Királylány napkollektoros várat keres

2020. március 16. 07:52 - csajokespasik

       

„Szerintem valahol jót tenne a jellemének, ha egyszer ugyanúgy végigküzdené magát a ranglétrán, mint bárki más” – Levélírónk elnézné, ha a párja keveset hozna a konyhára, ha néha elmosogatna ott. Egy olyan nő, aki egész életében azt kapta, hogy ő különleges és mindenből a legkényelmesebb jár neki, minden pasi számára kihívás.        

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog! Igazából azt tervezem, hogy három nap múlva hoznék ez ügyben döntést, van már egy elképzelésem, de addig is meghallgatok másokat és magamban is tovább mérlegelek. Most így névtelenül megosztanék egy személyes párkapcsolati problémát.

Kezdésnek: Még mindig nem állította át a face-én, hogy kapcsolatban van. Pedig elég régóta a barátnőm.

Ahogy számolom, az összeköltözésünkkor indult az egész. Ő a húszas évei elején, én a harmincas éveim végén járok. Neki a szülei mindent a feneke alá toltak, ha autót kért, kapott, ha utazni akart, finanszírozták neki, ha egy kisebb, komfortos lakást kérne, azt is simán kapna. De a keresete ingadozó. Jelenleg is alkalmi munkákat végez. Azt mondja, nem bírja a 8 órázást, a gályázást, mert hamar elege lesz abból, hogy ostoba emberek alázzák, amitől csicskáztatva érzi magát.        

       

               Amit keres, abból egy fillérrel nem száll be a közös költségekbe. Ami nem lenne számomra baj, ha legalább házias lenne, és főzne, vagy elmosogatna néha, bármi ilyesmi. De ezek mind rám maradnak. Nem kényszerítem semmire, csak azt hiszem úgy érzi, ha enyém a hotel, akkor a takarítószemélyzet is én volnék... Tavaly októberben, kiszakadt belőlem pár dolog, amitől ő megsértődött, és egy hétre hazaköltözött. Azt hittem, vége. Sajnos megmondtam neki, hogy apuci vehetne egy költségmentes fenntartású napkollektoros házikót valami élhető környéken, Pomázon, Budakeszin, aminek kevés, vagy nincs is rezsije, és nem kell számlákra figyelmet fordítania. Tök őszintén mondtam neki.

Végig én tartottam el, azzal a feltétellel, hogy minél előbb keres munkát, akármilyet. Erre azt mondta, hogy szemét vagyok, ha nem érdekel, hogy aljamunkából és szenvedésből van pénze, és biztosan azt se bánnám, ha a sarokra állna ki... Szóval, vagdalkozott. De szerintem valahol jót tenne a jellemének, ha egyszer ugyanúgy végigküzdené magát a ranglétrán, mint bárki más. Ez nem csak nekem lenne segítség, hanem elsősorban neki.

Sajnos ha egy nővel elhitetik egészen fiatalon, hogy ő kiválasztott és királylány, akkor az végig meg fog maradni benne. Néha úgy érzem, lemondtam már róla, pedig szeretnék segíteni.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr115525344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása