Képtelen túllépni a volt pasiján

2019. október 15. 07:57 - csajokespasik

       

                Miért ragaszkodnak a fiatalabb nők egy idősebb pasihoz, aki dobta őket? Levélírónk próbálkozik egy lánnyal, aki még mindig az exe után sóvárog. Gyanítja, hogy azok a férfiak is, akik előtte voltak, azért adták fel az ostromot, mert nem akarták tovább hallgatni a sirámait.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Az előzményeket fontos megemlíteni: 22 éves lány, előttem volt egy harmincas pasija, akivel többször szakítottak, a párja kijelentette neki a végén, hogy már nem szereti. Több felvonást is megért a kapcsolatuk, utána meg könnyen túllépett a barátnőn, örült, hogy megszabadult tőle. Velem mindössze két hónapja van egy nem túl egyszerű viszonyban... Amiatt van ez, hogy ő nem bírja elviselni, hogy az exe nem a párja többé. Értitek ezt? Többször megalázta, megmondta neki, hogy nem szereti, ennek ellenére valami mazó okból ragaszkodik hozzá.        

       

               Az exével már régóta szakított, mindketten randiztak másokkal, és míg az exe már mással van, ő csak kesereg, és akik előttem próbálkoztak nála, szintén azért adhatták fel, mert nem akarták tovább a siránkozásait hallgatni, hogy jaj de hiányzik az exe.

Miért nem hagyja, hogy segítsenek túllépni rajta? Miért nem látja, hogy reménytelen az ügy és semmi jót nem remélhet ettől magának? És ebben az esetben, hogyan tud türelmet gyakorolni egy férfi?

Nem hagyja, hogy a kapcsolata komolyabb legyen, úgy érzi, nem tud mással kapcsolatban lenni. Annak ellenére hiányzik neki, hogy míg együtt voltak - ahogy mesélte, mert sűrűn visszatérő témája -, a vége felé már nem voltak apró meglepetések, nem volt izgalom, vagy csak nagyon ritkán. Miért szeretnek a fiatalabb nők egy önző pasit, aki amúgy dobta őket? Azt már meg se kérdem, hogy mivel válthatott ki ekkora ragaszkodást belőle. Magát nem becsüli annyira, hogy elfelejtse azt a másikat.          

 

 

98 komment
Címkék: ragaszkodás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1915223414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.10.15. 08:26:10

"Miért szeretnek a fiatalabb nők egy önző pasit, aki amúgy dobta őket?"
$$$.

Ha dugod, nem értem mi a gondod, mert tökmindegy, mi jár a fejében, ha te közben a farkad járatod a testében. ;)

Ha nem dugod, akkor pedig nem vagytok kapcsolatban.

PálGyöngyi 2019.10.15. 08:40:24

@Captain Admin: Az első nagy szerelmed, akit a végén rommá aláztál, akkor szintén azért sírt annyit utánad, mert tele voltál suskával? Azt hittem a két szép szemeddel ejtetted rabul, de ezekszerint nem volt ilyen bonyolult a történet. Vagy az máááás, mert 1. te alfa vagy 2. nem voltál még 30.

vipertooth 2019.10.15. 08:46:26

Mindenkienk az kell, aki/ami nem lehet az övé...

2019.10.15. 08:48:10

@csetlekbotlok.blog.hu: Cseti! Tudom,h nehéz helyzetben vagy, (ami egyrészt az adottságaidból, másrészt az életkorodból, elvált anyuka mivoltodból és így összességében az alacsony szexpiaci értékedből ered), de nekem sem vagy az esetem. Engedd el ezt a storyt! ;)

Ha más a véleményed a poszttal kapcsolatban, akkor írd azt és megvitatjuk!

PálGyöngyi 2019.10.15. 08:52:51

@Captain Admin: Próbálom feldolgozni azt a traumát, hogy nem kellek neked. Talán egyszer sikerül. :( Már beláttam szavaid igazságát, be is iratkoztam egy szektába, száraz kenyeren és vízen élünk, és csak a lélek felemelkedésének szánjuk az életünket. <3 úgyhogy peace neked, és boldogság. fantasztikus ember vagy és értékes. ezt sose felejsd el!

MsIreneAdler 2019.10.15. 09:06:05

Vajon mi lehet az a misztikus dolog, amit az ex olyan jól tudott? Hmm hmm. :D

Figyelj, hagyd a csudába azt a nőt. Nagyfokú bunkóságra vall a volt partnert magasztalni, szidni a jelenlegi párodnak. Szóval a nő tuskó, meg még rinyál is naphosszat. Jó, elhiszem, hogy szép, meg fiatal, de szerintem jobban jársz egy másikkal.

God Harald 2019.10.15. 09:13:53

Mindig azután nyüszítenek a nők, akik beléjük törlik a lábukat. :-) Mióta van internet, az egész világot telesírják. “Örült hogy megszabadult tőle” Naná, boldog párkapcsolathoz nem tizenévvel fiatalabb infantilis bőgőmasinákat választ egy férfi.

PálGyöngyi 2019.10.15. 09:15:15

@Egy a KING: látom, le akarsz téríteni a megvilágosodás felé vezető útról...

2019.10.15. 09:39:19

Sajnos ez mindenütt így van a világon.
Általában sérült apakép miatt van ez, akinek sosem sikerült elnyerni a szeretetét. De szerintem baromi sokszor még ez sincs, csak az általános élmény, hogy nagyon ragaszkodunk az álmainkhoz, és ettől a ragaszkodástól rohadtul nem látjuk a valóságot.

Ha 2 hónapja együtt vagytok, az remélem azt jelenti, hogy te kúrod, csak az exe nevét sikoltozza közben. Ami nem szép dolog. Bár nem értem, hogyan hívhatják az exét Segítség Valakinek.

A feleségem előtti utolsó komolyabb nőm volt ilyen, hogy már nem tudtam jobban ellökni magamtól, és volt még több hónapom az albérletemből. Minden nap ott állt a ház előtt, várta, hogy kimenjek, csak hogy elmondhassam neki, hogy menjél már innen bazdmeg. Mert legalább akkor is szóltam hozzá. Rettenetes volt, egyszer sörözés után mentem haza, és nézem, hogy ott áll megint, én meg nagy hülye voltam, és felvittem a reszortba megkúrni, de másnap már tudtam hogy úristen, ezt nem kellett volna. Mondanom sem kell, hogy ismét költöznöm kellett, és akkor megfogadtam, hogy ez így nem mehet tovább, már a fél országban nem merek kivenni egy lakást, a munkahelyek meg fogytak, hiába volt jó szakmám. Meg volt, hogy a Ninoy Aquinon a budiban vártam a gépemre, hogy elhúzhassak Indonéziába, amíg lecsitult egy exnőm családja.

Úgyhogy elhúztam Manilába, vissza az első munkahelyemre. Ülök Quezonban egy bárban, és nézem a csajokat. Egyszer aztán bejön egy munkahelyi társaság lazulni, ilyen öltönyös-kosztümös hivatalnokok. És akkor megláttam egy nőt, akitől levert a víz... úhbazdmeg, az isten jókedvében volt, amikor a bázissorendet összerakta a DNS-ében; kecses, mint egy madár, hosszú, csillogó haj, keskeny arc, szépen metszett orr, tökéletes fenék, legalább D-s, hetykén hordott cickók, hibátlan bőr... Odamentem, és mondtam, hogy ööö izé, én Jani vagyok, meghívhatlak valamire? :D Nem kell, kösz - mondta az istennő egy kuncogásra húzódó mosoly mellett. Kortyolt egyet, és a vékony kis ajkai puhán tapadtak a pohárra, amit a kecses ujjai között tartott.

És tudod, mivel engem akkor már évek óta nem utasított vissza senki (sőt), ezért ez a csaj annyira bevonzott, annyira akartam őt, hogy azóta sem akarok senki mást. Ha elhagyna, én életem végéig az elmúlt évek emlékeire verném inkább, mintsem hogy más nővel dugjak. Úgyhogy megértem a csajodat.

Hát ez van.

EGY a Queen 2019.10.15. 11:06:48

Te nem is dugod,bazmeg,szárazbarát vagy,aki itt agonizál a semmin.
Ezek az általánosító álkérdések meg,hogy miért csinálják,miért nem,miért hagyja,miért nem hagyja..stb. nem mindegy? Ilyen a szerelem,Lajos.De neked ehhez a sztorihoz semmi közöd,az biztos.

Womb Rаider 2019.10.15. 11:56:38

"Nem hagyja, hogy a kapcsolata komolyabb legyen, úgy érzi, nem tud mással kapcsolatban lenni."

Akkor most ti hogy' is vagytok? lelki szemetesládaként funkcionálsz, vagy alkalmi kéményseprőként használ?
Azt se' tudjuk, te mi többet szeretnél? Semmit se' tudunk.
Le kell jönni a csajról, mert ez csak időpazarlás.. a fene se szeretne olyasvalakivel még csak dugni sem, aki közben egészen mástól nedves..
Ez a sztori is má' milyen, de komolyan.. valami komplexebb, életszagúbb kéne, nem ez a sablonos fércmű.

El Amante 2019.10.15. 12:08:01

@EGY a Queen: ennél velősebben nem lehet a szitut összefoglalni. Ja, de: facepalm.

2019.10.15. 16:17:59

@Torokhang: Azért ez egy kicsit túlzás volt :D Hol is kezdjem

*1000-ből egy nádszál karcsú kecses Iman gazellaságával rendelkező nőnek van D kosaras természetadta cshecse. Ha te egy ilyent felszedtél nem írogatsz itt, hanem koktélt szürcsölsz vele.
*A néhány nap az 4-5-öt jelent. Vagy te vagy a nő azt hiszitek, hogy a nők g pontja a shopping szó végén található. 4-5 nap alatt a buszon ülve jó lesz. 4-5 nap alatt az orgazmus önálló életre kel és behisztizik és random az utcán sétálva összegörcsölsz. Ha nem kavicsos-zötyögős úton viszed az autóddal, idő kérdése, hogy félrelép.
*Már csak azért is, mert annyira elájultál tőle, szal jobb nálad.

Ennyi :)

Ha esetleg aszinnéd, hogy az írásodból bárki arra gondol, hogy milyen májerek vannak itt.

2019.10.15. 16:47:39

@EGY a Queen: ejj, hihetetlen, hogy már idáig jutottak a redpill tanok, hogy már nők is olyan kifejezéseket használnak, mint a szárazbarát. :D

Na de volna egy kérdésem. Az oké, hogy van olyan,h szárazbarát. De azt hogyan hívjuk, és pl szerinted van-e olyan, amikor ezer éve ismeritek egymást, jó haverok/barátok vagytok, dugnátok is, de még mégsem dugtatok. Nekem van ilyen csaj, de annak ellenére jó baráti a viszony kb 15 éve, hogy dugnánk is ha úgy alakulna (ő hozza szóba általában).

Most én így az ő szempontjából nedves barát vagyok, de ez meg faszság,m ha ez igaz, akkor kapcsolatot is akarna. Érdekes...

EGY a Queen 2019.10.15. 17:07:24

@Captain Admin: te,ezt a szárazbarát kifejezést már boldogult tini koromban is használtuk. :D Nincs új a nap alatt :D
Miért ne lenne olyan,hogy valakivel megvan a kémia,de bizonyos okok miatt ( rossz időzítés,ár/érték arány stb.) ez sosem manifesztálódott ? Nem dug azért mindenkivel az ember az élete során,akihez vonzódik. A szárazbarát az az,akivel egészen addig nem dugna a nő,amíg egy atomháború után egyedüli hímként rá nem kéne fanyalodnia,de egyéb előnyeit viszont ( egoboosting,kisebb szívességek,rinyavállnak használás,esetleg pénz stb. ) szívesen kihasználja a kapcsolatnak. Két különböző dolog ez,az átfedés pedig viszonylag ritka.

2019.10.15. 17:09:55

@EGY a Queen: faszé kell így bonyolítani. Most van olyan,h nedves barát, vagy nincs, mert ha már nedvesedsz valakitől aki még barátod is, azzal már kapcsolatra is lépnél valószínűleg?

EGY a Queen 2019.10.15. 17:19:49

@Captain Admin: nem,bazdmeg,kurvára nem biztos. Tök más szempontok alapján választasz barátot,mint társat. Egy barátnál pont szarod le,hogy mondjuk nem hűséges szexuálisan,vagy minden pénzét elkártyázza stb., a párodnál meg azért nem mindegy. Normális esetben 3 dolognak kell stimmelnie ,ami alapján egy nő társat választ. A szíve,a pinája és az esze szerint is jó választás kell,hogy legyen,különben csak kényszermegoldás lesz hosszú távon. Nálatok,ha kedvel is,mint barátot,és a pinája is mondjuk igent mond,az nem jelenti azt,hogy szerelmes is,és főleg nem,hogy racionálisan is jó választás lennél.
Attól még dughat veled,de a kapcsolat az kicsit más.Szerintem.

EGY a Queen 2019.10.15. 17:21:24

@Captain Admin: de ha ez neked ennyire fontos,természetesen hívhatunk téged nedvesbarátnak. :)

2019.10.15. 17:28:49

@EGY a Queen: a konkrét példámtól vobatkoztassunk el, mivel minden szempontból alkalnasnak tart kapcsolatra is. :D

De elméletileg nézve, ha már nedvesedsz is valakitől, ÉS MÉG egyéb szempontok szerint is megfelel, de mégis csak barátok vagytok, ott a nőben szerintem hiányérzet van, és a részéről ez nem barátság.

Természetesen szerintem is van ffi-nő barátság, de már leírtam sokszor,h csak olyanok között, akik már túl vannak a közös szexélményeken, de ezt valami miatt nem folytatták, ám az emberi kapcsolat megmaradt.

EGY a Queen 2019.10.15. 17:35:19

@Captain Admin: te,lehet.nem voltam még ilyen helyzetben.De azt mondjuk el tudom képzelni,hogy egyéb okok miatt inkább nem dug vki a barátjával,de valóban..kérdés,hogy ha úgy kell visszafognod magad,hogy rá ugorjál,akkor az mennyire barátság. Nekem exekkel sem működött,mindig szex lett a vége a nagy barátkozásoknak,vagy újra kezdés.
De nektek sok boldogságot kívánok,örülök,hogy akad valaki,aki megfog teged emberileg is. ;)

Lúdvérc 2019.10.15. 17:36:32

Az exe az "apukája". Hiába lenne veled boldogabb, a sérülései ezekhez a mintákhoz húzzák vissza. Kérdezd meg apjával való viszonyáról óvatosan.
Sajnos ebben a korban ritka, hogy valaki észreveszi ezt, 40 után szokott jönni "életközepi válság" formájában. Ha dob, ne emészd magad sokáig, nem tehetsz róla. Max annyit, hogy elkezd érdekelni, hogy te miért vonzol apakomplexusos nőket az életedbe, ezzel a felismeréssel többre mehetsz.

2019.10.15. 17:47:10

@EGY a Queen: most ebben mi a fura? Van 5 csaj barátom, akikből 3 csak emberileg fog meg és ezt tudják is. Egy másikkal szeretők voltunk, ezzel akit említettem pedig ezer éve ismerkedni kezdtünk, de elhülyültük. :D Az a helyzet,h olyan a viszony,h ha dugni akarnánk, röhögésbe fulladna az egész. :D Most is voltunk együtt bulizni, végig nyerítettük az egészet.

MsIreneAdler 2019.10.15. 19:31:59

@EGY a Queen: te, figyu...szomszéd tőled kér csajokkal kapcsolatban tanácsot, vagy rosszul látok :D?

@Captain Admin: pislogj kettőt, ha valaki feltörte az accountodat és túsz vagy :D

EGY a Queen 2019.10.15. 20:22:14

@MsIreneAdler: hát igen,tudod,mi már úgy vagyunk Szomival,mint a borsó meg a héja. ;)

Felsőmocsoládi 2019.10.15. 20:30:30

Nagy volt a bré és/vagy vaskos bankszámla.
Valamiben mindenképp átlag feletti a pali és hópihécskénél más már nem jöhet szóba, lukba, mittudomén.

Örömhernyó 2019.10.16. 00:15:48

Volt valami az ex-ben, ami megfogta a csajt. Van ilyen. És ez nem életkortól függ és nem is attól, hogy ki dobott ki kit.
Huszonéves nőnek a harmincas pasi nem annyira idős ám.

TheKillers 2019.10.16. 00:16:34

Te vagy a rebound.
Ha csinálsz neki gyereket/feleségül veszed/*helyettesits be ide racionális nöi célokat, akkor maradhatsz még pár évet, és hallgathatod, hogy miért nem a Hufnágel Pistihez ment feleségül. Ez jó neked?

Ha nem, akkor mehetsz a következöre, és most te fogsz rinyálni az exed után.

Sad story, bro.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.10.16. 06:00:44

vaszeg egy idosebb pasas nem aginizalt a semmin. es neha jol megdongette...ahogy a fiatalkák nem tudjak. mára ez mar kiderült, igy nem is kiserletezget vele.

Somogyi József 2019.10.16. 07:03:18

Nah foka új néven nyomja :)

sure_shot 2019.10.16. 07:46:51

The Killers-nél a pont.
Ezt a szerepet is el kell játszani valakinek poster, most rád került a sor.
Lépj. Tovább.

Hajadonna 2019.10.16. 08:47:09

@Torokhang: Biztos vagy benne, hogy az a nő tényleg nő volt ?

2019.10.16. 09:42:47

@Torokhang: "vártam a gépemre, hogy elhúzhassak Indonéziába...
Úgyhogy elhúztam Manilába"
Én is így szoktam megtéveszteni az ellenséget: várok a torontói gépre, aztán leszállok párizsban. A londoni gép meg washingtonba visz. Ez már a posztmodern.

TSEPKE (törölt) 2019.10.16. 10:13:51

@PPK™: uhh... Őt akkor most megerőszakolták? :P

Womb Rаider 2019.10.16. 10:23:43

@PPK™: Kis színes.. Vagy igaz, vagy nem.. Berki Krisztián herevasalásánál egzotikusabb, Borkai hómvideójánál unalmasabb. Be lehet pakolni a sztereotípiák igazolására szolgáló 'bizonyítékok' polcára.

PPK™ 2019.10.16. 10:32:12

@TSEPKE: nyilvánvaló ;-)

De ha esetleg mégsem hiszi el valaki bemondásra, hogy kényszerítve lett, akkor még mindig meg lehet ideologizálni, hogy szegény ártatlan pára csak szerelmes lett első látásra... :-)

@Womb Rаider: ...vagy csak simán megkérdőjelezzük a cikk valóságtartalmát, igaz-e Wombi?

Somogyi József 2019.10.16. 10:48:53

@PPK™: Nő sosem aranyás ezt a gonosz elnyomó férfiak találták ki :)
Meg amúgy is minden férfi disznó.

TSEPKE (törölt) 2019.10.16. 10:55:44

@Somogyi József: na ne már, hogy még ennek a dicsőségét is elvegyed!
Irigy disznó....

PPK™ 2019.10.16. 11:01:19

@Somogyi József: és fillérbaszó is, aki esetleg korlátozná a gádzsija által felhasználható napi limitet félmillió dollárra... :-)

Somogyi József 2019.10.16. 11:05:13

@PPK™: A férfi dolga,hogy a nő minden igényét kiszolgálja.
Ez teljesen normális. Remélem egyszer megélem, hogy újra lesz Magyarországon asszony tartás.

MsIreneAdler 2019.10.16. 11:07:15

@PPK™: de ez mire volt jó? Ennél kisebb kockázatú csellel is le lehet varrni egy thai nőt... Ezt most nem értem :(

EGY a Queen 2019.10.16. 11:12:31

@MsIreneAdler: a csóka egy sima szélhámos. Van ilyen nőben és férfiban is. Kb,mint az itteni kisdobosok,akik lehúznak kétségbeesett gádzsikat egy telóra meg pár meki kuponra.Ő kicsit nagyobb tétben játszott! ;)

TSEPKE (törölt) 2019.10.16. 11:12:52

@Somogyi József: van.. Csak hogy tudd :D
Örülünk Vincent?

PPK™ 2019.10.16. 11:15:39

@MsIreneAdler: valószínűleg a leckéztetés volt az elsődleges cél, nem pedig az, hogy megdughassa.

Womb Rаider 2019.10.16. 11:15:45

@Somogyi József: "Nő sosem aranyás ezt a gonosz elnyomó férfiak találták ki :)"

A "sosem" és a "mindig" a lehetőségek két véglete. Egyszerű embereknek persze ennyi is bőven elég. Falura, kabát alá..

Somogyi József 2019.10.16. 11:17:34

@Womb Rаider: Én a te oldaladon állok. Most miért bántasz? :)

Womb Rаider 2019.10.16. 11:17:37

@Somogyi József: "Remélem egyszer megélem, hogy újra lesz Magyarországon asszony tartás. "

na, már akkor éppen eleget éltél, mert JELENLEG is létezik :)

MsIreneAdler 2019.10.16. 11:25:39

@EGY a Queen: de itt nem nyert semmit a csávó, csak egy feleséget. Itt a nő hajtott a lóvéra. Bár lehet akart a fickó ingyen egy jót bulizni, és azért csinálta az esküvőt :) Vagy ilyen köpeny nélküli hős, aki bosszút áll a golddiggereken.
(az olyan uncsi lenne, ha csak szimplán szélhámos :)

PPK™ 2019.10.16. 11:27:01

@Somogyi József: én szívesen átpasszolom az egyik eltartómat, agyfaszt kapok má' tőle, folyton a szerelmével fáraszt.

Kapol kocsit, ingatlant, jachtot, platina AmEx-et, mindzsót, meg ilyen járandóságokat - persze csak ha azt tudod neki nyújtani, amit én :-)

Somogyi József 2019.10.16. 11:29:45

@PPK™: Engem csak a Casió érdekel órában.

EGY a Queen 2019.10.16. 11:33:17

@MsIreneAdler: miért ne kapott volna? Ahogy írod,egy nagy bulit,jó poént. Nem nagyon tartom életszerűnek,hogy csak úgy bosszút akart állni egy random nőn.Eleve milliomosnak adta ki magát egy csóringer,szóval az elejétől fogva a szimpla szélhámoskodás volt a célja,màr az ismerkedésnél tudta,mi lesz a vége. Nagy zene,nagy tánc,aztán tipli. ;)

PPK™ 2019.10.16. 11:40:02

@Somogyi József: ő... hát nincsenek nagy igényeid. Példát vehetnének rólad a gádzsik, nyihihi :-)

MsIreneAdler 2019.10.16. 12:02:01

@EGY a Queen: ráadásul ha most jobban belegondolok, valószínűleg az asszonyka neve állhat a megrendelőkön, szerintem ő szorgoskodott a szervezésnél, így, ha előkerül, akkor sem lehet egyértelműen ráverni a balhét :)

2019.10.16. 12:14:02

@PPK™: láttammá':)
De figyelj, felhív a friss, hamvas, őzikeszemű, ártatlan , szűzies csaj, aki életében még egy energiaitalt sem ivott meg, azzal, hogy VELEM ÁLMODOTT: KÓLÁZTUNK EGYÜTT! BELE VITTEM A BŰNBE! Ettől spontán orgazmusa volt, és kérjek bocsánatot, hogy ilyen disznó vagyok.
Ilyenkor micsináljak bro?

PPK™ 2019.10.16. 12:18:58

@Egy a KING: mondd meg neki, hogy nem álom volt, csak olyan hatással vagy rá, hogy álomnak tűnt. És hogy mit szólna hozzá, ha ma este megismételnétek ezt a kéjutazást? :-)

2019.10.16. 12:27:03

@PPK™: hüjeségeket beszélsz bazdmeg
Megtiltottam neki, hogy engedélyem nélkül felhasználja az arcomat , és fizessen fájdalomdíjat a személyiségi jogaim megsértéséért

PPK™ 2019.10.16. 12:43:06

@Egy a KING: de hát még mindig le tudod húzni így pénzzel, miután kifugáztad. Plusz megzsarolhatod, meg ilyenek plusz lóvé reményében.

Ne legyél amatőr és ne basszál fel.

2019.10.16. 12:50:49

@PPK™: de én nem süllyedek le olyan szintre, mint a tuggyukki, aki zsarolással akart szerezni magának yachtot. Plusz van pofája az ÉN yachtomat használni profilképként. Meg szívecskékkel...pofátlanság netovábbja...pfff.
Meg van a terved tesa?

EGY a Queen 2019.10.16. 13:00:27

@Egy a KING: először is.Az az ÉN yachtom.
Másodszor! A “ tuggyukki” az én szellemi termékem,én használtam először a szerelmedre. Harmadszor.Esélyetek sincs ellenem,szellemi óriások! Hahaha! :D

Somogyi József 2019.10.16. 13:04:26

@EGY a Queen: Soma mama gésa is meg mondta, hogy a nők többet olvasnak és zumbázni járnak. Mi férfiak nem érhetünk fel hozzátok sose csak megpróbálni lehet.

PPK™ 2019.10.16. 13:06:26

@Egy a KING: még nem tökéletes a terv, de megkettőzöm a tempót, hogy mihamarabb készen legyünk, mert elegem van a locsogásából.

EGY a Queen 2019.10.16. 13:10:02

@Somogyi József: ha te mondod..hogy is mondjam finoman.. előbb lennék elefántinszeminátor,minthogy kövessem az elborult ezo-agyú fiatalasszony munkásságát..

2019.10.16. 13:11:28

@PPK™: látod, érzi a vesztét a kis ribanc, próbál pszichológiai ráhatást kifejteni , hogy dühbe guruljunk, és elbaltázzuk a dolgot. De nem tudja, hogy hidegvérrel, precízen, á là hannibal lecter lesz kicsontozva

EGY a Queen 2019.10.16. 13:17:23

@Egy a KING: oh,Darling! Te tényleg azt gondolod,hogy a pszichológiai hadviselést ilyen ovis szinten művelném? Ez annyira aranyos volt..de tényleg.. :D Cuki vagy.Meghatóan naív,és cuki!

MsIreneAdler 2019.10.16. 13:27:54

@EGY a Queen: mit látnak szemeim? Mi az, hogy nem a tiéd a yacht, hanem Kingé? :) mi lesz így a pozíciómmal...akarom mondani a közös bulinkkal :)?

PPK™ 2019.10.16. 13:31:03

@Egy a KING: ne ribancozzad Életem Szerelmét :( Kicsit el is bizonytalanodtam, hogy valóban végre akarom-e hajtani ezt a küldetést :(

2019.10.16. 13:34:21

@MsIreneAdler: barátosném, te megelégednél a csicska elsőtiszt pozicíójával az a hárpia zsarnokoskodása alatt? Pfuj..
Nálam, az ÉN yachtomon te lennél a kapitány, Yrénkém:)

EGY a Queen 2019.10.16. 13:50:02

@MsIreneAdler: hidd el,én sem tudom,mi folyik itt,valamilyen tudatmódosító szer kerülhetett a levegőbe ott lenn,Borsodban..Az egyik azt haluzza,hogy az övé a yachtom,a másik, egyik percben még a meggyilkolásomat tervezgeti, a másikban már ÉSz-nek hív.. csak kapkodom a fejemet én is,hidd el!

MsIreneAdler 2019.10.16. 13:51:28

@Egy a KING: kedves barátom, szépek a verseid meg minden, főleg a bennük rejlő titkos mondanivaló fogott meg engem, de a Queen-ről jobban el tudom képzelni, hogy yachtot szerez, mint rólad...szóval....

MsIreneAdler 2019.10.16. 13:56:27

@EGY a Queen: ja, amúgy PPK ilyen érzelmes csávó, folyton kitárulkozik, rajta nem is csodálkozom (meg lehet nála pont most van a tudood, a férfimensi, szóval totál be lehet gőzölve) . De a bro honnan gondolja, hogy yachtot szerez még ebben az életében, hát komolyan nem tudom :)

PPK™ 2019.10.16. 14:15:34

@Egy a KING: ez az koma, jól csinálod, ahogy megbeszéltük ;-)

Bekapták a horgot, elbizonytalanítottam a célszemélyt. Magamhoz édesgetem pikk-pakk, aztán egy óvatlan pillanatban lecsapunk. Yrénkét pedig választás elé állítjuk: vagy szolgál minket a jachton, vagy megy a barinője után ;-)

media2.giphy.com/media/CYE6AFlTygoxy/giphy.gif

EGY a Queen 2019.10.16. 14:20:46

@MsIreneAdler: há’nemtom,hogy érzelmes-e.. igaz,egyszer mesélte nekem,hogy három napig sírt a Szív hídjain,a meg tele van varrva idézetekkel a Szerelmünk lapjaiból...
De másrészről meg nézzed mán meg,milyen hidegvérrel tervezgette a gyilkolásomat.. nem tudom..tényleg nem tudom..
Zsóttival ne törődj,azt se szabad neki elhinni,amit kérdez. Biztos forrásból tudom,hogy épp elvonón van,oszt onnan ábrándozik yachtokról meg ilyesmi,múlt héten még egy szobatársát tépte meg egy rollerért...

