Villát várt, félkész házat kapott

2020. június 19. 08:15 - csajokespasik

       

               „Szerintem nem attól lesz valaki Igazi Nő, ha mindent csak úgy elfogad, hagy maga körül megtörténni és viszonzás nélkül nyugtáz” – Túl sok csalódás után minden férfiben kialakulnak bizonyos védőfalak, melyek lebontásához nem sokkal járul hozzá az a nő, amelyik túlzásba viszi az igényeit.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Már több sikertelen kapcsolatot tudhatok magam mögött, a legtöbből én léptem ki fél-1 év után, mert azt éreztem, nem vagyok elég fontos neki, minden más fontosabb, mint én. Új kapcsolatom nem azonnal, hanem csak jóval később alakult, volt hogy évekig semmi.

Az egyik nő állította, hogy én érzem rosszul, de én határozottan mindenben a másodiknak-harmadiknak éreztem magam. Nem intenzív kötődést várok, vagy örök rajongást, vagy azt, hogy szorongjon nélkülem, hanem kisebb odafigyeléseket. Vagy legalább annyit, hogyha kedves vagyok vele, azt viszonozza, ne pedig jóváhagyja és tudomásul vegye, és annyi: legtöbbször emiatt léptem ki.        

       

               Amikor ezeket úgy szóvá tettem, minden elképzelhető tünetet produkáltak, a „jellemző ez a férfiakra”- tól az ok nélküli féltékenykedésig, a lobbanékonyságig, valamint amikor túlzott „férfiatlan” érzékenységgel vádoltak. Amikor már egyértelműen bizonytalanná váltak a dolgok, léptem.

Szerintem nem attól lesz valaki Igazi Nő, ha mindent csak úgy elfogad, hagy maga körül megtörténni és viszonzás nélkül nyugtáz. Haladó gondolkodásúnak tartom magam, és azzal vagyok önzetlen, aki megérdemli és látom, hogy van értelme, mert a helyén kezeli a dolgokat.

Egy figyelemre méltó eset: A félkész ház neki nem jó, addig nem akart még csak meglátogatni sem – nemhogy odaköltözni – amíg teljesen tip-top nem lesz, amíg be nincs fejezve. Igen ám, de aki kertes házban él, az tudja, hogy ott mindig van mit tenni, a tisztességgel, szerényen épített kertes házak olyanok, hogy azok sosincsenek teljesen készen, mindig van rajtuk valamit javítani, felújítani, bővíteni, amikor épp van rá keret. Nem tetszett neki. Ide senki ne lássa belépni őt. Nem romhalmazban élek, csak van még mit a házon befejezni, a teraszon fel van jőve a kő pl., a fal nincs újrafestve, ilyesmi szépséghibák. Biztos megtalálta azóta azt a lovagot, aki fullos luxusvillában fogadja.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1015902242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása