Az ideális nő vak

2019. szeptember 11. 08:24 - csajokespasik

       

Kissé csapongó gondolatvilágú Levélírónk szerint a férfiak a következő paraméterek alapján állítanák össze a Tökéletes nőt: kifogástalan külső, ami pornófilmben és operabálon egyaránt megállja a helyét. A féltékenységet hírből se ismerje, de a hűséget annál inkább. Adjon elég szabadidőt, ugyanakkor neki ne legyen rá igénye, és szeresse a totális ellenőrzést. És ez még csak egy része.         

 
       

  Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Barátságot férfi és nő között az a remény tart össze, amit a férfi táplál, hogy egyszer csak ágyba tudja majd vinni a nőt - és az első lehetőségnél meg is fogja próbálni. Ha a nő ebbe nem megy bele, vagy elhülyéskedi, akkor a pasi felrója neki, miért tett úgy, mintha benne lenne a dologban? „Miért játszadoztál a szívemmel??” - ismerős? Nincsenek önzetlen emberek, mindenki csak érdekből cselekszik vagy közeledik. A barátság? A türelem? Ezek azok, amikkel mindenki visszaél - amúgy sokak szerint ma már csak üres szavak... Azt látom, hogy sokaknál az értelmi és érzelmi intelligencia a béka segge alatt van.       

       

               Kifogáskeresés, önzés, „Nekem van igazam, mert én vagyok a falu bikája”, egózás. „A nők csak két lábon járó problémahalmazok”. Maradj fiatal, az embernek fiatalon kell párt keresnie, és fiatalon építeni a jövőjét, a természetben is így működik.

Én sok klubban megfordultam már, a Szerencsétlenek klubjától a Panaszkodók (de reménykedők) klubjáig, beláttam, hogy innen se vezetnek utak az önmegismerés, vagy beválós megoldások felé, ...kösz, de nem.

A férfiak a következő ideális paraméterek alapján állítanák össze a Tökéletest: kifogástalan külső, ami pornófilmben és operabálon egyaránt megállja a helyét. A féltékenységet hírből se ismerje, de a hűséget annál inkább. Adjon elég szabadidőt, ugyanakkor neki ne legyen rá igénye, és szeresse a totális ellenőrzést. Legyen vak, ne kérdezze, hová csavarogsz és kivel, hosszú estékre engedjen el, mialatt se unatkozzon: mossa majd a gönceid és a saját pénzén bevásárol rád. Teljesítse az elvárásaid, mindehhez bomba alak, ami érthető, mert számára ez a könnyed életvitel egyáltalán nem lestrapáló. Engedelmes és türelmes. Továbbá satöbbi... Csakhogy mindez mennyire életszerű? És a másik mindezért mit adna cserébe? Elég sokba kerül, szerintem, amiket eddig az áruszalagra pakolt : D          

 

 

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9115063804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heinrich Spitzvogel 2019.09.11. 09:02:16

Mi ez a szar? Legkozelebb egyszerubb lenne egy Tamas Gaspar Miklos-cikket linkelni

VOGAben 2019.09.11. 09:02:32

Kasszás Erzsi monológját olvashattuk.

God Harald 2019.09.11. 09:25:09

Ezeket a szerencsétlen nyomorultakat hol találod meg? A valóságsók rajongói klubjában?

EGY a Queen 2019.09.11. 09:25:41

Megdöbbentő!
Mármint a dagadt,idióta nőknek ez az önigazolásos frusztrált agymenéseik,amiket rendre idehánynak.

PPK™ 2019.09.11. 09:40:28

Szerintem inkább néma legyen, mint vak :)

h.chris 2019.09.11. 13:54:21

„A nők csak két lábon járó problémahalmazok"

Miért, ez nem így van?
Dehogynem.
Ha az ember csöndre, nyugalomra, jó kikapcsolódásra vágyik, arra ott vannak a haverok és baràtok. Szerintem a férfiak több mint 90%-a a szex és a főzés mosás takarítás miatt él együtt egy nővel. Cserébe elviseli a problémáival.
Tartsa fel a kezét, aki belemenne állandó hűséggel járó párkapcsolatba egy szexet, főzést mosás takarítást nem vállaló nővel?
Vagy aki okoskodva mindig megkérdőjelezi?
Vagy aki a férfi társához mérve rusnya?
Ugye senki...

El Amante 2019.09.11. 15:09:55

@h.chris: "Szerintem a férfiak több mint 90%-a a szex és a főzés mosás takarítás miatt él együtt egy nővel. Cserébe elviseli a problémáival." Egészen pontosan ezért tart itt a társkeresés. Mert nem társat keresnek sokan, hanem dugható pótmamát. Aztán amikor ez kiderül, és a nőnek nem tetszik a ráosztott szerep, netán később jön rá, hogy át lett baszva, akkor ő a jellemtelen, büdös kurva, aranyásó aki újra fel akar ülni a faszkörhintára. Hát persze. A poszternek teljesen igaza van, az irreális elvárás mindkét oldalon jelen van.
Azért kíváncsi lennék, milyen problémái vannak egy nőnek, hogy azokkal egy ffinak annyit kelljen foglalkozni, h a háta közepére kívánja.

2019.09.11. 19:19:15

Einstein listája a feleségének 1914-ben:

Gondoskodsz róla, hogy:
1. ruháim és szennyesem rendben legyenek tartva,
2. három étkezésemet rendszeresen, saját szobámban kapjam,
3. hálószobám és dolgozószobám rendezett legyen, különös tekintettel arra, hogy íróasztalom meg legyen hagyva kizárólag az én használatomra
2. Lemondasz minden személyes kapcsolatról velem, amennyiben nem feltétlenül szükségesek társasági szempontból. Tételesen felsorolva lemondasz arról, hogy:
1. hogy otthon üljek veled,
2. hogy veled menjek társaságba vagy utazásra
3. Velem való kapcsolatodban tartod magad az alábbi pontokhoz:
1. Nem vársz tőlem intimitást, és nem dorgálsz meg semmilyen módon,
2. Nem beszélsz hozzám, ha azt kérem,
3. Azonnal és tiltakozás nélkül elhagyod hálószobámat vagy dolgozószobámat, ha azt kérem
4. Nem viselkedsz lekicsinylően velem gyermekeink előtt, sem szóban, sem tettben.

erkölcsi hulla 2019.09.11. 19:36:49

@Frau Untermensch4: Kibaszott zseni volt az az ember. Többet is tett az emberisègèrt mint a bolygó szakadèk ribancai együttesen.

2019.09.11. 20:23:46

@erkölcsi hulla: "Kibaszott zseni volt az az ember" - igen, és bár nem "nőbarát" amit itt felsorolt, de aranyos :)

"Többet is tett az emberisègèrt mint a bolygó szakadèk ribancai együttesen." - hát... erre nem reagálnék :)

erkölcsi hulla 2019.09.11. 23:44:42

@Frau Untermensch4: Kibaszott zseni ès ezek alapján alfahím. Már akkor red pillezett, mikor meg feminizmus sem lètezett.

moonshadow 2019.09.12. 00:55:49

Még a végén tiszteletbeli sunátorrá avatjátok Einstein-t. :)

MsIreneAdler 2019.09.12. 08:23:18

@Frau Untermensch4: árnyaljuk már annyival a képet, hogy ezt a levelet Milena Maric nem a nászéjszakán kapta, hanem házasságuk alkonyán. Mai szemmel olvasva valóban "durvának" tűnnek az instrukciók, de egyrészt ezek a dolgok akkor még nem számítotrak olyan kurva nagy kérésnek egy feleség felé, másrészt (hahó!!) egy olyan emberről beszélünk, akinek köztudottan gondjai voltak a társas érintkezéssel. Nekem inkább az verné ki a biztosítékot, hogy miután nyíltan csalta a feleségét a saját unokatesójával, utána el is vette azt... Na mindegy csak ennyit akartam :)

2019.09.12. 08:50:33

@MsIreneAdler: mint érdekességet tettem ide -gondoltam akit érdekel további információ, majd megkeresi -, nem is írtam hozzá véleményt, bár mint írtam, én aranyosnak tartom és semmi bajom vele.
Gondolom azért is, mert nem én voltam ez a feleség :)
süti beállítások módosítása