Nem akartam orgiázni vele

2023. április 20. 07:33 - csajokespasik

„Engem ez egészen kicsit sem érdekel. Nem akartam akadályozni, váltsa valóra az álmait, csak ne velem, mert nem egyeznek az én vágyaimmal. Biztos talál erre partnert” – Posztolónk az egykori barátját épp a kapuzárási pánik küszöbén kapta el, de nem tudott osztozni vele a szexuális túlfűtöttségében.

 

Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem mostani történet, de nekem elég tanulságos volt. Még időben kaptam észhez, hogy kilépjek ebből.
Szóval: 27 éves vagyok, a pasi akkor volt 38, és bár ez még mindig nem egy olyan férfiéletkor, amikor ennyire kétségbe kell esnie, hogy már mindenből kimarad, és pánikszerűen fel kell venni egy szexuálisan túlfűtött magatartást. Mindezt úgy, hogy hülyét is csinál magából. Pár hónapig voltam csak vele. Nem volt nagy durranás az ágyban, épp ezért csodálkoztam, hogy miért fantáziál hármasokról meg orgiákról, mert állandóan ezt nyomta nekem. Hogy legyek partnere ebben, legyek kicsit nyitott és majd ő intézi, csak kövessem, jó lesz...Végül is ezért szakítottam vele.

Engem ez egészen kicsit sem érdekel. Nem akartam akadályozni, váltsa valóra az álmait, csak ne velem, mert nem egyeznek az én vágyaimmal. Biztos talál erre partnert. Később még beszélgettem vele és kérdeztem, hol tart az orgiaprojektje? Elmondta, hogy minden tőle telhetőt megtesz, fent van valamilyen fórumon, ahol szerveződhet valami, és ott puhatolózik, de többnyire nála idősebb, kiéhezett emberekbe botlott eddig... ezt úgy mondta, mintha neki nem a kiéhezésről szólna ez az egész dolog.
Azt már rögtön az elején láttam, hogy ő nem egy komoly ember, de én se komolyat kerestem akkor. A lényeg, hogy szerintem aki felnőtten így gondolkodik, ahogy ő, és nem tud uralkodni a vágyain, méltón megélve a korát, (mindegy, miért, hogy nem élte ki magát, vagy akármi más indokból) az nem számít ténylegesen, mentálisan is felnőtt embernek a szememben. Ő azt is megjegyezte, hogy minden férfi alapjában így gondolkozik, csak nem beszél róla - és ez az, amit nem hiszek el.

 
47 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr918106454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real_Time 2023.04.20. 09:05:49

Ismét megtudtuk ebben a kurva nagy egyenlőségben, hogy ha egy férfi álmodozik ilyesmiről akkor az mentálisan beteg, de bezzeg ha egy nő (a szürke ötven) akkor az teljesen normális.

Sadist 2023.04.20. 10:09:44

"Szóval: 27 éves vagyok, a pasi akkor volt 38, és bár ez még mindig nem egy olyan férfiéletkor, amikor ennyire kétségbe kell esnie, hogy már mindenből kimarad, és pánikszerűen fel kell venni egy szexuálisan túlfűtött magatartást."

Már megint ez a férfi kapuzárási pánikos mítosz? Tanuljátok már meg, hogy férfiaknál nem létezik kapuzárási pánik, ez csak a nőközpontú narratíva baromsága. Projekció tankönyvi esete.
A férfiak lehetőségei csak 35-40 körül kezdenek igazán kinyílni és akit nem sikerült szégyennel, bűntudattal és egyéb manipulációs technikákkal belekényszeríteni abba, hogy becsicskuljon ennek a hazug narratívának, az ki is használja ezeket a lehetőségeket.
A nők azok, akinek a pubertástól tárva-nyitva áll az a kapu és ők kezdenek rettegni először 30 felé közelítve, hogy már nem kaphatnak olyan szintű pasast, mint húszévesen, aztán 45 felé, amikor már nem lehet gyerekük és végleg bezár a bazár.

"Nem volt nagy durranás az ágyban"

Na és ezt honnan tudod ilyen biztosan? Onnan, hogy van BŐVEN összehasonlítási alapod ;)

"Később még beszélgettem vele és kérdeztem, hol tart az orgiaprojektje? Elmondta, hogy minden tőle telhetőt megtesz, fent van valamilyen fórumon, ahol szerveződhet valami, és ott puhatolózik, de többnyire nála idősebb, kiéhezett emberekbe botlott eddig... ezt úgy mondta, mintha neki nem a kiéhezésről szólna ez az egész dolog."

Semmi fogalmad sincs a férfi szexualitásról, ha azt hiszed, hogy kicsit is a kiéhezettségről szól a dolog.

"Azt már rögtön az elején láttam, hogy ő nem egy komoly ember, de én se komolyat kerestem akkor. A lényeg, hogy szerintem aki felnőtten így gondolkodik, ahogy ő, és nem tud uralkodni a vágyain, méltón megélve a korát, (mindegy, miért, hogy nem élte ki magát, vagy akármi más indokból) az nem számít ténylegesen, mentálisan is felnőtt embernek a szememben."

27 évesen nem komolyat kerestél? Milyen meglepő.
Ironikus, hogy nem veszed észre a szemedből kiálló mestergerendát. Ő sokkal felnőttebb mentalitású nálad, mert a vágyait szeretné MEGÉLNI és nagyon is tud uralkodni rajtuk. Te viszont még 27 évesen se komolyat kerestél. Egy mentálisan is felnőtt nő akkorra már a második gyerekét viszi a bölcsibe.

body_andras 2023.04.20. 11:02:34

"Nem volt nagy durranás az ágyban", aha, nem engedted hogy a barátnőd az arcába üljön, ezért nem volt elég kemény.
"váltsa valóra az álmait, csak ne velem" és akkor mit is tetszett várni tőle kérem, nagyságos kisasszony?
Egymillió dollárban mernék fogadni, hogy szakítás után képes lettél volna (vagy voltál és vagy is) azonnal, egy intésre eget rengető gangbanget vállalni 10/10-es esztétikájú, méteres anakondájú, porcelán minőségű kockhasú gazdag fukszos latínókkal és csokifiúkkal.
@Real_Time: Már a címben is benne van, Mózes nulladik törvénye: a csaj mindent is akarhat, De Nem Veled. Az ilyenekből lesznek a gonosz alfák után, vödör fagyi fölött zokogó virágszálak.
@Sadist: éveken belül meglesz az első kutyája.

larvar0 2023.04.20. 12:45:44

Nem kapuzárási pánik ez babám, hanem 40-hez közelítve jön rá a férfi, hogy neki még vannak lehetőségei, amiket azért nem élt meg, mert a családja, anyja, apja, a társadalom megszégyeníti azt a férfit, aki szabadon megéli, felnőttként kezeli a szexualitását.

A 40 éves férfi nem kapuzárást él meg, hanem pont hogy a második virágkorát élheti, ha hagyják neki. A 40-hez közelítő nőnél bezárul a kapu, a hasonló korú férfi pont a második családalapításra készülhetne.

A nem nagy durranás az ágyban mit jelent? Szerintem a közösülések közel 100%-ában orgazmushoz jutott a férfi, ezt melyik nő mondhatja el magáról? Felejtsük már el azt a férfigyűlölő gondolatot, hogy a nő orgazmusáért csak a férfi felel!

fkv.119 2023.04.20. 15:29:20

@larvar0: Hát ja, széjjelrakja a nő a lábát, aztán találd ki mit akar. Mármint a dugáson belül. Aztán megkérded mi a baj - semmi... Ő is ott van, nem? Hát akkor tegyen érte hogy jó legyen! És le is nyelheti...

fkv.119 2023.04.20. 15:37:39

"Nem akartam orgiázni vele"

Szerintm itt valami félreértésről lehet szó. Valójában origamizni akart. Te meg túlaggódtad a dolgot...

"Azt már rögtön az elején láttam, hogy ő nem egy komoly ember, de én se komolyat kerestem akkor."

Akkor mi a baj? Azt kaptad amit kértél. Ennél jobban nem is járhattál volna. 100% siker.

"nem tud uralkodni a vágyain, méltón megélve a korát, (mindegy, miért, hogy nem élte ki magát, vagy akármi más indokból)"

Rajtad volt erényöv? Szűzen mentél a kapcsolatba? Miért nem tudtál uralkodni a vágyaidon, he?

"Ő azt is megjegyezte, hogy minden férfi alapjában így gondolkozik, csak nem beszél róla - és ez az, amit nem hiszek el."

Mert hülye vagy. Mi tényleg dugni akarunk, nem pedig lamúrozni, enyelegni, purdét pesztrálni. A többi csak a kulcs a puncihoz.

Almandin 2023.04.20. 17:04:17

@Sadist: Tehát szerinted az a felnőtt mentalitás, hogy bele akarja manipulálni a párját abba, hogy orgiázzon? Ez amúgy egyre gyakoribb, szerintem a pornó teszi ezt az emberekkel, a pornófüggők ezt látják a filmekben és át akarják ültetni a magánéletükbe. Csak azt nem értem, hogy miért nem egy swinger klub felé veszi az irányt az, akinek ilyen vágyai vannak, miért a párjára akarja ezt ráerőltetni? Azt hiszi, hogy akkor az belefér a hűségbe, ha a közös ágyba viszi a harmadikat?
Az ilyen tényleg menjen a fenébe. Nem az a leginkább felháborító, hogy ilyet akar, hanem az az érzelmi zsarolás, amit leművelt a párjával.

Almandin 2023.04.20. 17:08:18

@body_andras: Érdekes, hogy sokan azt hiszik, hogy minden nő csoportszexre vágyik... Nos, aki olyan típus, hogy nemcsak a szex testi oldalára vágyik, hanem a lelkiekre is, annak nem opció a csoportos szex. Hihetetlen, hogy ezt sokan nem képesek megérteni. Ha a párjukról van szó, akkor még inkább elborzasztó, hogy csak egy luknak nézik a partnerüket, egy húscafatnak, aki az ő kiszolgálásukra és szórakoztatásukra van teremtve.

Almandin 2023.04.20. 17:09:04

@fkv.119: Az a te szegénységi bizonyítványod, hogy nincs igényed és képességed érzelmekre.

antisocialnetworkagain 2023.04.20. 18:35:02

„Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!”

Real_Time 2023.04.20. 20:30:42

@Almandin: Már nem azért, de a swinger klubbok épp hogy pároknak lettek kitalálva :D

Almandin 2023.04.20. 20:43:35

@Real_Time: Eredetileg igen, de vannak helyek, ahova bemehetnek egyedül is emberek, a csoportszexből ők se maradnak ki. Van, aki nem csinál semmit, csak a látványt élvezi:
www.blikk.hu/blikk-tv/aktualis/swinger-klub-szex-igy-nez-ki-belulrol/j5cp921

VOGAben 2023.04.20. 21:51:51

Nekem meg ez a kiélt/ nem kiélt sztereotíp meghatározás piszkálja a csőröm. Egy kiélt nő ugyan miben jobb? 45 évesen sem kell komoly kapcsolatra egy kiélt cafrang! Az elhatározás és a döntéseik felelőssége rendre hiányzik az egyenleteikből. Mind titkolóznak... Kilencvenes évek, főiskolás csajok: Már a gólyatáborban kiderült, hogy kik a könnyű esetek. I. évfolyam: még megvan az otthoni krapek de azért már itt is voltak hapsikák. II-III.: már csak itteni manusok vannak. Végzősként végül pánik; otthon már ribanc hírében a kisasszony ugyebár, gyorsan találni kell valami szerencsétlen balekot helyben... Most meg ezek osztják az észt. Amúgy nem volt rossz időszak, annyi sógorom lett, mint égen a csillag. :D A top 50 csajból is vagy 40 rút banya lett mára... Na ennyit a kiélés veszélyeiről.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.04.20. 22:00:13

Egy 38 éves férfiban még nincs kapuzárási pánik. Csak annyi, hogy sokat akar élni, amíg még virágkorában van. Elsősorban nemi életet. Érezheti úgy, hogy csajozni akar, nagyokat kefélni mindenkivel, de a nőjét nem akarja megcsalni, ezért javasolja a csoportszexet. Sajnos mindent nem lehet egyszerre, de én ezért egyeztem meg a feleségemmel abban, hogy néha akadhat szeretőm, ha neki is. Működött.

fkv.119 2023.04.20. 23:29:03

@Almandin: Így szokták mondani a nők azt hogy egy igazi férfi vagyok, aki nem hagyja lehúzni magát. :DD Ez van, szokd meg hogy nem szophatsz le.

fkv.119 2023.04.20. 23:31:15

@Androsz: Egy férfinek nem kell kaput zárni, sok fiatal nő keresi az idősebbet, az idősebbek meg az anyagi biztonságot, státuszt, ami ha megvan a csávónak, nyert ügye van. Ha még mellé vállalhatóan néz ki, ugyanúgy csak levakarni kell a farkáról a túl sok jelentkezőt mint 20 évvel korábban.

Real_Time 2023.04.21. 05:45:39

@Almandin: Aham, jelentkezz hát be egyedülálló férfiként egy ilyen klubba, aztán majd szólj ha az elkövetkezendő 40 évben meghívást is kapsz. Az a baj hogy ti nők magatokból indultok ki, mivel megszoktátok már itt a matriarchátusban hogy seggetek fényesre van nyalva és azt hiszitek hogy a férfiaknak is ilyen tök egyszerű minden, ugyanolyan lehetőségeik vannak. Egy lószart mama, hogy egy klasszikust idézzek. Az általad említett pornófilmekben, amennyiben amatőr film, ugyanúgy az ott szereplő férfiak dobják össze a pénzt. Abból fedezik a költségeket, meg abból fizetik ki a benne szereplő nőt vagy nőket is. Bevétel aztán később, a filmek eladásából keletkezik. Itt a feminista rendszerben a férfiaknak a szex mindig pénzbe kerül, mindegy hogy párkapcsolat, házasság, vagy kurvázás.

Reactor 2023.04.21. 06:23:21

@body_andras: Miért pont fagyi? Ezt nem értem. Szakítás után a fagyievésnek van valami szakrális, rituális jelentése? Én sose kezdtem el fagyit falni szakítás után...nem tudom, valami kimaradt volna az életemből ezekszerint? Vagy ez olyan, mint a Yugioh párbajkártyáknál, hogyha lehívom a Háromütemű Farmotoros Plikkenplakkot speckó idézéssel támadóállásba, körönként ötszáz életpontot kell fizessek utána?

@larvar0: Én úgy vagyok vele, hogy pontosan ugyanannyi ideje van rá, mint nekem. Nem mellesleg esetleg közölhetné is velem, hogy ő mit hogyan szeret, ne nekem kelljen már találgatnom.

@Almandin: Bemehetnek, persze, csak éppen marhára nem garantált a szex. Főleg, ha nem vagy Nők Lapja/Men's Health címlapfotós. Ott kell csak igazán villantani a külsőt ám. Aki ott csinos, fiatal lány, az többnyire fizetett hivatásos akit cserealapnak visznek a pasik.

larvar0 2023.04.21. 07:25:23

@Reactor: A nők nagy része eleve tizedakkora libidóval rendelkezik, mint egy átlag férfi.
A nők 80%-a hüvelyi úton nem is tud elélvezni. Ők azok, akik csak az órát nézik, forgatják a szemüket, amikor rajtuk dolgozik a párjuk. Hiába nyal a férfi, a nők többsége csak elviseli a szexet, de amúgy kéthetente elég lenne nekik egy kis összebújás, nem is kell szexszel végződnie. A nők tehát ritkábban igénylik a szexet, ha igénylik is, inkább a körítést akarják.

Ezért (is) találták ki a poligamiát. Egy férfi nem egy nőt nyaggat a vágyaival minden második nap, hanem mondjuk 4 nő osztozik rajta.

Nyilván ma már szabadon lehet választani, dönteni, hogy belemegy-e az illető ilyen swingers, poligám, poliamor stb. kapcsolatba.
De a férfi megszégyenítését be kellene fejezni. Gyerekesnek, nem felnőtt gondolkodásúnak titulálni, csak mert magasabb a libidója.
Azt se felejtsük el, hogy a nőnek ezerszer könnyebb ingyen szexet kapni mint egy férfinak. A férfi megfeszülhet, míg a nő csak megrebegteti a szempilláit és már kapja is az ajánlatokat. Miközben a férfi libidója magasabb, mint a nő libidója. A nő meg nem érti mi játszódik le a férfi fejében.

A nők 80%-a a férfiak felső 20%-ával hajlandó ismerkedni. Tehát jellemzően egy átlag alatti nő is csak nála magasabb statuszú pasikkal hajlandó ismerkedni. A nők kisebb szexuális késztetéssel is válogathatnak a magasabb státuszú férfiak közül és nem értik, hogy a szerencsétlen férfi, akit a tesztoszteron hajt, miért csak tervezgeti a csoportszexet, miért agyal ezen, miért nem tudja megélni a vágyait. Az ilyen férfit megszégyenítik, gyerekesnek nevezik.

Ha a nő és férfi ugyanolyan libidóval rendelkezne, ugyanolyan feltétlekkel ismerkedni (férfi aggyal, nem körítésre, hanem akcióra hajtva), akkor nem létezne nemi erőszak a világban. Mert a heterok pont úgy szexelnének, mint a homoszexuális férfiak, szabadon, körítés nélkül.

body_andras 2023.04.21. 10:40:04

@Almandin: akkor az kéne legyen a cím, hogy "Nem akartam orgiázni." Pont. Sokat sejtet az hogy "vele".
Alapjáraton nem vágyik a csoportszexre senki, csak adódó helyzetben megkívánja. De ilyen messzire se kell mennünk, általában a csajok akik magabiztosan hordozzák a magas smv-jüket, élvezik a körülöttük legyeskedő pasas imádatát, a nekik tetsző példányoknak mindent szabad, a kicsit lejjebbi kategóriának még a puszi, kézfogás sem szabad. Hát mit képzelnek, hogy őkegyelmükhöz hozzájuk mernének érni?
@Reactor: szinte minden romkomban a csalódott, megbántott, magányos hölgyek egy nagy vödör fagyival, vörösre sírt szemekkel ülnek le romkomot nézni. Ezt hívják klisének, melyhez most költői kép mivoltában nyúltam.

Almandin 2023.04.21. 14:01:14

@Reactor: Akkor vegyen magának két prostit és azokkal szórakozzon.

Almandin 2023.04.21. 14:06:50

@body_andras: Nehogy azt hidd, hogy egy nő mindent megenged egy férfinak, ha az tetszik neki. Fojtogatós szexet, csoportszexet, stb. most nem fog megengedni akkor se, ha szereti a férfit. Sőt, nagyon kiábrándító lehet. Ha valaki hajlandó mindent megtenni valakinek, mert tetszik, az egy pincsikutya, nem nő. Nem kell szolgalelkűnek lenni.
A csoportszex meg sokaknak a személytelensége miatt nem jön be. Sokan nem akarnak intim viszonyt egy vadidegennel, még ha jól is néz ki. Ez független attól, hogy kinek mekkora a libidója.
De vannak olyanok is, akik már alapjáraton is vágynak a csoportszexre. Nyilván ezek azok, akiknek nem kell személyes szimpátia ahhoz, hogy valakivel ágyba bújjanak. Az emberek nem egyformák. Ha ezt valaki nem hajlandó tudomásul venni és erőlteti, hogy a párja vegyen részt ilyenben, az meg is érdemli, hogy elhagyják.

Almandin 2023.04.21. 14:13:52

@larvar0: A magas libidóból nem következik az, hogy rögtön csoportszexsszel kell kielégíteni a vágyait valakinek. Egy partnerrel is lehet jókat szexelni. Az valóban fontos, hogy a pár két tagjának hasonló szexuális étvágya legyen.
Egyébként ne keverd össze a hüvelyi orgazmus hiányát a frigiditással.
Ha hiszed, ha nem, sok kapcsolatban inkább a nő akarna többet szexelni, sok férfi szexuálisan elhanyagolja a partnerét. Ez egy sztereotípia, miszerint a nőknek alacsony a nemi igényük. Férfiban, nőben egyaránt vannak olyanok, akiknek nem nagyon kell a szex és vannak nagy étvágyúak is. A fontos, hogy hasonló emberek éljenek együtt. Csoportszex-ügyben is ez van. Ha mindkét félnek bejön, akkor csinálják, nincs gond. Ha egyiknek se, akkor ne csinálják. Erőltetni viszont nem etikus, el kell fogadni, ha valakinek a partnere ebben nem akar részt venni. A partner nem egy szexuális tárgy, amit arra használ valaki, amire akar.

Lorrh 2023.04.21. 14:31:13

@Almandin: elhanyagolja a szexet a csajával mert az csúnyán meghízott.
Natessék!
Megint megy a a nagy általánosságokban dobálózás, a felhőfoci.
Te a saját konkrét életedről mesélj, az lesz csak hiteles.

God Harald 2023.04.21. 16:46:54

@Lorrh: nagyon egyben van a csaj…kettő az egyben:)

Sadist 2023.04.21. 17:17:43

@Almandin: "Tehát szerinted az a felnőtt mentalitás, hogy bele akarja manipulálni a párját abba, hogy orgiázzon?"

Ezt honnan haluztad össze? Nagyon belegyógyultál ebbe a nő = áldozat tévképzetbe.

"Ez amúgy egyre gyakoribb, szerintem a pornó teszi ezt az emberekkel, a pornófüggők ezt látják a filmekben és át akarják ültetni a magánéletükbe."

Ugyanolyan baromság, mint hogy a több lövöldözés meg az erőszakos videójátékok miatt vannak...
A kereslet teremti meg a kínálatot, nem fordítva. Ha a férfiak bármikor dughatnának elfogadható szintű nőkkel, akkor a pornóproducereknek nagyon rövid időn belül felkopna az álluk.

"Csak azt nem értem, hogy miért nem egy swinger klub felé veszi az irányt az, akinek ilyen vágyai vannak, miért a párjára akarja ezt ráerőltetni?"

Egyrészt a swinger klubokba pont, hogy párok járnak, másrészt hol volt szó ráerőltetésről? Sehol.

"Azt hiszi, hogy akkor az belefér a hűségbe, ha a közös ágyba viszi a harmadikat?"

Kurvára más, ha egy férfi alkalmanként más nőt is megdug a hivatalos barátnőjén/feleségén kívül, mint ha egy nő kúr félre. Utóbbi esetben annak a kapcsolatnak már rég reszeltek.

"Az ilyen tényleg menjen a fenébe. Nem az a leginkább felháborító, hogy ilyet akar, hanem az az érzelmi zsarolás, amit leművelt a párjával."

Megint csak hol volt itt érzelmi zsarolás? Neked ez valami mániád lehet.

Sadist 2023.04.21. 17:22:16

@Almandin: Sokkal inkább a te szegénységi bizonyítványod, hogy halvány lila fingod sincs a férfiak szexualitásáról, a párkapcsolati dinamikákról és zéró empátiával mindent csak a saját szolipszisztikus szemüvegeden keresztül látsz.

Sadist 2023.04.21. 17:35:26

@Real_Time: "Az a baj hogy ti nők magatokból indultok ki, mivel megszoktátok már itt a matriarchátusban hogy seggetek fényesre van nyalva és azt hiszitek hogy a férfiaknak is ilyen tök egyszerű minden, ugyanolyan lehetőségeik vannak."

Tipikus nő, képtelen a saját kis világának burkán túlra látni, ahhoz meg túlságosan beképzelt, hogy más objektív valósággal egyező nézetét elfogadja.

"Itt a feminista rendszerben a férfiaknak a szex mindig pénzbe kerül, mindegy hogy párkapcsolat, házasság, vagy kurvázás."

Annyi pontosítás, hogy nem mindig pénzbe kerül, hanem a férfiaknak mindig fizetniük kell érte. Van, hogy pénzzel, máskor idővel, energiával, stb.
A "minden nő kurva" mondás is ezt jelenti, nem azt, hogy bármelyik nő megvehető a megfelelő összeggel.

Sadist 2023.04.21. 17:47:22

@Almandin: "Nehogy azt hidd, hogy egy nő mindent megenged egy férfinak, ha az tetszik neki."

Hány nővel is volt dolgod?

"Ha valaki hajlandó mindent megtenni valakinek, mert tetszik, az egy pincsikutya, nem nő."

A szubmisszivitás nagyon is nőies, csak ezt ti péniszirigy, maszkulin feministák nem tudjátok elviselni és az ilyen nőket akarjátok megszégyenítéssel lehúzni a saját szintetekre.
A társadalmi kútmérgezéseteknek köszönhetően ma már a fiatal lányoknak szégyellniük és titkolniuk kell, ha arra vágynak, hogy az a céljuk az életben, hogy főállásban a férjüket és a családjukat szolgálhassák.

Sadist 2023.04.21. 18:09:59

@Almandin: "A magas libidóból nem következik az, hogy rögtön csoportszexsszel kell kielégíteni a vágyait valakinek. Egy partnerrel is lehet jókat szexelni."

Megint csak itt az eklatáns példa, hogy fingod nincs a férfiak szexualitásáról.

"Ha hiszed, ha nem, sok kapcsolatban inkább a nő akarna többet szexelni, sok férfi szexuálisan elhanyagolja a partnerét."

Mondd csak, tudod mi az, hogy arányok?

"Ez egy sztereotípia, miszerint a nőknek alacsony a nemi igényük."

Ez nem sztereotípia, hanem cáfolhatatlan tény. Mint fentebb is írta valaki, a férfiak átlagos tesztoszteronszintje tizenötször magasabb, mint a nőké, a libidóért pedig elsődlegesen ez a hormon felel.
Nem véletlen, hogy az óvszergyártók szemükben pörgő dollárjelekkel dörzsölik a tenyerüket minden olimpia előtt, mert olyankor összegyűl több ezer sportoló, akiknek nagyon magas a tesztoszteronszintjük, férfinek, nőnek egyaránt és rengeteget kefélnek.
Ahogy az se véletlen, hogy a homokosok éjjel-nappal dugnak, mint a nyulak, a leszbik meg akár hetekig simán elvannak úgy, hogy éjszakánként csak kifliben összebújnak vagy smaciznak néhány percet.

Reactor 2023.04.21. 20:21:20

@larvar0: Ezt mondjuk érdemes a kapcsolat elején tisztázni. Ha egy nő beéri havi 1 hancúrral, mint a házasok, akkor nyilván ne olyan fószerral jöjjön össze, akinek a szellőfúvásra is feláll - és akkor máris nincs bonyodalom. Egy kis búgatópor egyébként csodákat tud tenni...

@Almandin: Persze, akkor viszont azért kapja a fejmosást, mert másokat tömöcköl, nem őt. Az üzenet világos: vagy őt, vagy senkit se.
Az valóban sztereotípia, hogy a nőknek nagyátlagban nincs akkora szexuális étvágyuk, no de minden urbánus legendában van legalább egy morzsányi igazság is.

Almandin 2023.04.21. 22:04:19

@Sadist: A nők is ugyanúgy szánnak időt, energiát egy kapcsolatra. Ez nemcsak a férfiak "sorsa".

Almandin 2023.04.21. 22:07:16

@Sadist: Neked van inkább zéró empátiád, szadista. Azt sugallod, hogy a posztolónak megértőnek kellett volna lenni a párja extrém igényeivel szemben és szép engedelmesen belemenni abba, hogy idegenekkel szexeljen többesben, mert a párja ezt akarja. Akár nővel is. Ha valaki csoportszexelni akar és a párja meg nem, akkor oldja meg házon kívül vagy keressen olyan partnert, aki belemegy ilyesmibe.

Almandin 2023.04.21. 22:12:14

@Lorrh: Én ide a véleményemet megírni járok, nem pedig kiteregetni a saját szexuális életemet. Én még ismerem a privát szféra fogalmát.
Amúgy ez a blog azért vált gyomorforgatóvá, mert burkoltan vagy nyíltan nőgyűlölő, antifeminista, rosszindulatú trollokon kívül értelmes hozzászólók már nemigen járnak ide. Döbbenetes, hogy sokan hogy összecsinálják magukat az ilyen Sadist és Real Time, stb. típusú kommentelőktől, azt se bírják elviselni, ha ezek a nullák a neten, anonim sértegetik őket. Pedig azzal, hogy elmentek, csak ezek maradtak szinte és eregetik a mérget magukból. Ha egy nő ír bármilyen posztot, az a céljuk, hogy a nőt mindenáron vétkesnek hozzák ki. A saját nőgyűlölő, torz szemüvegükön látnak mindent.

Almandin 2023.04.21. 22:16:03

@larvar0: Te Örömhernyó, te mindig év végén hagyod el az előző nickedet?

Real_Time 2023.04.22. 07:08:02

@Almandin: Kedves vérfeminista kolléganő, igen a nő annyiból lehetett volna megértő, hogy a párjának erre van szüksége, és ettől még nem lesz elmebeteg. Az hogy ő viszont nem ment bele ilyesmibe az egy dolog, szét is váltak az útjaik szépen. De az sem állította senki amit meg viszont te sugallasz (de egyfolytában, minden témánál), hogy erőszakosan akarta volna rávenni erre a nőt.

2023.04.22. 10:15:38

Velem sem akartál orgiázni, akkor most én is hagyjalak el?
Vagy most mi van?

larvar0 2023.04.23. 00:12:14

@Almandin: kivéve, amikor nem

@Real_Time: amit én nem érte, hogy miért kell a posztolónak gyerekesnek, éretlennek, perverznek, nemnormálisnak beállítania az exét, csak mert magasabb libidóval és csoportszex iránti vággyal volt tele

Próbálta rábeszélni a nőt erre a dologra, ami nem sikerült, szétmentek. Ennyi. Nem rángatta senki hajánál fogva a hölgyet a swinger klubba.

De a posztoló máig csak az exe megszégyenítésére tud gondolni.

Lorrh 2023.04.23. 17:21:35

@Almandin: sajnos igazad van, toxikus emberek ezek.

2023.04.23. 21:46:49

@Real_Time:
Csak kibújt a szög a zsákból, az egész társadalom MO-n kb nem képes toleranciára, csak a kis bosszú vágyuk hajtja őket, és semmi más nem érdekli őket csak a haszon legyen az bármilyen formában is.
A fórum egy tökéletes bizonyíték erre, folyamatos önigazolással, egymás ekézésével....
És milyen jó, még örülnek is ennek az itt megjelentek nagyon nagy hányadban.

God Harald 2023.04.23. 22:11:56

@Lorrh: na de örüljünk neki, hogy a való életben nem ez a helyzet. Legalábbis még a tágabb ismeretségi körömben sincs még egy ilyen beteg figura!:)

Real_Time 2023.04.24. 04:32:48

@kiskutyafule: Bizony, én is így látom. A hetero fehér férfiakat továbbra is lehet nyíltan pocskondiázni a médiában gondolkodás nélkül, úgyhogy ennyit a toleranciáról. Abba a sorba te is benne állsz.

Almandin 2023.04.25. 18:28:48

@Real_Time: Nekem pl. semmi bajom a hetero fehér férfiakkal. Ha a fenti történetben a nő akarta volna erőltetni a saját szabados szokásait a másikra, tönkretéve ezzel a kapcsolatát, akkor őt ítélném el (nem a nőket kollektíve, hanem az illetőt).
Én azt látom, hogy ma a pornó káros hatása, hogy egyre többen követelnek csoportszexet, BDSM-et meg hasonlót a párjuktól. Rákattannak a pornóra, függők lesznek. Ebből egyenesen következik, hogy a hús-vér párjuk, a hétköznapi erotikus helyzetek már nem izgatják fel őket. A pornóipar is azért állít elő egyre extrémebb tartalmakat, mert akiben kialakul a függőség, az már nem izgul fel egy normál szex látványára se. Utána a saját kiüresedett nemi életét egyre extrémebb dolgokkal akarja feldobni. Ha már van egy partnere, azt gondolja, hogy egyszerűbb a meglévő partnert rávenni ezekre, mint elmenni swingerbe, vagy új kapcsolatokra vadászni. Aztán csodálkozik, hogy szétmegy emiatt a kapcsolata. Van egy másik oka is ennek: sokan még nem merik annak kockázatát vállalni, hogy lebuknak egy swinger klubban, vagy BDSM klubban. Emiatt diszkréten az otthon falai közt akarják megoldani az orgiázást, mert annak kisebb a veszélye. Egyszerre akarnak szabados nemi életet és megfelelni a konzervatívabb rokonoknak, munkáltatónak, szomszédoknak, stb. Gyávák és képmutatóak.
Nagyrészt a pornóipar tehet erről a jelenségről.

Chendrys19 2023.04.26. 11:11:02

@Almandin: Hmmm... vajon az ókori görögök és rómaiak mennyi pornót néztek?! Nem hinném, hogy túlzottan sokat... mégis tolták az orgiákat ezerrel.

Lorrh 2023.04.27. 15:23:38

@Chendrys19: az IRL pornó volt, nincs új a nap alatt.

Supergranat az igazságosztó 2023.07.05. 07:34:25

@Sadist:

A kereslet teremti meg a kínálatot, nem fordítva. Ha a férfiak bármikor dughatnának elfogadható szintű nőkkel, akkor a pornóproducereknek nagyon rövid időn belül felkopna az álluk."

Sokat gondolkodtam ezen a kommenten! Mondom magamban Úristen mekkora igazság! Az egész pornoipar, Instagram, szexoldalak mind erre épülnek. Hogy a ferfitarsadalom zöme ritkán kaphat minőségi puncit (vagy szinte soha?)

Supergranat az igazságosztó 2023.07.28. 11:04:34

@Almandin: te mekkora egy fogyatékos vagy Jézusom.
süti beállítások módosítása