Ő kérte a szünetet. Megkapta...

2019. október 08. 07:54 - csajokespasik

       

                „Sajnos nem fogta fel, hogy nem az a megoldás, hogy ő hisz és erőltet valamit, majd a hallgatásával fojtogat, meg úgy érezze, neki bármit lehet” - a csaj türelmes volt a pasi számos húzása ellenére, végül az volt az utolsó csepp a pohárba, amikor a csávó kérvényezte a szünetet.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Három év után a párom javasolta, hogy tartsunk szünetet.

Költözzek el. ..

Majd szól, hogy mikor akar látni... - ezt így, ilyen nyers tárgyilagossággal közölte, én pedig dühömben azzal vágtam vissza, hogy megkapod a szünetet, jó hosszút, akkorát, h. sosem lesz vége.

Miért jutottunk ide? Egy idő után úgy kezdett viselkedni, mintha mindig neki lenne joga a sértődésre. Csak egy eset: megbeszéltük, hogy délután ünnepeljük a szülinapom. Külön kérte, várjam meg. Majd anélkül, hogy szólt volna, plusz 2 órát benn volt a munkahelyén, utána sem sepert hazafelé, elvitte egyik kollégáját valahova, így +másfél óra esett ki, utána meg összefutott valakivel, akivel estig elvolt.        

       

               Amikor megjött, már mindenki elment. Nem akart beszélni, azt hittem, szégyelli magát, de inkább úgy viselkedett, mintha nem történt volna semmi. Nem köszöntött fel. Elfelejtette volna az egészet? Van ilyen? Ilyen sztorik vannak még bőséggel: Nyáron vitáztunk, mert tudja, hogy nem szeretek strandra járni, nem azért mert nem vagyok megelégedve az alakommal, csak nem szeretem mutogatni magam. Erre azt mondta, strandfóbiás vagyok.

Mindezekre rá olyanokat mondott, hogy nem bírja tovább, nem tudja, mi lesz velünk, mintha én lennék az elsődleges probléma forrás. Lehet, hogy minden összejött neki, nem tudom, nem mond el sok mindent, időt kért. Hát megkapta.

Elhoztam akkor mindenemet, és úgy 1 hónapon át semmi hír felőle. Ééés a hallgatását azzal törte meg, hogy rám írt: „Találkozgatsz valakivel?” - na, hirtelen érdekelni kezdtem, ha ez a helyes kifejezés. Kár, hogy későn. Mikor együtt voltunk, még vártam, hogy végre észhez térjen és lássa, hogy elveszítjük ezzel egymást. Be is következett, de részemről már nincs vissza. Sok tervünk volt, most már mindnek fuccs. Sajnos nem fogta fel, hogy nem az a megoldás, hogy ő hisz és erőltet valamit, majd a hallgatásával fojtogat, meg úgy érezze, neki bármit lehet.          

 

 

277 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4515208670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tata_ 2019.10.09. 10:30:52

@El Amante: szerintem inkább megalkuvás állhat a háttérben. Valamilyen oka van, ha a férj szeretőt tart, ezt az okot néha kényelmesebb szőnyeg alá söpörni, mint megoldani; amíg nem visz haza meglepi vírust, és diszkréten csinálja, addig a neje félrenéz, az ura békén hagyja, de kifelé lehet mutatni a tökéletes családi idill képét.

El Amante 2019.10.09. 10:57:52

@TSEPKE: mesélj! Én eddig csak szerető oldalról hallottam a kínos találkozókról, a feleség nézőpontja kimaradt.

El Amante 2019.10.09. 11:02:22

@Tata_: nincs gyerek, ketten vannak, a házasság pár éves (a viszonyunk hosszabb). Mondom, h a nő teljesen szerelmes, illetve tudom, h sz előtt nem is volt igazán komoly kapcsolata, 40 éves volt, amikor sz végre elvette... szóval azt gondolja, itt van a nagy ő... közben meg. Lehet, h tényleg emiatt néz félre (ha tudja), mert nem hiszi, h még egyszer ilyen szerencséje lesz (sajnos azt hiszem, nem tudja/látja, h sz érdekből vette el).

2019.10.09. 11:03:46

@El Amante: lila köd..
Nincs gyanús kimaradás, telefon, semmi amire felkapod a fejed..
Izé, én tényleg nem akarok rosszat, ismersz, de hidd el tisztán láttam. Nem ez az első eset..
Kutatás, qrva anyád, hiszti, válás.
Így örkényesen kb ennyi volt

Womb Rаider 2019.10.09. 11:06:41

@Tata_: Az információ közvetett..meg amúgy eléggé ismert 'szállóige' is.. :)

Többet nem tudok elmondani..kérem, kapcsolja ki!

Tata_ 2019.10.09. 11:11:06

@TSEPKE: ilyenkor elgondolkodom, hogy mi lehet a csávó oka arra, hogy szeretőt keressen? Biztos vannak olyan férfiak, akiknek a monogámia ismeretlen fogalom, de ha az ember megkap mindent a kapcsolatában, amire vágyik, akkor semmi értelme kockáztatni a kapcsolatát. Ne érts félre, nem a volt kapcsolatod boncolgatnám, csak általánosságban kérdezem.

Tata_ 2019.10.09. 11:12:33

@Womb Rаider: közvetett? Tolmácsot használt? Ja igen, rémlik, hogy nem magyar. Milyen volt? :D

2019.10.09. 11:14:29

@Tata_: maradjunk annyiban, hogy nem konkrétan szerető(k) volt(ak) hanem folyamatos vadászat, kb a konyhai légyre is..

Tata_ 2019.10.09. 11:22:27

@TSEPKE: de miért? Ennyire ösztönlény volt? A vadászat alatt a sikamlós SMS-eket, e-maileket lehet érteni? Mi hiányzott neki, ami a vadászatra ösztönözte? Csapj ám le nyugodtan, ha túlzottan indiszkrét kérdéseket feszegetek, csak szeretném érteni.

2019.10.09. 11:30:24

@Tata_: ilyen és kész. Mindig több vasat tart a tűzben. SMS miatt nem váltam volna... Némileg megnyugtató volt, hogy az egyik exe szerint ők is ezért mentek szét. Ne légy olyan naív mint én, ez azért nem olyan ritka eset.
Szóval a castingolást még gyakorolnom kell egy cseppet '-)

El Amante 2019.10.09. 11:30:44

@TSEPKE: tisztán láttad? Miből? Sz nagyon óvatos tényleg... Egyébként sajnos én is úgy érzem, lassan rezeg a léc, pedig a nő tényleg kész teljesen. De látom, hogy a keze folyton a férjén, minden képen is, minden alkalommal... szóval talán még nem tudja, csak érzi, és kifelé tolja az "enyém férfi" képet, biztos ami biztos.

2019.10.09. 11:31:43

@Tata_: én már nem szeretném érteni, te se strapáld magad ezen, hidd el, nincs mit elemezgetni rajta :D

2019.10.09. 11:34:15

@El Amante: én nem láttam semmit szívem, úgy szóltak, hogy hahó, mi viszont láttuk..

El Amante 2019.10.09. 11:35:52

@Tata_: másik sz-em ilyen (3 gyerek, szuper feleség), képtelen a farkával bírni. Nem boncolgatjuk egymást (keveset tudok a gyerekkoráról is), de sztem ő is egyszerűen olyan, hogy neki ez kell, ettől érzi férfinak magát. A hódítástól, a jó szextől.

Womb Rаider 2019.10.09. 11:37:30

@Tata_: "Milyen volt? "

Nagyon rácsúsztál a témára.. valami experientális projektet futtatsz? Új utakat keresel? Ha protekciót szeretnél, úgy le kell lombozzalak.. nem én vagyok aki segíteni tudna :(
De dobd fel ide a faliújságra, annyian megfordulnak erre..rád mosolyoghat a szerencse..vagy egy szerecsen.

El Amante 2019.10.09. 11:41:38

@TSEPKE: ja, értem. Én is ettől tarrok egyébként csak... mert már elég sokan tudják.

2019.10.09. 11:44:23

@El Amante: kérdezhetek? Volt már, hogy bebuktál?
Nem neked kell aggódnod, mi bajod lehetne belőle? Max cserélsz.. Aggódjon Sz

El Amante 2019.10.09. 11:49:35

@TSEPKE: nem, soha. Nem aggódom, max annyiban, hogy az eddigiek közül ő a kedvencem, és sajnálnám, ha vége lenne.

2019.10.09. 11:59:31

@El Amante: kedvenc :D
Értem persze.. Szerintem a statisztika szerint nincs mitől félned. Nem ismerem a körülményeket, másik felet, de a felém intézett reakciók alapján ez a ritkább végkifejlet

MsIreneAdler 2019.10.09. 12:23:57

@El Amante: értem. Tatával értek egyet szerintem is az lehet a háttérben, hogy talán inkább félrenéz. 40 évesen nem biztos hogy jön érte még egy herceg.
Akik engem csaltak, mind bebuktak :). Volt, hogy csóri nőci nem is tudott rólam, de tettem róla, hogy tudjon. Kicsinyes bosszút álltam. Mikor összepakoltam a cuccaimat, az egyik bugyimat a párna alá rejtettem :) Lett nagy veszekedés, hihihi :)

@TSEPKE: ez azért kemény lehetett. Hogy jutottál túl rajta?

2019.10.09. 12:31:49

@MsIreneAdler: kis genyó :D
Itt vagyok.. Kell még mást írnom? :P

El Amante 2019.10.09. 12:37:28

@MsIreneAdler: Fú, na, vannak itt történetek azért :) Kemény! Néha bennem is felhorgad a kisördög, amikor azt látom, h aljas a nővel (a háta mögött puszikat dobál, üzenget, amikor a nő szülinapja estéjén hozzám jön fel stb), legszívesebben lebuktatnám. De egyszerűen sajnálom (a nőt), sztem neki is addig jobb, amíg nem tud róla (befogja a szemét), és persze nem akarom felborítani a helyzetet sem. Ez így most jó, de egyébként sem vagyok bosszúálló, úh inkább hagyom a fenébe.

MsIreneAdler 2019.10.09. 12:43:18

@TSEPKE: igen genyó voltam :)
Csak azért kérdeztem, mert engem simán házasság és gyerekek nélkül is padlóra küldött az eset, neked meg nehezített pálya volt.

El Amante 2019.10.09. 12:44:40

@TSEPKE: képmutatás lenne, ha azt mondom, sajnálom? Mert egyébként ezt egyetlen ember sem érdemli meg :( Ismerősök közt volt nem kevés hasonló sztori, hát kb. a pokol egyik bugyra a lebukás időszaka, mindenkinek. Tudom, nem megnyugtató, meg már túlvagy rajta valamennyire, de sok olyan sztorit hallottam az utóbbi években, ahol egyik napról a másikra pakolt össze az egyik fél, 4 gyerek mellől is akár. Tegnap még összebújva nézték a Walking Dead-et, ma meg viszlát, és kösz a halakat.

MsIreneAdler 2019.10.09. 12:46:33

@El Amante: jó hát nem ment le szó nélkül az a béka na :), örülök, hogy megtettem, nem bánom, újra így csinálnám :)
Soha nem szorul el a szíved, mikor elmennek (mármint hazamennek :D)?

Womb Rаider 2019.10.09. 12:51:31

@El Amante: "de sok olyan sztorit hallottam az utóbbi években, ahol egyik napról a másikra pakolt össze az egyik fél, 4 gyerek mellől is akár. Tegnap még összebújva nézték a Walking Dead-et, ma meg viszlát, és kösz a halakat."

Nem vitatom.. de az interpretáló objektivitását erősen megkérdőjelezem. Ezek a dolgok soha nem történnek minden előjel nélkül..és okok nélkül főleg nem..

Ennyire a kapcsolaton kívül élni, hogy nem veszed az adás..nem lehet normális.

2019.10.09. 12:54:02

@El Amante: dehogy.. Én nem a csajokra haragszom, az lenne az igazi képmutatás. A dög elcsábította szegény ártatlan haggyjukmá...
Nem volt könnyű menet, de a mostani helyzetben nehezemre esne azt mondani, hogy jobb lett volna maradni..

El Amante 2019.10.09. 13:00:11

@MsIreneAdler: nem, sőt, sokszor én viszem haza az egyiket:) a másik nem itt él, szállodában lakik, van egy kis izgi fílingje, amikor megyek hozzá :D érzelmileg nem vonódom be nagyon, próbálok távolságot tartani, és hát valljuk be, ez azért nem a szerelmről szól :)

Tata_ 2019.10.09. 13:06:04

@TSEPKE: nem vagyok naiv, legalábbis szeretném ezt hinni magamról. Tény, hogy mindenki változik idővel, és ez vezetheti külön utakra a feleket, csak azt nem értem, hogy ez miért vezet törvényszerűen félrelépéshez. Hiszek a kommunikáció erejében. Ha pedig feloldhatatlan az ellentét, lehet venni a kalapot és emelt fővel, botrány, veszekedés és harag nélkül odébbállni.
Ha szereted a másikat, akkor megálljt tudsz parancsolni a félrelépési késztetésnek, nem vagyunk ösztönlények. Ha pedig nem, akkor a saját és a párod idejét is rabolod.

2019.10.09. 13:06:35

@Womb Rаider: van akit pofánvág igen, hogy a párja stikában mást is töltöget. Te ezt nyilván nem érezheted át, hiszen olyan őszinte, tiszta kapcsolatban mint a tiétek nem dugtok a másik tudta nélkül.

El Amante 2019.10.09. 13:07:08

@Womb Rаider: persze, teljesen igazad van, nonszensz az egész. Én is feltettem a kérdéseimet, jöttek is a válaszok: azt hittem, hogy..., úgy láttam, hogy.... de hát minden rendben volt, nem volt egy hang, veszekedés sem stb. Sablonok. Aztán kiderültek végül azért a kis apróságok, amikre korábban nagy ívben tettek, mert biztonságban érezték magukat. Én őket ugyanolyan felelősnek tartom, mint azokat, akik fogták a cuccukat és szó nélkül elmentek. És hát persze a kommunikáció erős hiánya általános. Inkább ne beszéljünk, még kiderül valami, ami miatt kihűl a lábvíz. Aztán végül valaki megelégeli, és lelép szó nélkül. Sablont lehetne már húzni ezekre.

Tata_ 2019.10.09. 13:07:51

@El Amante: ezt otthon nem kapja meg? Vagy nem is fogalmazta meg igényként a felesége felé?

Tata_ 2019.10.09. 13:09:16

@Womb Rаider: Dehogy, csak a véredet szívom. :)

El Amante 2019.10.09. 13:14:57

@TSEPKE: az a helyzet, h én is forszíroztam egy darabig, h tegyük nyitottá a dolgot, de egyik sz-em sem akarta még beszélgetni sem róla, mert h a nejük azonnal kidobná őket (ez mondjuk elkeserítő egyébként, mert beszélgetni akármiről is lehetne egy házasságban). Sztem ez egy sokkal becsületesebb formája a félrelépésnek, és nincs pofánvágás :( mondjuk belőlem hiényzik a birtoklási vágy, vagy legalábbis elég alacsony szintű, így könnyen beszélek... életemben nem voltam még féltékeny.

MsIreneAdler 2019.10.09. 13:15:01

@Tata_: de van, aki nem akar megálljt parancsolni. Van, akit ez éltet, hogy hódítson. Meg család mellől ez azért kényelmes, otthon vár a káposzta a jóllakott kecskére :)

Womb Rаider 2019.10.09. 13:16:08

@TSEPKE: Mindennek megvan ugye a maga előnye..mint pl. annak is, ha vélt/valós okok miatt különbnek igyekszünk magunkat gondolni másoknál :) Az illúzió pajzs.
De néha mégis bebasz a ménkű, pukkan a buborék ;)

(Ha stikában tenné, engem is kiborítana.. ha ez vígasz neked )

2019.10.09. 13:18:34

@Tata_: ez a sztori sokkal tisztább. Végig voltak ügyei, nem konkrét időpont után csak. Egy szimpla szerető más, ott tudsz dönteni, változtatni vagy sem, akármi..
Itt csak álltam, hogy basszus, ekkora hülye hogy lehettem. Nincs mit változtatni, most mit, másnap hazaviszek egy csajt, gyere babám, mától izgibb lesz a szex? :D
Rosszul választottam, ennyi. Semmivel sem kisebb hiba, viszont nagyobb szívás.

Womb Rаider 2019.10.09. 13:21:05

@El Amante: "És hát persze a kommunikáció erős hiánya általános."

EZ a kulcs.. ha nem tudod, mire vágyik, csökken az esélye, hogy megadhasd neki..és viszont.
Én elhiszem, hogy szavakba önteni bizonyos dolgokat impossible mission sokaknak.. nekem sem volt az.. de kis lépésekben egészen magas csúcsok is meghódíthatók. Már, ha oda vágyunk, persze.

2019.10.09. 13:21:30

@Womb Rаider: így utólag már elég vicces azt firtatni hogy vaksi voltam e? (igen)
Nem gondolom magam különbnek. Nem is ítélek meg addig senkit, amíg ő nem engem..

MsIreneAdler 2019.10.09. 13:21:53

@El Amante: persze itt a pasiknak semmi érdekük nyilttá tenni a kapcsolatot. Komolyan nem tudom mit szólnék egy ilyenhez, ha a férjem bedobná a témát. Néznék, mint rozi a moziban :)

MsIreneAdler 2019.10.09. 13:24:21

@TSEPKE:

@Tata_:

azzal az igénnyel nem tudsz mit kezdeni, hogy legyél másik nő, valaki új, izgi...mondjuk hetente :D Kommunikálhattok, amennyit akartok.

Womb Rаider 2019.10.09. 13:25:18

@TSEPKE: " Nincs mit változtatni, most mit, másnap hazaviszek egy csajt, gyere babám, mától izgibb lesz a szex? :D
Rosszul választottam, ennyi. Semmivel sem kisebb hiba, viszont nagyobb szívás. "

Vihetsz pasit is.. ha úgy könnyebb :) annak is megvan a varázsa...

Womb Rаider 2019.10.09. 13:27:12

@TSEPKE: Ezt vegyem fogadalomnak? Amúgy meg ezt az inget nem én adtam rád, te vetted magadra..(vagy valami elkerülte a figyelmem? Meg az is lehet, kicsit érzékeny vagyok..

2019.10.09. 13:27:34

@Womb Rаider: ezzel is elkéstem.. Na, majd legközelebb :D

Tata_ 2019.10.09. 13:28:45

@El Amante: nem irigyellek. A szex az egyik legfontosabb dolog, de a kötődés, az érzelmi biztonság is prioritás az életben. Szeretőként ezt nem kapod meg, mert csak használjátok egymást egy konkrét cél érdekében. De a bánatodra, örömödre, sikereidre nem kíváncsiak, egy vonzó test vagy. Legalábbis így képzelem el.

2019.10.09. 13:32:46

@Womb Rаider: végülis ha kerekesszékesek közé kiabálok, de szeretek futni, nem tiggerelem őket, csak jó kedvem van :P

2019.10.09. 13:35:05

@MsIreneAdler: a titok a kulcs. Az meg kicsit döcögős, mikor már együtt éltek..
Lopakodj ki a kamrába perzselő SMS-t írni, aztán faarccal a konyhába vissza, helló édes, megjöttél, milyen napod volt? '-)

Womb Rаider 2019.10.09. 13:38:04

@TSEPKE: Az attól függ.. ha azt kiabálom, hogy kelj fel és járj..és úgy lészen.. azzal talán egyszer bekerülhetek a könyvbe;)

El Amante 2019.10.09. 13:38:25

@Tata_: "Ha szereted a másikat, akkor megálljt tudsz parancsolni a félrelépési késztetésnek, nem vagyunk ösztönlények. Ha pedig nem, akkor a saját és a párod idejét is rabolod." Na, hát az érdekházasságról hallottál-e már? Igen, ezért haragszom néha sz-re, mert bár tagadja, de egyértelmű, hogy nem szerelemből vette el a nejét, hanem mert az belezúgott, és olyan előnyöket biztosít, amihez másként nem juthatna. Kihasználja a nőt, az meg mint a birka, még béget is. De ezek szeint neki is jó így, minek bolygatni?

Womb Rаider 2019.10.09. 13:41:23

@El Amante: "Kihasználja a nőt, az meg mint a birka, még béget is."

De az nem gáz, hogy ehhez valójában te is partner vagy? (Most ne arra gondolj, hogy nő szolidaritás/bajtársiasság.. de nem lehet akkora fasza, hogy kompenzálja, mekkor atróger is valójában..)

El Amante 2019.10.09. 13:46:11

@MsIreneAdler: még beszélgetés szinten sem? Hogy kinek mi mozgatja a fantáziáját? Mi még a voltférjjel is megbeszéltük ezt, de aztán végül nem jutottunk el a nyitásig. De sz.ekkel is beszélünk róla, miket akarunk még, aztán van,a mi fantázia marad, van, ami megvalósul.

El Amante 2019.10.09. 13:58:55

@Tata_: :) jaj, de sokszor hallottam ezt a véleméynt, viszont nem hallottam még olyan szeretői viszonyról, ahol csak és kizárólag szex lett volna.. Nyilván nem csak döngetünk, oszt' szeva, sokszor beszélgetünk is, megosztunk egy csomó mindent egymással, még egy közös biznisz is kinéz a közeljövőben. Szeretőként, főleg, ha az már évek óta tart, egyszerűen nem is megy másként, mint ha belevonódsz valamennyire. Ismerem a gyerekeit is, ők is tudnak rólam, egy csomó mindent csinálunk együtt, de ennyi elég nekem. Van máshonnan is elég lelki támaszom, így nem prioritás a párkapcsolat klasszikus, legális megléte.
Másik sz külföldön él, vele egyébként egyszerűbb, abszolút kúrópajti jelleg, de vele is sokszor dumálunk, és szokott hívni még hétvégén is, pedig kockázatos, mert olyankor családdal van. De persze valamit vaalmiért. Én egyenlóre nem akarok párkapcsolatban élni, szóval megkötöttem bizonyos alkukat magammal.

2019.10.09. 14:00:01

@El Amante: beszélgetni, vágyakozni, nyitni - oké
Félrekúrni, rádumálni, szeretőt hazavinni - nem oké
'-)

El Amante 2019.10.09. 14:09:54

@Womb Rаider: de, gáz, basszus:D viszont ez segít érzelmileg távol maradnom tőle, mert tudom, h egy tróger. Amíg ezt szem előtt tartom, nincs gond.

Tata_ 2019.10.09. 14:15:03

@MsIreneAdler: De igen. Nem is nehéz, csak a gátlásokat kell levetkőzni.
Egyszer szende szűz, aki kéreti magát, máskor ordas ribanc. Egyszer beránt a próbafülkébe, máskor menekül előled, de úgy, hogy azért el tudd kapni. Egyszer vagonnyi sminkkel fabrikál új arcot, egyszer a haját festi be más színre. Egyszer kamerát ad a kezedbe, máskor vaksötétben esünk egymásnak.
A szerepjátékok izgalmassá tudják tenni a hosszú kapcsolatokat is, nem feltétlen kell új partner hozzá.

El Amante 2019.10.09. 14:15:47

@TSEPKE: ezt teljesen adom egyébként, kár, hogy sok helyen mégsem működik az oké rész sem :/ tehát már attól megborul sok nő, ha a ffi azt mondja, arról ábrándozik, h 3-asban. Miért, nem vagyok elég? Jön a kérdés rögtön... és valóban, innen keserves lehet a beszélgetés fonala, pedig ha valaki tényleg a partnerével képzeli el hosszútávon, ez része a kapcsolatnak. De nem, inkább ne is beszéljünk róla (és legtöbbször ilyenkor lép a képbe a titkos 3.)

2019.10.09. 14:18:25

@Tata_: a szerepjáték nem ugyanaz, mint attól bepörögni, hogy hódíthatsz..

Tata_ 2019.10.09. 14:33:10

@El Amante: máshogy látjuk a világot, de tiszteletben tartom a véleményed.
Az mondjuk meglep, hogy a feleség nem tud rólad, de a gyerekek igen. Vagy rosszul emlékszem?

MsIreneAdler 2019.10.09. 14:34:23

@El Amante: egyértelmű, hogy beszélünk ilyesmiről, azért tizenpár év alatt fura lenne, ha ezekkel nem lennénk tisztában. Mármint, hogy mire indul be a másik. Az az igazság, hogy mi nagyon passzolunk. Ez nem azt jelenti, hogy mindig minden rózsaszín, csak azt, hogy eddig az alap vonzódásunk, az egymás iránt érzett dolgok felülírták a többi faszságot, ami velünk történt :) Meg sem tudom fogalmazni rendesen :) Azt nem tudom, hogy ha egy ilyen rosszabb időszakban valamelyikünk komolyabb kísértést kapott volna, mi történt volna. Végül sikerült visszakormányoznunk a hajót.
Harmadik fő az ágyban... Hát... Nem szeretném nézni, ahogy a férjem kúr egy nőt, ő sem szeretné nézni, ahogy engem tosznak :D Tudom, maradi őskövületek vagyunk, meg nem tudjuk, mi a jó, de ez van.

El Amante 2019.10.09. 14:37:39

@Tata_: a gyerekei nem ettől a feleségétől vannak, és felnőttek már (3-ból 2 nem is Mo-on él).

Tata_ 2019.10.09. 14:41:29

@TSEPKE: Passzolok. A munkahelyen vannak nők, akik úgy néznek rám, mint egy gombóc vaníliafagyira a kávé mellé, beszélgetést kezdeményeznek, néha látványosan stírölnek. Ha hódításra vágynék, valószínűleg nem kerülne sok energiába. De mi a jó ebben? Van egy nő, aki engem szeret (remélhetőleg), minden hibámmal együtt, és nem a kirakatot, amit a világnak mutatok magamból.

TSEPKE (törölt) 2019.10.09. 14:45:33

@Tata_: nem tudom. A nehéz másik oldalon, hogy tehetetlen vagy, megszoksz vagy megszöksz.
Viszont könnyebb, legközelebb másra is figyelek..
És a kérdés amire sose akarom tudni a választ - tényleg szeretett, vagy csak kipipálta a tökéletes feleségnek való listát? '-)

MsIreneAdler 2019.10.09. 14:45:44

@Tata_: igen, ez mondjuk az én férjemnek, meg mondjuk "elég", de ahogy TSEPKE mondja, aki az új hódításra gerjed, annak maszkírozhatod magadat, hisz pont az lenne a lényeg, hogy ne te legyél.

Womb Rаider 2019.10.09. 14:52:49

@MsIreneAdler: Inkább a harmadik főjön..mint a fejed :)

Egyébként meg nem kell ezt ennyire direkt módon elképzelni..És egy idő után már az is komoly izgi faktor, ha együtt választjátok ki (játszásiból) a következő áldozatot..és megtervezitek, mi lesz programon :)

Mire végig tolod a kocsit az Intersparon, meg is van alapozva a délután :)

El Amante 2019.10.09. 14:54:51

@MsIreneAdler: nem, dehogy, nincs ezzel probléma sztem, és ez mindenkinek a saját ízlése/fantáziája/erkölcsi kérdése. Ha nem, akkor nem, és ezt a másiknak is respektálnia kéne. Örülök, h ti így passzoltok! :)

Tata_ 2019.10.09. 15:06:30

@TSEPKE: ha nem akarnád tudni a választ, nem gondolnál a kérdésre, és ezért le sem írnád. De egy házasság nagy felelősség, főleg gyerekvállalással, ha nem lenne mögötte érzelem (vagy legalább anyagi érdek, ahogy korábban már rávilágítottak itt), nem lett volna értelme. Egy lista tételének kipipálása nem ér ennyi energiát. Szerintem.
De ha könnyebb neked a másik opció, csak szólj, keresek rá logikus érveket. :)

Tata_ 2019.10.09. 15:11:00

@Womb Rаider: Ez hogy működik? Ismerősök közül vontok be valakit, vagy vadidegenekre vadásztok? Hogyan hozzátok szóba a terveteket?

TSEPKE (törölt) 2019.10.09. 15:15:58

@Tata_: inkább ne, zéró tolerancia van a munkahelyem ha olvasás után bevágok egy felest csuklás ellen :P

MsIreneAdler 2019.10.09. 15:16:46

@Womb Rаider: indirekt módon nem tudom elképzelni. Mármint, hogy "jéé, hát te hogy kerülsz ide? Ha már itt vagy az ágyban dugjunk mindannyian"
Félre értés ne essék nem erkölcs csősz vagyok, semmi bajom azzal, ha ez valakinek bejön, csak nehezen tudom elképzelni a kivitelezést.

@Tata_: de ahogy látom nem vagyok egyedül :)

MsIreneAdler 2019.10.09. 15:22:14

@El Amante: pont ezért, ha valami történne köztünk és szétmennénk, vagy rosszabb, én többet nem házasodnék, ilyen úgysem lehetne már.
Valszeg szabadidő kellemes eltöltésére lenne egy két cimbi, de így "odaadni" magad szerintem nem lehet többször egy életben. Amúgy nem vagyunk ilyen nyálasak :D

Tata_ 2019.10.09. 15:30:45

@TSEPKE: értem, eldugulok. :(

Tata_ 2019.10.09. 15:39:56

@MsIreneAdler: gondolom a hasonló igényű embereknek van fóruma, esetleg egy-egy partiról visznek haza telefonszámokat, de ez nem is érdekes. Ami kíváncsivá tesz, az az idegenek vagy haverok bevonása a történetbe.

Csak a képzelet játéka: együtt vacsorázunk egy baráti házaspárral, sikamlós területre tereljük a szót, ebből könnyen következhet a kérdés; de mi van akkor, ha erre nincs nyitottság a másik pár részéről? Brutál kínos lenne a szitu... :D

Womb Rаider 2019.10.09. 15:41:31

@Tata_: A vadidegenes csak játék, de ezt amúgy meg lehet érezni .. nehéz elmagyarázni...illetve érintőlegesen klubos lehetőség.. eleve..képzeld el, milyen lenne odamenni a hentespultnál egy férfihez, vagy egy nőhöz, hogy táplál-é magácska elegendő szimpátiát irányunkba egy könnyed lepedő-gimnasztika erejéig.
Lehet keresni interneten..meg nyilván egy idő után kialakul egy adott lazább ismerettségi kör..együtt nyaralunk.. de amikor elkezdtem fórumozgatni errefelé, volt két kiváncsiskodó és egyikükkel összecsiszolódott a dolog. Nézd.. halat az fog, aki horgászni jár.. eleinte semmit..aztán kitapasztalja a terepet és javul a találati arány.
DE! Mielőtt újfent kitörne a parasztgyalázat, leszögezném: mostanság egy stabil partner van. A dolog amúgy kicsit komplexebb, de annyira nem bontanám ki, mert újfent fél éven át ezzel szórakoztatna valamelyik harcinick.
Egy még talán.. ami lényeges nekem legalábbis. Van a szex Vele, ez egy egészen másik dimenzió, az csak a miénk..és van a szex velük/másokkal.. ennek is megvan a maga jogosultsága. Tekints úgy erre, mint szimpla rekreációs tevékenységre.. és egyben bátorság próbára. Sokan azt gondolják, a jó szex az, ami összetartja a kapcsolatot, vagy legalábbis nagyrészt. Szerintem a jó szex is abból fakad, amiből a robosztus kapcsolat. A bizalomból..

Womb Rаider 2019.10.09. 15:45:36

@Tata_: Egy frászt.. ha félsz, várd ki, amíg ők lépnek.. és nem kínos, hidd el. Kívülről így gondolod, de én futottam be ilyen szituba és semmi negatív reakció nem volt..inkább kíváncsiak voltak :)és főleg a férj.. de ennyi.
Persze nyilván nem úgy kell ráfutni a témára, hogy "Kő kóla? Dugunk?"

TSEPKE (törölt) 2019.10.09. 15:51:08

@Womb Rаider: egyszer kaptam meg a kérdést.. Végtelenül fiatal voltam, jó sokára esett le mi a helyzet :P
Simán meg tudtuk beszélni, hogy kösz, ez nekem nem menne, semmi morgás nem volt belőle, utána se..
Nyilván ők pláne lazán kezelték, nem én voltam az első akinek bedobták a kérdést.

Tata_ 2019.10.09. 16:07:14

@Womb Rаider: :D
Ehhez én túl provinciális vagyok. Fiatalon még beleugrottam volna a megfelelő partnerekkel, de nem tudom elképzelni, hogy a feleségem egy másik férfival örömködik. Egy nővel talán, esetleg, feltéve, hogy... De valószínűleg nem lenne rá vevő, és én sem tudnám a megfelelő érettséggel kezelni.
Ha van rá késztetésed és időd, priviben kibonthatnád, kíváncsi lennék rá.

MsIreneAdler 2019.10.09. 16:26:52

@Tata_: közeli barátoknál tuti nem hoznám fel a témát, ha ilyenre adnám a fejem, valami szimpatikus alig ismerősre tudnék gondolni. És igen, vajon milyen nemű legyen. Nőt nem igazán tudok elképzelni, engem nem izgatnak. Egy férfi meg a férjemet zavarná. Egy hermafrodita :)?
Fiatal koromban lett volna lehetőségem, de nem éltem vele, illetve nem teljesen, a házasságomba meg most ez úgy momentán nem fér bele :) Ki tudja, majd öregkoromra!
De a szitu meg van:
- Dugnám a nejedet!
- Miiii???
- Áh...izé...csak poén volt!! (vörös fejjel odébbáll) :D

Womb Rаider 2019.10.09. 16:27:22

@Tata_: "és én sem tudnám a megfelelő érettséggel kezelni. "

Ne légy kishitű :) Látom benned a kurázsit, Tata_!
Viccet mellőzve. Ha nincs elfojthatatlan és egybecsengő igény.. akkor nem kell ezzel bajmolódni. Mi például nem járunk az Operett színházba, vagy borfesztiválokra.. és 8ez talán hihetetlen) van olyanb az ismerettségi körben, aki hozzád hasonló elvek mentén él és láthatóan teljes elégedettséggel. Az is egy út..meg ez is. Azt sem egyszerű eldönteni, melyik jobb..és még annyit. Ha a mostani agyammal kezdhetném előlről, nem egészen így csinálnám..de ez külön sztori.
Amúgy volt már komolyabb szinten köztetek téma mindez? vagy olyan hallgatólagos tabu? (A "valószínű"-ből azt sejtem, hogy konkrétan nem..)

"Ha van rá késztetésed és időd, priviben kibonthatnád, kíváncsi lennék rá. "
mivel normálisnak tűnsz, talán..

Womb Rаider 2019.10.09. 16:28:31

@MsIreneAdler: "Egy férfi meg a férjemet zavarná. Egy hermafrodita :)? "
Vagy egy eunuch?

MsIreneAdler 2019.10.09. 19:44:31

@Womb Rаider: most csak azért, hogy mindenképp lábatlankodjon ott valaki feleslegesen, inkább nem :D

Womb Rаider 2019.10.10. 08:48:00

@MsIreneAdler: Hagyjátok, hogy hasznossá tegye magát. Bízzatok rá feladatokat..először egyszerűbbeket..és ahogy fejlődik, egyre nagyobb kihívások elé lehet állítani!

MsIreneAdler 2019.10.10. 10:05:54

@Womb Rаider: ez jó ötlet. Először csak mondjuk összesöpörhetne, aztán, ha jobban megismertük egymást, akkor elvihetné a srácokat fagyizni, amíg mi dugunk egyet. Teccik ;) :D

Womb Rаider 2019.10.10. 10:34:53

@MsIreneAdler: Nnnnaaa.. érzed te ezt..csak nem kell annyit aggodalmaskodni.

Fel kell venni egy házvezetőnőt (vagy egy kertészt, sofőrt) aztán majd kialakul!
Ha a változatosság vonz..érdemes bébiszitterekkel kísérletezni.

Tata_ 2019.10.10. 12:23:48

@Womb Rаider: Még nem merült fel, fogalmam sincs, hogy reagálna.

Tata_ 2019.10.10. 14:34:47

@Womb Rаider: 50%, hogy a vatikáni kórusban fogok szopránt énekelni... Inkább 60%.

