Szerinte érzelmileg nem vagyok erős

2020. július 20. 08:32 - csajokespasik

       

               „Megsért, majd akár a legkisebb, legburkoltabb bocsánatkérés helyett felhívja a figyelmemet, hogy, ja, amúgy ezt mind magadnak köszönheted” – A narcisztikus tüneteket mutató pasi nem érti, hogy miért nem akar hozzáköltözni a barátnő, amikor ő csupa kedvesség és jóság, és minden, ami zavaró ebben a kapcsolatban, azt a nő teszi hozzá.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Miért változik meg valaki ennyire egy kapcsolatban?

Azt mondják, az együttélés alatt ismered meg igazán a párodat, de szerintem jóval előtte is... 8 hónapja vagyunk együtt. Amikor olyan beosztásban volt, hogy csak melózott meg otthon aludt, akkor nem zargattam. Ha nekem bármilyen programom akad, amit nem részletezek neki, be akarja osztani azt az időmet is, amit nélküle töltök.

Szeretek nála lenni, de abban a tudatban, hogy onnan bármikor eljöhetek. Vannak számomra nehezen elfogadható dolgai. A bicaját nem engedi használnom, pedig vigyáznék rá, nem tudom, mit félti, nem tűnik egy drága darabnak. De ez legyen a legkisebb gond.        

       

               A vásárlás vele az egy külön szám.

De vannak ideológiai vitáink is. Én harmincas vagyok, ő is, mégis azt mondja, hogy egy mai harmincas nőnek, ha boldog akar lenni, ugyanazt kell teljesítenie, mint egy húszévesnek, minden szinten, külsőleg-belsőleg, felfogásban, hozzáállásban. Nem nehéz belátni, hogy ez egy nagy baromság.

Erre meg visszavágok, hogy téged meg a szüleid ugráltatnak még ennyi idősen is, de neki ez teljesen normális.

Nem akarok hozzáköltözni, ezt nyíltan meg is mondtam, mire ő: szerinte félek az elköteleződéstől, mert jobbra várok... – inkább a zavaros magánvéleményei miatt nem. Meggondolatlanul fogalmaz meg néha dolgokat, pl. az „Amikor felszedtelek téged...” - kezdetű mondata, amikor nem tűnt fel neki a szó, amíg fel nem hívtam rá a figyelmét, hogy a kutyasz*rt szokták felszedni. Vagy maximum a kamionparkolóban a lányokat. Mi megismerkedtünk. Senki nem szedett fel senkit. Ha humorból fogalmaz így, oké, de nem éreztem ezt nála. Ha pedig egy viccnél nem érezni a vicc jelleget, akkor az egész egyszerűen nem vicc.

Szerinte érzelmileg nem vagyok erős. Ezt így megállapítja, és kilöki a száján.

Egyszer azt mondta, hogy mennie kell egy céges rendezvényre, ahova senki nem viheti a párját. Nem baj, csak furcsálltam, hiszen külső helyszínen volt, egy étteremben, ahova általában még gyereket is lehet vinni ilyenkor. Ez számomra annyit jelentett, hogy nélkülem akar ott lenni. Ha ilyesmiket megemlítek neki, azt mondja, hogy semmiből csinálok ügyeket, és hogy másszak ki abból a veremből, amit rendszeresen én ások magamnak, ha normális kapcsolatot akarok építeni vele. Tehát megint minden róla szól. Ez a tendencia van nála többnyire, hogy megsért, majd akár a legkisebb, legburkoltabb bocsánatkérés helyett felhívja a figyelmemet, hogy, ja, amúgy ezt mind magadnak köszönheted          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7516037720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása