Szívesebben van a haverjával, mint velem

2019. november 27. 07:38 - csajokespasik

       

               „Mivel sokat van nélkülem, biztos van olyan is, amiről nem beszél, de szerintem az is hazugságnak minősül, ha nem mondunk el valamit” - Lassan az év végéhez közelítve az ember mérleget készít magában, ahogy Posztolónk is tette, és rá is jött, hogy az idei év számára az elhanyagolásról szólt.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Mi három éve vagyunk együtt és a páromnál idén figyeltem meg azt, hogy nagyon lazán kezeli már a kapcsolatunkat. Én jobban ragaszkodom hozzá, hogy többet legyünk együtt. Ő sokat dolgozik, sok mindent elvállal, és emiatt keveset van itthon. A szabadidejét viszont nem csak velem tölti, sokszor elmegy ismerőseivel, vagy az egyik vidéki barátjához kettő-négy napra. Nekem azért furcsa ez, mert a haverja családos ember, és csak úgy ott marad náluk. Én biztos nem tudnék ilyet művelni, de ha ez nekem rosszul esik, azt az én hibámként hozza fel.        

       

               Már elég gyakran utazik le hozzájuk, és ha megkérdezem, mit csinálnak, azt mondja, semmi különös, csak isznak-esznek császkálnak egész nap. Idén erre öt alkalommal került sor, ami nem kevés. Évi egyszerit még elnéznék.

Engem sose hívott, de nem is mentem volna, úgy érezném, hogy bepofátlankodtam valahova és zavarok, még ha nem is mondják. Sajnos ő nagyon jó abban, hogy kidumálja magát helyzetekből, vagy hamar megkedveltesse magát valakivel, én meg olyan vagyok, hogy senki agyára nem akarok menni a panaszkodással, így neveltek, anyukám is ilyen.

Hagyom, hogy akkor menjen el, amikor akar, ne érezze pórázon magát. Aztán ha észbe kap, akkor szervez bűntudatból egy közös programot velem, amit gyorsan lezavar, hogy na ez is letudva, és ezt érezni is.

Nem igényli, hogy velem legyen? Szívesebben van bárhol máshol? Ezeket jelenti ez a hozzáállás, vagy tényleg én reagálom túl? Mivel sokat van nélkülem, biztos van olyan is, amiről nem beszél, de szerintem az is hazugságnak minősül, ha nem mondunk el valamit.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4815324888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása