Éreztem szerelmet, de többet nem

2020. március 19. 07:53 - csajokespasik

       

                „Ha valahol bemutatott egy nőnek, aki tetszett neki (ez mindig nagyon látszott rajta) nem úgy mondta, hogy „a párom”, hanem csak a keresztnevemet” – És ilyenkor minden barátnőben megrendül a bizalom, hiszen ráébred, hogy az az ember, akivel együtt van, sosem volt az övé. Aki abban a szerencsében részesült, hogy előnyös külsővel jött a világra, azt senki se birtokolhatja. Ő már mindenkié.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ez már egy kb. két éves történet, és így visszaolvasva, nekem is furcsa, hogy eddig maradtam benne...

Sajnos nagyon sokáig egyedül voltam (ami szerepet játszik a döntésemben is), pedig nem ültem otthon, mindig volt egy baráti társaságom, akikkel eljárogathattam. Az önbizalmam sem volt túl erős. Már feladtam volna, hogy ez van, nem lehet sürgetni a dolgokat, amikor jött ő.... valakinek az ismerőse volt, és egy lakásavató bulin lépett oda hozzám. Azt mondják, hogy a női megérzésre néha lehet alapozni... hát én nem éreztem vele kapcsolatban semmi rosszat, vagy visszahúzót, ami óvatosságra intett volna. Nem éreztem, hogy mi nem illünk össze.

Utána két telefon és összejöttünk. Ami fura volt, hogy csak bizonyos időben mehettem fel hozzá. Összeköltözésről hallani sem akart. Mondta, hogy ő csak őszinte, pedig hazudhatna is, hogy kitalál valami mondvacsinált indokot, de ő egyedül szeret lenni. ...jó.        

       

               A lényeg tömören: adott egy férfi, aki igen sikeres a nőknél, ami abban nyilvánul meg, hogy a nők szó szerint tapadnak rá. Szó se róla, tényleg dögös volt, de nem az a tipikus férfiszépség, szerintem a lazasága, a dolgokhoz való nyugodt hozzáállása az, ami sokaknál betalált – nálam is. De erre alapozni nem lehet. A nők mennek utána, neki semmit sem kell ezért tenni. Hát, ilyen is van. Ő ezt ki is használja, nagy nőcsábász. Mégsem választja tartósra egyiket sem. Vagy ha egy kicsit ficánkol valami a szíve helyén, akkor pár évre el tudja hitetni vele, hogy csak ő van.

Ugyanaz az elv áll erre is, mint a nők esetében: ha bombajó full extrás valaki, az nem fogja mindezt egyetlen kapcsolat miatt parlagon állni hagyni. A realitás akkor nem volt a legerősebb tulajdonságom és el akartam hinni, hogy ő nem olyan, csak egy komplexus ez nálam, hogy rémeket látok - sokat segítettem neki azzal, hogy bemagyaráztam magamnak mindezt. És ő tette is a dolgát meg a szépet: folyton dicsért, mellette nőnek éreztem magam, néha teljesen oda volt tőlem. Ami hiányzott belőle azt egyszerűen elnéztem, ugye, a lila köd effektus. Tény, hogy más nőkkel flörtölt rendszeresen, de tőlem nem féltette a magánszféráját, azt mondta, bármikor belenézhetek a telefonjába. Persze, nem tettem. (Kíváncsi lettem volna, hogyan reagál, ha azt mondom, „Oké, adjad„ bár biztos volt neki másik, ha ennyire bátor ajánlatot mert tenni, a profik így csinálják).

Ha valahol bemutatott egy nőnek, aki tetszett neki (ez mindig nagyon látszott rajta) , nem úgy mondta, hogy „a párom”, hanem csak a keresztnevemet mondta. Olyankor úgy kezelt, és úgy is éreztem magam, mintha a haverja volnék, háttérdíszlet voltam. A szex is olyan volt később már, hogy határozottan éreztem, hogy más jár a fejében. Szóval, voltak jelek, hogy rám unt. A lényeg, hogy lebukott, pont Karácsony előtt, hogy találkozgat valakivel (Vajon ki használja még a fürdőszobád? Felmentem hozzá váratlanul, és elfelejtette a fürdőszobából eltávolítani a női holmikat, amik se nem az enyémek, se nem az övéi...Akkora volt a rumli, mintha egy nő beköltözött volna oda). Nem kellett sokat mondania, mivel lánytesója nincs... Erre válasz: javasolja, h. tartsunk szünetet – Mit jelent a szünet? Azt jelenti, hogy nem akarod látni a másikat. Egy szünet, legyen bármilyen hosszú vagy rövid, még sosem váltotta ki az ellenkezőjét, gy.k. a kapcsolat zökkenőmentes folytatódását. Soha.

A szakítást én mondtam ki. Az ellenkezése mérsékelt volt... El kellett képzelnem az életem nélküle.

Aztán pár hete kaptam tőle egy sms-t, hogy „Nagyon sovány vagy”, ... valahol látott az utcán, talán elmentünk egymás mellett, vagy ilyesmi, én nem vettem észre. És tudom, hogy ez tőle bók. Nem válaszoltam rá semmit, mert jelenleg egy olyan emberrel vagyok, aki maximálisan megbecsül, nem ver át, őszinte (létezik ilyen) és lelkileg sokkal közelebb áll hozzám. Az exemmel – most már józanul tudom - nem ilyen nexusban voltunk. Ha vele maradok, csak tovább rontott volna a helyzeten. Éreztem szerelmet, de többet nem.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3615534980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása