Csak a párom családja ne lenne

2020. február 11. 08:24 - csajokespasik

       

                A barátnő megelégeli pasija zsarnokoskodó és mindenbe beledumáló anyját, akit egy telefonbeszélgetés alkalmával szépen el is küld a francba. A család megdöbben, amikor megtudja, hogy ezek után nem tűnt el a képből.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kit mennyire befolyásol a párja családja abban, hogy hosszútávon együtt marad-e vele? Tegyük fel, hogy a párod anyja egy önző dög, aki mindent sajnál tőletek, és mindenben okoskodik. Én ebben a helyzetben vagyok, és szerintem ő azt bánja, hogy neki anno ez nem így adatott meg. A zsarnokoskodás mellett erőszakosan próbálja az akaratát érvényesíteni mindenben: pl. én soha nem iszom alkoholt, egyetlen pohár pezsgőt, bort sem, de ő állandóan kínálgat mindenfélét, mert náluk ez hagyomány... Ha ötször kínálja, ötször mondok nemet. Ebből is nézeteltérés lett. A páromat nem érdekelte az elején, amíg nem mondtam, hogy komolyan zavar a családja, a bátyja meg az apja is, akikre nem tudok a bunkó szónál jobbat találni.        

       

               A bátyja bejelölt és mindig írogat nekem hülyeségeket. Az anyja engem is próbált befolyásolni, csak az ellenállásomat egyből támadásnak és engedetlenségnek vette, mert nem hagytam magam. Nem ért célt, ez bosszantotta. Ő nagyon narcisztikus, okoskodó és mesélt róla a párom olyanokat, amikre egyetlen anyának sem kéne büszkének lennie. Egyszer vittem neki valamit, amiről tudtam, hogy szereti, névnapjára, ő meg ahelyett, hogy megköszönte volna csak annyit szólt: „mér csak egyet hoztál?”.
Végül amikor ő kiprovokálta, nagyon csúnyán rázúdítottam mindent, megmondtam neki a véleményemet telefonban, hiába pattogott, nekem jólesett ezt kiadni magamból, és azóta náluk nem kívánatos személy lettem. Ha ez így alakult, akkor a páromat előbb-utóbb meg fogják győzni, hogy hajtson el engem, mert csak ártok neki. Megdöbbentek, amikor azt hallották, hogy nem kezdtem azonnal csomagolni. Valakiknél egy ilyen szitu megerősíti a kapcsolatot, de nekünk nem ebbe az irányba mozdult el az egész, őt nem zavarja, hogy az anyja mindenbe beleszólna. A végsőkig kitartani nem tudok, és nem bírom elfogadni, ami ebben a dobozban még a párom mellé jár.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3915468858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása