Szakítás után barátság?

2020. május 21. 07:33 - csajokespasik

       

                Levélírónk nem dúskál a barátságokban, így könnyelműségnek érzi bármilyen kapcsolat eldobását. Jelen esetben az exéről van szó, viszont állítólag ahhoz, hogy új kapcsolatra tegyen szert valaki, teljesen meg kell szakítani a kapcsolatot a múlttal.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Őszintén, nem vagyok egy körül rajongott, népszerű ember, akinek számos érdekes ismerőse, haverja, nagy baráti társasága van. Úgy veszem észre, hogy ez nem vonzó a nőknél, már-már fogyatékosságnak számít, de 1 mínusz pontnak mindenképp. Igen, van bennem egy visszafogottság, ami még nem kisebbrendűségi komplexus ugyan, de az is tény, hogy nem vagyok olyan, aki azt kapja meg, akit csak szeretne. Nem nézem irigykedve, hogy másnak mi és mennyi jutott, csak nyugodtan és békében akarnék teljes életet élni. Megváltozni nem tudok, vagy ha megpróbálom másnak kiadni magam, az meglátszik és röhejesnek hat. Természetellenesnek érzem, mert nem én vagyok, nem önmagam. Ha viszont önmagam vagyok, akkor meg úgy érzem, kicsik az esélyeim. Keresem a hozzám hasonlót, de nem könnyű, bízok a véletlenben is.        

       

               Nem vagyok olyan helyzetben, hogy bármilyen kapcsolatot csak úgy eldobjak. Az exem ajánlotta fel, hogy próbáljunk meg barátok lenni. Ez eleinte nehéz volt nekem. A szakítás utáni barátsághoz elég sok feltételnek kell teljesülnie, ami az esetek egy kis részében áll csak fenn. Az exekkel való kapcsolattartást sokan úgy értelmezik, hogyha épp egyikünknek sincs senkije, azért átjárunk néha egymáshoz szexelni... Nálam nem ezt jelenti, hanem tényleg azt, amit konkrétan. Tudom ehhez tartani magam, anélkül, hogy pofára esés lenne belőle.

Viszont azt is mondják, hogy ahhoz, hogy új kapcsolatra tegyen szert valaki, teljesen meg kell az exével szakítani a kapcsolatot, minden szinten, mert valahol még mindig rá vágyik. Mi ebben az igazság? És mi lenne a helyes lépés? Ha nem haraggal váltunk el, azért lenne érdemes megtartani egy viszonyt, hogy valahol mégis csak maradandó legyen a másik, hiszen sokáig egy pár voltunk.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr115710384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása