A csajom extrém féltékeny

2020. június 26. 07:38 - csajokespasik

       

               „Amiatt aggódom, hogy ez valakinél nem csak egy időszak, ami elmúlik. Szerintem csak rosszabb lesz” - Amikor a barátnő gyakorlatilag minden más nőneműről letiltja pasiját, önbizalomhiány ugyanúgy szerepelhet nála, mint egy múltból cipelt sérülés, de akármi legyen is az ok, ha ebből szakítás lesz, az nem Posztolónk miatt következik be.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Már sokadjára merült fel ez a probléma, így nem csak pár helyzetről van szó. A barátnőm minden, de minden nőneműre féltékeny, legyen az csak egy pénztáros, vagy csak név a telómon. Olyan, hogy ilyen mértékűt még nem tapasztaltam egyetlen barátnőmnél sem. Kicsit kapcsolatfüggő, nehezen bír egyedül dönteni dolgokban. A féltékenysége kvázi rohamszerű nála, pl. elmegy mellettünk egy nő, akit amúgy észre se vettem, és csak az ő vádaskodásaiból tudom meg, hogy egyáltalán létezik … mert szerinte biztosan megnéztem...
Amikor egyszer nálam volt, és el akartunk menni valahova, neki elszállt a kedve, én erősködtem, hogy menjünk inkább... erre a lakáskulcsom kivette a zárból és nem akarta visszaadni, hogy maradjunk inkább.        

       

               Sosem csaltam meg egyetlen barátnőmet sem. Amiatt aggódom, hogy ez valakinél nem csak egy időszak, ami elmúlik. Szerintem csak rosszabb lesz. Nyilván van önbizalomhiány nála, meg sok okosságot lehet mondani, hogy miért lehet, de ezekkel a feltételekkel nem lehet vele normálisan társaságba eljárni, mert biztos lesz ott nőnemű is.
Ha jön egy ilyen roham, utána szexhez már nem kezdeményez, kiszúr egy gondolatot és bűnöst csinál belőlem. Sajnos, ha vége lesz, akkor az miatta lesz. Mit tegyek? Gondolom azért csinálja ezt, mert fél, hogy elveszíthet, de pont emiatt ő maga lesz az oka annak, ha nem bírom a kiképzést és egyszer szétmegyünk.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4315948188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása