Ezt a kapcsolatot egyikünk sem veszi komolyan

2020. július 08. 08:47 - csajokespasik

       

               A pasi már túl sok olyan kapcsolatot látott, amibe hirtelen vágtak bele, majd stagnálás következett, csalták, vagy egyéb módon verték át egymást. Ezért nem tudja most csak úgy elnézni a barátnője könnyelmű dolgait, noha valahol irigyli is őt ezért a lazaságért.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Eleinte azt hittem, Őneki ez a kapcsolat nem olyan nagyon fontos, mert nem vállal semmit, ám a felelőtlenségre elég nyitott, (pl. 1 hónap után javasolta, hogy védekezés nélkül szexeljünk. Erre nem voltam hajlandó, Ő elfogadta.) Valahogy olyan érzésem alakult ki, hogy nem bízom meg benne (nem félrelépés tekintetében, más okokból sem). Neki akkor jó a kapcsolat, ha mindenben az Ő vágyai szerint alakul.

Kérdésem: vakon bízni a másikban, és soha sem kételkedni a kapcsolat egészében – ez lenne a biztos recept a boldogsághoz? Azt mondta, ha nem bízom benne, akkor ne is legyek vele. Nem arról van szó, hogy mindenben gáncsoskodom, de ha valami nem tetszik, szóvá teszem. Ha vita lesz belőle, akkor vita lesz.        

       

               A könnyelműségét, a szabadságát valahol egyszerre irigylem és megvetem : D

De sajnos túl sok házasságot + párkapcsolatot láttam, amibe hirtelen vágtak bele, és ahol stagnálás volt, csalták vagy egyéb módon átverték egymást. Nem akarom tagadni a tényeket, de a bizalom rész nálam valahogy nem alakul ki könnyen. És nem tudom, mi miatt? ha ő ebből azt vonná le, és vetné a szememre, hogy nem bízom benne, akkor igazat kéne adnom neki jelenleg.

Vajon milyen jövőnk lehetne így, ezekkel a paraméterekkel? Mások hogyan csinálják ezt, akik esetleg hasonló helyzetben élnek?

Néha azt érzem, hogy neki ez egy laza helyzet. Az előző kapcsolataimban mindig volt kölcsönös érdeklődés + felelősségvállalás, az elején ugyanúgy, mint közben. Lehet, hogy az ő részéről csak hirtelen fellángolás az egész, ami csak elhúzódik és ő sem látja be, miben is kéne változnia, ha fenn akarja tartani a kapcsolatunkat.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9215988442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása