Szégyen nélkül lépett le a másikkal

2019. december 18. 07:36 - csajokespasik

       

               Amikor a barátnőd múltjából felbukkan egy olyan pasi, akivel annak idején szívesen összejött volna, már csak a párod jellemén múlik, hogy milyen döntést hoz. A csávó kereste meg és a Facebook-on át győzködte, hogy legyen már egy kis nosztalgiázás. Lett: azóta is nosztalgiáznak.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mi a véleményetek az alábbi helyzetről?

Férfi+nő 2 éve együtt. Komoly terveitek vannak, amikor a nő életébe belép egy régi ismerőse, akivel annak idején ilyen-olyan okok miatt nem tudott összejönni, de szeretett volna. Mondjuk, mert valamiben megfelelt az akkori igényeinek, és lassan rájön, hogy igazából most is jobban bejön, mint az, aki mellette van jelenleg. Külső és belső tulajdonságokat tekintve mérlegel, úgy véli, a jövevényben több vagy másabb a potenciál, és ott van az a kis rejtélyes plusz is, amit nem tud megfejteni - és rájön, hogy nem tehet arról, hogy melletted döntött akkor, hiszen ha jól álltak volna a csillagok, akkor inkább őt választja. Most az élet odavetette neki múltjának ezt a szereplőjét. Mit csináljon?        

       

               Megtudod, hogy nem olyan régóta a face-en élik az életüket. A pasi jelentkezett, sok mindenről beszél, talán magától mondta rögtön, hogy egyedülálló, jaj, nagyon egyedülálló szegény. Jó volna nosztalgiázni, hogy magányát enyhítse. A nő érzi, hogy most vagy soha. Ekkor már vall neked is érzéseiről. Lenne esélye nála. Kis időt kér. A kis időről azt kell tudni, hogy ritkán jelent jót. Valamiért ezen a ponton jön rá, hogy még harminc előtt akar gyereket. Te meg ekkor jössz rá: nem tőled. Ha nem is most, de pár éven belül. Szóval, vannak új tervei. Ez nem vall rá.

De: Mi az a varázs, amit hordoz egy ilyen ember, amitől a párod azonnal félre tudja tenni a feléd megnyilvánuló érzéseit, hogy felrúgjon mindent, és úgy viselkedjen, mint akit megdelejeztek. Kérdőjel.

És a vége: nagy vívódás-imitálás közepette szégyen nélkül elhagy. Rájössz, hogy a pasi neked amúgy is nagy rivális volt: jó kocsi, saját szalon, nyaraló... estébé. hát, elengeded a kis drágát. Egy ideig te is megtetted számára,talán beválik neki egy darabig az új is.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7315357034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása