatása helyett inkább előhozakodott a haver az igazsággal, és bár a suna kicsit kibukott, nem játszotta a bazári majmot, hanem megértő volt és azóta is kurva jók együtt, meg kajak szeretik egymást, van csimóta is, kamázom őket :)

Szóval ha két jól kinéző, normális, egy szinten lévő ember össze tud jönni, akiknek fasza humorérzéke is van, az azért tud hatékony lenni :)

Ja, a bro nem régi motoros, ő a közben csapódott ide, míg te elvoltál aranyásni :)

Azér' homályos, mer' nem publikus, azért írok úgy, mint egy nő baszki :-)

TheKillers 2019.09.10. 21:48:52

a dagadt nödröl te tehetsz, mert sajnálatbol sosem bámultál meg egy csinos nöt csak a szemed sarkábol, és szerelemböl vagy kedvességböl biztos, hogy azt mondtad neki korábban, hogy kövéren is nagyon szeretnéd. tehát engedélyt adtál rá kvázi, a nök ezt évtizedekre megjegyzik és ez lesz az elsö, amit hallani fogsz ha a témárol leültök beszélni.
elbactad.

MsIreneAdler 2019.09.10. 21:51:15

@PPK™: ez jó sztori, bár kicsit para a srác, a lényeg, hogy jól végződött.

Hidd el, tudom, milyen hatékony az ilyesmi ;)

Igen, aranyásni voltam, naná!

Ha nem publikus, akkor meg mi a szösznek kezdesz bele baszki :)?

2019.09.10. 21:53:26

@Kero88:

"provokàlsz"
Amit ti írtok a nőkről az mi?

Kérdésem: ha nem az, akkor mi?
Ha erre azt írja bárki, hogy ez egy vélemény, akkor tőlem is elfogadható.

2019.09.10. 22:00:43

@Rita Vrataski: teljesen igazad van.

Annyit tennék hozzá, hogy nem minden kapcsolat végződik hurka-sonka-szalonnában. A gyávaság mellett komoly tényező még a tudatosság hiánya. Negyvenesként pontosan tudom, hogy duplája energiát kell az EGÉSZSÉGRE fordítani, mint tíz éve. (Nem a szépségre, az egészségre.) Négyszeresét, mint húsz éve. És ez így lesz később is. Ezért van olyan sok leszottyadt öreg.

Sokan kérdezik a feleségem, hogy négy gyerek után hogy nézhet ki még mindig ilyen jól? Meg mondják, hogy genetika... hát nem csak. Sosem eszünk junk foodot, havi egyszer eszünk édességet, heti két kiló zöldséget eszünk fejenként... ezernyi módon óvjuk az egészségünket, de leginkább szeretet, nevetés, szex... áh, hülyeség ezt magyarázni annak, aki nem érti.

2019.09.10. 22:08:28

A hazug feltételezéseitekkel pedig sikeresen leképeztétek a környezetemet.
Erre mi a helyes reakció?
Tűrni csendben?
Mosolyogni és smúzolni?
Elfogadni az előre kiosztott alárendelt szerepet és játszani a hülyét?
Ugyanolyan bunkó ganénak lenni mint az aki mondja?

2019.09.10. 22:12:00

@Kero88:

"Aztàn vàrunk vissza szívesen."
Szarok rá, hogy mit vártok.
Nem tettél értem semmit, hogy megfeleljek az elvárásaidnak.
A kártékonyságról annyit, hogy nem én kezdtem a neten faszságokat írni az ellenkező nemről.

Kero88 2019.09.10. 22:20:55

@Fókabébi a porondon: Én nem írtam semmi sértőt a nőkre vonatkozólag, sem most sem máskor.

A te józan érzékelést sértő stílusodra reagáltam úgy, ahogy. Sokan járnak ide gőzt kiereszteni, másokba rugdosni, tovább mételyezni az amúgy is eléggé sérült társadalmunkat. Gondoltam felhívom rá a figyelmed, mi is az amit csinálsz, milyen érzés másoknak olvasni a szövegeid. Bántani nem szándékoztalak, ilyen vagyok egyszerűen ha nem fékezem magam. De ugye, mennyivel jobb ha kicsit becsomagoljuk amit gondolunk és nem rögtön, az indulatok hevében tesszük közszemlére?

Szép estét.

PPK™ 2019.09.10. 22:26:14

@MsIreneAdler: nem para a csóka amúgy, így leírva talán annak tűnhet.

De amire rá akartam világítani ezzel és délután is erre céloztam az az, hogy ma jóval nagyobb az esélye annak, hogy rábaszik egy férfiember ha megelőlegezi a bizalmat, mint annak, hogy amit elsőre réznek látott, arról (némi nemű próbatétel után :)) kiderül, hogy valójában arany (arany, vágod :)).

Mert az első esettel tele a padlás, a blog, a környezetünk, az utóbbi meg konkrétan kivétel. Aztán utána lehet ám csipogni ezerrel, hogy hát pocsolyába lépett a delikvens, meg de hülye volt, meg még ott van(nak) a gyerek(ek) is, kábé eső után köpönyeg és ezek ráadásul akkor is tükörsimán bekövetkezhetnek, ha a csóka 2+ szinttel magasabb polcról nyúl le.

Szóval lehet itt papolni bizalomról, ha egyszer ezerszer nagyobb az esélye az első verziónak, így hát egy értelmes csóka kábé nem tehet mást, mint alkalmazkodik a kialakult helyzethez és ilyen eszközökhöz folyamodik.

De egyszer régen valahol olvastam egy jóképű csávóról is, aki úgy gondolta, hogy ad egy utolsó esélyt annak, hogy komolyra leakasszon egy sunát, aztán beadta a randik alkalmával, hogy albérletben tengődik, meg egy egyszerű kisautóval ment a csajér'. Aztán mivel jókiállású gyerek volt, így azért párnak kellett kötetlen kúrogatásra, de komolyra nem, attól függetlenül, hogy belengette az előrelépés lehetőségét anyagiak terén. Egyszóval nem volt "kész" a csávó, így nem kellett, csak lazára. "Érdekes" módon amikor a frankót mondta a saját ingatlanokról, meg a drágább bicajjal ment randira már másnap kivétel nélkül a folytatásról érdeklődtek a kiszemelt nőstények, pedig ugye ugyanaz a csóka volt. Na, ez mondjuk maradt a kötetlen kúrogatásnál - nyilván -, ahogyan ugye az első sztoriban szereplő is így tolta, csak ebben az esetben nem talált kivételt a manyus.

Te jöttél a lemorzsolódásokkal, ebből következett a belekezdés :)

Baszki.

:-)

2019.09.10. 22:30:50

@Kero88: Ezt a szép estét nyálasságot hagyjad már
Ja a hatezredik nickeden csinálod a "csomagoljuk be a mondandónkat" hol látsz te olyat, hogy olyan jelzővel illetek bárkit mint te engem? Ha??
Bamba barmot nem az én személyemben fogsz te találni.

Szép estét, jaj folyik a nyál a számon.

MsIreneAdler 2019.09.10. 22:33:44

@Fókabébi a porondon:
"A hazug feltételezéseitekkel pedig sikeresen leképeztétek a környezetemet."

Ez mit akar jelenteni??? :) De komolyan érdekel.

PPK™ 2019.09.10. 22:46:44

@MsIreneAdler: te csak ezt az egyet nem érted? :-D

Kero88 2019.09.10. 22:57:36

@Fókabébi a porondon: gondoltam kedves leszek, elassuk a csatabardot, ilyesmi. Foleg a delutani maganleveledet figyelembe veve volt ez a szandekom, de neked ugylatszik mas terveid vannak.

Amugy nekem ez az egy nickem van, plusz a regi feluleten is a sajat nevemmel kommenteltem, fel tudom vallalni a velemenyem. Megint ossze vissza beszelsz.

Amirol viszon nem esett meg szo, az a sajatos viselkedes, amit gyengebb fizikumuk miatt a nok gyakorolnak leginkabb: a passziv agressziv kommunikacios stilus, jatek masok erzeseivel es egyeb okossagok. Te ebben utazol, indulatok kelteseben, aztan az aldozat eljatszasaban.

Akinek realis vilagkepe van, az tudja, hogy ez pontosan olyan karos mint eroszakot alkalmazni egy gyengebben, vagy epp kihasznalni a tarsadalmi statuszbol fakado elonyoket valaki karara.

Mi is ennek a mondandoja? Hogy jelzok nelkul is meg lehet bantani valakit, veres nelkul is lehet traumatizalni és a te trágár kifejezésektől mentes kommented is lehet kifejezetten visszataszító.

Szép estét.

Kero88 2019.09.10. 23:00:57

@PPK™: Ja erre emlekszem, ez volt az a csavo aki meg kepet is toltott fel magarol ide, ugye?

PPK™ 2019.09.10. 23:25:31

@Kero88: hát arra nem emlékszem, hogy töltött volna fel fotót :)

VOGAben 2019.09.10. 23:41:55

Én, így éppen a negyvenen túl már semmi késztetést nem érzek a "kispapa" szerepre, meg arra a sok mindenre amivel ez jár. Igaz, már van egy majdnem felnőtt gyerekem, aki már egy jó ideje külön él. Egészségem még csak csak, de nem tartanám felelős akciónak a részemről. Vannak kivételek, bátraké a szerencse! Egy újabb házassággal már semmit nem "nyernék", viszont kockáztatnék mindent. Főleg a korban stimmelő 30-40 évesekkel. Sokuk laza kapcsolatnál többre nem is vágyik. A gyerektelenek is bevetik ezt a szöveget de csak csali jelleggel... volt ilyen nem is egy. Ilyenekkel családot? Egy megyeszékhely is tele van már alfa özvegy jellegűekkel. Bumeráng módjára térnek vissza rendre. Hazudnak is de mekkorákat! A célnak megfelelnek, csak béke legyen. Velük ellentétben én abszolút nem pánikolok, ha esetleg pár hétig elmarad az eksön...

Kero88 2019.09.10. 23:49:57

@PPK™: pedig de, és utána még a hozzászólások között is megjelent :)

MsIreneAdler 2019.09.10. 23:54:30

@PPK™: valahogy ezt a női mentalitást sosem értettem. Van egy ismerősöm, nő, negyvenhez közel még keresi az igazit. Sorolja, hogy ez a csávó ezért nem jó, az azért nem. Majd megemlíti, hogy nekem milyen szerencsém van a férjemmel. Akkor én meg rávilágítottam neki, hogy ezelőtt 15 évvel tucatjával szórta ki a hozzá hasonló nem vagyonos, ámbár szépreményű, szorgalmas srácokat, mert se kocsi, se lakás, se ez se az... Most meg készen kéne neki az az élet, amiért együtt 15 évig dolgoztunk. Felfoghatatlan. És basszus az a durva, hogy tényleg azt hiszi, ez szerencse :D

luis5 2019.09.11. 05:17:17

Haver ha te 45 évesen még nem tudod h akarsz e gyereket gondolkodj el. Ha most megszuletik már nyogdjas leszel az érettségijen.

2019.09.11. 10:28:12

@Fókabébi a porondon: Ti még egymásba fogtok szeretni. Ezt bármelyik hálivúdi romkom megmondja.
süti beállítások módosítása