EGY a Queen 2019.10.16. 14:22:15

@Egy a KING: nincs neked annyi pénzed,Darling! ;)

EGY a Queen 2019.10.16. 14:31:19

@Egy a KING: látod,tudom én,mivel kell a kedvedben járni ;)

Rita Vrataski 2019.10.16. 14:38:41

Kifogtál egy meglehetősen csekély értelmű kislányt...A visszautasítást, azt hogy egész egyszerűen nem kellesz valakinek, ezt el kell fogadni, fel kell dolgozni, túl kell lépni rajta. Amíg ez nincs meg, addig nincs értelme egy új kapcsolatnak. Ez meg magára engedte a fél várost.

Legyen önbecsülésed. Nem kellesz neki. Ne keresd a kérdésekre a válaszokat.
Keress egy idősebb nőt magadnak.

Rita Vrataski 2019.10.16. 14:41:58

Kifogtál egy meglehetősen csekély értelmű kislányt...A visszautasítást, azt hogy egész egyszerűen nem kellesz valakinek, ezt el kell fogadni, fel kell dolgozni, túl kell lépni rajta. Amíg ez nincs meg, addig nincs értelme egy új kapcsolatnak. Ez meg magára engedte a fél várost...

Legyen önbecsülésed. Nem kellesz neki. Ne keresd a kérdésekre a válaszokat.

Keress egy értelmesebb, lehetőleg idősebb nőt magadnak.

MsIreneAdler 2019.10.16. 14:52:28

@Egy a KING: dehogy árultalak el. Csak tudod NULLA yacht kapitányának lenni azért nem akkora buli, mint EGY yacht elsőtisztjének. :)
(amúgy a tökömbe már a neveitekkel meg a kurva yachtokkal, asse tudom már melyikőtök melyik) :D

MsIreneAdler 2019.10.16. 15:01:11

@PPK™: soha nem hagyom el a barinőmet, mentoromat, példaképemet! (de mivel is kéne nekem szolgálnom, úgy tulajdonképpen, csak kíváncsiságból kérdem... :))

MsIreneAdler 2019.10.16. 15:03:55

@EGY a Queen: nézd, amint látod a képemet, én yachtra kész vagyok abszolút. A többivel meg ne foglalkozzunk. Esetleg majd dobálunk egy pár zsepit a két érzelemdús jómadárnak, hogy legyen mibe hullatniuk az irigység (bánat, szerelem?) könnyeit.

PPK™ 2019.10.16. 15:23:53

@MsIreneAdler: ha esetleg mégis bölcsen döntenél és maradnál nekünk bikiniben felszolgálni a kólát meg a kaját és egyszerűen csak jól érezni magad, akkor tudod, hogy hol találsz... ;-)

Ja, és nem kéne a fedélzeten az aranyásóvért takarítgatnod, meg a darabkáit a vízbe hajigálni, nyugi.

:-)

EGY a Queen 2019.10.16. 15:33:05

@MsIreneAdler: jóvan,Irén,akkor ne szaporítsuk a szót.Neked elárulom,tegnap jó napom volt,behúztam egy Veyront,azzal megyünk,mittet szólsz? Akkor 6-kor várlak a Gresham előtt,meg fogol ismerni,talpig Vuttyonban vagyok,a diamond fejdíszemet is felraktam,nehogy valami suttyó bmw-s bepróbálkozzon azér’! Szóval talpig glancban,ragyogva várlak drága barátnőm! Ihatol a Dom Perignon Methuselah-ból is,hoztam egy kartonnal! ;) Kezdődjék a kaland! ;)

MsIreneAdler 2019.10.16. 17:59:33

@PPK™: ennyivel megúsznám? Nem is rossz, sőt, túlságosan szép is ahhoz, hogy igaz legyen...csapdát sejtek :D

@EGY a Queen: tuti rád fogok ismerni, még egy ilyen jelenség nem lesz a parton, fogadok :)

m.youtube.com/watch?v=FOt3oQ_k008
süti beállítások módosítása