MsIreneAdler 2019.10.10. 15:05:13

@Womb Rаider: fujj, nem gondolod, hogy egy alkalmazottat majd beengedek az ágyba? :D:D (tudom, tudom, kanapé :))

@Tata_: akkor ha pár hétig nem kommentelsz, tudni fogjuk, hogy megbeszéltétek a témát otthon, a válasz pedig nemleges :)

Tata_ 2019.10.10. 15:26:41

@MsIreneAdler: :D

Egyelőre az sem biztos, hogy én akarom-e. Az még inkább kérdéses, hogy ő mit szólna hozzá. Ha ezek mégis mennének, akkor az sem biztos, hogy találnánk-e valakit. Ha mégis, vállalná-e. Végül kérdéses, hogy az utolsó pillanatban nem szállna-e inunkba a bátorság. Az utolsó kérdésig eljutni kb. 0,00000001% esélyt látok.

Wombi sem írta meg a privit a hogyanokról és mikéntekről, így pedig totál ismeretlen a terep.

Womb Rаider 2019.10.10. 15:39:57

@Tata_: nehari.. de tizensok évet nem fogok regénybe önteni.. ha valami foglalkoztat, kérdezz.. aztán vagy tudok/akarok reagálni..vagy nem. A technikai jellegű tájékoztatóval nem untatnálak :)

Az 'én sem merem' 'nem is tudom' és 'ő is hallgat'-ból leginkább az jön le, hogy jól van ez így. És miért is ne lehetne ez pontos leírása az állapotoknak? ...van, amit az ember csakis egy valakivel oszt meg..és ez minden vágyat lefedhet..akár.

Egyébként a 'helyzet'-hez akklimatizálódni (többes) lehet úgy is, hogy mást nem engedtek birtokon belülre.. az is tud inspiráló lenni..és megmutatja, van-é affinitás ezen irányba..

www.youtube.com/watch?v=CJIgVnFWn-M ;)

Tata_ 2019.10.10. 15:59:04

@Womb Rаider: nem a technikai részletek érdekelnek, van fantáziám, el tudom képzelni.
A motiváció érdekel, mi visz bele ebbe egy embert/párt, mik a buktatók, mik az előnyök és a hátrányok, mik a veszélyek, mik a fejlődés lépései, stb... Nyilván nem egy-két szóval elütve, hanem hosszan kifejtve, megmutatva a terepet, hogy érdemes-e belemenni.

Womb Rаider 2019.10.10. 16:36:36

@Tata_: Majd megpróbálom..de türelmet kérnék..

MsIreneAdler 2019.10.10. 16:37:43

@Tata_: most mit veszíthetsz? Csak nem válik el tőled :)
Viszont az sem lenne jó, ha olyan hátsó gondolata támadna a nejednek, hogy ő esetleg nem elég neked, vagy ez valami burkolt célzás arra, hogy meg szeretnéd csalni, másra vágysz. Nekem legalábbis ez jutott eszembe, hogy ha én hoznék fel ilyen témát azt hangsúlyoznám, hogy vele szeretnék közösen egy élményt, nem nélküle, helyette.

Womb Rаider 2019.10.10. 17:02:50

@MsIreneAdler: "Nekem legalábbis ez jutott eszembe, hogy ha én hoznék fel ilyen témát azt hangsúlyoznám, hogy vele szeretnék közösen egy élményt, nem nélküle, helyette"

Na.. van neked érzéked ehhez!!! :)

Tata_ 2019.10.10. 19:09:05

@Womb Rаider: Köszi, kíváncsian várom. :)

Tata_ 2019.10.10. 19:12:56

@MsIreneAdler: a bizalmát elveszthetem, ráadásul még nem tudom, hogy képes lennék-e rá. Több infó kell. Nyitottan állok hozzá, ez is egy lehetőség valami újat megtapasztalni, meglátjuk.

MsIreneAdler 2019.10.10. 20:41:47

@Tata_: persze, nem játék. Egy múló szeszély miatt nem érdemes kockáztatni, csak, ha komolyan gondolod.

(mondjuk, ha olvassa a blogot akkor már mindegy :D)

Tata_ 2019.10.11. 08:26:33

@MsIreneAdler: túl sok infót adtam már ki magamról itt, ha olvasná, rám ismert volna, ergo úton lennék Rómába néhány oktávval magasabb hanggal. :)

Womb Rаider 2019.10.11. 08:43:42

@Tata_: "a bizalmát elveszthetem,"

Ha eddig bízott benned, nem tartom valószínűleg. Elég jónak érzem a kommunikációs képességeid ahhoz, hogy megértesd vele, no és szerintem, ha eddig veled volt..akkor annyira nem lehet fafej, hogy ne értse, mindez csak lehetőség, ami konszenzuson alapulva mindkettőtöket új és közös élményekkel gazdagíthatja.
Ez egy játék. A nők egyébiránt szexuális attitűdjüket tekintve fluidabbak, mint a férfiak. Viszont a férfiak könnyebben szétválasztják az érzelmeket és a szexet..

Tata_ 2019.10.11. 09:32:49

@Womb Rаider: Ez bizonytalan terep. Nagy előnye, hogy új dolgokat lehetne kipróbálni megcsalás nélkül, de próbára is tenné a kapcsolatunkat. Mi van akkor, ha egyikünk belevetné magát, mert annyira kellemes tapasztalatokkal gazdagodott, a másikunknak viszont nem fér bele, féltékenykedni kezd?
süti beállítások módosítása